1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • January 28, 2021 at 3:57 PM
    Quote from jocaAMsterdam

Lijep rast Dalekovoda u zadnjih par dana. Čini se da se cijena vraća u pre-članak doba. Ovi što su prodavali na tu vijest su eto, "popušili" pare bezveze.

Sviđa mi se šta vidim u svakom slučaju:thumbup:

a lijepo je gledati ako ne trebaš više kupovati, a nama koji bi još uzeli odmiče polako, valjati će nekako naći opet nekog nounara da malo ponovi priču o stečaju

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • January 28, 2021 at 3:31 PM
    Quote from Zvonar

Bit ce posla mnogo bar za to nema straha. Sve firme koje se bave energijom a posebno prijenosom energije i energ.infrastrukture ovo desetljeće ce biti In.

može li Dalekovod raditi i žičare, tu su mogli Mikiju uzeti pare

https://slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijest…-metara-1073187

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 28, 2021 at 3:24 PM
    Quote from trial

Na ATPL se svojski trude da cijena ne padne previše, iako se očekuje FI za prošlu godinu koji bude sve samo ne lijep za gledat.

nemam više dionice, ali zar neće ta slika biti u retrovizoru, a mi ovdje svi vozimo valjda bez njih, glavu gore i pogled pravo

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • January 28, 2021 at 2:57 PM
    Quote from vladimir

Očekivana korekcija , pred uzlet .

kada tri puta udariš glavom u isti strop, teško je očekivati da netko još uvijek ima volju razbijati glavu

• Moller
    • January 28, 2021 at 2:32 PM
    Quote from zlocesti

Kao da je taj petak već danas.

Fjaka.

Rekao je jednom naš najveći živući tehničar-- Lako je nacrtati, teže je postupiti po tome 🤫

Sve bolje razumijem što je pritom mislio.

That' s All Falks. 🙃

pa četvrtak vam je mali petak, vidite da sada kao što su se jučer namicali danas izmiču, svima je taj petak postao orijentir za van, a vi ćete tako dočekati i veliki petak, ali dobro, valjda će biti i velika cijena :)

• Moller
    • January 28, 2021 at 2:13 PM
    Quote from accountant
    Quote from st-brajo

stvarno mi nije jasno što se neki od naših nemuštih brokera malo ne angažiraju oko ovoga svega skupa.

nije da bi im zarada bila loša.

ni ne znaš koliko si u pravu... iako ima više ironije u tvojem postu

kad su zadnji puta naše brokerske kuće uvele neku novinu, uslugu ili proizvod?

• makar jednostavnu app koju možeš skinuti sa Storea
    • kupovinu frakcija dionica
    • osvježavanje weba (ne samo kozmetički, već dodati alate za analizu izvještaja s usporednim pokazateljima), pa na Agramu obećavaju od prelaska na ovu zadnju verziju staviti pregled dobiti, TA grafove, vijesti i prometa koje su imali u starom web sučelju?!? wtf
    • uvesti malo dostupnije (jeftinije) financiranje s više opcija

ma oni kao da se boje napraviti išta što bi donijelo veće promete, nego sjedi i - plači!

naravno da bi pokoja od gore navedenih usluga trebala možda i pokoju zakonsku izmjenu

ali čini se da HANFA, burza i brokeri uopće ne komuniciraju, ukopali se u svoje rovove i čekaju da prođe rat!

a '91 (i '45. za one još malo starije) odaaaaavno gotove

Display More

reklo bi se

REDIZAJNIRANJE cijelog tržišta kapitala u tijeku

• Moller
    • January 28, 2021 at 1:53 PM
    Quote from zlocesti

Ima.

Nisam.

Nikada.

Al ' dali ste mi ideju 🤫

bolje vi napravite pravu akciju, sutra je petak, pa da se mi još malo nasitimo

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • January 28, 2021 at 1:47 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from jasko

Saponia u projektu izgradnje logističko-distribucijskog centra Zagreb https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b9f3cd296e7.pdf

u Splitu ga ne moraju ni graditi, samo prebiti potraživanja sa BDMR, koji je također u njihovoj grupaciji Mepas.

šta s time čekaju, Boga pitaj :/

ti međusobni odnosi i potraživanja im i jesu uteg, jer se nikada ne zna čisto tko tu koga

• Moller
    • January 28, 2021 at 1:39 PM
    Quote from Flight

Ne nego pd 5 do 50 tisuća kuna pa nek prodaje opet. Al taj je prodao. Problem su ovi sto kao prodaju, a ne prodaju nego zajebavaju narod i sve ostale.

I još brokera recimo od 10 pa do 100 tisuća kuna. Da vidiš kako bi sve odma bilo po ps-u.

ja se ne bih usudio prvi baciti kamen ^^

možda ima netko da nije to nikada napravio

• Moller
    • January 28, 2021 at 1:31 PM
    Quote from Flight

Ne treba završiti u reštu, al takve treba prekršajno goniti i dobro opaliti po džepu.

a što bi za ovoga na DLKV što je prodao 10kom bila kazna, tri kruga oko igrališta ^^

ili to nije manipulacija ?

• Moller
    • January 28, 2021 at 12:59 PM
    Quote from Marielena

Ode vlakic s Opte u Dlkv. I ovdje su dosli klinci s Reddita😂

sve moji poletarci, a lijepo sam rekao da kupuju na 5,8-5,9 ^^

• Moller
    • January 28, 2021 at 12:56 PM
    Quote from maga

radi vam se o znacajnom pokusaju utjecaja na cijenu putem obmanjujućih signala a sukladno ZTK (mislim da je stavak 1. clanak 712. i/ili 715.) jos ako se to događa tijekom dražbe otvaranja/zatvaranja kada se ne može izvršiti nalog....zaguglajte i rjesenja o prekrsajima gdje se vide neki prekrsitelji...

pa to bi svaki dan netko u reštu završio, kako smo strogi kod nekih stvari, mene takvi nalozi nikada niti obmanjuju niti impresioniraju, ali eto Hanfa se valjda boji da na tržištu ima i takvih koji na to još uvijek nasjedaju, da su oni delali svoj posao ne bi mnogi ovdje ostali bez dobrog dijela imovine na raznoraznim pozicijama

• Moller
    • January 28, 2021 at 11:38 AM
    Quote from maga

uteče, a za takve stvari te zovu iz HANFE ili bi barem trebali...

nadam se da vam je jasno da se šalite, vidite da je telekomanija danas popustila

• Birtija

• Moller
    • January 28, 2021 at 11:30 AM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Milo

Ja vozim audi, star deset godina.Odličan.Radije kupite nekakav poslovni prostor koji će te sutra moć iznajmiti....Ali zato kombi vozila kupujem stalno, jer su mi potrebni za rad.Kupim ispod cjene, vozim godinu, i prodam za iste pare.Tako stalno radim, nekad prodam odmah, i zaradim koju tisuću eurića...Osobna vozila mi nisu napeta, mada bi mogao uzet lip auto...to je mrtvi kapital na kojem se brzo gubi...

Kolega šteta što više ljudi ne razmišlja na ovakav način.. Bilo bi zanimljivo vidjeti neku analizu koliko je novaca spaljena na aute,preskupe stanove i ostali luksuz u odnosu da je kupljeno nešto manje klase,razumnije ... koliko bi kapitala ostalo više u optjecaju za sve nas u Hrvatskoj..to bi svi osjetili, ovako smo sami sebe osiromašili na jednom nivou

