1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • August 31, 2021 at 2:23 PM
    Quote from Brunos

Hvala svima na komentarima. 500kn divke na ovu cijenu i dalje daje super povrat s obzirom na vrlo kratki rok isplate iste, pa me cudi da nema dodatne trgovine danas.

u mlinu se mete pred kraj radnog vremena ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 31, 2021 at 2:21 PM
    Quote from Marin83

LKPC je uvijek dobra za čekat je niže na BID-u kad se netko prospe, da se preprodat za 5-10% naviše za 24-48h max.,samo jako teško je ubost, jer se preskaču nalozi na BID-u samo tako. Zadni trejd na LKPC mi je bio 1.12.2021 za 24 sata +7%.

gdje imaju futuresi LKPC ^^ daj i mi bi malo ;)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 31, 2021 at 1:58 PM
    Quote from Milo

Ja se ne sekiram, treći kvartal sa jako dobrom dobiti, a kraj se dobrih vozarina ne nazire..samo strpljivo. I dalje mi je nalog na kupnji, pa nek neko poklopi😀

bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niže nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 31, 2021 at 1:55 PM
    Quote from Marin83
    Quote from NaBiduAsku

upalo LKPC, čekamo niže.

Bogami imaju snažan pad sa 610kn na 500kn.

i promet je nešto veći prema dolje nego prema gore, očito je više njih kupovalo, a sada se netko odlučio ipak unovčiti, možda će za Rijeku :) , mislio sam i sam kupovati na 500, ali nešto mi miriše na smrad i da nekome ne odgovara da to ode na više

• Moller
    • August 31, 2021 at 11:26 AM
    Quote from Brunos

Ja sam kupio par dionica samo radi ove odluke i velikog iznosa divke bez da sam ista procitao o kompaniji. Ali ima li netko tko je pratio poslovanje da ukratko da osvrt na ocekivano kretanje cijene nakon dana isplate divke? Budem procitao izvjestaje ali ovako bi bilo brze... Hvala

ukratko, ovdje ima dosta toga

po mome, akviziraju (nišane nekoliko meta) manje da se jednoga dana prodaju što veći, a do tada sakupljaj dividende

Nino Varga: Čakovečki mlinovi su cijelo vrijeme u modu preuzimanja
    Posljednjih godina o Čakovečkim mlinovima govorilo se i u kontekstu potencijalnog preuzimača i potencijalne mete za preuzimanje. Stjepan Varga vodio je na neki…
    lider.media

eto i kolega Parica se potrudio s cijelom "disertacijom" i ja mislim da je to tako, obzirom da si kupio kako veliš "na blef" sada očekujem kada imaš podatke, da kao "pravi investitor" raspališ do 10 pa makar i nas pokupio, nemoj na to gledati ^^ sretno

• Moller
    • August 31, 2021 at 11:11 AM
    Quote from tento

Gdje je zapelo?

nije zapelo, nego se zaspalo, CERP je valjda propustio dnevnu dozu rasipanja

• Banke i bankarske usluge u RH

• Moller
    • August 31, 2021 at 10:48 AM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from Moller

ništa se ne sekirajte, pa imamo guvernera, on će vas zaštititi, pa nije li to HNarodnaB, samo mu treba malo vremena dok skuži kako se narod pljačka

https://www.vecernji.hr/biznis/zatvara…j-krizi-1519072

i ne kužim zašto ispred svake banke nemaju bandere za oglase o tim svojim prešutnim minusima, ahhhh da, pa ne da guverner, to spada u bankarske tajne radi zaštite klijenta

pa malo mi i vuče na Robin Huda!Čovjek je sa strvinarskim fondovima nas spašavao,sad banke.Jel imamo neko odlikovanje za njega tipa neki velered itd..?

meni s ovom maskom vuče više na Zooroa, samo mu nije na pravom mjestu i ne zna se kome će se osvetiti, jer za neke čini mi se već kasni

U prvih šest mjeseci dobit kreditnih institucija skočila 51,3%
    ZAGREB - U prvih šest mjeseci ove godine dobit kreditnih institucija iznosila je 2,6 milijardi kuna, što je za 51,3 posto više u odnosu na isto razdoblje u…
    seebiz.eu

• Moller
    • August 31, 2021 at 10:44 AM
    Quote from Parica

Prihvacen protuprijedlog MF-ova...divka 500kn😉😉😉

Ide stock split, 1dionica u 98 novih...i odluka o otkupu vlastitih dionica na trzistu (za razdoblje 5 godina)...

