1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 13, 2021 at 11:12 AM
    Quote from hugh
    Quote from JosefBeuys

Danas vani probijeni svi otpori, sve na ath-u. Valjda će i kod nas sutra krenut.

Ako ne bude sutra, onda će sigurno biti malo sutra........

ne možemo se kolega samo jednostrano oslanjati na projekcije iz graha petkom, nego treba sagledati kompletne astrološke utjecaje i petka 13. a pored toga se mora uzeti u obzir ova klimatološka situacija, te predvidjeti kako ove vrućine djeluju na bikove, da li su razdražljivi i spremni napasti, ali isto tako ne možemo bez osvrta na ponašanje medvjeda, jer ni oni u ovome periodu nisu u hibernaciji, iako bi se moglo zaključiti, da bi za sve učesnike trgovanja takvo stanje bilo trenutno najpoželjnije, te i dalje s oprezom pratiti jednim okom ponašanje bida i aska, jer iako su prošle Suze Sv. Lovre, moramo voditi računa da ne bi i Gospa Sinjska zaplakala zbog naših odluka,

eto kratki osvrt i sada gasim svo postrojenje, šteta struje

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 12, 2021 at 10:38 AM
    Quote from Milo

Činimi se da je odčepilo malo😁

a nitko ne zahvaljuje čašćivaču, je li još prerano za zahvalu

Promjene dioničara - MojeDionice

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • August 12, 2021 at 10:01 AM
    Quote from Ardwark

Gledam iz prikrajka i ako itko ima sumnje dal ce proc ili ne. Proci ce sigurno. Samo je jos pitanje dali je swap 190kn/dionica ili manje.!meni odgovara po cijeni po kojoj je viro uzeo od pbza

https://lider.media/poslovna-scena…ektorica-137974

je li to bila ona prodaja oko 145 kn, ipak su viš ti iz PBZeja dobro procijenili da im uvale pred kraj

• Moller
    • August 12, 2021 at 9:54 AM

samo vi zjakajte okolo po drugim izdanjima, evo i potvrde tko je jučer bio u fokusu, a danas mi se čini da će odletjeti iz fokusa i to na pravu stranu, samo da oni cerpoglavci odu malo na kafu

Zagrebačka burza: Atlantska plovidba u fokusu, CROBEX stagnirao
    ZAGREB - Crobex indeks Zagrebačke burze prekinuo je šestodnevni pozitivan niz i u srijedu je stagnirao, dok je Crobex10 pao.
    www.seebiz.eu

mislim, ne sekiram se ja za vas, ja sam već dosta nakupovao, a vi ste ionako znalci :)

• Moller
    • August 11, 2021 at 3:28 PM
    Quote from Milo

Po meni ovo prenamaganje će potrajati jedno mjesec dana, iza toga idemo na nove razine..

tako i ja mislim, samo što to neće izdržati još mjesec dana, a ne zna se ni na koje razine bi išli, niže ili više, ali na ovima teško ćemo opstati i ovaj tjedan, previše je to napeto na grafu, da nije Cerp ovako goropadan išlo bi sigurno gore, ali ovako može i dolje ako krenu još dijeliti

• Moller
    • August 11, 2021 at 3:14 PM
    Quote from discover
    Quote from Marielena

Problem je da više od 50% izdanja ne daje dividendu. Kakvog ima smisla biti negdje godinama bez dividende. A da ste dionice kupili prije 10 godina na ZSE i drzali ih sada biste bili u lijepom minusu. Da ne kažem da je pol firmi na ZSE zrelo za stečaj.

to nema nikakve veze, zar ne vidite da pola foruma opasno zarađuje na istim tim firmama zrelima za stečaj

dakle samo se treba nakrcat, a s vremenom kad nastane nestašica, cijena može samo u dva smijera :D

kod nas je stečaj vrlo popularan za zaradu, od toga se mnogi obogate, od stečajnih upravitelja, sudaca, tako da nije ni na burzi isključeno da netko u (pred)stečajnim situacijama zarađuje,

eno vani okreću u zeleno, sada ćemo i mi u napad na kotu 2000 osmi put

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 11, 2021 at 3:05 PM

+atpl dodao i danas malo, ide to nekuda

• Moller
    • August 11, 2021 at 2:36 PM
    Quote from kukurijek

P.s. Nisam znao da je docentska plaća tako visoka :0

pa nisu visoke, zato i ulaže na ZSE i Viro, da malo popravi budžet

• Moller
    • August 11, 2021 at 10:35 AM
    Quote from kukurijek
    Quote from tento

Kolega, znam da sam jedino 56 posto u minusu.

