1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Moller
    • August 3, 2021 at 2:55 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Philidor

Okej, neka izbace odlično izvješće pa da ljudi zarade na tome što ja oklijevam, nema problema. Stvar je povjerenja u upravu, ako im neću vjerovati za projekcije daljnjeg poslovanja u Q3, kojem je trećina već prošla, onda se neću dugo zadržati u dionici kako god bilo...

Kad bi cijena pala na 8.5kn rado bi ušao...

jeste li krenuli sa zagrijavanjem, uskoro bi mogli nastupiti

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 3, 2021 at 12:00 PM
    Quote from 5. Element
    Quote from Moller

+TPNG

+ malo atlplovidbice ne bi vjerovao

Pa kolega to samo vi trgujete ovih dana! :)

ma odlučio sam malo zbog ove covid virus situacije, pare od Sunca malo denuti na sunce, samo moram paziti dobro da ne bude vjetra, pa da mi ih ne odnese

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • August 3, 2021 at 11:52 AM
    Quote from zlocesti

47,20 je ključna razina :S

Jump across the creek, back up to the creek

meni je ovo još ključnije

Loše vijesti za vozače: Znatno poskupljenje goriva, cijena je porasla i za benzin i za dizel
    Kako je neslužbeno doznao portal cijenegoriva.info, vozače očekuje znatnije poskupljenje goriva.
    dnevnik.hr

a ne mislite valjda da će se to u amperićima prebacivati

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • August 3, 2021 at 11:41 AM
    Quote from forumas

https://www.poslovni.hr/hrvatska/rijes…tnerima-4241855

Samo cekati objave ...

a koliko se to plati takav članak, ja bih možda investirao za jednu moju perjanicu

inače smo se tamo načitali baš svega, a sada ni ne navraćam tamo, jer zadnji puta kada sam otvorio bilo redizajniranje u tijeku :)

• Moller
    • August 3, 2021 at 11:33 AM
    Quote from zlocesti

To ja kočim, ja još uvijek razmišljam

:S

Vi bi svi da cijena raste, ja bih da još uvijek ne raste

Ne vidim ni zašto bi rasla , vozarine još nisu znatnije odlijepile

Vidim doduše tehnički razlog rastu. Pri kraju smo faze akumulacije

ako vam do 12 izdrže pakne, predlažem u pauzi da idete u box na zamjenu

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • August 3, 2021 at 11:30 AM
    Quote from forumas

Da, pa ne rade im izvješća neki šarlatani da će biti prikazano samo da kolone budu popunjene.

Sad treba samo čekati objavu prvog većeg projekta, a onda će biti sigurno veselo..

gospon forumaš, vidim da ste upućeni, jel to Ingra dobila posao, ja se sjećam onoga zadnjega oko 900 000kn, ovaj izgleda oko 50 000

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 3, 2021 at 11:26 AM

+TPNG

+ malo atlplovidbice ne bi vjerovao

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 3, 2021 at 10:41 AM
    Quote from Jure

Hvali more drž se kraja.

Nekidan -HIMR danas + IKBA I postavim se malo niže za ovih 99 kom ako se prospu po bidu.

samo oprezno gospon Jure, ako su i dalje ovi na prodaji, neće pofaliti robe

Promjene dioničara - MojeDionice

• Moller
    • August 3, 2021 at 10:35 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ma ok, sačekati ćemo onda dok vi unovčite Opte, ali nemojte sada opet rastegnuti 5 god

p.s. vidim da se ženski lobi uzjogunio što samo govori opet da žene na brodu donose nesreću, izgleda se proširilo i na obalu,

a vi kolegice Marijahelena možete vrtjeti taj prst kako želite, ali fitilj gori, samo nemojte puhati da ga ugasite

Pardon, htjela prst gore staviti pa krivo stisnula😅

ma znao sam ja da je nešto krivo, nadam se da nećemo samo na cijenu utjecati dok ne krene igra najbrži prst, nije ni meni mrsko još kupovati

• Moller
    • August 3, 2021 at 10:18 AM
    Quote from zlocesti

To ja kočim, ja još uvijek razmišljam

:S

Vi bi svi da cijena raste, ja bih da još uvijek ne raste

Ne vidim ni zašto bi rasla , vozarine još nisu znatnije odlijepile

Vidim doduše tehnički razlog rastu. Pri kraju smo faze akumulacije

ma ok, sačekati ćemo onda dok vi unovčite Opte, ali nemojte sada opet rastegnuti 5 god

p.s. vidim da se ženski lobi uzjogunio što samo govori opet da žene na brodu donose nesreću, izgleda se proširilo i na obalu,

a vi kolegice Marijahelena možete vrtjeti taj prst kako želite, ali fitilj gori, samo nemojte puhati da ga ugasite

p.p.s. ma ljepše 100puta za vidjeti :thumbup: svaka čast

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • August 3, 2021 at 10:13 AM
    Quote from Toni

Opet promjene u upravi, član uprave za financije ode. Drugi u pola godine.

pa što da radi, ostalo mu u bilanci najviše dugmadi, a to je već izbrojala inventurna komisija, nema smisla da opet on broji,

Milanović: Varteks ne može bez pomoći države
    www.poslovni.hr

Tekstil ne spašavaju ni državne potpore @ Nezavisni hrvatski sindikati

• Moller
    • August 3, 2021 at 9:41 AM
    Quote from Neo

Radi se o 2.35 milja kuna..kad to nestane..a hoce uskoro...letjet ce raketa

to je lijepo vidjeti, znači svi koji još nisu stigli kupiti imaju priliku,

jeste ovo vi potpalili fitilj, dobro je da nije detonirajući, nego sporogoreći, jer neki još razmišljaju

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 2, 2021 at 3:52 PM

+atpl

+HPB, ove bayine će biti uskoro best buy, valjda ?

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 2, 2021 at 11:44 AM
    Quote from Marielena

+Atpl

Moram nesto jos napisati da poruka prodje😅

pa obično se zahvali prodavatelju, ali ni ja nisam svome, jer još nisam siguran da ću mu biti zahvalan, prije bi mogao on meni biti zahvalan, jesu to brodovi stali poslije izvješća

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • August 2, 2021 at 11:36 AM

ako se nisu petljali u ovakve stvari, mogli bi privući dio klijenata od ovih pohlepnih, kojima ni švicarac nije bio dovoljna pouka

Prešutni minusi: Hoće li banke završiti na sudu?
    ZAGREB - Onima koji koriste minus na tekućem računu banke bi trebale naplaćivati kamatnu stopu od najviše 7,61 posto, ali one su našle način kako da to bude…
    seebiz.eu
  • IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • August 2, 2021 at 11:20 AM
    Quote from tute

Vidim da pojedinci imaju kratko pamćenje pa je potrebno da djelomično ponovimo gradivo tj intervju sa g. Robertom Petrosijanom.

Zaposlili smo 100 novih ljudi od čega 75% stručnjaka u core businessu, dok smo ukupnu zaposlenost povećali na 525.

Institut IGH ima zdrav core business koji iz godine u godinu bilježi dobre rezultate; sudjeluje u nekim od najvećih infrastrukturnih projekta na domaćem tržištu, ali i u inozemstvu, pa to olakšava da sve svoje obaveze ispunjava sukladno zakonu.

Preostali iznos obveza iz predstečajne nagodbe iz 2013. nešto je manji od 190 milijuna kuna, dok je dosad podmireno više od 1,7 milijarde kuna obveza, ističe predsjednik Uprave Instituta IGH-a Robert Petrosian.

U intervjuu ekskluzivno predstavlja strateške smjernice kompanije za ovo desetljeće, te se referira na dugoočekivanu digitalnu transformaciju građevine i ulogu IGH-a u obnovi.

Što donose novi sporazumi s pojedinim vjerovnicima, posebice s B2 Kapitalom kao jednim od zadnjih velikih vjerovnika?

Potpisanim sporazumom regulira se način podmirenja obveza prema vjerovniku B2 Kapitalu, a sve u skladu s predstečajnom nagodbom. Pritom ističem kako Institut IGH ispunjava svoje obveze i prema ostalim vjerovnicima, i tako djeluje u najboljem interesu dioničara te njegujući profesionalan pristup prema klijentima i partnerima.

Brojka od 1,7 milijardi kuna podmirenih obveza jasno dočarava našu predanost da u skorije vrijeme podmirimo sve naše preostale obaveze, i tako rasterećeni se posvetimo onome po čemu smo na tržištu i poznati.

A to je vrhunska kvaliteta naših usluga i stručnjaka na projektima koji imaju veliko značenje za države u kojima djelujemo. Dodatno, postignuti dogovor olakšat će nam suradnju i s bankama, naročito u pogledu dobivanja potrebnih garancija za projekte.

Koja su obilježja poslovanja u 2020. pod utjecajem Covid pandemije na domaćem tržištu?

Iako se u javnosti često može čuti kako građevinski sektor nije u tolikoj mjeri osjetio posljedice pandemije, moram istaknuti kako to ipak nije baš tako. Točno je da možda industrija nije pogođena u tolikoj mjeri kao neke druge, ali posljedice se vide.

Tu prije svega mislim na smanjeni opseg nuđenja i ugovaranja projekata, kao i privatnih investicijskih inicijativa. Unatoč tome, tijekom 2020. potpisali smo 261 novi ugovor u iznosu nešto većem od 170 milijuna kuna, što je rezultat s kojim možemo biti zadovoljni.