Divota, bravo za CKML🤟🤟🤟

izgleda mirovinci preuzimaju inicijativu i na kupnji, ne kužim zašto ih sitne, bolje im je otkupljivati veće komade ili oni misle da će više ljudi prodavati kada rasitne

• Moller
    • August 30, 2021 at 3:55 PM
    Quote from Milo

Materijala i dalje fali.Jučer sam se vratio u pola natovaren s kamionom.Nema cjevi, nema inox limova.Trgovac mi govori, da ce limovi kasniti 3miseca...

ma strašno, jesi barem dionica kupio, bilo je nekih "prijetnji" preko vikenda

• Moller
    • August 30, 2021 at 3:11 PM

moje isprike svima na dezinformaciji,

ovaj puta će ipak ministar Ćorić biti vaš spasitelj, hvala mu

Čorić: 'Banke građanima moraju dati vremena. Minus im ne mogu ukinuti u kratkom roku'
    Banke u Hrvatskoj građanima su počele slati obavijesti da im se ili ukida ili značajno smanjuje minus na računu, odnosno prešutno prekoračenje
    www.24sata.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • August 30, 2021 at 1:52 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

sada još samo trebate napraviti i ovo,

https://www.vecernji.hr/vijesti/zasadi…-hpb-om-1518006

malo zaliti i čekati, čekati i samo čekati

Onda ćemo kolega skupa čekat. :)

p.s. skoro svaku godinu doniram za Boranku...

nego kako, ove više ne puštam ni da mi hoće oteti,

za Boranku :thumbup:

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • August 30, 2021 at 1:51 PM
    Quote from Philidor

Jeste vidjeli kako izgledaju stanovi koje drzava daje na koristenje? Lipa nije uložena u najveći dio njih od promjene režima, da vam ih ponude na korištenje dok bi zbrojili što bi se sve trebalo napraviti za iole komforan život biste pobjegli glavom bez obzira...

a jesi ti vidio možda u kakve škole ponegdje idu djeca, kakve su nam negdje bolnice, državne institucije, pa da nam Austrobugari ne izgradiše, od ovih što kradu ništa ne bi novoga imali, sve bi nam bilo po šatorima i kontejnerima ko sada na Banovini, ali bitno da je g(k)radonačelnik sebe i svoje namirio i to imaš u 70% lokalne samouprave

• CORONA virus

• Moller
    • August 30, 2021 at 11:59 AM

da barem ostave te viruse samo stručnjacima i liječnicima, koji bi vjerojatno priznali, nemamo još ljudi pojma o ovome što se događa, ispitujemo, radimo, trudimo se i nadamo se pronaći neko rješenje, ali ovako se svi petljaju u "problem" od predsjednika, premijera, ministara, stožera, grobara............. tako da je i za očekivati da se izrodi neko kilavo rješenje, odjednom su svi stručnjaci za coronu, kao što smo svi i selektori reprezentacije

Znanstvenici otkrili zašto koronavirus kod djece najčešće uzrokuje samo blage probleme
    www.poslovni.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • August 30, 2021 at 11:36 AM
    Quote from Marin83
    -HPB po 545 kn

sada još samo trebate napraviti i ovo,

Zasadite stablo s HPB-om
    Uključite se u veliki ekološko-volonterski projekt Hrvatske poštanske banke i Hrvatskih šuma
    www.vecernji.hr

malo zaliti i čekati, čekati i samo čekati

• Moller
    • August 30, 2021 at 11:05 AM

ništa se ne sekirajte, pa imamo guvernera, on će vas zaštititi, pa nije li to HNarodnaB, samo mu treba malo vremena dok skuži kako se narod pljačka

Zatvaraju se minusi na računu, 840.000 ljudi u dužničkoj krizi
    Hrvatska narodna banka prešutni minus ograničava na 1500 kuna kako bi, tvrdi se, zaštitila potrošače, ali građani kojima banka “višak” minusa ne pretvori u…
    www.vecernji.hr

i ne kužim zašto ispred svake banke nemaju bandere za oglase o tim svojim prešutnim minusima, ahhhh da, pa ne da guverner, to spada u bankarske tajne radi zaštite klijenta

• Moller
    • August 30, 2021 at 10:37 AM
    Quote from tin

Do 500 kn trenutno vidljivih 650 komada....recimo da je realno oko 1000 do1300 kom....mislim da će za konačan rasplet današnjeg dana ključno biti stanje u 15.30 kad će mo vidjeti sentiment preko bare....bude li otvaranje čvrsto u zelenom nije ne realno skidanje kote 500 kn.

danas sam očekivao malo jači udar "gazda" kako se to nekada znalo, da se probije ovaj dio preko 500, ovo trgovanje unutar 20-ak kuna i pola ukupnog prometa mi djeluje previše čoporativno igranje na jednu kartu, ali dobro, velika je livada, ima mjesta

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 30, 2021 at 10:28 AM
    Quote from tento
    Quote from Moller

-Atpl malo, nikada nisam mislio da ću ponedjeljkom prodavati, možda je to samo zakašnjenje od petka, sve se mijenja

Kud i ja nisam zakasnio od petka😀

ma ima petaka, probaj u slijedeći :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 30, 2021 at 10:26 AM
    Quote from Meri
    Quote from Moller

-sve se mijenja

samo su bureci vječni <3

za sada bolje i vrući burek, nego hladan tuš :thumbup:

ne vidim da tehničari stavljaju neke hvalospjeve, oni valjda još kupuju

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 30, 2021 at 10:23 AM

-Atpl malo, nikada nisam mislio da ću ponedjeljkom prodavati, možda je to samo zakašnjenje od petka, sve se mijenja

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • August 30, 2021 at 10:03 AM

uskoro izvještaj za kolovoz, trebao bi biti bolji od ovoga, koji i nije imao nešto impresivnu izvedbu

Mjesečni izvještaj za srpanj 2021.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt