1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:52 AM

jednom dokapitalizator, jedva se izvukao do 28, nikada više dokapitalizator

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:42 AM
    Quote from juraj

Kolega vi kao da pričate o grožđu.

meni je još rano za ozbiljniju jematvu, biti će tu još nekoliko tretiranja, da ne kažem prskanja

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:23 AM
    Quote from Marin83
    Quote from trial

@ Moller

Cijena šečera na svjetskim tržištima raste od kraja travnja. No, Viro posluje loše, pa mu i cijena pada zadnjih par dana. Ali book mu je deset puta veći od trenutne cijene.

Izračunaš skalinadu od 20 kuna prema dolje i prema gore i kreneš kupovati. X/

Kako znamo da će ovo ostati na kraju balade s obzirom da je vrag u detaljima. jer ovako to ispada ziher za zaradit lipe pare,a nitko neće da ga pipne.

kako je već uspostavljen Novpros d.o.o. u Osijeku, sada je pitanje što će se ovdje Novoga primijeniti, Hanka bosanka budno prati, jer joj trebaju kocke za kafu

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:19 AM

prema današnjem trgovanju kao da im je većina brodova u Normandiji

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:15 AM

danas samo reslići

+atpl

+viro

+ptkm

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:11 AM
    Quote from jasko
    Quote from Moller

ko predaje, Ramo ? gasi televizor da se spasi barem nešto

Hrvatski sabor će u srijedu, nakon slobodnih govora klubova zastupnika na početku sjednice, raspravljati o Zakonu o tržištu kapitala koji se mijenja radi daljnjeg usklađivanja hrvatskog regulatornog okvira za tržište kapitala s pravnom stečevinom Europske unije.

većinu naših mislioca će već sam naslov izmoriti, da će morati u sabirnu kantinu na jednu s nogu pa u grad

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:05 AM
    Quote from jasko

Na HRT4 brbljaju o tržištu kapitala

ko predaje, Ramo ? gasi televizor da se spasi barem nešto

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • May 26, 2021 at 11:03 AM
    Quote from juraj

Crta on sad po dalekovodu pa ne stignee

tamo mogu i ja nacrtati, faze ostaviš da vise u zraku, samo nulu povučeš okomito dolje :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 26, 2021 at 10:55 AM
    Quote from harpun

KOME SU SREDSTVA BILA NAMIJENJENA

Trgovačkim društvima koja imaju sjedišta u RH i koja isključivo ili pretežito obavljaju svoju djelatnost na području RH i koja imaju:

• proizvode i usluge s visokim potencijalom rasta

• prednost nad konkurencijom

• dobar menadžment

• uredno i transparentno poslovanje i dobar poslovni plan

• prihvatljivu stopu povrata na uložena sredstva od strane FGS-ova

Display More

bome osim prve stavke sve malo jači fulovi

• Moller
    • May 26, 2021 at 10:43 AM
    Quote from trial

@ Moller

Cijena šečera na svjetskim tržištima raste od kraja travnja. Viro posluje loše, pa mu i cijena pada zadnjih par dana. Ali book mu je deset puta veći od trenutne cijene.

Izračunaš skalinadu od 20 kuna prema dolje i prema gore i kreneš kupovati. X/

ma pratim, ali već sam nakupovao, što da radim u tom slučaju, da prodajem :)

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • May 26, 2021 at 10:33 AM
    Quote from user35

poštovanje da li može TA viđenje za ATPL

eno upravo netko crta po bidu, pa dok završi, mislim da će se moći primijeniti onaj stari graf kolege mitkka i ako se u ovome trenutku sramite koliko nemate, mislim da vas ne treba biti sram :)

• Moller
    • May 26, 2021 at 10:03 AM
    Quote from tento
    Quote from trial

Kocka je za kiki-riki ulagače. Nažalost, na zse ih ima na lopate. Za one koji imaju lovu i znaju što rade, nije. Ali avaj.

