1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • February 2, 2021 at 9:18 PM

konačno je Plenković pronašao u Martine dovoljno veliki lonac da ovoga starog (86god) pijevca konačno skuha i da se družina nakusa dobre juhe

https://www.google.com/search?q=podra…=UrHqba7T0BnHFM

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • February 2, 2021 at 3:20 PM

opet zanimljiv članak, ako je sve odrađeno još sredinom prosinca, onda oni koji to znaju mogu i dalje kupovati, a mi neka sačekamo objavu na ZSE, nije li ovo taj neprovjereni novinski napis radi kojega je nastupio segment promatranja

• Moderiranje Foruma

• Moller
    • February 2, 2021 at 1:50 PM

moja isprika svima zbog neprimjerenog izražavanja, također i kolegi na kojeg se isto odnosilo, ali malo mi je počeo rasti tlak i morao sam reagirati, jer iznervirani ulagač nije dobar ulagač :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • February 1, 2021 at 12:45 PM
    Quote from Zvonar

Ajmo na temu. Lijep rast dalekovoda a sto đe veseli su veci nalozi na kupnju i oni koji su vec prosli bili su poveci. Nitko bezveze je kupuje tako velike pakete.

ostaje nam sačekati izvješće i to naravno Konsolidirano, tamo će se vidjeti puno više od onoga što danas znamo

nije to još daleko

26.02.2021. Privremeni nerevidirani financijski izvještaj za 2020. godinu
    30.04.2021. Revidirani godišnji financijski izvještaj i Izvješće revizora za 2020. godinu, te
    nerevidirani konsolidirani financijski izvještaj za prvo tromjesečje 2021. godine

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 1, 2021 at 12:17 PM

+DLKV uzeo malo to go

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 1, 2021 at 12:14 PM
    Quote from BudFox

Evo moje skromno razmišljanje. Zahvaljujući članku u novinama i kolegi Flight dionica je pala sa

7,50 kn na 5,80 kn, pa tko je tada kupio sada je već lijepo u plusu, jer je cijena opet na 7kn. Sve

ostalo je bespotrebno trošenje energije. Samo pozitiva, think pink :)

Quote from BudFox
    Quote from Moller

evo ja mu javno zahvaljujem, dobar je dečko, samo nikako da pronađe odgovarajući avatar :) :thumbup:

Meni se sviđa ovaj avatar od kolege, samo ne znam iz kojeg je to crtića, zna tko?

Mislim, neka kolega piše, što se mene tiče, jer očito ima veliko znanje, što mu nitko ne spori.

Više je po meni problem u poštovanju prema kolegama, za koje misli da znaju

manje od njega, pa ih omalovažava i vrijeđa.

upravo to, sve je točno, ima znanje i to mu nitko i ne želi i ne može oduzeti, ja bih se po struci sada mogao smijati svima kojima su kuće i objekti srušene na Banovini, pa to ne činim, da su znali i mogli bolje, sigurno bi to tako i učinili

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:52 AM
    Quote from BudFox

Evo moje skromno razmišljanje. Zahvaljujući članku u novinama i kolegi Flight dionica je pala sa

7,50 kn na 5,80 kn, pa tko je tada kupio sada je već lijepo u plusu, jer je cijena opet na 7kn. Sve

ostalo je bespotrebno trošenje energije. Samo pozitiva, think pink :)

evo ja mu javno zahvaljujem, dobar je dečko, samo nikako da pronađe odgovarajući avatar :) :thumbup:

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:46 AM
    Quote from Flight

A čuj ako je poticanje na konstruktuvnu i argumentiranu raspravu pametovanje onda si ti u pravu.