Ako će vam biti lakše ja sam 61% minus ovdje, na plitkoj burzi gdje svi samo "zarađuju" na svim dionicama :)

ma ne zarađuju baš svi, ali nekima se omakne :)

tko rano rani, taj gubitak grabi,

https://www.teletrader.com/sugar/index/details/tts-152820208

ima malo i neke promjene, pojavljuju se novi igrači

• Moller
    • August 11, 2021 at 10:16 AM
    Quote from tizian1
    Quote from Milo

Da li je itko gleda knjigu dioničara u zadnje vrijeme? Jel netko veći izlazi?

Uvijek netko prodaje/kupuje.

Free Float je velik ali nitko veći ne izlazi.

Dio većih igrača radi pomalo dokup.

Ja očekujem u 3 kvartalu dobit oko 50 mil. kn, dobre vozarine i višu cijenu dionice.

A šta će biti...vidjeti ćemo :)

Display More

jedino ovi popuju

• CORONA virus

• Moller
    • August 11, 2021 at 9:44 AM
    Quote from accountant

Pa dovoljno vam je pogledati zadnjih dana cijene PFE, BNTX, MRNA, VXRT, NVAX itd.

Otišle u nebo.

Do jučer je Moderna bio samo perspektivni istraživački centar bez prihoda, a BionTech oveći labos. Preko noći broje prihode u milijardama USD i ne misle stati bar još godinu-dvije.

Što se tiče gornjeg istraživanja, najviše na tom imunitetu krda su inzistirali Bakić i Lauc. No, da je bolje jest, eto more i plaže pune turista kao i naslovnice a ni 'k' o koroni.

Po nekoj teoriji, virus se širi kad ima na koga i po mogućnosti slabijeg imuniteta. Ako je delta 'najbolje' što ovaj virus može, dobro smo prošli

Pandemija pogurala domaće veledrogerije: Pogledajte koliko su novca zaradili u 2020. i tko je najbolje poslovao
    Poduzetnici čija je pretežita djelatnosti trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima ostvarili su u 2020. godini neto dobit od 606,7 milijuna kuna, što je…
    www.tportal.hr

naš suživot sa stručnjacima,

'S delta sojem nema šanse za kolektivni imunitet, treba prekinuti masovna testiranja i živjeti s covidom'
    Delta varijanta koronavirusa umanjila je svaku šansu za postizanjem kolektivnog imuniteta, zaključio je panel stručnjaka koji uključuje i šefa tima za razvoj…
    www.tportal.hr

i najvažnije kako, koliko i gdje se lova slijeva

Cjepivo protiv covida neke je farmaceute iz gubitaša pretvorilo u milijardere: Pogledajte koliko su novca u pandemiji zaradili veliki igrači
    Cjepivom protiv covida usporeno je širenje kobnog koronavirusa i cijeli svijet je odahnuo nakon što se pokazalo da cjepiva renomiranih proizvođača vrlo…
    www.tportal.hr
  • Best buy

• Moller
    • August 11, 2021 at 9:21 AM
    Quote from juraj
    Quote from Moller

železo i drvo, kažem ja vama, a vi navalili na turizam

https://www.24sata.hr/lifestyle/cije…estasice-777833

zvao majstora za kuhinju da promjeni kuhinjske pločice, oko 3m2,nitko nema vremena za to sitno, ali javio se jedan da bi to sitno napravio, koštalo bi 2000kn

a .ebate, jel taj donosi i svoj zid

• Birtija

• Moller
    • August 10, 2021 at 10:58 PM
    Quote from Mladen Milicic
    Quote from MickeyM

mitkko i @milicic

jeste se onda na kraju dogovorili koliko kuća vrijedi a koliko je kupac spreman platiti?

