1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • March 25, 2021 at 10:46 AM
    Quote from zlocesti

Ma dovoljno ste zaradili, i bravo !!!!!!

Ne biti pohlepni do razine boli.

pohlepa je valjda bila na 100, sada smo prestrašeni =O ili vrlo blizu

p.s. kada se priključimo u Opte neka i tamo bude tako i biti ćemo i mi i vi i svi zajedno zadovoljni ^^

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • March 25, 2021 at 10:42 AM
    Quote from LodeRunner

Netko blokirao promet u kanalu TPNG. Na 47 milji zastoj. :)

sreća da blokirao Suez gdje su svi miroljubivi, da je u pitanju Panamski već bi krenuli razarači prema njemu

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • March 25, 2021 at 10:32 AM
    Quote from Meri

A i novi vlasnici moraju imati osigurano na računu ili garancijom banke cjelokupan iznos jer sad moraju dati obvezujuću ponudu, a uvjet je dokazati da imaš sredstava za otkup svih dionica po garantirnoj cijeni u slučaju da svi dioničari pristaju na prodaju.

posuditi će njima Jako da ga isplate :)

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • March 25, 2021 at 10:10 AM
    Quote from diokidina

Moj kolegijalni savjet je kad budete izlazili da izlazit u valovima.

Nemojte svi odjednom stvorit cete paniku.

na kojem valu predlažete izlazak, ovaj 47-48 meni nekako prenizak za pravo surfanje, možda tek slijedeći pustiti da me poklopi do pola

• Moller
    • March 25, 2021 at 9:50 AM

sada nam ostaje pitanje, ostati se šeičiti ili se lagano uputiti prema Gudovcu u nabavku krava :/

• Moller
    • March 24, 2021 at 3:54 PM
    Quote from goldfinger

Evo i daljnih planova.

https://lider.media/poslovna-scena…ocarstvu-135942

"Andabak je šaljivo odgovorio da su se svi jednoglasno složili da će biti kako je tata rekao." :D

biti će to još šaljivije kada Jaku zapadne čuvati stoku, a zetove ispijati vino :)

• Moller
    • March 24, 2021 at 3:49 PM
    Quote from plavi01
    Quote from zlocesti

Stvarno, što ćemo sa hatejićem ?

Fondovi su se isprsili neki dan, bilo bi poučno znati tko je prodavao :S

I bilo bi zgodno znati dokle će se cijena povući ?

Kada je ex dividend day ?

I kaj sad ima kakav odgovor

mislim da je dogovor vidljiv da se ne pušta ispod 187, jedna sitna dividenda već uzeta, čekamo drugu

• Moller
    • March 24, 2021 at 3:44 PM
    Quote from Neo

Jel ovaj vozač iz Bosne?

Kanal izvan prometa.

Mogle bi vozarine eksplodirati.

Danas je skupo 45 a za par dana biti ce jeftino i 50kn.

nemoj bolan to govoriti, još će nas netko s foruma optužiti da smo ga potplatili da se tako prepriječi :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 24, 2021 at 11:46 AM
    Quote from Marielena

Nasa burza kasni jedan dan. Vani je jucer bio pad. Kod nas tek danas.

mi nikada nismo srljali, treba dobro promisliti ustati ili odustati

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 24, 2021 at 11:36 AM
    Quote from Meri

Mislim da ljudi ovdje na forumu imaju premalo financiskog znanja , ne znaju čitati financijske izvještaje i sl. pa kad im netko pise negativno o dionici ne mogu to sagledati i donijeti svoje misljenje, ne znaju sto da rade s tim. Mogu podnijeti samo navijanje.

Meni osobno smeta kad nekog tko argumentirano a negativno pise na dionici koju imam pojedinci tjeraju, kao sto tu radis kad nemas dionicu i sl. A takvi komentari su dragocjeni jer svi smo subjektuvni i dobro nam dođe drugo misljenje. Možemo ga prihvatiti ili odbaciti.

najprije se ograđujem od ne davanja doprinosa temi, pa neka moderator odluči kud, što s ovim, ali nemam gdje drugdje iznijeti svoju repliku, a mogao bih u određenom dijelu ispravljati i krive navode,

also dakle, trgovanje na burzi upravo počiva na različitosti osobnosti, spoznaja, činjenica, informacija i dezinformacija, koje su svakodnevno da ne kažem u svakom trenutku na određenim dionicama podložne promjenama, samo jedan od tih faktora su i FI koji bi trebali biti najrelevantniji podatak za nečije ulaganje, ali smo često svjedoci da to nisu, nekada je i (ne)objektivan članak u medijima dovoljan da cijelu vašu sliku i spoznaju iskvari do te mjere, da neki prema tome i reagiraju, da sada ne nabrajam sve primjere iz prošlosti na kojima se to događalo,

ne mogu se složiti da netko ne može donijeti svoje mišljenje, jer mi je nepojmljivo da čovjek uopće može imati tuđe mišljenje i tvrdim da bez obzira kako je nastalo i na osnovu čega, svatko na kraju ipak mora donijeti, donosi i ima svoje mišljenje, a formiranje i dolazak do njega može biti predmet nečijeg utjecaja ili u najgorem slučaju manipulacije, nadam se da ovdje ima jako malo ljudi, barem na forumu, ne mislim na tržištu, koji su podložni neprovjerenim informacijama i da na osnovu njih donose konačnu odluku ili formiraju mišljenje,

poseban naglasak bih dao i na stanje tvrtke u trenutku, te u skladu s tim i cijene dionice, ono što je prije mjesec dana bilo ok ili super, danas može biti na rubu propasti, da ne govorimo o nekom dužem vremenskom razdoblju, pa je shodno tome i realno očekivati da netko promijeni svoje vlasničke pozicije i samom time i svoje mišljenje o dionici, što svakako nije razlog da nakon toga blati ili negativno piše o dionici, ali nije ovo kazalište ili Božićni koncert u Beču pa da očekujemo baš od svih uglađenost i potrebne manire, reklo bi se 100 ljudi, 100 ćudi, što je po meni opet puno bolja varijanata od 100 ljudi 100 ćuti jer od takvih nećeš ništa saznati ni moći donijeti svoj zaključak zašto on nešto piše ili iznosi,

osobno pokušavam u što kraćim crtama i kratkim postovima iznijeti svoje mišljenje (odmah se ispričavam za ovaj ^^ ) a na osnovu čega, kako i kada sam došao do nekog svog zaključka ili stava, eee to će biti predmet za neku doktorsku disertaciju, ako je nekada odlučim napraviti, ali da se razumijemo, još sam daleko od toga :)

u principu na dionice gledam kao na odgoj djeteta, ako se posvetite tome procesu, onda je velika šansa da ćete u tome i uspjeti, ne ulazeći u primjenu pojedinačnih osobnih metoda pri tome, u suprotnom imamo situaciju da vam se dijete baci na pod i vi ga lijepo podignete, posavjetujete i ono opet hop, ode na pod, vi još jednom uljudno pristupite i pokušavate pomoći i podignete ga, ono već vidno mrzovoljno baci se opet i počinje s valjanjem po podu, e onda bi za vas bilo bolje da pitate, gospođo, je li ovo vaše dijete i uljudno napustite mjesto događanja, ukoliko je to kojim slučajem vaše dijete, onda imate problem, bez obzira tko je što kada rekao, utjecao o vašim metodama, ali dijete je i dalje samo vaše, kao i problemi koji dalje iz toga budu proizlazili (u slučaju firme stečaj)

u principu uvažavam sve i svako mišljenje na forumu, bez obzira kako je nastalo, zbog čega se iznosi i kada, a moje je da zaključim što je pjesnik htio reći i da li se obraća baš meni ili sam ja samo na krivom mjestu pa sam to slučajno pročitao

i na kraju, još uvijek sam stava da su okorjeli drukeri ostali na Poslovnom, a ovdje se neki pokušavaju probiti, ali su malo zbijeniji redovi iako bi bilo uputno radi epidemioloških razloga malo povećati razmak, ali bolje riskirati i coronu nego dopustiti ponovnu zarazu foruma drukerima <3

• Moller
    • March 24, 2021 at 10:46 AM

kada počinje raditi burza danas ?

• Moller
    • March 24, 2021 at 10:06 AM

kako nema lupanja ni gore ni dolje, jasno je da cijena još nije nikome od nepotrebnih znalaca poznata i to je dobro za burzu i trgovanje

• Moller
    • March 24, 2021 at 9:47 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Flight

A ti si bio u dosluhu s njime pa sve znaš kako je bilo?

Jesam. Bandic mi je bio na brzom biranju.

krivi broj, ipak se pokazalo da je sva moć u Nate, pokazala se kao najjača karika i igračica, a raspon djelovanja od brige za male obrtnike do ulaganja šeikovih milijuna, puno i previše zagonetki u poveznicama nama sitnim dioničarima, nadajmo se da ćemo dobiti lovu prije nego li Dorh završi istragu, meni je također simptomatično ta večera s tripicama, izgleda tu nije bilo neke velike love za posrednike, jer bi onda bilo kavijara i šampanjca,

budimo nerealni i očekujmo 250, ako dobijemo 200, lupi petama

• Birtija

• Moller
    • March 23, 2021 at 3:55 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from dionicar

Teta Kata a zašto ste i Vi VIP ??

molim Admin za pojašnjenje ?

hvala

Vidis da je od 1993 tu ;(

ma nije stalno tu, bila, ošla, pa se vratila na krumpirište, de čitajte malo, al da je je burzovna baka to je :thumbup:vip hip hura

• Moller
    • March 23, 2021 at 3:23 PM
    Quote from lovas13

Sunce stopirano, jel to znači da ćemo uskoro saznati cijenu prodaje

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36295

izlazak sunca po prvi puta u 15.35h

• Moller
    • March 23, 2021 at 3:01 PM
    Quote from diokidina

Kako kaze nas dragi kolega @Neo, gdje je volumen jak to svjedoci o snazi kupnje u obrani cijene. Ovdje se volumen smanjio na kupnji, a nas dragi kolega nestao.

pa nije on mornar s potpisanim ugovorom ^^

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • March 23, 2021 at 3:00 PM
    Quote from toluen

Uprava je jasno izjavila da na planu novih projekata namjerava intenzivno raditi, a to uključuje i mogućnost sudjelovanja u obnovi. Do sada su u relativno kratkom roku uspjeli iznenaditi tako da će vrlo vjerojatno naći rješenja i za taj izazov. Kako? Pa to je posao za koji su solidno plaćeni da ga rješavaju - zar ne? A do tada - špekulacije i nagađanja su uobičajena pojava. :thumbup:

Nego da li se to meni čini ili su neke transakcije na Ingri izbrisane ?

mislim da njima kacige za gradilište, davno okačene o klin, služe upravi samo povremeno za zaštitu pri padu dionice

• Birtija

• Moller
    • March 23, 2021 at 2:42 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

izgleda će se ostvariti moje osobno proročanstvo, da prodam Sukc i onda vam se priključim na Opte, pa da zajedno prodamo po 15, ali da ja prvo kupim oko 6 a valjalo bi i niže :)

pa brzo će ljeto, a ti u duge bičve :S

lako je vama, vi sjedite u VIPu s Baka Katom, a tamo je toplo, mi koji smo još na vjetrometini zbivanja ne smijemo si dozvoliti prehladu a corona vreba iza svakog ozbiljnijeg političara

nego, kako se dođe u taj VIP, jel to isto ide preko Maminja, ako on sređuje, mam ga bum zval da me ubaci i da provjeri ovo za Dubai ulagača, kulike bu ponudil, jer on je u Dubajijajima kakti domači

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • March 23, 2021 at 2:20 PM
    Quote from zlocesti

Nemam pojma

I nije me ni briga.

Ušla sam svjesno u papir koji je trebao ići u preuzimanje, svašta se dešavalo putem, puno nepoznanica, puno lobiranja sa promjenjivim učinkom.

Sve je manje sumnji u povoljan ishod.

Da sam se ranije razvela tri put bih se udala... jer ovo se otegnulo preko optimističnih očekivanja.

Čekam dakle kraj, osim ako prije ne dobijem ponudu sa kojom ću biti zadovoljna, a to nije ovih 6,50 kn !!!!!!!!!!!!!!!!

8)

Display More

izgleda će se ostvariti moje osobno proročanstvo, da prodam Sukc i onda vam se priključim na Opte, pa da zajedno prodamo po 15, ali da ja prvo kupim oko 6 a valjalo bi i niže :)

evo neki već pripremaju svježu lovu za ulet do 160 dok nije odletio na 200

• Moller
    • March 23, 2021 at 2:17 PM
    Quote from tin

Puno se tu raspravlja a stvari su jednostavne...bude li se ovo povečanje cijena očitovalo na izvješću za Q1 ovo će ići gore i to značajno u suprotnom suprotno...sretno dioničarima.

hvala, puno lakše je ploviti po toploj vodi

1. Privacy Policy
  2. Kontakt