1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CORONA virus

• Moller
    • July 1, 2021 at 12:39 PM

mislim da je tajna u dodjeli nagrade u dionicama za cijepljenje, samo Plenković nikako da se sjeti, možda se Mariću upali lampica, ipak je on financijaš, loš, ali opet struka je struka

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • July 1, 2021 at 12:32 PM
    Quote from Kvark
    Quote from trial

Mene više zanima do kuda će pasti, prije nego pred izvješće, ali i nakon njega naraste.

Ma sta si ti rekao? :)) Jel nesto trebam odgovoriti? :))

potajno pije, pa mu se prolilo po tipkovnici

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • July 1, 2021 at 12:25 PM

ma koliko znanja i spoznaja ovdje, sve pršti, ali kada je bilo po 42 kn svi se izmakoše i mukom umukoše umjesto kupovaše :huh:

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • July 1, 2021 at 11:16 AM
    Quote from overgame

Zamo da Optima ima kupca, znamo i da će objava biti u 9 mj još jedino ne znamo cijenu X(

ma lako vama koji ste u HDZu, ali mi ostali još to ne znamo ^^

a cijenu ne znate ni vi jer drIvo još vrši pregovore, ali sada preko posrednika Čede i Jadranke ^^

• Moller
    • July 1, 2021 at 11:08 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Brunos

Ide preuzimanje - sluzbeno objavljen pocetak dubinskog snimanja..

Imate link na službenu objavu due dilligence-a?

pa dobro kolega, jel se vi to nešto ljutite na mene, ja objavio ima

An hour ago ^^

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 1, 2021 at 11:00 AM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…kn/2287536.aspx

Gaće na štapu !

ovo će biti dovoljno iz članka, domaća pljeva, a vani pljeve ko novaca

"obuhvaćen je najširi opseg institucionalnih ulagatelja uključujući banke, obvezne i dobrovoljne mirovinske fondove, osiguranja i investicijske fondove, uz sudjelovanje više od 40 domaćih institucionalnih ulagatelja."

Quote from user35

Realni negativan prinos cca 1,5%.

Pa zašto ne ubacit 5-6 mlrd kuna mirovina...

nemoj ti, prinos je prinos bez obzira na krajnji rezultat, pa "7 mršavih" krava će proletjeti za čas, nećemo ih ni primijetiti u tom kratkom stampedu

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:56 AM
    Quote from Laudator
    Quote from dionicar

kakvo rusenje cijene sa niti 500 kn... 5% dole...

žuri mu se uletit u DLKV, danas je povoljno

ma to prodaje neka p.č..ca, da ima .uda došao bi on i do 4,30

dobro je samo da nije prodao za 444 kn, onda bi bilo je.eno opasno

• CORONA virus

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:53 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from zm1

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/specijalni-izaslanik-who-a-za-koronu-zalaze-se-za-vjecne-mjere-znate-li-vi-koliko-ima-gadnih-virusa-15084735?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa

Ajmo još malo podgrijavati ovo ludilo i histeriju

i sad ti imaš frajere koji se ne libe javno stati uz ovakve sociopate... ima ih i na forumu ovdje.

pa dobro, vozi li taj Mask već na Mars, možel se uteći majku mu, jab dao bitcoine, al da mi računa po 60000 $

• Birtija

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:45 AM
    Quote from Kvark

Prijatelj mi je upravo poslao slike kako im je nevrijeme u okolici Pozege sve poharalo pa me to potaklo da pomislim da rijetko razmisljamo i o ovakvim pojavama kada ulazemo u tvrtke. Neke imaju vinograde i usjeve. Provjerite sto vam je u portfeljima.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Uistini mu je zao svih kojima je u minutama sav trud i ulozeno nestalo. Prestrasno izgledaju te slike i snimke. Doslovno je sve sravnjeno sa zemljom, biljke polomljene, plodovi osteceni.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…no-sve-15083602

"Mogu samo reći nikad viđeno niti doživljeno, u roku 20 minuta uništeno je sve, voćnjaci, poljoprivredni usjevi. Doslovno sve."

meni prijatelj u neprovjerenim birtijskim nagađanjima kaže da su se neki s područja Požege toliko preplašili da su odmah prodali firmu zbog najavljene "elementarne nepogode" iz pravca Češke :)

ne, ne, nije Galić ^^ ovi nemaju vinograde , barem ne u velikim kompleksima, ali na žalost nisu na burzi

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:30 AM
    Quote from dionicar

mjesec dana do FIjeva za 2. kvartal. bas me zanima kako ce biti moje perjanice :) :D :)

možda ne bi bilo loše poraditi malo na učvršćivanju perja kakvim trovremenskim Taftom, za svaki slučaj ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:18 AM
    Quote from Marin83
    Quote from user35

Zašto? EBiTDA je u slobodnom padu, FA kaze da moze samo niže. Eventualni prodavaci su u debelom plusu i ako prodaju po 20...

Po meni cijena ne bi trebala biti veća od 25kn. Ekipa kupuje ovu Petrokemiju kao da je deboto nova Tesla.Lanjska godina će se teško ponoviti, kako po pitanju cijene plina ,tako i emisijskih co2 jedinica.

Ovde se jedino može jahat na valovima dok se cijenja samanjuje s obzirom na malu likvidnost, bolje se s time ne bavit.

mene val zbacio s jedne male daske :)

-Ptkm malo

• Moller
    • July 1, 2021 at 10:02 AM
    Quote from machor12
    Quote from Moller

možda niste primijetili, danas je Dan otvorenih vrata na Opte

I menađerčiću?