Samo nemojte sad jedan od vas se sjetiti da kuća ima i "olimpiski bazen" kojeg ste zaboravili uključiti u vrednovanje!😅😅

Sve je poznato po pitanju kuna jedino nije sigurna budućnost kuće . Ne znamo u kom smjeru će ići renoviranje. Možda će ići renoviranje zapuštenog bazena 4x8 metara.

mitkko se dosta bavio potresom, ali ga je u ovome slučaju slučajno zaboravio

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Moller
    • August 10, 2021 at 10:54 PM
    Quote from dionicar
    Quote from darac11

Ako zbrojiš dividendu onda si u lijepom plusu, a ako ne zbrojiš dividendu onda si u minusu cca 55kn po dionici.

Nije li cca 75 kn / dionici ? Nije li IPO bio 265 ?

je, samo je on ipoisao ili Opte ili Magmu,pa ga prebacilo

• CORONA virus

• Moller
    • August 10, 2021 at 10:48 PM
    Quote from barbosa 2.0

Profesor Andrew Pollard, koji je vodio Oxfordov tim za cjepivo, rekao je kako je jasno da delta varijanta može zaraziti i cijepljene ljude, što je onemogućilo postizanje kolektivnog imuniteta, čak i uz visoku procijepljenost.

- Svi koji još nisu cijepljeni u jednom će se trenutku susresti s virusom. Ne postoji ništa što će zaustaviti prijenos virusa pa mislim da smo u situaciji u kojoj je nemoguće postići kolektivni imunitet i mislim da će nastati nova varijanta virusa od koje će se cijepljeni ljudi moći još lakše zaraziti, rekao je Pollard.

Međutim, analiza engleskog zavoda za javno zdravstvo (PHE) pokazala je da, kada se cijepljene osobe zaraze, one mogu biti jednako zarazne kao i necijepljeni Moramo prestati izvještavati samo o broju "slučajeva" ili prijavljivati samo pozitivne slučajeve primljenih u bolnice te početi izvještavati o broju ljudi koji su doista bolesni zbog covida. U protivnom ćemo se zastrašivati velikim brojem slučajeva koji se zapravo ne pretvore u bolest,

- Trebamo prijeći na klinički vođena testiranja u kojima se ljudi dobrovoljno testiraju, liječe i koje se prati, umjesto ovog masovnog testiranja populacije. Ako se netko ne osjeća dobro, trebalo bi ga testirati, ali što se tiče njegovih kontakata, u slučaju da su oni dobro, trebali bi, djeca primjerice, moći nastaviti ići u školu i obrazovati se, dodao je.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…tovima-15094124

ajd sad budi pametan... ?(

evo da ne pametujem, sinoć bio na hitnom prijemu ( ozljeda djeteta, nije covid) dispečer javlja da dovoze ženu hitnom službom, nisam točno čuo radi čega, ali govori da je dva puta cijepljena, pozitivna na covid i traži upute kuda da je vode, odgovaraju mu da mora u izolaciju, jer takva je procedura, mislim da smo u stvari svi mi dio neke svjetske procedure, samo je pitanje do kada će se tko toga držati i istu prihvaćati, jer evo spominje se i treća doza prije petog vala, onda valjda ide četvrta za šesti i tako do tko zna koliko doza i s koliko dugim intervalom zaštite, dok se sve ne svede na jednom ili dva puta godišnje za sve koji to žele, kao i za gripu, jer je očito da su za cjepiva protiv gripe izgubili mušterije i sukladno tome i gripa se jadna povukla, veli što ću i ja kada se nitko više ne bori protiv mene, svi su postali zaluđeni s tom prokletom coronom, a mene više nitko i ne gleda

• Moller
    • August 10, 2021 at 2:29 PM
    Quote from Mrcash

ah taj nestašni Neo . Uvijek kupi na dnu a proda na vrhu , to mu je u krvi.

