stigao Brundo, naše nade odoše u špade
Posts by Moller
-
-
Još je rano za ozbiljnije ući u Tankersku.
Razboritij je čekati preokret.
Al' što ćeš.... meni je kolega moller najbolji barometar

Nekako mislim da ovo nije loše za ukotviti se, pa za ostatak niže, ili na preokret
ako bi se na burzi već služili fizikalnim pojmovima, ovdje je puno bitnije koristiti manometar, jer pritisak je impresivan, ali ne treba smetnuti s uma ni hidrostatiku, jer što je veći pritisak i uzgon se povećava, pa ti sada vidi kada je brod u ravnoteži, ja sam izračunao da je to otprilike ovako nekako
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
samo malo zamjene, otpustio malo Atpl, upustio malo Tpng
Možda smo razmijenili

ma uvijek s nekim razmijenimo

evo sam i Opte malo razmijenio s nekim maratoncem što se srušio pred ciljem

-
Kolega ici ce to i nize, moja procjena je 36 kuna. Racunao sam Q2 i nece biti dobro, po mojim procjenama gori nego Q1. Pozitivna stvar je sto je preokret iza ugla pa to mozda zaustavi pad.
TPNG je i ove godine odradila rast sa 39kn na 47kn...a svi su vikali ne kupuju na 39kn, iće to na 36kn...dakle moglo se zaradit 20% sa dva uzastopna negativna FI. tko zna di će ići ovaj put...
to nam i kolega Budfox može posvjedočiti, čekao je prošli puta na 34, pa je ipak morao kupiti iznad 39, sada možda opet čeka na 34, ali ne bih rekao da će se nakupovati, ali barem će se načekati

-
Šteta je kupit na 39,kad ce biti nize.
Treba pricekati 2Q te iza toga odlucit, a do tada ce ici nizvodno.
otkrij nam tajnu kako se kupi sva željena količina po najnižoj, ja do sada niti na jednoj nisam to uspio, gdje griješim

-
Nije ugodno gledati tankere , vezu me emocije uz tu robu ... no ovde sa gosparima se osjećam ugodno , ko dundo Maroje
nadajmo se samo da se neće uskoro pojaviti Brundo Medoje

-
samo malo zamjene, otpustio malo Atpl, upustio malo Tpng
-
Idem na google da vidim stanje (zaba ne radi), ukucam zse live i ono, uvjerava me da smo YTD 121 % hahahahah
e moj Zimbabwe, nesmiješ se više ni rugat ikome. Baš smo rupčaga.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne trebate otići Zimbabwe, dovoljno je do Slovenije i pogledati ETF-7SLO +35%
mi moramo ulagati u našu burzu makar nam sve govorilo da domoljublje nije besplatno, ne možemo tek tako odustati kao ovi mladi i otići put Irske, Njemačke, Austrije.......... ali nam je svima jasno da naša borba za opstankom na ovim prostorima ima za posljedicu svakodnevno jadikovanje o nemoćnosti ove naše burze, zato jer se i ovdje pokazuje koliko je kradoljublje nadjačalo domoljublje i nije lako biti pametan i normalno ulagati u takvim okolnostima
sada me već pomalo brine da će Švaba prije do 20000 nego mi nadvi
-
Ako se ponovi jučerašnji dan, ovi s 1580 dionica na 420, biti će načeti.
na žalost, nikada u povijesti se nije ponovio jučerašnji dan, a mislim da neće ni u budućnosti
-
Mene je sram priznati, al' dokupila sam Opte