S druge strane, godinu smo iskoristili kako bismo pojačali interne kapacitete u skladu s našim strateškim pravcem 2020.-2030., i to prije svega mislim na novo zapošljavanje.

Zaposlili smo 100 novih ljudi od čega 75% stručnjaka u core businessu, dok smo ukupnu zaposlenost povećali za 10%, na 525 trenutno zaposlenih.

Želim samo naglasiti: Ovo kvartalno izvješće je u skladu sa intervjuom s g. Petrosijanom.

Display More

nije tu stvar o pamćenju, pamti ova burza i ljepše napise za određene firme, ali je nakon toga na mnogima zadnja cijena bila našega šjor Ante, trenutno nevidljivoga, a prava šteta, takav stručnjak, a nigdje se ne pojavljuje u poslovnim krugovima, niti ga tko traži

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 2, 2021 at 11:12 AM

+atpl započeo s kupnjom na očekivanoj cijeni i neočekivano brzo

+ikba u petak kupovao

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • August 2, 2021 at 10:55 AM
    Quote from calypso
    Quote from zlocesti

Pa prinos od 5 kn do 5,36 nije loš za par mjeseci čekanja na dovršenje transakcije

Zapravo je jako los, pogotovo pored turista na ovim cijenama i ovakve turisticke sezone...

bitno je da nije stradala u ovom valu izvješća, jer očito nije bilo potrebe za dodatnim kapitalom za ulazak u turiste i ostale dionice, a kupac je siguran, dok kod turista, stožer može svaki čas proglasiti fajrunt i ajmo svi ća s mora, samo ih Marić još bodri dok se dobro puni državna kesa, turista nije baš tako krcato kako bi se to prema podacima reklo, sada je očito da se samo puno više prijavljuje, jer ne želi nitko da mu se pojavi neki ilegalac s covidom u smještaju, inače su više cijene dale lijep dio plusa u tim financijskim rezultatima, ali koliko sam ja vidio, u moru je još toliko mjesta za kupanje da bi mogli i 20mil. ugostiti bez problema i svi bi stali do "očenaša"

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • August 2, 2021 at 10:07 AM
    Quote from user35
    Quote from Marin83

Meni je suludo da su i danas pojedinci kupovali u rasponu 90-119kn i to nekih 65k kuna prometa. Ili neki sa matematikom nisu na ti ili se ovo namjerno radi, treće nema...

Kad bi ova cijena ostala po dionici, kada se upiše novih 15 milijuna dionica, koliko bi to onda firma vridila?

Upisuje se 40 mio dionica, i MCap bi bio ni manje ni vise nego 4mlrd HrK

tu se uvijek sve vrti oko 4mlrd. nema veze kakvo je stanje u firmi

(2008, samo da se ne bi neki zalijetali na ask)

Dalekovod ima četiri milijarde kuna ugovorenih poslova
    www.poslovni.hr

ali je čika Luka uspio nabiti oko 3mlrd. duga prije PSN, takvih se CEOva ne bi našlo puno u svijetu, ali evo svi sretni, živi i veseli osim majih sićušnih dioničara, njihova leđa svašta otrpe, ali da imamo Hrvatsku to je i medalja s olimpijade pune košare, pa nije li to dovoljno sitnozubima, dobro, i Hanfa nas štiti

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • July 31, 2021 at 11:27 AM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

stvarno je fascinantna ova naša burza......znam da je nezahvalno stavljati sve dionice u isti koš ali ispada da gotovo svi plešu na istu pjesmu......ispada da je najbitnije izbaciti izvještaj i raja je odmah sretna i zadovoljna več dosadašnjim cijenama dionica što god da tamo pisalo......nema "kazni" nema "nagrada" sve je isto i do zadnje lipe uračunato u cijene dionica?......na nekim nelikvidušama instant prilika za riješit se dionica i to je to .......baš ništa nikoga nije ugodno ili neugodno iznenadilo?.....ili je to samo privid dok se izvješća još malo ne prožvaču?......likvidnost i dalje nikakva a stanje napeto ko špaga i džepu......

A bas, dobri FI omogucili izlazak iz nelikvidusa. Jadne li burze.

iskusni znaju čemu služe izvještaji, za prestrojavanje iz jednosmjernih nizbrdica i slijepih ulica na protočne ceste s više traka i velikim brzinama, tj. još bolje, ubrzanjima, nešto tipa Nevere i za to moraš imati iskustvo, hrabrost i dozu ludosti ili jednostavnije moraš biti Ćor'ć

1. Privacy Policy
  2. Kontakt