1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:57 PM
    Quote from dionicar
    Quote from Moller

već tjedan dana netko izlazi na 6,5 a vi tek sada vidite da su baš rodbina, prije bih rekao da je to na tragu onoga da kupac neće ovo platiti više od 6 kako se već pisalo prije godinu

da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....

ma lako je njima kad su na Uljaniku digli lovu

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:36 PM
    Quote from Laudator

Zadnja tranšica se odigrala u sekundi. Slučajnost?

:) a li zato nova čeka, izgleda da nije baš poznati kupac, ovaj se izložio svima

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:32 PM
    Quote from malovitra

Možel meni neukom netko pojasniti što na gledalici znači dubina ponude i dubina potražnje? Unaprijed fala.

kolega ako imate ženu to vam i ona može objasniti i to bez gledanja

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:30 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from tin

To kolega tek možda na 1000 kn....po asku bih rekao da se buduće preuzimanje može očekivati na oko 1200 kn.

mislim da si pogriješio valutu.

dok se to realizira, čisto sumnjam da će kuna više biti u opticaju :S

znači ijaddvista ojra će ići kada Vujčić odstrijeli kunu :)

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:27 PM
    Quote from deny_09

Ozbiljan prekrcaj u tijeku, tko će kome ako ne svoj svome... ;)

već tjedan dana netko izlazi na 6,5 a vi tek sada vidite da su baš rodbina, prije bih rekao da je to na tragu onoga da kupac neće ovo platiti više od 6 kako se već pisalo prije godinu

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:23 PM
    Quote from tin
    Quote from Moller

pa zar nije to raslo dovoljno, pa samo kolega tin je napisao postova barem za 100 kn ^^

Kad dođe na 700 kn tek ću onda poćeti više pisati :)

tj. sapunati dasku kupcima ^^

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:20 PM
    Quote from malovitra

Nek se prodavač ubuduće najavi, nemogu čučat s kešom na bidu...

ahhh vaša visosti, samo vi najavite da kupujete, puk će imati razumijevanja za vaše potrebe ^^

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:16 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

nema toga više, umene ostalo sve kratko :)

ako nisi ti, onda je netko iz "back office-a" nekog fondića ili neki njegov "pajdo".

da bar bude drugar, pa objavi do kojeg roka treba izravnati portfelj, da mu se spustimo malo niže na bid, a ne ovako.

a možda dobije proviziju ako ekipi uvali po asku ili neke insajderske informacije? :/

kad ti trebaju neke ključne informacije za trgovanje, onda nema nikoga da podijeli :(

pa zar nije to raslo dovoljno, pa samo kolega tin je napisao postova barem za 100 kn ^^

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:10 PM
    Quote from tin
    Quote from st-brajo

ovako to obično izgleda kad Moller krati poziciju :S

Možda krati na TPNG.

no sikiriki, to samo dokupljujem :)

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:04 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from BudFox

Meni na SAPN izgleda kao rasprodaja dok je još iznad 500 kn

ovako to obično izgleda kad Moller krati poziciju :S

nema toga više, umene ostalo sve kratko :)

• Moller
    • March 9, 2021 at 1:00 PM
    Quote from vladimir

HM ?

Što ako iznenađenje čeka iza ugla ?

DAnas poslije 16 00 ili sutra poslije 12 00 ?

sudeći prema rastu moga HTeja izgleda će biti dobra cijena :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 9, 2021 at 10:02 AM
    Quote from Paulie

Ovaj je do zadnjeg časa kar.. Zagrepčane. Baš se čitam čijim je novcem kupovao bunde, zlato i ovakav stan za dotičnu damu.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ca/2259600.aspx

obzirom na sadržaj ovdje je najmanje politike, ali dobro, ne treba sada radi jednog slučaja otvarati i temu Crna kronika, neka ide pod politika...............

iako mi ovo više s tom Natalijom vuče na natalitetnu politiku ?

sada ima sve reference da joj se ipak za 2021 dodijeli ta nagrada Zagrepčanke godine, jer spasila je puno više ljudi nego Alemka prošle godine, samo me strah da svojim utjecajem i stručnošću ne bi isforsirala Dikana za gradonačelnika, onda će opet biti belaja

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • March 8, 2021 at 4:26 PM
    Quote from vlad1111
    Quote from BudFox

E moj gigiću, alaj ga ti valjaš, dakle sada sam i ja shorter po tvojoj recenici gore?!...ali dobar si, stvarno si dobar, čak sam ti jednom i povjerovao, što ide meni na dušu. I novčanik. Tako si i na 450 kn sredinom 2019., kada je BDI bio na 2500 bodova tvrdio kako su zlocesti shorteri navalili bas samo na Atlantsku, a vodeci dionicar od onda prodao skoro pola portfelja u ATPL i to sa gubitkom i srusio cijenu sam sebi i svima ostalima. A on jedini od nas zapravo zna kakvo je pravo stanje u firmi. Uostalom i ovaj clanak od jucer je na tragu kakvo je stvarno stanje u ATPL.

nisam u tijeku pa san tija pitat radi li se o stvarnom stanju ili stvarnom s(prvoslovoispredS)anju?

Quote from Moller

ja znam za dio tko prodaje

šjor pitur, ja pretpostavljam da tigrić prodaje neo-tu...

neo-to ne kupuje sigurno, on čeka na 130 čini mi se a siguran je da na 100 neće, barem tako negdje piše, ali nema ga već dugo, da nije opet zatvor

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • March 8, 2021 at 4:09 PM
    Quote from Marielena

Koliko ja znam IB ima zakonsku obvezu obavijestiti burzu ukoliko prodaje dionice.

Ja takvu obavijest na ZSE nisam vidjela. Ako netko je, neka ju podijeli s nama.

Nemam pojma tko to prodaje niti koliki mu je ulaz.

Short u pravom smislu ne postoji na ZSE.

ja znam za dio tko prodaje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 8, 2021 at 4:08 PM

nedavno kupljene

-ATPL

-dlkv malo

• Moller
    • March 8, 2021 at 3:02 PM
    Quote from karlo

PBZ mi je sazada najveći promašaj... ušao taman prije korone kada je bila po tisuću kuna, ali neću prodavat jer nadan se da će bar bit dividende neke... ali sve račune prebacijuem iz PBZa u ZABAu :cursing:

karlo ne budi Hugo

• Birtija

• Moller
    • March 8, 2021 at 2:35 PM
    Quote from vlad1111
    Quote from Moller

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    svim našim kolegicama!

Zahvaljujem u ime šjora Ivane77.

Dao Bog svima barenko 77 godina.

još s Poslovnog mi pari da ima brkove, ne znam zašto, ali možda je u meni neka greška

• Birtija

• Moller
    • March 8, 2021 at 10:54 AM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    svim našim kolegicama!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 8, 2021 at 10:10 AM

nakon nekog vremena opet sam počeo ulaziti u ovu dionicu zbog rasta vozarina, stabilizacije tržišta te blagog popuštanja covida,ali..... jer sam upravo radi netransparentnosti oko blokade računa izašao, nadam se da dovoljno poznajemo ZTD da ove optužbe ne smatramo baš tako bezazlenim, a poslovanje transparentnim, jer ako se utvrdi da postoje zapisi o izbjegavanju fakturiranja usluga , onda to ipak spada u ozbiljnije prekršaje, a vodeći ljudi u Upravi ipak ne bi to sebi smjeli dozvoliti ukoliko ne misle status gospara zamijeniti krimenom mutikaša i kokošara, nikoga ponaosob ne poznajem niti prozivam te isto tako ne podržavam, ali gospodinu koji štiti svoj interes ne mogu zamjeriti ako su mu optužbe valjane, jer i svatko od nas je upravo ovdje na forumu uvijek iskazivao nezadovoljstvo kod bilo koje dionice, ukoliko se pokazalo da većinski, što u ovome slučaju i nije nitko, obavlja određene radnje i postupke na štetu malih dioničara, nismo valjda već zaboravili Agrokor, Gazdu i Borgoperuškanje, iako osobno u tom slučaju nisam pretrpio nikakvu finacijsku štetu, malo objektivnosti nije na odmet, ovo nisu nekakva naklapanja po gruadu, nego se radi o ozbiljnim propustima i optužbama u poslovanju, što može značiti da ovi fondovi i nisu baš tek tako prodavali, a niti gospodin koji se spominje ne vjerujem da nastupa kao slobodni strijelac, izgleda je na kopnu više struja nego na moru

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• Moller
    • March 8, 2021 at 9:51 AM
    Quote from tute

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…effena-15055887

Možda ovaj link trenutno nije direktna poveznica sa LKRI ali želim vas potsjetiti da cijela Riječke Luka ide u smjeru da postane ( već je jednim djelom postala) specijalizirani prihvatni centar za sve vrste jahti od onih 10 metarskih do onig 150 metarskih megajahti. Naravno tu nemisli na kontejnerski i terminal rasutog tereta koji je samo plus ovoj priči. :)

a kada bi to bilo, ja sam naime ovo zadnji puta prodavao kada je bilo oko 120kn i stizale nove dizalice iz Kine, koje u međuvremenu nadam se nisu pretjerano korodirale, ne bih volio da me iznenadi nekakav brzi rasplet pa da taj let opet do 120 propustim izvan dionice

1. Privacy Policy
  2. Kontakt