A bolje i to nego da se razbacujem trećerazrednim pošalicama i imam mišljenje o komšiničinom psu... i njegovoj probavi...

ja sam desetke godina na forumu i nikada nisam napisao da netko trkelja ili ga na bilo koji način uvrijedio ili pokušao poniziti, moraš biti svjestan da nismo svi ovdje jednako sposobni, pametni i lijepi i od tuda treba krenuti, za one koji znaju više, puno, sve, ovo je raj za zaradu, a ja priznam da nisam taj, ali nisam ni bleso, koji baš ništa ne zna, a kako ću ja pisati i komunicirati na forumu, netko može prihvatiti ili ne mora, možda se nekome ne sviđa, a nekima da, uglavnom sam već davno napisao da forum ne smatram relevantnim mjestom prikupljanja informacija i podataka

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:34 AM
    Quote from Flight
    Quote from Zvonar

Forumas "flihgt" vase teze su bez ikakvog temelja i takoder naravno bez dokaza i informacija. Nemojte dezinformirati ljude po forumu.

A koja je to moja teza bez dokaza?

pametuješ previše i nadmen si, sve znaš i to je dobra prilika da zaradiš od onih što ne znaju, a ne moraš nas još učiti pameti i trgovanju, od mene toliko, ako imaš namjeru normalno komunicirati, može, ako ne, nismo ni prije pa ok

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:24 AM
    Quote from Flight
    Quote from Moller

aj odj

Drugi puta pribavi neke dokaze, a ne piši napamet o nečemu o čemu pojma nemaš.

bitno da ti imaš o svemu, uvjerio sam se toliku puta što su anši novinari pisali i nemoj mi više soliti pamet

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:20 AM
    Quote from Flight
    Quote from Moller

nemali broj puta smo svjedočili kako se naši vrli novinari najprije spotiču u svojim tekstovima s milijunima ili milijardama, pa ako to još treba napisati u nekoj stranoj valuti, onda je problem nepremostiv i moraju se javiti uredniku da on to izračuna, kod plaćenih članaka nema takvih problema, jer izgleda novinar dobije gotovi napisani članak, jer se i naručitelj pribojava da nešto ne za.ebe

Ne trkeljaj gluposti.

aj odj

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • February 1, 2021 at 11:15 AM
    Quote from Sheki
    Quote from Flight

To ćemo tek vidjeti kako će se dalje razvijati ta prodaja Dalekovoda i kako će proći postojeći dionicari. Očito novinari salju u eter određene poruke i moguca rješenja. Ne bih bio isključiv oko toga jer novinarka koja je pisala posljednji članak na temu preuzimanja Dalekovoda nije netko tko bi bezveze i napamet brbljao i slao namjerno dezinformacije u eter.

Ne bio isključiv al znaš isključivo da ona nije netko tko bi...itd. Misliš ili znaš?

nemali broj puta smo svjedočili kako se naši vrli novinari najprije spotiču u svojim tekstovima s milijunima ili milijardama, pa ako to još treba napisati u nekoj stranoj valuti, onda je problem nepremostiv i moraju se javiti uredniku da on to izračuna, kod plaćenih članaka nema takvih problema, jer izgleda novinar dobije gotovi napisani članak, jer se i naručitelj pribojava da nešto ne za.ebe

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:54 AM
    Quote from LodeRunner

Osobno bacim grah na tavu sa malo luka i speka, pa kad vidim kuda ide OPTE imam i dorucak.

čim vi dodajete špek, to je već znak da ga volite zamastiti :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:53 AM
    Quote from zlocesti

Ja se pak ukočila ko' zec pred farovima :S

Atletičarka, toliko sam puta trčala za papirom da mi je skoro bolje činiti ništa

Lijepo je gledati rast cijene, osobno bih radije dulji period konsolidacije, mada izgleda da se više nema vremena za to.

po meni je najveći problem što nikako ne prelazi 6,66

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:46 AM
    Quote from Ledica
    Quote from josip100

Odakle ova glasina da je prodajna cijena 6 Kn???

Iz taloga prve jutarnje kave, usput je i junački bacio grah da ima jači argument za svoju tvrdnju 🤪

kako to ide ako bi nas podučili, jel se baca kuhani grah i sirova kava il obrnuto, možda ljudi negdje griješe

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:43 AM

-OPTE vrlo malo

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:33 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Marielena

I ja ne trgujem sa Viro. Nemam Viro niti cekam pad da ga kupim.

