1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • April 22, 2021 at 10:24 AM
    Quote from maratonac

Jel ima koji eminentni tehničar ovdje da nam pojasni što se to dovraga događa na ATPL? Zašto i dokud? 😁

glavni stroj je krenuo punom snagom naprijed, a pomoćni održavaju brzinu i smjer, sada se trenutno sve još vrti po Sredozemlju, ali kako se bude približavao Gibraltaru mnogi će se još pokušavati ukrcati prije nego se uhvati Atlantskog oceana,

cjelokupna situacija u stvari podsjeća na onaj nedavni zastoj u Sueskom kanalu(190), sada je izvršen prekrcaj određene količine tereta i nastavljena je plovidba, a svatko će sada prema svom postupanju računati štetu, ja sam već dobio rezultat, -20kn/dionica i to izgleda nije sve

• CORONA virus

• Moller
    • April 21, 2021 at 10:03 AM
    Quote from nemo
    Quote from zlocesti

https://dnevnik.hr/vijesti/korona…campaign=Naslov

Opsadno stanje.

Nema izlaza.

Ili ćemo se svi cijepiti u roku keks, pa koronu preboliti kao običnu gripu uz čaj i aspirin

Ili neka svi obolimo rok keks, pa tko živ tko nije, i svježi početak

Samo neka se riješi brzo, svi smo postali taoci. Na sve zamislive načine.

Zekica optimist je postala posve malodušna. Gdje god kreneš, ne možeš.

Ovo traje dulje od godinu dana.

Display More

🙏 Materijalno nista sa sovom necemo uzeti. Pa ni BTC😌

Display More

razvojem tehnologije možda se neke stvari promijene, ne bih se ja baš kladio u ovo, ipak je to virtualni svijet, samo da se netko sjeti i obeća da ćeš ušteđevinu u BTC moći ponijeti, eto njega brzo na 1mil.$

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 20, 2021 at 10:24 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Moller

+Htej

+adrs

-atpl prodao sve

Ti bas radis protiv sebe 🤔, ajde bar si nekoga obradovao

samo da još utvrdimo koga, kupce atpl ili prodavače Hteja, ja bih za sada dao malu prednost prodavačima HTeja, jer mi još uvijek miriše da će biti i niže, za atpl ću ipak sačekati izvješće, nekako mi je to naglo odskočilo kao loptica skočica, a možda je stvarno raketica, jer netko već ima uvid u rezultate, ali ja ne vjerujem da je takvo što moguće obzirom da Hanfa budno motri i nadgleda trgovanje na ZzzSE :sleeping: :sleeping:

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 20, 2021 at 4:22 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Moller

+Htej

- gospon Moller idete li na preuzimanje Hteja ???

ne, samo kupujem dok je povoljan, jer kada prodaju Opte, biće i nama kakav novi autić, a kada sebe prodaju, onda ću prodati i ja

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • April 20, 2021 at 4:04 PM
    Quote from lebowski
    Quote from Toni

Suludi socijalistički planovi za propalo socijalističko poduzeće. Do ljeta stečaj!

Neće bit stečaja, pogledaj PTKM, DDJH. Bit će mrcvarenje.

ili sukladno djelatnosti, biti će peglanja parnom peglom

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:55 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

nije navlakuša, ali imamo prebačaj od jednog dana ranije, nekome s e žurilo jako, e sada je li radi iskrcaja pogurao ili kupnje veće količine, ostaje nam vidjeti narednih dana, meni je djelovalo ovo raketiranje na solarni (sunčani) pogon

Molim objasnjenje? Kakvo je to raketiranje na solarni pogon?

prodalo se neki dan dosta Sukc pa se malo potjerali na Atpl prije izvješća :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:54 PM
    Quote from Miron
    Quote from juraj

https://www.lider.media/poslovna-scena…izvodnje-136273

Na kraju članka zanimljivo koliko će 5G utjecati na globalni rast, pa ne možemo ni mi biti zanzibar, po inerciji će nas povući za magareće uši.

Zanzibar je za nas pojam. :S

u + smo za struju, zahvaljujući premijeru Andreju Plenkoviču

https://www.jutarnji.hr/video/news/sen…lijeko-15066402

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:50 PM
    Quote from renchi

Varteks se bez rasprodaje imovine neće izvući. Prodaja bez riješene komunalne infrastrukture neće ići. Ona košta 186 milijuna kuna. Platiti će ih privatni investitori. Varteks, sukladno Zakonu o projektima od strateškog interesa, mora sudjelovati s pet posto, malo manje od 10 milijuna kuna. Varteks novca nema, ali ima nekretnine koje će uložiti.

I otvoriti si put za investiciju vrijednu 1,2 milijarde kuna. Iz novac.hr varteks postaje 26. projekt od nacionalnog znacaja. Da se neka industrija zadrzi

Trebali bi se veseliti uspjehu.

valjalo bi svu socijalističku industriju potaracati ili pretvoriti u muzeje, onda bi nas krenulo, samo da nam europa pošalje dosta tih milijardi da imamo s čim ići kupovati u njihove centre

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:46 PM

bome nas zaključalo u " htejovoj govornici" , nadajmo se neće dugo trajati do otključavanja

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:43 PM
    Quote from Manguc
    Quote from goldfinger

Bravo Mitko, lizalo 215.

Sad konsolidacija ispod.

Ili je ipak bila navlakuša.!? Vlo brzo ćemo viditi. Ja ,još uvijek, čekam ispod 190.

nije navlakuša, ali imamo prebačaj od jednog dana ranije, nekome s e žurilo jako, e sada je li radi iskrcaja pogurao ili kupnje veće količine, ostaje nam vidjeti narednih dana, meni je djelovalo ovo raketiranje na solarni (sunčani) pogon

• Što smo danas tržili

• Moller
    • April 20, 2021 at 3:39 PM

+Htej

+adrs

-atpl prodao sve

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • April 19, 2021 at 2:22 PM
    Quote from zm1
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ce/2269008.aspx

Ovi su krenuli u križarski pohod. :S :/

Kruha i igara.

Red afera, red celebritija svih vrsta

Evo izdvojiti ću jednog, čovjek bez kredita sa plaćom ste kao ovo sve i ogromnu štednju, stvarno jako štedljive čovjek

Tkalčić posjeduje stan u Zagrebu od 83 kvadrata koji je procijenio na gotovo milijun kuna, tu je apartman u Diklu od 173 kvadrata, procijenjen na 685 tisuća kuna. Zanimljivo je kako je u imovinskoj kartici, na početku našeg istraživanja, stajalo kako ima 53 kvadrata, no nedavno je promijenjena kvadratura na 173 kvadrata. Procijenjena vrijednost ostala je ista. Tkalčić u Varaždinu ima kuću s okućnicom, procijenjenu na 1.1 milijun kuna, a kuća ima 244 kvadrata. Tkalčić je u imovinskoj kartici prijavio dva automobila i jedan motocikl te štednju od 810 tisuća kuna sa suprugom, kao i vlastitu štednju od 80 tisuća kuna. Nema kredita.

ŠTO JE PODUZETO?

Ažurirana je imovinska kartica. Prijavio je članstvo u dvije udruge, i to u Hrvatskoj udruzi za upravljanje projektima te Hrvatskoj udruzi koncesionara za autoceste s naplatom cestarine u kojoj je član Uprave. Ispravljena je vrijednost

Display More

ljudi se jednostavno ne žele sramiti i tu prema stranačkom ključu zaključavamo svaku daljnju raspravu, pa njih manekenke debelo šiju s imovinom

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…zicije-15066386

• CORONA virus

• Moller
    • April 19, 2021 at 2:15 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…li/2269855.aspx

Top lista nadrealista

made in BiH, original naljepnice

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • April 19, 2021 at 2:13 PM
    Quote from BSOD
    Quote from maga

uh, računam u hanfi printeri pod makismalnim opterećenjem, treba izbaciti hrpetinu opomena a mozda u medjuvremenu potakne nekoga da proda/kupi nesto...cccc pretuzno

Evo, ja stvarno želim prodati na 6,66.

Nadam se da Hanfa neće meni slati pismo.

mislim da bi Hanfa uz svaki nalog morala uvesti da je obveza potvrditi i ovaj tekst, pa bi drug Ante bio ponosan na svoje ulagače

Danas kad postajem pionir
    dajem časnu pionirsku riječ
    da cu marljivo učiti i raditi,
    poštovati roditelje i starije
    i biti vjeran i iskren drug,
    koji drži danu riječ!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 19, 2021 at 9:44 AM
    Quote from Paulie
    Quote from dionicar

što je ovo nitko nista ? 3 dionice u privh 10 min trgonave ?

<3 investitori su s nestrpljenjem dočekali novi ZSE tjedan :D

ko na velesajmu, samo razgledamo

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • April 16, 2021 at 5:32 PM
    Quote from Flight

Ma nemaš naravno pojma. Samo gnojis ovdje svakodnevno i piskaraš. I ne samo to nego dosadjujes i Bogu i vragu sa svojim losim i neprobavljivim humorom.

Moguće je sve i nije moguće ništa. Moguće je da će i srbijanska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja onemogućiti transakciju, al pitanje je koliko je to vjerojatno. Ja eto mislim ako prodavač želi prodati, a kupac kupiti onda će naći modalitet kako okončati transakciju, a ki bi da bi price i stalno trovanje teme nekakvom apatijom i teorijama za koje nemaš konkretnih saznanja je prilično deplasirano, a još manje korektno. Ja mislim i da je nedopustivo.... pogotovo bez ikakve ograde.I nije samo SUKC gnojiste za slične tvoje stavove i piskaranja.... ponavlja se.... i na drugim temama.

a ti si ko neki forumski sudac ili kadija, pa što te boli ku.čić što ja mislim , pišem ili radim

• CORONA virus

• Moller
    • April 16, 2021 at 5:26 PM
    Quote from mikromakrto

Od covida ili s njim, apsolutno je nebitno kad su zbog toga gotovo sve vlade svijeta mjenjale pravila putovanja, rada, školovanja, života općenito.

Sviđalo se to nekome ili ne, ljudska vrsta je evoluirala jer se prilagođavala novim uvjetima u kojima bi se našla. Tako će biti i s ovime...

evo da i ja napišem nešto što konkretno znam, obavljeno serološko testiranje na antitijela uz plaćanje za jednu grupu ljudi od kojih se sumnjalo na dvoje da su već prije pet, pet šest mjeseci preboljeli covid, kod njih dvoje i ostalih 10ak od 40ak su pronađena antitijela i to u rasponu rezultata od iznad 10 do 54, sve iznad 10 je kao dobro da se ponovno ne možeš zaraziti, tj, imaš neki imunitet, ostali su, koji vjerojatno još nisu bili u kontaktu s virusom, imali rezultate između 0,16-0,30 znači da su virusi već protutnjali kroz oko 25% stanovništva, koji to uopće nisu registrirali ili nisu doživljavali kao bolest, o čemu ovisi da nekoga slomi ili čak i završi smrtnim ishodom, to će vam bolje pojasniti Capak, Beroš, Alemka, Kaić, Lauc, Đikić i ostala svita znanstvenika, koji samo znaju navijati cijepi se, cijepi se, a neće napraviti ovakve testove po 150 kn i da onda ljudi znaju gdje su i što im je činiti, jer ako ćemo nako laički praf za praf i protiv gripe se neki cijepe, koji misle da im i ta bolest može prouzročiti velike probleme, a neki ne, jer prebole to na nogama i ne znaju da je to uopće bila gripa, za sada toliko,

sutra u 14 smo opet s vama, gledajte nas i budite nam zdravo, jer to ste već naučili i zaključili, iduća dva tjedna su ključna

vaš stožer :)

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • April 16, 2021 at 5:03 PM
    Quote from Flight
    Quote from Moller

ma čim netko krene u gradnju odmah problemi, na IGH je bilo tako a sad evo i Jako, izgleda su Arapi ostavili pare u čarapi

Imaš ti kakav dokaz za to gdje su i kada ostavili pare?

izgleda nemam, ali prema ovom rasipanju neki očito misle ili znaju da oni uvjeti izgleda nisu ostvareni, pa je lova još kod Arapa, ali nema veze, možda Ameri sada pojačaju svoju ponudu

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • April 16, 2021 at 2:18 PM

ma čim netko krene u gradnju odmah problemi, na IGH je bilo tako a sad evo i Jako, izgleda su Arapi ostavili pare u čarapi

• Manipulacije cijenom dionica

• Moller
    • April 16, 2021 at 1:35 PM

sve manipulacije će Anto žigmanisat osim

1. Privacy Policy
  2. Kontakt