trgovanje nema nikakve veze s ponašanjem jednoga forumaša, bilo njegovog pisanja, trgovanja ili nekih drugih aktivnosti, neki dan se grabilo po 48 i više, a danas nema tko stati na bid po 44, ovdje su na žalost gotovo svi istovremeno najprije pohlepni, a nakon toga preplašeni, pa mi se čini da ulagači na ZSE boluju od neke zajedničke epidemije ili je moguće da se radi o postcovid sindromu, posljedicama cijepljenja, vidjeti ćemo što kaže stožer, a Neo se samo u svemu tome dobro snalazi i prati tehničku analizu i shodno tome se ponaša kako količinom, tako i cijenom dionica na kojima ulazi ili izlazi, ali barem napiše što misli i naravno malo "pusti vodu preko svog mlina" , a ostali valjda više vole navoditi vodu na tuđi mlin, ma ja, kako da ne

naravno da ovi što danas kupuju na 1000e će imati i što prodavati kada opet potegne, a ovi što ih nemaju ili prodaju, opet će morati kupovati da ne bi pobjegla i tako ispada da Ne(tK)o vrti igru u krug, a mislim da svi pomalo doprinosimo tome, jer se na burzi uglavnom još uvijek vrti jednaka dnevna količina novca, da netko odnese par dana, tjedan ili mjesec po 20-30mil. kn u dionicama s burze, da vidiš kako bi se krug brzo ispravio u pravac pod određenim kutem,

moderator će već znati kuda s ovim, nisam ni vidio da sam ga baš pretjerao

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 10, 2021 at 1:09 PM

eto poklopilo i malog Muju, +atpl

• Moller
    • August 10, 2021 at 10:20 AM
    Quote from tin
    Quote from tento

Znači gosp. Neo Vi upravljate cijenom dionica tpng. ;)

Ma ne upravlja on cijenom ali vas je navukao na kupovinu pa se istresao na 47 do 48 kn....

ne može nitko u ime nekoga zadavati naloge, tako da je svatko sam donio svoju investicijsku odluku, a oni koji se 100% u tome drže Neovih preporuka, trebali bi možda razmisliti da to smanje na 10% , osim toga vidimo i da je propisno kažnjen s malo dužim zatvorom a vjerujem da njemu to i ne pada teško, inače je danas na gotovo svim izdanjima identično, a ni svjetske burze ne luduju nešto baš zeleno, možda da i za to optužimo Nea, ma mislim da nije baš svjetski guru, pa tek je krenuo s polovnim autima iz Njemačke malo dilati

• CORONA virus

• Moller
    • August 10, 2021 at 9:53 AM

zašto se nigdje više u svijetu ne može vidjeti one u astronautskim odijelima s vinogradarskim špricama da špricaju ulice, tramvaje, bolnice, jel se to nešto virus pripitomio ili se sve rješava s 5ml u rame, pa to puno manje košta proizvođača, a puno se više zaradi

• Moller
    • August 10, 2021 at 9:47 AM
    Quote from Paulie
    Quote from juraj

https://lider.media/poslovna-scena…i-dolara-138101

evo zašto mislim da krize neće biti iduće dvije godine, neefikasni jesmo ali struka će nanjušiti najjeftinije tržište, sve je više kapitala, sve manje dionica, zato promet i je ovako mizeran, cijede se zadnji limunčići...

Printara radi nemilosrdno, sramotno je koliko je naprintano novih dolara i eura u zadnjih nekoliko godina. Svi tržišni zakoni su poremećeni, američka burza je napuhana iznad svih realnih razina, kad ovo jednom pukne bit će epski. Bilance centralnih banaka nikad u povijesti nisu bile ovako napuhane.

To kako FED i ECB pljačkaju štediše i tjeraju druge da plaćaju njihove dugove i rastrošnost je ispod svih razina, dobro su svjesni kakav kaos i nepravdu unose u svjetsku ekonomiju. Skoro da se radujem danu kad se promjene odnosi snaga svjetskih rezervnih valuta.

moje mišljenje je da će se sav taj naprintani novac iskoristiti za kupnju nečega opipljivoga, tvrdoga, čvrstoga, kao npr. polj.zemljišta, nekretnina i preuzimanja dobrih firmi, od strane svjetskih bogataša, a malima će opet ostati bezvrijedni papirići u rukama, kojega će nemali dio morati izdvojiti samo za preživljavanje, jer cijene se polako otključavaju i treba sve više papirića za bilo kakvu robu, a možda ja samo krivo nešto vidim, možda će ovaj puta nešto ići siromašnijima na ruku

1. Privacy Policy
  2. Kontakt