1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 18, 2021 at 3:56 PM
    Quote from tento

Evo čuli me pa se vraćaju ;)

to je samo radi pojačanja općeg dojma da treba prodati, ne bi me začudilo da to sve frkne odjednom do 440, ima tu potencijala

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • August 18, 2021 at 3:51 PM

nekako mi se čini da pored svih dobrih vijesti i objava oko turizma neki rasprodaju, nadaju li se skorom zvižduku da je sezona caput, čak i na relativno mirnoj ILRA netko drma dude

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 18, 2021 at 3:43 PM

ništa se nemojte brinuti, ni ministar financija nema više love

Država se zadužila za gotovo milijardu kuna. Kamata? 0,01 posto!
    Ministarstvo financija u utorak je na aukciji prodalo 983 milijuna kuna trezorskih zapisa, nešto manje od planiranoga, čime će većim dijelom refinancirati dug…
    www.tportal.hr

a svejedno se tako slatko smije, ahh da pa neće on vraćati

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 18, 2021 at 2:34 PM

+atpl

+HPB, malo kasnim jedan dan, ali je cijena zato niža

• Moller
    • August 18, 2021 at 2:10 PM
    Quote from tento

Dije onaj s velikim nalogom, ručak mu nije prošao?

ako je pametan, spojiti će ručak s večerom, a možda je i zapio nakon jučerašnje prodaje, kada je analizirao što je napravio

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • August 18, 2021 at 2:03 PM
    Quote from MickeyM

Jutros je VIRO lijepih 8% potegnuo pa stao?

Kada nastavak slijedi?

možda niste primijetili, čini mi se da je jutros došlo do određene greške, pa je umjesto prodajnog naloga netko raspalio po kupnji na 36, ali se vrlo brzo prebacio na drugu stranu s ostatkom, a događa se, ali da je loše, ma nikako, sve do 50 će se ovdje moći sakupiti jako malo, samo da objave da je okončana i prihvaćena PSN, što će se gotovo sigurno dogoditi, jer nema druge mogućnosti da se barem nešto izvuče

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • August 18, 2021 at 10:21 AM
    Quote from D_artagnan

Bude to brzo na duplo od sada, a da tada najbolje sutiti i uzivati u ovoj sadasnjoj ponudi za kupnju 🤗

ajmo mi lagano najprije 50% jer nije ni to zanemarivo, nakon toga se možemo namještati za 100% a vremena barem mi na zse imamo, možeš ulaziti, izlaziti, ulaziti, kao da putuješ HŽom

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 18, 2021 at 10:07 AM
    Fina prodaje računovodstveni biznis, tražena cijena – nepoznata
    www.poslovni.hr

nadajmo se da će se sada više posvetiti burzovnom biznisu ^^

• Moller
    • August 17, 2021 at 5:12 PM
    Quote from tento
    Quote from Moller

ne bi htio nikome popovati, ali ja sam svoje sve povukao s aska u sigurnu zonu, ovdje više nema za.bancije

I ja, ali sutra opet ide jedan veliki nalog na prodaju. Tako danima i kada se on očisti cijena skoči. Čekam ga sutra za dokup😀

obzirom na vrijeme postavljanja istoga (nakon gableca i ručka) predmnijevam da isti pripada Cerp-ovim dometačima, nikada ne rade na gladan stomak

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • August 17, 2021 at 5:08 PM
    Quote from mitkko
    Quote from looserst

Evo link na clanak:

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…ti-kesu-1120705

Izracunat je i nav i imamo neke buduce prognoze 8o

Cekaj, cekaj, jel on to govori da je NAV 89 kn po dionici? Da mi je barem netko to ranije rekao 8o Fulao sam za punih 7 kn, moj grijeh :D

Kaze i da bi realna cijena u dokapu trebala biti 100 kn. Joj, joj..

Gdje ste sada kriticari, bas me zanima sto imate na ovo reci?

