1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 27, 2021 at 11:26 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Mrcash

svi , pa i njihove mame , u optiku danas . Prodaju se ostale dione da bi se malo kabeli razvlacili.

Da, vidjeti cemo je li to jos jedan vlakic ili netko ima the vijest.

nismo li već davno pisali da je ovdje kao na ranžirnom kolodvoru, to vam je ono gdje mala crvena lokomotivica vuče vagone naprijed, a onda ih gura nazad i tako formira kompoziciju, a jedan čiko maše crvenom zastavicom, malo u lijevi krug, malo u desni, a nekada samo drži mirno podignutu u vis, tada svi stoje,

e najbolje bi bilo ukrcati se u "Orijent express" pa ravno do Istambula po mogućnosti u schlafwagen

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • January 27, 2021 at 11:18 AM
    Quote from zlocesti

Nisam. :S

Znala sam da trebam, a nećkala sam se, Ljubav je slijepa, a prati je Ludost

A što mi je 0,08 kn po papiru, a treba poslije stajati na bidu i čekati da nekome popuste žifci

I koliko se može sakupiti poslije, that's the question ?

za sada solidno se kupi :thumbup:daju dobri ljudi

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:56 AM
    Quote from zlocesti

Svugdje mogu dokučiti što se zbiva, osim na Opte.

Ljubav je slijepa, a prati je ludost. :S

Ipak, mislim da se sada istresaju nevjernici.

Pod ruku im ide i Pavlovljev refleks kojeg smo tijekom godinama razvili, dok raste drži, kad stane istresi.

da niste i sami krenuli malo u popunjavanje čarapice, onih 15 000 mi nekako miriše na vaše brze nogice, a 6,08 je ipak nešto više od 6,02 :)

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:39 AM
    Quote from josip100

Pokušaj rušenja i izazivanja panike...stave 15 000 na kupnju i odmah poklope...

zar nakon svega mislite da ovdje još ima paničara kako na Opte, tako i na ZSE također

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:19 AM
    Quote from Optimistcro
    Quote from LeoNT

Nsmo dugo vidjeli pozitivnu blokadu na OPTE...kako je krenulo... :)

Teško danas..Sad u vrijeme gableca, marende trebali bi se nalozi umiriti

nema danas gableca, mnogi će ostati gladni :)

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:14 AM
    Quote from Lukasenko

Izgleda da društvo hipnotizirano gleda u ekrane pa ne stignu komentirati :)

rekao bi čika Gustav

Gledam jadan, što se zbiva:

sjekira u vodi pliva

Read more: http://www.pjesmicezadjecu.com/stihovi-za-10/…l#ixzz6kjo1gOPZ

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:06 AM

grtalica je krenula, nemojte da vas zavaraju ovi povremeni udari u nešto sitno, to su bježeći "policajci"

• Moller
    • January 26, 2021 at 9:25 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Optimistcro

Povucimo crtu na 12

ako bude za tu cijenu, onda ćemo sigurno povlačiti crte :D

biti će crtanja k'o na likovnom

• CORONA virus

• Moller
    • January 26, 2021 at 9:17 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…st/2249766.aspx

U Britaniji je kažu preminulo više stanovnika nego što je bilo civilnih žrtava rata

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ce/2249764.aspx

Trenutno je pak u tijeku rat za cjepivo, i kako je krenulo biti će nam dobro i rusko, jednog dana

Da stvar bude bolja, ne dvojim da je rusko cjepivo upotrebljivo. Velika je to nacija oduvijek. Tolstoj. Ako su bili u stanju iskoračiti u svemir i proizvesti nuklearno oružje ni cjepivo im ne bi trebalo biti problem.

Tko zna što nas još čeka.

Display More

sad vidimo šta bi tek bilo da virus kosi 5 do 10% populacije.

kakva bi onda tek bila pohlepa.

ne znam šta se vi doktori ne pobunite da napokon pokrenu Imunološki?

sad vidimo koliko je bitno imati proizvodnju nekih takvih stvari na domaćem terenu.

Display More

:) ovaj narod neće nikada prokužiti, jer se treba samo okupati na fontanama kod drMilana gdje će on prosuti lug s rodnog ognjišta iz Pogane Vlake, nakon toga svi zajedno idu na žičaru pa na Sleme, na Sleme, na Sleme, corona već sama beži

• Moller
    • January 26, 2021 at 3:50 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from airfire

Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)

Kad pijes ne trguj! :)

bome ga uduplao, kao da je procjena Dolittre ^^

• Moller
    • January 26, 2021 at 3:02 PM
    Quote from verdi

od andabaka se može očekivati svašta osim poštenja. nisam izašao na lcds kad je dao ponudi i sad čekam tko će prije umrijeti. ja ili on. srećom dosta je stariji, a valjda i bog odozgo nešto gleda.

pošten k'o Đuro i žena mu također što isčekićaše Sunčane šume i napraviše Sasječene šume, a sve na povjerenje Hrvatskih šuma

• Moller
    • January 26, 2021 at 2:17 PM
    Quote from trial
    Quote from verdi

Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Sunce hoteli d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o prodaji Društva američkom investicijskom fondu.

da li netko zna gdje je izašao ovaj članak?

https://eho.zse.hr/obavijesti-o-trgovanju/view/3921

to je bez objave medija u kojem se to nalazi samo još jedan dokaz da moguće manipulacije potječu upravo s onoga mjesta gdje bi to zadnje očekivali, ovih dana je bila pojačana kupnja, pa se ne bih čudio da su "burzovni" mešetari nakupovali i sada bi se iskrcali,

imam dionice, da ne bi bilo da mi ne bi odgovarala prodaja, ali gdje da vidim te neprovjerene članke pa da provjerimo

• Moller
    • January 26, 2021 at 12:48 PM
    Quote from verdi

Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Sunce hoteli d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o prodaji Društva američkom investicijskom fondu.

da li netko zna gdje je izašao ovaj članak?

nema još nigdje ništa, zato i jeste neprovjeren napis, možda je netko stopirao članak dok se provjeri ili je Jako u Americi pustio kakav probni balon u nekom lokalnom tjedniku, uglavnom se onaj veći nalog maknuo

• Moller
    • January 26, 2021 at 11:17 AM
    Quote from prdekalo

evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama

nije li u onom zadnjem većem padu izbačeno oko 4mil.kn u 2 dana, pa sve su to ljudi koji se žele vratiti, k'o gastarbajteri iz NJemačke s novim Audijem :)

• Moller
    • January 26, 2021 at 11:08 AM
    Quote from Laudator

Kad se ono uključuje "velika metla"? Na 6,20.

koliko ja vidim ovdje se priprema trka, a poslije će nastati strka

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • January 26, 2021 at 10:47 AM
    Quote from trial

Građevina u pozitivnom ozračju. Sektor pred kojim stoji dobro razdoblje.

https://www.dnevno.hr/novac/i-zbog-p…radova-1652033/

I ovaj se slikao s lopatom. :) To valjda nešto sugerira.

https://www.dnevno.hr/vijesti/covjek…snagom-1654634/

nekada je ta lopatna simbolika značila, krasti ćemo na lopate, možda se nešto izmijenilo od tada, sumnjam, država i dalje ima volju da ona obnavlja, da ona snabdijeva, da ona kontrolira, da ona plaća, ma sve Ona, ti kao građanin samo sjediš i gledaš kak se dela, ako što pitaš osim majstori jeste što za pojesti i popiti, odmah te mrko pogledaju i kažu, što ti znaš, aj šuti

• Moller
    • January 26, 2021 at 10:08 AM

neka vas ne brine ovo malo nećkanje, to je ispitivanje tržišta prije unaprjeđivanja tržišta

• CORONA virus

• Moller
    • January 25, 2021 at 7:53 PM
    Quote from diokidina
    Quote from Ledica

ili ih je EU pročitala i zaprijetila im sankcijama jer preko reda isporučuju cjepivo državama kupcima koji nude i duplo veću cijenu od one koju su dogovorili s EU, primjer je Izrael koji ima cjepiva ko blata, ali to ima svoju cijenu, koju samo neki mogu platiti. Sve se na kraju vrti oko novca.

https://www.seebiz.eu/tvrtke/eu-traz…ene-doze/250231

https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115

sažetak ;

Službene informacije kažu da Pfizer s dozama kasni jer šire proizvodne kapacitete te ulažu u tvornicu u SAD-u. Đikić misli da je puno bolje da to odrade na početku procjepljivanja, dok je prve doze primio manji broj osoba. Međutim, neslužbeno tumačenje kašnjenja cjepiva, iz pouzdanih političkih izvora, iznosi drugačiju teoriju.

“Priča s tvornicom je samo pokriće. Morate stvari gledati u širem političkom kontekstu. Kao prvo, Amerikanci gledaju da pokriju sebe, da procijepe svoje ljude, što je iznimno bitno novom predsjedniku Bidenu, osobito da se demonstrira u odnosu na Trumpa. No to nije politički korektno na glas reći pa smišljaju druga opravdanja. No kad procijepe Amerikance, onda će se stabilizirati dostava ostatku svijeta”, rekao je dobro upućen izvor za 24sata.

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 25, 2021 at 7:46 PM
    Quote from zlocesti

Moller ili crta u potaji, neshvaćeni umjetnik..

ili ima najdulji nos na ZSE, ili je natural tape reader

Ima nepogrešiv osjećaj za timing

Ni prerano, niti prekasno, nego taman na vrijeme

Dokazano u nebrojeno puta.

Prema tome, tko zadnji... magarac ! :S :S

Display More

ne crtam osobno, ali imam jednog svog mladog "umjetnika" a ja ti kakti više ulažem u "slike" ^^

• CORONA virus

• Moller
    • January 25, 2021 at 7:39 PM
    Quote from karlo
    Quote from Ledica

ili ih je EU pročitala i zaprijetila im sankcijama jer preko reda isporučuju cjepivo državama kupcima koji nude i duplo veću cijenu od one koju su dogovorili s EU, primjer je Izrael koji ima cjepiva ko blata, ali to ima svoju cijenu, koju samo neki mogu platiti. Sve se na kraju vrti oko novca.

hmm, zanimljivo razmišljanje! i to je moguće

pa to je javno objavljeno da je Izrael pristao platiti premiju na rok isporuke i to ih košta dvostruko više od normalne cijene, pored toga se pojavilo i (dez)informacije da pojedine članice EU pokušavaju mimo EU kupiti samostalno cjepivo i odmah je Ursula reagirala i rekla da to nije istina, a što je u stvari drugo mogla reći, sve uglavnom ide tomu da se postupcima prikaže da mrkve može biti ali i ne mora, ma sve isto k'o za vrijeme rata kada nije bilo cigareta u Bosni, Crnoj gori , samo što one štete zdravlju a ovo kao fol koristi

1. Privacy Policy
  2. Kontakt