1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CORONA virus

• Moller
    • August 9, 2021 at 4:50 PM

i molio bih da se na ovom našem forumu, nikoga više ne proziva za drukanje na ovoj našoj skromnoj burzi

BioNTech zbog prodaje cjepiva ima sto puta veće prihode
    NJEMAČKA biotehnološka tvrtka BioNTech objavila je da joj je prihod više nego ustostručen u drugom tromjesečju zahvaljujući prodaji cjepiva protiv covida-19,…
    www.index.hr
  • Birtija

• Moller
    • August 9, 2021 at 4:44 PM

čudo ljudi ! čudo !

ova gospa se skinula u kupaći na morskoj plaži, čudo !

Doris Pinčić skinula se u kupaći kostim i oduševila pratitelje: 'Tako mene on vidi'
    Zgodna voditeljica i ovaj je puta pokazala da ima besprijekornu liniju koju duguje dobrim genima, kvalitetnoj prehrani i načinu života, ali i ubrzanom…
    www.vecernji.hr

kada bih točno znao na kojem je to žalu, otišao bih tamo moliti.........

..........da to više ne čini, sezona je u pitanju, ljudi su uložili u turističke dionice

• CORONA virus

• Moller
    • August 9, 2021 at 4:38 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Moller

približavanjem jeseni sve me više golica jedna stvar, kakav će biti stav Stožera, hoće li necijepljeni moći kupovati dionice od cijepljenih i kakve bi mogle biti cijene

Bit ce to sve ok, vjerojatno cemo samo morati prije i nakon transakcije dezinficirati dionice :D

bome ja imam neke što je još Linić pokušao "dezinficirati", ali su još uvijek kužne

• CORONA virus

• Moller
    • August 9, 2021 at 4:14 PM

približavanjem jeseni sve me više golica jedna stvar, kakav će biti stav Stožera, hoće li necijepljeni moći kupovati dionice od cijepljenih i kakve bi mogle biti cijene

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 3:41 PM

jel to Anne naša prodala kuću, ma ja, sad su dobre cijene nekretnina

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 3:36 PM
    Quote from juraj

Koliko gosp. ima još kapule za prodat?

mislim da gospodinu ne bi bio problem dobiti i kakvu posudbu od Talijana, ako njemu ponestane, možda će im on i biti posrednik u prodaji

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 3:32 PM
    Quote from tento

Ne bi bilo čudo da pred kraj kao i zadnji puta, uleti neki pop po 390, daj što daš, nije radio za njih.

ne bi to baš bilo popularno, meni se najprvo čini da netko prebacuje malo kapitala u nemirnu luku

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 9, 2021 at 3:03 PM
    Quote from zlocesti

Poklopilo i mene :/

Atpl.

A neka je. :S

a kako mene nije poklopilo, aaaa da mene odklopilo, ja svoje prodajem :)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 3:01 PM
    Quote from Jure

Svi mi nastojimo uštedjeti za stare dane i da imamo nešto kad odemo u mirovinu. F.L . je otišao u mirovinu a ako sad neće trošiti ušteđevinu a kad će.

Frane naš ulaže u svjetliju budućnost i još veću mirovinu, onda će trošiti :)

Tvrtka Franje Lukovića dobila gotovo dva milijuna bespovratnih kuna za razvoj protueksplozivnih led svjetiljki
    Tvrtka Data link dobila je 1,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt 'Komercijalizacija inovativnih protueksplozivnih led svjetiljki'. RIječ…
    lider.media
  • Best buy

• Moller
    • August 9, 2021 at 2:58 PM
    Quote from BudFox

Mislim da je RIVP best buy jer se turizam vraca na velika vrata, a Valamar je ipak perjanica hrvatskog turizma.

železo i drvo, kažem ja vama, a vi navalili na turizam

Veliki vodič cijena građevinskog materijala: Evo koliko sad stoje ploče, gips, stiropor, boje, grede
    Pojedini građevni materijal, poput OSB ploča, skuplji je skoro tri puta nego početkom godine, a još ih nema dovoljno i neizvjesni su rokovi isporuke. Zbog…
    www.24sata.hr
  • Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • August 9, 2021 at 2:20 PM
    Quote from BudFox

Evo iz prve ruke sa Vortex Cruise-a, kažu Jadran je prepun gostiju gdje god da su krstarili 8) :D 8o ;) <3 :saint: :love:

"Krstarenje 2021. godine je bilo stvarno predivno, kao i svako. Ono što nas je posebno sve veselilo je prepun Jadran, prepuni otoci, puno turista, povratak u onu realnost koju smo svi željno iščekivali. "

https://www.gloria.hr/gl/fokus/zvjez…jadran-15093724

takva je šteta da nemaju izlistanih dionica za ove njene brodove, kakve bi to rasprave bile

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 9, 2021 at 1:51 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from zlocesti

No krasno.

Od osam papira koje posjedujem trgovalo se samo na HT-u, u simboličnoj količini

:/

Ima li itko ideju, traži se papir koji će donijeti 10% prinosa, u roku kraćem od mjesec dana

Ajooj, ovo zvuči bizarno... 10% , mjesec dana :S

Adrs ;)

Display More

to već ima, treba neku svježu, ili je .........ma nije već prodala valjda :)

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 11:14 AM
    Quote from ZoD

Kolika bi mogla biti dividenda? Vidim da je vrijednost dionice značajno porasla, a količina raspoloživih na asku je zanemariva.

spominjala se tu i nekakva prodaja, a dividenda je samo međugas,

problem na asku je kod svih firmi koje ne tiskaju dovoljno dionica :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 9, 2021 at 10:52 AM
    Quote from zlocesti

No krasno.

Od osam papira koje posjedujem trgovalo se samo na HT-u, u simboličnoj količini

:/

Ima li itko ideju, traži se papir koji će donijeti 10% prinosa, u roku kraćem od mjesec dana

Ajooj, ovo zvuči bizarno... 10% , mjesec dana :S

ako se oglasi stožer do 09.09. mogao bi to biti toaletni (opet)

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • August 9, 2021 at 10:12 AM
    Quote from Marielena
    Quote from bbkk0000

Ok. Svi su... Ali nešto za budućnost?

Vjerujem da ce PSN proci.

Trenutno je cijena secera visoka.

Mislim da je problem Vira bio da nije bilo dovoljno zasijane šećerne repe u RH jer proizvodnja nije poljoprivrednicima isplativa. Tu je bio problem. Bilo je i viska tvornica.

Ne znam sto planiraju nakon PSNa.

Cijene hrane lete u nebo, poskupljenja i do 100%! A pravi šok tek slijedi kad trgovci očiste zalihe…
    Ključne prehrambene namirnice poput žitarica i uljarica drastično su poskupjele, pa su njihove cijene u Hrvatskoj trenutačno 20 do 100
    www.paraf.hr

možda planiraju uhvatiti ovaj let za spas

• KABA (Karlovačka Banka)

• Moller
    • August 9, 2021 at 9:57 AM
    Quote from calypso

Tko je bio na GS je mogao traziti da ga se isplati po 7.13kn... Dok je trajala javna ponuda, ponudjeno je bilo 6.51kn po dionici i to je isplaceno... Nekolicina dionicara je usla u tuzbu protiv KABE i to ti je visemanje to...

a tužba je vezana za javnu ponudu ? ili je nešto drugo u pitanju

tamo neki sporovi već traju od 10-15 godina

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 6, 2021 at 3:48 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

za bid ne trebaju dionice, samo lova a izgleda nitko više ne želi igrati još jedan krug

Kako ne trebaju, a što ćeš kupovat ako nema aska(ponude)???

pa ne vjerujete valjda da će netko nakon ponude 184 prodati za 140 ili da bi netko kupovao ove po 180, to je sada neisplativa rađa

teško je odgonetnuti zašto je netko ostavio dionice, nadaju se valjda još boljoj ponudi, ali to se u roku 1 god. sigurno neće dogoditi

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 6, 2021 at 3:45 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Flight

Pa jer je okončana upravo (pred koji dan odnosno tjedan) javna ponuda.

Dobro i?? Još cca 3% dionica je ostalo u rukama malih dioničara...

za bid ne trebaju dionice, samo lova a izgleda nitko više ne želi igrati još jedan krug

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 6, 2021 at 3:37 PM
    Quote from NaBiduAsku

-100 kom IGH kupljenih po 100 kn. S plaže.

samo se igraj, tražiti će te domaći da platiš porez

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 6, 2021 at 1:37 PM
    Quote from tento

Kada ne stigneš na vrijeme povisiti nalog, skinulo me na 47,-tpng

bome si ga natovario ;)

mogao si i ovoga po 48 počastiti, netko se baš uzjogunio i samo kupuje 8)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt