kolege, sto bi ovo znacilo da mi se sad isplati kupit PBZ za siguran prinos do 830 kn?
Poljoprivrednu banku je uvijek dobro imati, sada je proizvodnja hrane na cijeni
kolege, sto bi ovo znacilo da mi se sad isplati kupit PBZ za siguran prinos do 830 kn?
Poljoprivrednu banku je uvijek dobro imati, sada je proizvodnja hrane na cijeni
a kaj je za nas bitno
Ja bi neku novu akviziciju ali ju uprava nema u vidu. Firma koja pliva u lovi i ima prihode a nezna što bi s novcima i daje ih matici bez zarade nema sposobnosti osim poslušnosti
možda bi oni dali malim dioničarima pozajmicu bez kamate, na iznos koji imaju u dionicama umanjen za 10ak % treba to pitati na Skupštini
Stvarno se tu igra igra, par dana uzastopce je netko lupao po 10.000 kom u komadu po 7 kn, a sad pad na 6 kn bez ikakvih novih vijesti.
uvijek ima novih vijesti samo nismo svi na istom broju MHz,
uglavnom stigla i nama vruća pizza a nitko ne zna tko je naručio, možda netko jednostavno samo časti ![]()
meni paše Calzone
Display MoreKolegica danas kupuje, mada nije razumno to izreći. Prodavala je neki dan.
Vi ste mi svi ovdje neprijetelji !!!!!!!
Kako na to uvijek zaboravim
Prodaje se u euforiji, kupuje u beznađu. Obzirom da je to protivno ljudskoj naravi, trgujemo onako kakvi smo. Dok ne naučimo bolje.
Ajde, sve će svima biti dobro.
Ako ne bude, zloćo sucker samo takav. Muzejski primjerak.
pa 6,5 je sigurno bolje ako su vam odvjetnice uzor ![]()
Svi tu spominju loše izvješće, a što ako ne bude loše??
vjerojatno će se kupovati, nema druge
loše bi bilo da vrate kamenjara Đuru da predsjeda Upravom ili Gorupa kao kupca
Uz kuhaču
Gola i bosa odoh se primiti kuhače .
O kuhači pak uz gusle . To je priča za jedan drugi dan.
Gola...i bosa...a stavit čarapice 😛
došlo je do male promjene taktike, pred sam finish došlo je umjesto katapultizacije do kapitulacije i prema ovome gore napisanom "receptu gola i bosa" mislim da upravo kolegica danas prodaje, samo ju je još
sram priznati
stanje na bideu vam nije uvijek odraz pravog raspoloženja ulagača, rečeno vojnom terminologijom, postoji vam osnovni položaj, rezervni za slučaj jačeg napada i lažni, što bi u ovom slučaju bilo logično primijeniti ga, te mislim da se radi upravo o njemu, ali da je izvješće jedno od najlošijih čak mislim i najlošije do sada, to je
Zašto to mislite? Zbog niže iskazane dobiti? Usporedite P/EA zadnjih godina s trenutnom cijenom. Ne mislim da je FI najlošiji do sada ikada
možda ga samo takvim žele prikazati, obzirom da bi kupovali jeftino svoje dionice
Da mi je ući u glavu ovih šta se guraju na asku.
od kako je glavna golubica napustila gnijezdo, izgleda su im i ostali golubovi odlepršali iz glave, a sada su im se očito i vrapčići uznemirili
Kada je ex dividend day ?
Našla sam.
-------
Dividenda iz točke 1. ove Odluke će se isplatiti svim dioničarima koji su upisani u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD) na dan 6. svibnja 2021. (record date). Datum od kojega će se trgovati dionicom društva Hrvatski Telekom d.d. bez prava na isplatu dividende je 5. svibnja 2021. (ex date). Tražbina za isplatu dividende dospijeva na dan 17. svibnja 2021. (payment date).
Mada bi se po stanju na bidu jutros reklo da je danas . ??
stanje na bideu vam nije uvijek odraz pravog raspoloženja ulagača, rečeno vojnom terminologijom, postoji vam osnovni položaj, rezervni za slučaj jačeg napada i lažni, što bi u ovom slučaju bilo logično primijeniti ga, te mislim da se radi upravo o njemu, ali da je izvješće jedno od najlošijih čak mislim i najlošije do sada, to je
ajde mir i malo bacite ponekad oko i na neke ljepše brodove
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa…rkanautika.com/
Display MoreAjme kakvi ste........
Alias nema loše namjere
I uistinu, što znači revalorizacija vrijednosti imovine, mada ni o tome nemam pojma....... sve dok tu veću vrijednost ne udijele i meni kroz dividendu.
Što sam dulje na burzi sve mi je čudniji taj pojam dioničarstva. Sve se svede na najveći magarac i najbrži prst. Osim velikih papira sa redovnom dividendom. Ili papira koji ide u preuzimanje, pa imamo dugouška negdje drugdje
Ajde ne navaliti ni na koga.
Mir !
imam ja jednoga koji sve te stvari ima u malom prstu i to nožnom, ali nećete vi mene slušati, a nisam od neke volje natezati se na forumu s velikim znalcima
spasilo čovjeku 1000 dionica, da nisu tempirali obavijest točno u 16.00 izgorio bi kao prskalica, sada samo treba čekati dividendu
Nisam vidio jel tih 1000 se pojavilo za zastrasivanje onako klasicno u 15:55 ili
je, ali je bome stajao do kraja, ja nisam jedino pratio ranije, možda je bio skriveni
spasilo čovjeku 1000 dionica, da nisu tempirali obavijest točno u 16.00 izgorio bi kao prskalica, sada samo treba čekati dividendu
evo, i Viro nam je pred lansiranjem, al ne može, jer netko protiv njega vodi hibridni rat!
Jel to lansiranje gore ili dolje?
ma kuda na dolje, ako opet propadnu, ja više ništa ne vjerujem čika Marinku, rekao je da će udruživanje spasiti firme ili je možda mislio da će se samo oni spasiti ![]()
evo i programa, u slijedećih 5 godina planiraju plaćati dionicu do 200kn uz isplatu simbolične dividende, ostalo ide u pozajmice, obveznice i ostalo kako mama kaže ![]()
Tuku naši, ali bogami tuku i oni
Mozda da se predje na kiberneticko ratovanje kao i kod VIRA..
tamo se uskoro prelazi na bibernetičko ratovanje, jer neće biti ni za biber, a kamoli za malo cukra
Vozarine opet gore, a cijena -5% ?
Tuku naši, ali bogami tuku i oni
sada je jako važno pripaziti da se ne tuče po svojima ![]()
Ne kupuje se tu na temelju izvješća, već radi zna se čega.
A sat otkucava i bliži se kraj.
meni se baš čini da taj sat već dugo pokazuje točno vrijeme samo dva puta dnevno, slažem se da nama izvješće nije bitno, ali eventualni kupac možda gleda i takve stvari ![]()
Picu čeka. 🍕
Upravo tako. Cijela pica npr.60 kn i meni dovoljna četvrtina, 15 kuna, ali mogla bih pojesti i vise ako se nudi.
stigla pizza, samo je još vruća, pec, pec treba pripizzati ![]()
Ako dobit bude veća od očekivane, neće bit uračunato
je li to naglasak na ako ili ste to prvo stavili tek tako ![]()
Koliko su uložili, koliki je dug i kako radi IPTV ?
Kupiti će se ovo, a sva je prilika da će na neki način ovu pepeljugu kupiti HT glavom i bradom .
Baš ste se snuždili, a bid kao zubi za stomatološku intervenciju
da nije cura za udaju ne bi je nitko ni gledao s takvim bidnim zubima ![]()