Nisi jučer prosuo jefitno nego si to odradio danas!? :)

Svaka čast!

Ajde sad prospi sve što imaš do 3,50 kn.

I tvoja mirovina će biti umanjena zbog propuštene dobiti, ne samo moja.

Lako je raditi s tuđim parama.

Tebe treba odmah unaprijediti u člana uprave.

Živio! :)

Display More

moja isprika jer ne vidjeh do sada ovaj post, ali u svojem dugom burzovnom stažu ne pročitah veće gluposti i opet isprika za ovaj zaključak, ali da ga bubaš, ma i Milanović se ne bi posramio takvog nasljednika, razmisli o kandidaturi za slijedeće izbore kada god bili,

samo još kratka napomena, vako ti stoje stvari kod mene i mojega trgovanja;

moja roba moj dućan, kada hoću ja prodam, idem van, što u ovome tvome navodu nema blage veze o mojoj prodaji nekih tuđih dionica, niti ih imam na raspolaganju, upravo suprotno ćeš se i sam uvjeriti posjetom teme Što smo danas tržili, za sada tamo piše u posljednje vrijeme samo +Opte, pa eto nastavi mijaukati ako ti je tako lakše

• Moller
    • July 1, 2021 at 9:42 AM

ne mogu oni više sami podnositi ove visoke cijene plina

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…643419f78d1.pdf

• Moller
    • June 29, 2021 at 3:28 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

u svakom slučaju Melinda je ispala duplo pametnija od njega, a možda se samo bolje pritajila ^^

Tukac radio orgije, umjesto da je zaposlio par elitnih, koje bi isključivo za njega radile. Bez ikakvog hvalisanja prijateljima i radnim kolegama, samo jbg, šmokljanski kompleksi ga sjebali.

kako god, teško da će Natrag u garažu ^^

• Moller
    • June 29, 2021 at 3:21 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

sigurno bi se i gospodin sada složio s tim, tko zna koliko ih je pokraj njega prošlo ne zamijetivši ih, iiiiiiiii

https://seebiz.eu/trzista/buffet…i-djeci/260668/

Jedno ne isključuje drugo, a ne ko Gates, radi pipi izgubio pola imovine.

u svakom slučaju Melinda je ispala duplo pametnija od njega, a možda se samo bolje pritajila ^^

• Birtija

• Moller
    • June 29, 2021 at 3:14 PM
    Quote from NaBiduAsku

Rebić je za neku pilanu, takvo drvo dugo nismo imali. Za Spačvu.

za Antu se već raspituju neki klubovi, traže oružara i ne bi trebao propustiti ovaj jesenski transferni rok

• CORONA virus

• Moller
    • June 29, 2021 at 3:08 PM

ja nemam pojma o tim virusima i opasnosti od mnogobrojnih sojeva, ali vidim da nekim ljudima nije bilo ništa i da li bi trebali solidarno pustiti da znanstvenici utaču u njih ta svoja spasonosna rješenja ili da čekaju da se krene dijeliti 100kn nagrade

https://www.telegram.hr/politika-krimi…-covid-problem/

ovo sve više poprima oblik nekakve svjetske farse , pa ako je i od KIneza, Amera, Rusa, previše je, pazi molim te, odluka o spasu svog života danas u Hrvatskoj vrijedi 100kn, pa to ne mogu prihvatiti ni nakon svih ovih mršavih godina na ZSE

• Moller
    • June 29, 2021 at 2:59 PM
    Quote from Marin83
    Quote from trial

Pa ne drmaju našom burzom fond menadžeri, nego retail igrači, recimo ja i meni slični. :)

Evo, danas nisam ništa trgovao na ATPL i odmah je zamrla. ^^ :D ^^ :D

Šalu na stranu, bez Adrisa i Kraša, danas bi bilo prometa za jednu manju kvartovsku tržnicu. Bu grdo, ak se tak nastavi cijelo ljeto. A skroz je izgledno.

Bogami ja sam danas kupova, a kad ću ako neću za crvenih dana. A u doba pametnih telefona i tableta, ljetni odmor nije opravdanje za zapostavljanje trgovanja na burzi.

Bez problema se može sjedit u hladovini i pijuckat piće, jednim okom gledat stanje na burzi, drugim snimat guzice. ^^

sigurno bi se i gospodin sada složio s tim, tko zna koliko ih je pokraj njega prošlo ne zamijetivši ih, iiiiiiiii

https://seebiz.eu/trzista/buffet…i-djeci/260668/

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 29, 2021 at 2:47 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from havi

Ovak je bilo na kraju prvog kvartala :

On 31 March 2021, the Baltic Dry Index fell to 2,046 points, down 57 points (-2.71%) versus the level of March 30.

a ovako danas, jedan dan do kraja kvartala:

BDI Index 3418 +94

BCI 5 T/C routes 180000 34299 951

BPI 5 T/C routes 82500 36087 1640

BSI 10 T/C routes 58328 32130 245

BHSI 7 T/C routes 38200 27592 274

Display More

treba to zrokat ispod 400... :D

Display More

još sutra i Q je odvožen, pa koliko su zaradili, zaradili su, nekako mi je čudno da glavni igrač ne kupuje ništa na ovoj jeftinoći, malo me buni takva njegova suzdržanost

• Moller
    • June 29, 2021 at 2:39 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Moller

možda niste primijetili, danas je Dan otvorenih vrata na Opte

Tu jesu otvorena vrata, ali primjecujem gadan propuh kroz vrata na DLKV.

netko bome dobro podupire, izgleda mu treba tih bezvrijednih papira za kasnije

1. Privacy Policy
  2. Kontakt