Display More

ako sam ja dobro shvatio priču ovoga čovjeka, više se neće nikoga pitati, đe si bio '91 ( privatizacija) nego će novo pitanje biti, đe si bio 21' (dokapitalizacija) , uglavnom radnja ista, samo model novi,

a vama svaka čast za izračune, u normalnoj državi bi vas pozvali da računate za njih, ali očito njima samo oduzimanje ide jako dobro i tu imaju uvijek svoje favorite, a mali, pa mali im ne mogu ništa ponuditi, osim PKD i to u tragovima, opet zahvaljujući tima istima, ali u većini slučajeva od gubitka, nema ni poreza, pa je to valjda taj dio kojega se država u ovakvim slučajevima odriče u korist malih

• Moller
    • August 17, 2021 at 3:57 PM

Predosjećajna nagodba prošla ?

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 17, 2021 at 3:51 PM

+viro

i veliki su mi izgledi da kupim HPB do kraja dana, tamo baš rasipaju

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 17, 2021 at 2:58 PM

+atpl, samo lagano potkrijepio ove što već imam

• Moller
    • August 17, 2021 at 2:55 PM
    Quote from Sheriff

krenula artiljerja, popovi bježte

ne bi htio nikome popovati, ali ja sam svoje sve povukao s aska u sigurnu zonu, ovdje više nema za.bancije

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • August 17, 2021 at 1:50 PM

ovo je najsvježija vijest

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-5a61b9c4194367da9d0492aa360c2041.pdf

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • August 17, 2021 at 9:45 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

nisam, ali sam ne tako davno napisao da ćemo mi na burzi biti najveći pušioničari s brdom love za koju se na žalost neće moći kupiti ni pola onoga od 2019 , znači, železo, beton, drvo ..........

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…vrsiti-15095199

Pa u samom clanku kazu da gradnja ne prati postojecu infrastrukturu, kao i da betonizacija obale unistava ono zbog cega ljudi i vole nase more.

Gdje to zavrsava? Ne znam. Nadam se da necemo postati slicni spanjolskoj obali.

A sto se tice nas investitora/pusionicara na ZSE, kazu da 90% ljudi gubi na burzi, pa valjda niti ZSE nije izuzetak.

mislim da se ne razumijemo baš u potpunosti, ne radi se nužno o nikakvim gubicima na burzi da bi bio pušioničar, evo da pokušam plastičnije objasniti, meni recimo na mom portfelju piše +30,82 % , ali imam jedan dio uložen u Janaf i taj se nije pomakao s mjesta već dobrih 3 godine, čak je i nešto jeftiniji sada, znači, osim nešto sitno dividende, prinos 0 kn ili manji minus, ovisno o cijeni u trenutku nabavke, da sam taj novac kojim slučajem uložio recimo u beton, železo, drvo, nekretninu, unazad 6mj, mogao sam ostvariti barem 30-50% prinosa i danas ili u budućnosti kupiti opet taj isti Janaf i to 30-50% više komada u nadi da će to jednoga dana isto porasti, kada se naš dragi Dragan vrati jednom s gepek lovom, e to je po meni taj dio pušioničarstva na burzi, ne uvijek samo svojom krivnjom

p.s. ako još uvijek nije razumljivo, javite kada su posjete, mogu naletiti :)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • August 17, 2021 at 9:26 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Nevera

Ma gledam dnevnik, sve destilacije ruše rekorde, Istra i Pgž ruše rekorde, ajmo Rivp. Ima li nade

najbolje su biska i medica za taj kraj.

piju li štogod vina oni tamo, nije destilat ali............. :)

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • August 16, 2021 at 3:55 PM
    Quote from abbadon
    Quote from Moller

ne možemo se kolega samo jednostrano oslanjati na projekcije iz graha petkom, nego treba sagledati kompletne astrološke utjecaje i petka 13. a pored toga se mora uzeti u obzir ova klimatološka situacija, te predvidjeti kako ove vrućine djeluju na bikove, da li su razdražljivi i spremni napasti, ali isto tako ne možemo bez osvrta na ponašanje medvjeda, jer ni oni u ovome periodu nisu u hibernaciji, iako bi se moglo zaključiti, da bi za sve učesnike trgovanja takvo stanje bilo trenutno najpoželjnije, te i dalje s oprezom pratiti jednim okom ponašanje bida i aska, jer iako su prošle Suze Sv. Lovre, moramo voditi računa da ne bi i Gospa Sinjska zaplakala zbog naših odluka,

eto kratki osvrt i sada gasim svo postrojenje, šteta struje

još niste uzeli u obzir da je Saturn jako retrogradan trenutno te to također jako utječe na BVPS svih sastavnica Crobexa

nisam, ali sam ne tako davno napisao da ćemo mi na burzi biti najveći pušioničari s brdom love za koju se na žalost neće moći kupiti ni pola onoga od 2019 , znači, železo, beton, drvo ..........

Rastu cijene nekretnina na moru, građani upozoravaju: ‘Pitanje je gdje će to sve završiti...‘
    Terasa, pogled na morsko plavetnilo, blizina plaže. Takav objekt u Vodicama - nudi sve što kupci žele. - Ta zgrada je u visokom roch-bau prodana u roku od 7…
    novac.jutarnji.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • August 16, 2021 at 3:40 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

da, da, najbolje je iz prve ruke pratiti stvari preko Plodova zemlje i direktnim obilaskom polica po trgovinama te snimanja MPC raznih proizvođača, još je bolji pokazatelj, ako se može malo duže zadržati u prodajnom centru i snimiti koliko koja gospođa vozi u kolicima šećera, a ako se još da naslutiti da li će ga upotrijebiti za džem, pekmez, kompote, sirupe i da li će trebati još, e to je onda siguran jack pot i more se krenuti s kupnjom dijonica, samo gledam, nešto se slabo nudi popet kuna, već je i šećer debelo preko te cijene, ja kupio ženi neki dan 1kg, ubio se cijeli dan tražeći negdje akciju, al ništa, platio 6,5kn i mirna Bosna

ali evo i malo za one koji ozbiljnije prate, ovdje je gotovo sve napisano i to prilično jasno, nije lako, jednostavno ni bez rizika, ali to valjda i tražimo, lako je kupiti Opte i lova sama curi

https://www.pressreader.com/croatia/poslov…281496459349042

Ako vas zanimaju povrsine po secernom repom i digestija secerne repe, to ceta najbolje saznati ako pratite Plodove zemlje.

Nije sala. Kazem nemam vec neko vrijeme Viro pa ne pratim dovoljno.

ja mislim da je pametno sačekati novu jesensku seriju Ljubavi na selu, ma oni sigurno znaju, ona nova voditeljica je iz Gundinaca, ako itko zna, ona mora znati

• Moller
    • August 16, 2021 at 10:01 AM
    Quote from Marielena

Cijena sirovog secera na svjetskom trzistu je cca visokih 20 centi. Izgleda da je i ovdje prisutna inflacija.

Ne pratim Viro vec neko vrijeme pa ne znam koliko su povrsina ugovorili. Pratite Plodove zemlje.

da, da, najbolje je iz prve ruke pratiti stvari preko Plodova zemlje i direktnim obilaskom polica po trgovinama te snimanja MPC raznih proizvođača, još je bolji pokazatelj, ako se može malo duže zadržati u prodajnom centru i snimiti koliko koja gospođa vozi u kolicima šećera, a ako se još da naslutiti da li će ga upotrijebiti za džem, pekmez, kompote, sirupe i da li će trebati još, e to je onda siguran jack pot i more se krenuti s kupnjom dijonica, samo gledam, nešto se slabo nudi popet kuna, već je i šećer debelo preko te cijene, ja kupio ženi neki dan 1kg, ubio se cijeli dan tražeći negdje akciju, al ništa, platio 6,5kn i mirna Bosna

ali evo i malo za one koji ozbiljnije prate, ovdje je gotovo sve napisano i to prilično jasno, nije lako, jednostavno ni bez rizika, ali to valjda i tražimo, lako je kupiti Opte i lova sama curi

Iz­daš­ni­je pot­po­re za še­ćer­nu re­pu, go­diš­nje 30 mi­li­ju­na ku­na | Poslovni Dnevnik
    Cilj pot­po­re je za­dr­ža­ti i po­ve­ća­ti in­te­res pro­izvo­đa­ča za še­ćer­nom re­pom, što je važ­no i zbog odr­ža­va­nja plod­nos­ti zem­lji­šta…
    www.pressreader.com
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt