Od mene nećete, sigurno
Al' hvala na plemenitoj nakani
Opte još drži scallops pattern
Target ne stane na monitor
ma nisam ni mislio odmah, nego kada budete vi željeli, samo stavite koju cijenu želite
Od mene nećete, sigurno
Al' hvala na plemenitoj nakani
Opte još drži scallops pattern
Target ne stane na monitor
ma nisam ni mislio odmah, nego kada budete vi željeli, samo stavite koju cijenu želite
Samo za Mollera
Dalekovod. Al' čista žafrkancija. Na prvi pogled.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
kasno, već sam prodao jedan dio na svoju ruku, mislio sam na 7,5 ali i ovo je dobro, 1,5 / 5,8-5,9 je meni zadovoljavajuće obzirom na trud, kapital i vremenski interval, u svakom slučaju hvala, otkupiti ću vam malo Opte u znak zahvalnosti
A kog se vraga gurate na bidu ?
Maknite se ispod velikih naloga, pa će se i oni pomaknuti ispod vaše crte.
I eto ga candy store
reklo bi se nako predsjednički, šaraj malo brate
i nusput, jel će to Dlkv na 7,5 ili odma' 8 ako ste pri grafologiji
da još malo prisnažimo vašu teoriju, a mi se baš nadali raketi i evo
Tko bi rekao da korona može biti novi okidač kad ju je plenki pobjedio još prošlo ljeto a ostatak svijeta u 12mj. prošle godine......
![]()
![]()
![]()
je, je, naredio je prvom pendreku da je istuče
Display MoreDisplay MoreSpašavaj se tko može.
Otvorila sam novu poziciju, a kada sam ja kapitulirala i načela hrpu, onda je kraj bulla. Manija
Danas velik promet. Preko tri milijuna kuna na HT, preko 2 na Atlantik grupi... i mada ćete mi reći da je to netko i kupio, netko je i prodao.
Vani je zavladala manija, Safe Heaven više nije zlato nego kripto. važno je da se nešto kupuje, a da baš nije papir
S@P se prosječno trguje po 1,6 booka, 14 P/E
Danas je P/ E 39,7
Ajde da vidimo kada će okinuti i što će biti okidač
u pravu ste, dolaze neke nove stvari i neki novi klinci i cijeli svijet im je tržište
da još malo prisnažimo vašu teoriju, a mi se baš nadali raketi i evo
Bilo je prilika i te koliko na ZSE za izgubiti pare i trebalo je biti Houdini (što većina nije), za to sve izbjeći.
Sve ovisi koliku količinu novca imaš u dionicama i koliki ti je prag tolerancije na bol i da li ti život o tome ovisi.
Nas većina koji smo još ovdje očito imamo veliku toleranciju na bol
da ne spamamo temu TPNG,
taj dan je Crobex zaronio 16% , toliko je sve letjelo da jednostavno nisi mogao ni trgovati kako treba, ali drugi dan se povratilo, meni +60kkn i onda polako čekao i na kraju relativno dobro prošao, ali imao sam dosta HT i INE, ali građevinari su me koštali, jer nije bilo oporavka
Display MoreSpašavaj se tko može.
Otvorila sam novu poziciju, a kada sam ja kapitulirala i načela hrpu, onda je kraj bulla. Manija
Danas velik promet. Preko tri milijuna kuna na HT, preko 2 na Atlantik grupi... i mada ćete mi reći da je to netko i kupio, netko je i prodao.
Vani je zavladala manija, Safe Heaven više nije zlato nego kripto. važno je da se nešto kupuje, a da baš nije papir
S@P se prosječno trguje po 1,6 booka, 14 P/E
Danas je P/ E 39,7
Ajde da vidimo kada će okinuti i što će biti okidač
u pravu ste, dolaze neke nove stvari i neki novi klinci i cijeli svijet im je tržište
Probudila sam se sa 50 tisuca kn manje na racunu.
Noćna mora. Ali oporavilo se poslije i više od tih 25% ako niste prodali, pa je ipak san sa happy end-om ako niste prodali
ja od kada imam dionice ne spavam ni kada burza ne radi, 2008 -300kkn /1 dan
Evo vam jedan stari graf. Ima možda kojih par tjedana. 19.01., da budemo precizni
Čovjeka više strah išta aktualnog objaviti, kažu da druka
meni s ovim svim strelicama djeluje kao PROM
Možda,ja prije par dana kupio po 43kn i mislio da je dobra cijena,kratkoročno nije a dugoročno budemo vidjeli.
Dugoročno smo svi mrtvi, a kratkoročno možda padne i na 35 kn, tko zna.... život je nepredvidljiv...
@Neo bi to najbolje znao objasniti, ili bar Neojunior
nekada se lijepo kupovalo okolo 30, eeee da barem opet bude, kupijo bih i ja još 100kom
kakvo rušenje cijene na ingri sa 99 kom... jadno...
baš, evo popravljaju se
Vecina je prebrzo usla.
evo ja prvi priznajem i obećavam da ću i prebrzo izaći kada dođe na 55
kao da se koristi neka gradska pipa
popadalo po stepenicama
meni ostalo još doslovno par metaka, tako da do ostavljam za zicere po principu "one shot one kill", nema više rokanja napamet.
i ostaviti svakako jedan za kraj, ako "neprijatelj" bude toliko nadmoćan, pa kada unuci jednoga dana budu prodavali na 500 da se sjete kako je d'eda junački pao za njihovu bolju budućnost
sada neka trezor kupuje ako ga ne misle i dalje držati praznog
Šta, nestalno vam municije
popadalo po stepenicama
+ TPNG, mozda prerano ima potencijala i niže
Eno vam još dionica na ponudi za 42kn
sada neka trezor kupuje ako ga ne misle i dalje držati praznog
+tpng nenadano i bome dodao još nadano
Pri dnu teksta iz članka piše: "Poznata su medijska nagađanja za eventualni ulazak PPD-a u Dalekovod.." vec sam bar dva puta čuo od ljudi koji imaju veze sa PPD-om da oni smatraju da gotovo sigurno ulaze u Dalekovod. Može biti samo da se hvale, ali može biti da će se to zaista i dogoditi. Meni to ne zvuči nemoguće, imaju višak sredstava i gledaju gdje će to uložiti.. to bi bilo dosta dobro da se dogodi. Vidjeti ćemo u roku par mjeseci.. a možda i prije.
ma bi oni samo nema više džabe potri kune
Koga to briga sta novinari pisu.strpite se.
Mene nije niti briga za novinare ali ocito da na nekoga utjecu.
A strpljiva ja jesam, ovo ce biti ozbiljna firma za 2 godine.
pa to nam treba i radi PKD
evo što kaže ministrica
https://www.agroklub.com/ratarstvo/vuck…rne-repe/66215/
nadam se da ih ne planira zatvoriti, iako bi im u ovome trenutku to najviše pomoglo