nadam se da u kuhinji nemate kakav otvoreni izvor plamena, ukoliko da, držite ih podalje od istoga
ja -malo Atpl, taj me petak uvijek unervozi
-
Upravo su noćni klubovi prošle godine 2020. bili uzrok širenja zaraze i posljedično da je špica sezone naglo prekinuta oko 15. kolovoza objavom Austrije i potom ostalih ključnih država...te smo izgubili i pola bogatog 8 mjeseca. Naime nisu tada mogli ignorirati broj zaraženih kod povratnika iz Hrvatske ljetos. Nadam se da smo ove godine u poziciji većeg znanja i da se to neće dogoditi te da ćemo 2021.g. imati i dobar 9. mj. pa i 10 mj. ovisno o vremenu. Bitno je biti razborit, noćni klubovi su najmanje važni za većinu populacije, međutim vidjet ćemo. Treba vidjet da li negdje u svijetu rade noćni klubovi, vjerojatno rade. Vama želim kolega da imate najbolju zabavu ove godine, a svima nama sve najbolje. Osim toga, imamo problem da se Slovenci kojih primamo jako puno ne drže nikakvih mjera ni kod sebe ni kod sebe, tako da je dosta rizično sve skupa.
Noćni klubovi nisu bili izvor zaraze, već samo izlika jer je najmanja šteta njih zatvorit.
samo je jedan jedini KLUB, koji nije bio izvor zaraze i to smo svi gledali na TV uživo, morate otvoriti Klub za rješavanje ostataka da se ne baci, ako mislite biti po volji Stožeru
-
Unutra sam, ranom zorom

pa šta si išo pušiti na toj pauzi dok si bio vani, teorija o 50kn pala u vodu,aaaa

-
Evo ga pobjegao je na 408, pa tko voli nek izvoli

meni pari da to Sanader prodaje
-
evo ga kolega Budfox, imate li još pitanja? možda o ovome na 406?
-
Je. Zbog te atipične gripe je život stao.
Preživjeli smo lockdown, ekonomsku štetu, strpali djecu u kućni pritvor itd
Ugroza je ugroza, bez obzira na društveno uređenje
Al' mora se priznati, 17 milijuna ljudi u dva i pol tjedna, impresivno
i to bez nagradnih bonova u trgovačkim centrima, trave, piva i ostalih mamilica,
osobno ni ovo ne kužim, što ti mene imaš kao fol nagrađivati ako je to za mene dobro, pa nismo retardirani da me mamiš nekakvim marketinškim trikovima ili jesmo
-
treba par miliončića da pogura cijenu preko 400..
jutros je trebalo 2, sada je evo došlo s 1,67 do 400,
ipak je bilo malo popusta, malo bježanja, malo sklanjanja
+Atpl, razmislio, kupio još na onom slabom popustu
-
Display More
Ma, važno je jedino ne završiti na respiratoru.
I od gripe se cijepim svake godine i redovno obolim. Al' blaže nego necijepljeni.
Čini se da o koroni više ne znamo nego znamo.
Ne vidim beda u cijepljenju, i generalno je oko toga previše frke. Trebalo uzeti megafon i cijepiti svakoga tko se ne opire.
Pa i onda. Juga je cijepila 17 milijuna ljudi u dva tjedna, bespogovorno

Što čekaju, nejasno je
vi uspoređujete vrijeme prije 50 godina i danas, čak i različita državna uređenja, meni to nema smisla uspoređivati, više mi ima smisla uspoređivati stavove ovih novopečenih epidemiologa u koje se i jedan naš ubacio, pa kao fol on sada nešto izračunava, nadam se da neće biti rezultat kao na ĐĐ, Vart........
-
Baltic Capesize-indeks + 16,5 % 24.039 dollar
Ćuuu, ćuuuu....
bome kao da kupuju Emilija Kokić i Nina Badrić, 400 etogac
-
Tijekom proteklog tromjesečja došlo je do oporavka i rasta na tržištu rasutih
tereta, te sukladno sadašnjim naznakama i ukoliko ne dođe do nekog značajnijeg
poremećaja, u drugom tromjesečju možemo očekivati značajan pozitivan utjecaj
na rezultat Društva.Došlo je do poremećaja....ali.....u pozitivnom smislu......
očekuje se još jedan veliki poremećaj, a to je da dođemo s gornje strane 400, znači, tko bi gori, sad je doli, a tko doli..........
-
ako je netko razmišljao i o trećoj dozi, može slobodno početi
https://hr.n1info.com/zdravlje/struc…jenih-s-2-doze/
nema dugo naših stručnjaka da prozbore koju pametnu, što se događa ili ni oni više nemaju pojma