Na koji iznos mislite da prelazi s kikirikija na ozbiljne ulagače.

kada iznos prijeđe onaj koji niste spremni kikiriknuti,

usput, ima li kakav savjet, kakvu strategiju zauzeti kod Vira, jer se i tamo provlače neke cake

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • May 26, 2021 at 9:54 AM
    Quote from MarioPotra

https://www.ekn.hr/hrvatski/clana…etrokemije_163/

"Prema provjerenim i pouzdanim informacijama do kojih smo došli, čini se da INA i PPD namjeravaju svoje udjele u vlasništvu Petrokemije prodati i tako, nakon dvije i pol godine, nestati iz vlasničke strukture Petrokemije. Kupac njihovih udjela, s kojim su već duže u tajnim pregovorima, izgleda da će biti Yildirim Group iz Turske. Radi se o obiteljskoj grupi kompanija u različitim industrijskim sektorima koja djeluje u 51 zemlji na raznim kontinentima i zapošljava oko 14 000 radnika."

Ako dođe u medije ide dionica preko 100kn.

ako je Rotšiljd stigao s parama do Babine Grede, onda je sve moguće

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…zicije-15066386

• Moller
    • May 25, 2021 at 2:08 PM
    Quote from NaBiduAsku

šta je ovo bilo :huh: cca 1000 kom po asku

izgleda greška, prema daljnjem trgovanju ćemo vidjeti

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 25, 2021 at 11:18 AM
    Quote from forumas

Kako bi rizik prošao jučer, neće proći sve do dana skupštine, a onda će se znati je li se ostalo bez svega ili će nešto ostati.

aaa da, ima ovaj MKT, nisam na njega računao, ide 20lp ispod za svaki slučaj da ne bi neprodo

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 25, 2021 at 9:55 AM
    Quote from forumas

Rizik je tu i tko želi može okušati sreću.

Na kraju će se vidjeti što će biti.

nije li rizik prošao jučer, neki su već danas progledali, ali bome skuplji tretman nego u Nikice našega Grabića

• Moller
    • May 25, 2021 at 9:52 AM
    Quote from zlocesti

Zašto je Iga u blokadi ?

očito je netko cijenom iznad dinamičkog limita 123,62 pokrenuo dražbu pa povukao nalog, ali no sikiriki, sad će Hanka, samo dok ispeče kafu :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 24, 2021 at 3:54 PM
    Quote from Kvark
    Quote from maratonac

Pretpostavio sam da je tih 1xx komada ubola koleginica Kvark... 😁

Ja cekam i nize. Tko zna, danas je lud dan, mozda se netko odluci dati. :)))

ako se baš nitko ne odluči, možda se vama posreći :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 24, 2021 at 3:47 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from toluen

Pa to je posao institucija da utvrde činjenično stanje kako je firma uspjela doći u to stanje. Nije ni Agrokor bio "kriminal" dok nije postalo jasno da će cijelu državu povući u ponor. Ovdje nije riječ o Dalekovodu nego nečemu što ima puno širi kontekst koji se s ovim počeo jasnije manifestirati. Zamislite kako su se samo sjetili LEI oznake kad je trebalo nekako Pevec maknuti s burze i slične detalje - a ista ekipa se stalno vrti. Naravno dok im politika "drži lotre" - od toga niš.

Upravo to, kod malih firmica, bez beda porezna uleti i naplati kazne i gluposti zato šta nemaju naljepnice po PS ili neke pizd....rije, a kod firmi koje vrte milione i milijarde gdje su da vide malo cirkulaciju kapitala i poslovanja.

nisu išli ni kod Gazde, pa nema smisla da idu ni kod Guzde

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 24, 2021 at 3:31 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

možda gledano pojedinačno, nama i nemaju neku vrijednost, ali izgleda ipak nekome trebaju, ako je više takvih još bolje

Imamo samo ove godine DLKV dokapitalizacija...te dva lažna povlačenja sa burze SLRS, te PBZ, potom stvarno povlačenje sa burze PBZ.

Moraš po cili dan buljit u ekran, ako ne misliš spušit lovu.

Stalno mi je prozorčić ZSE-a za objave otvoren :D

ja imam i zvučne signale uključene, na najkritičnijima imam zvuk hitne službe

evo i demonstracije da ipak te dionice nekoga zanimaju, a moja sirena šuti, znači nije još alarmantno

1. Privacy Policy
  2. Kontakt