Vec zato jer ima puno boljih dionica za Daily trade.

ali Viro je najslađa :)

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:23 AM
    Quote from Laudator

Dobro, šta je sad ovo??? Ovako nećemo nikad na osmicu do kraja tjedna.

pa i 6,08 je znakovito :)

• Moller
    • February 1, 2021 at 10:04 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

vi kolegice izgleda trgujete prema biometeorološkoj prognozi, pa ova "vijest" o zatvaranju je poznata svakom na forumu barem 3mjeseca, a sada kada su konačno i SDPovce progledali i objavili članak, netko se istresa i to danas po 22,60 a ja sam vam u petak dao podršku na 25,40 da zaokružimo na 1000kupnje i nitko nije htio, baš me zanima po koliko će vas Zadro operušati, moju podršku više nemate, barem za sada i na ovoj cijeni

Ajoj kolega, vi ste krivo shvatili. Ja ne kupujem Viro. Niti ga imam.

To je pisano u sali da pokrenemo vlakic na Viro i mislila sam da se to razumije iz konteksta.

Ja sve svoje transakcije objavim ovdje. Pa sam tako i objavila da sam Viro prodala u 11 mjesecu na 30 kuna i da sam u minusu u toj transakciji.

Imam Tpng sada jedino, sto sam i napisala kada sam kupila.

Zasto se netko istresa danas ne znam. A sumnjam da zbog moje objave ovdje. Uostalom vijest o zatvaranju tvornice je ovih dana bila u mnogim medijima. Ja to nisam dozivjela kao staru vijest.

Zao mi je ako je netko krivo razumio. Necu se vise onda tako zezati.

Display More

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…slenih-20200503

https://www.dw.com/hr/ima-li-budu…skoj/a-53586993

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…striji-10268605

https://www.agrobiz.hr/agrovijesti/tv…erne-repe-14423

pa čak i Danica to zna, a ona uopće ne trguje na burzi :)

https://danica.hr/gasi-se-tvorni…ko-180-radnika/

• Moller
    • February 1, 2021 at 9:46 AM
    Quote from Marielena

Ja tu rijetko nesto napisem, a kada napisem onda hocu kupiti. Onda se pise da sam ja u minusu, valjda da me se diskreditira, a oni koji to pisu su u debelom minusu ovdje samo to ne napisu.

A da se nikada ne udje u meritum teme.

I ljutnja na one koji pisu, umjesto na one koji su firmu doveli u ovo stanje.

Ne vidim zasto bih sada kupila Viro jer nije niti za trejd. Dnevni promet je tu par tisuca kuna.

Ja ne vidim sto se tu moze dogoditi. Najbolja opcija je da netko to kupi, dokapitalizira, rastjera uhljebe te uspostavi neku normalnu proizvodnju.

Naravno, prvo bi se postojeci dionicari morali razvodniti jer nitko nece preuzeti dugove bivse uprave. Meni je ova firma trenutno nesto kao Djuro Djakovic.

A drzanje novaca ovdje i cekanja mozda necega nekada ima ogromni oportunitetni trosak. Taj novac se u medjuvremenu moze negdje drugdje oploditi pa se vratiti u Viro ako se stanje promijeni. Nece Viro nikamo pobjeci.

Display More

vi kolegice izgleda trgujete prema biometeorološkoj prognozi, pa ova "vijest" o zatvaranju je poznata svakom na forumu barem 3mjeseca, a sada kada su konačno i SDPovce progledali i objavili članak, netko se istresa i to danas po 22,60 a ja sam vam u petak dao podršku na 25,40 da zaokružimo na 1000kupnje i nitko nije htio, baš me zanima po koliko će vas Zadro operušati, moju podršku više nemate, barem za sada i na ovoj cijeni

1. Privacy Policy
  2. Kontakt