u koji sat se očekuje izvješće, najčešće bude iza 14, neki postaju nervozni izgleda
Posts by Moller
-
-
Možda prije s magarca na malo odmornijeg magarca..😂😂
neka samo nije umoran i zadnji

-
samo su obavijestili da je isteklo vrijeme i da je proces zaključen, tko se javio javio, sada ide pregled i analiza tko je što "projektirao" i nakon toga će valjda obavijestiti zainteresiranu ulagačku zajednicu
-
brodari najavljuju dobru sezonu na ZSE
https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…bitnici/251763/
'el to niko više nema bidnih 3000kom dat čoviku

-
60mil. su ponudili proizvođačima repe, ali očito nisu toliko iskoristili, mislim da je to kroz neki period, možda tri godine
-
Ja bi ipak rekao da su ti članci lagana manipulacija. Trenutni NAJVEĆI problem šeć.industrije je manjak sirovine. Ako se dogodi zatvaranje Osijeka to je isključivo radi toga. Ima tko kakv info ,Viro je tužio državu za one kvote kako nisu bile raspoređene pravilno čini mi se da je 100 milja u igri. Di je zapelo? Ovo sve ostalo će prebroditi...
onda ispada da je najbolje da država izgubi tu parnicu i proslijedi tih 100mil. kao što su već dali 60 za spas industrije
-
ako smijem primijetiti, sve su manje šanse da i vi nabavite svojih 200kom po 35kn, ali nema veze, kupijo sam ja malo više, bum vam posudil do maja, a do tada ih morate vratite, radi sellidbe

Sve je ok kolega, razmemo se, kaj ne, kupil sam ja nekaj tih dionica i po 39

e onda mi više ne trebamo, sada samo čekamo da kolega tin počne pisati i lijepiti podace o tankerima, ako se dobro sjećam, jedno vrijeme je gotovo sam pisao i bome naguralo se skoro do 60

-
a tko će ovo raditi
kako je izborna godina u Zagrebu postoji dobra šansa da će taj projekt voditi firma leteći medvjedići d.o.o. , inače zaslužna za projekte poput zagrebačkog metroa, tunela kroz Sljeme i sl.
Ingra je već dobila posao, ali su izgleda skužili da to nema tko raditi, jer su svi zaposleni uglavnom u uredima , a vani 'ladno, nemaju ni 2 fizikalca da malo urede ovo žbunje oko Arene
-
+ KOKA, upalo u oko, kao da netko skuplja ispod radara
jasno mi je za Viro, al što Koka tako roka ?
-
+tpng kupovao u više navrata i jednom u jednom navratu
+viro malo pojačao poziciju, radije bih čistu Sladoranu, ali nju je Zadro otkupio po 164, pa nema smisla da prodaje za 20 i pravi trošak ponovnog listanja
tehnički gledano, reko bi Škoro, Sad il nikad
-
Display More
to je onda već za upravnike, oni zarađuju i kada firma gubi, a neće nam kazati kako i kolike su plaće i naknade, tek kada vidimo izvješće crno na bijelo, onda ćemo odlučiti kako se dalje postaviti, lako je njima, oni zaradili i kada je palo sa 600 na 130

Nikad mi nije bilo jasno tko zarađuje (osim šortom
) u padu sa 600 na 130,ali sada je jasno kolega Moller i u pravu ste, to su Upravnici. Upravljaju i za njih
nema gubitka, a nas dvojica smo već veterani ovdje, kada se sve uzme u obzir.
I'm out
26.02.2021, objava revidiranih godišnjih rezultata za 2020.g.;
i najpoštenije da oni zarade, jer oni sigurno već znaju kako su poslovali i jedini imaju računa ovo kupovati na dugoročno, jer tako održavaju svoje funkcije i plaće, to je ono nešto kao samoodrživi razvoj a to i EU forsira u svim segmentima, što nama u RH čak i lijepo uspijeva, oni neka samo šalju pare, a mi ćemo se već nekako sami održati, malo na špicu, malo na kavu za van, malo na more , malo na skijanje i tako to
-
Display More
Na bidu je izgleda samo on, nema(još) ozbiljnijih kupaca.
Meni se čini da ovi koji su kupovali po 39 u petak sada prodaju.
Ne znam koliko su ozbiljni ovi što su kupili 8000 komada do sada.
Možda i nisu, tko zna, sve djeca kupuju, pa još ovih 10 000 komada
na bidu do 39, ovo su još malo neozbiljniji, vrtićka djeca.
Najmanje ozbiljan mi je ovaj na bidu po 37 od 11 500 komada,
novorođenče, šta on zna koliko je 100 kg.
Naprotiv na asku sve ozbiljni igrači po 200, 300 komada, a najozbiljniji je
ovaj na 45kn od 1000 komada
ako smijem primijetiti, sve su manje šanse da i vi nabavite svojih 200kom po 35kn, ali nema veze, kupijo sam ja malo više, bum vam posudil do maja, a do tada ih morate vratite, radi sellidbe

-
Poviejst se ponavlja, i učiteljica je života.
Ne me ljutiti, neću vam reći obrazac trgovanja

Sve je igra, i svi smo spašeni.

opet nakon veljače dolazi ožujak?

dobre je volje, izgleda je samo čekala da prođe Valentinovo da se riješi miljenice i to u jutarnjim satima

-
Meni je Svaštara zatvorena za post. Closed piše
Vama ?
trebate lijepo zamoliti Admina da otvori i temu Spomenari
pa da tamo možete pisati do mile volje ili nevolje, ovisno koja prva naiđe -
robe ima neće nestati čemu zurba, a cijeli bid su njegovi nalozi kako bi stvorio privid kupnje
a što bi mu bilo da stvarno i kupi pa ih samo opet prebaci na drugu stranu, očito je da love ima još od unovčenih po 44
-
Evo ASK je očišćen do 41kn, pratimo dalje da vidimo, hoće se prodavač opet aktivirati.
neće možda on, ali ima sigurno kandidata što su nabavljali po 39, nadajmo se da će biti suzdržani
-
Bez obzira na nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze teško mi se oteti dojmu da se osmišljeno plasiraju poluinformacije,zakašnjele informacije...a sve u cilju da se zamagli situacija dodatno. Tko misli da će šećerna industrija u RH propasti?
ja mislim da neće, ali gorčina nakon svih proteklih događanja će još dugo ostati, ovo čak i nije loš potez, jer nema smisla držati prekapacitirane tvornice kada se zna da nema dovoljno sirovine za proizvodnju svih, koje ionako rade tri-četiri mjeseca kampanje, a ostalo su remonti, pakiranje i prodaja gotovih proizvoda, obzirom da je osječki proizvodni pogon u urbanoj zoni, to nije nikakvo čudo da se taj pogon gasi i nekretninama podmire banke ili se krene u kakav nekretninski biznis izgradnje stanova, ali to se sigurno neće odvijati preko HIŠa, osim toga "kraljevi" uvijek znaju bolje od puka, pa je na njima da povuku neki potez, malo je problem što se kraljevi rijetko kada pomaknu, a šah mat već pred vratima i pješadija davno izginula
-
Display More
to je onda već za upravnike, oni zarađuju i kada firma gubi, a neće nam kazati kako i kolike su plaće i naknade, tek kada vidimo izvješće crno na bijelo, onda ćemo odlučiti kako se dalje postaviti, lako je njima, oni zaradili i kada je palo sa 600 na 130

Nikad mi nije bilo jasno tko zarađuje (osim šortom
) u padu sa 600 na 130,ali sada je jasno kolega Moller i u pravu ste, to su Upravnici. Upravljaju i za njih
nema gubitka, a nas dvojica smo već veterani ovdje, kada se sve uzme u obzir.
I'm out
26.02.2021, objava revidiranih godišnjih rezultata za 2020.g.;
meni je to nekako previše plaćenih " mornara" na kopnu a ima izgleda i preplaćenih "mornarica", ali dobro, povremeno se uključe "pumpe" za izbacivanje vode da brod ne potone
-
treba biti strpljiv do 250,300 onda će biti jasnije da raste ......tek ako prođe 300 pravo vrijeme je za ulaz.......tak nekak kaže moja analiza

-
" Međutim, odbojnost prema riziku je toliko velika da je štednja glavni izbor za većinu štediša. Što se tiče ulaganja na tržištu kapitala, promet na Zagrebačkoj burzi bio je u porastu pred kraj godine, djelomično se to može povezati i s osnivanjem prvog ETF fonda na domaćem tržištu koji pozitivno pridonosi povećanju likvidnosti na tržištu. Istovremeno se ubrzao oporavak vrijednosti većine dioničkih indeksa na Zagrebačkoj burzi, no oni su i dalje na nižim razinama nego prije početka krize. U odnosu na fondove u recentnom razdoblju zabilježen je usporen priljev novih sredstava u investicijske fondove. Naime, nakon velikih otkupa u prvom polugodištu prošle godine, u drugom dijelu godine su zabilježeni pozitivni neto otkupi, odnosno povratak dijela investitora. Pritom su ti priljevi ponovno većinom usmjereni u obvezničke fondove."
"Ne treba zanemariti i mogućnost privatizacije velikih državnih sustava, u kojem bi hrvatski građani postali vlasnici nečega što je važan dio infrastrukture s velikom perspektivom. Mirovinski fondovi imaju namjeru kreirati fond za oporavak hrvatskoga gospodarstva nakon pandemije, što također može pridonijeti kreiranju novih prinosa."
osim ova dva segmentića, ostalo je sve na nivou
Igraj lotto i euro jackpotto