svatko sebi bira automobil valjda prema poslovnim i privatnim potrebama, vjerujem u skladu s financijskim mogućnostima s blagim naglaskom na malo više od toga, ovisno o prosječnoj godišnjoj kilometraži, te prosječnom broju putnika koji u većini slučajeva prevozi (radnici, obitelj, prijatelji), pa stoga i imamo na cesti toliku raznolikost modela što od izgleda do vrijednosti i što ih je više, nadam se da je svima lakše odabrati i prilagoditi svojim potrebama, mogućnostima ili željama i tu nema ništa neobično kao i kod masu drugih životnih pomagala i ostalih artikala, meni je prvenstveno kod automobila bitna sigurnost kako za mene, tako i ostale učesnike u prometu, jer ne bih volio da netko mene ili ja nekoga nosim na savjesti, ako nam se pravci kretanja nekada presjeku neovisno o tome tko je to prouzročio, nekoliko puta sam bio svjedok prometnih nesreća i uglavnom su teža, novija vozila poznatijih proizvođača ostajala manje ili minimalno oštećena, tako da u koliko mi to dozvoljavaju mogućnosti (jedna od tih je i ZSE) uvijek ću izabrati nešto skuplji automobil srednje klase, koji je sigurniji za bilo kakve nepovoljne uvjete na cesti, što meteorološke, što fizičke, a udobniji i ugodniji za eventualne nesnosne ljetne vrućine, inače trenutno vozim BMW, (ovih dana prilično negativno reklamiran, jer ga je vozio neiskusan, mladi i navodno alkoholizirani vozač, ne žalost s preminulim nedužnim čovjekom) a navozio sam se od Opela, Mercedesa, Toyote, sve ovisno o brojnom stanju obitelji i mome fizičkom stanju, te raspoloženju,

Audi mi se nikada nije činio privlačan, ali evo reklama čini svoje i ovaj mi se nekako baš sviknuo :) ne vjerujem da ću ikada kupiti Audi, ali lijep je što jest, jest, iako me opet onaj Astartex više privlači reklamom ^^

• CORONA virus

• Moller
    • January 28, 2021 at 10:59 AM
    Quote from st-brajo

evo stiže i mogući lijek

https://www.poslovni.hr/svijet/kontrov…bolesti-4269742

obzirom na to šta sve liječi, ovo bi trebalo izlistati na Nasdaq :S

jedino zemlja liječi sve :)

• Birtija

• Moller
    • January 27, 2021 at 10:05 PM

meni je uvijek zanimljivo pogledati nešto novo, ponekad ne trgujem nego pregledam što ima novo i što se nudi na tržištu, ne može se reći da ova reklama nije zanimljiva, https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=…=desktop_ticker,

a tek onaj Astratex, ma ta me izbaci na pola sata iz trgovanja, nemam pojma jesam prodao ili kupio i koliko sam što platio

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • January 27, 2021 at 3:53 PM
    Quote from Toni

Stigla obavijest na ZSE

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35265

lijepo je što vode računa o investitorima,

"Nastavno na navedeno, smatramo da bi objava bilo kakve dodatne informacije u ovom trenutku mogla djelovati zbunjujuće i obmanjujuće na investicijsku javnost."

jer i ova je sasvim dovoljna

• Moller
    • January 27, 2021 at 3:05 PM
    Quote from zlocesti

Ne valja biti ni u braku sa dionicama.

Da sam se na vrijeme razvela vec bih se tri put udala ;)

malo zapinjemo na prosječnoj, ali biti će to riješeno do petka

• Moller
    • January 27, 2021 at 1:54 PM
    Quote from zlocesti

Čekajmo da se ovo prelije na tržišta kapitala, pa će sva ascending formacije okinuti na dolje.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2249927.aspx

upravo sam i ja takvog mišljenja, bez obzira što smo europski ćorsokak, moramo ipak uvažiti kako se tamo stvari razvijaju te povremeno baciti oko na njihove burze od kuda upravo dolazi naoblačenje iliti bi rekli meteorolozi, proglašen crveni alarm,

Ledica,

žalba usvojena :thumbup:

• Moller
    • January 27, 2021 at 11:34 AM
    Quote from delboy

evo i iz petrokemije snažno izlaze da bi prešli u opte

meni se prije čini da je čovjek otišao kupiti bocu plina dok je jeftin,

poslovanje je kažu nikada bolje, samo da još vidimo izvješće, pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje gledati

p.s. eto baš se lijepo dopisujemo preko foruma, izgleda je kolega pojačao :)

Quote from trial

To se stručno terminološki zove ranžiranje kompozicije. Ovdje se moguće radi o režiranju kompozicije.

ne ulazim ja u stručnu terminologiju, samo budno pratim da čiko ne zavrti zastavicom i da signal da se krene u šturc

1. Privacy Policy
  2. Kontakt