1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 7, 2021 at 11:33 PM
    Quote from Milo

Ja sam uzeo, i nije mi krivo.A vidjeti ćemo jel bija moment😀

možda popi prodaju da kupe vlastiti elikopter, Milo budi oprezan da te ne uhite na krivoj nozi :)

• Moller
    • September 7, 2021 at 3:40 PM

nema njega, ali ne vjerujem da nema više dionica, samo da još vidimo što je s C10, ima li možda još kandidata koji se guraju

• Moller
    • September 7, 2021 at 3:21 PM
    Quote from tin
    Quote from Moller

baš, ovaj s 800kom baš lupa onako odokativno , da nije taj i Tpng sipao preko 55-60

Kad izađe izvješće za Q3 lupat će on nečim drugim ali o zid....5 Supri od ATPL na SPOTU a prosjek za Q3 oko 35 000 usd....pogledajte kretanje brodova Q3 je odavno rasprodat....

https://www.atlant.hr/kretanje_brodova.php

samo da ne nestane dionica u sezoni šopinga

Pripremite se: Brojne proizvode u sezoni šopinga jednostavno nećete moći kupiti!
    Ovogodišnja sezona božićnog šopinga bit će značajno 'okrnjena' zbog situacije na svjetskim brodarskim tržištima
    www.tportal.hr

• Moller
    • September 7, 2021 at 2:36 PM
    Quote from tin

Koliko se ljudi drže ovih dnevnih fluktacija BDI ...nitko ne gleda na visinu već samo ide li gore ili dolje....valjda bi se iskipavali i da je cijena ista a BDI pao sa 6000 bodova na 5800....ne gleda se visina vozarina i profit od istih već samo lupi ili po asku ili po bidu kako već taj dan BDI odreagira.

baš, ovaj s 800kom baš lupa onako odokativno , da nije taj i Tpng sipao preko 55-60

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • September 7, 2021 at 2:33 PM

zna li se je li bio taj legalni NO jučer ili nema kvoruma, ostavke, covidi i ti problemi

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • September 6, 2021 at 10:09 AM

meni je logično da oni traže malo više za sebe, nego da daju malima da se jeftino natovare pa da onda oni puno zarade, to baš nije ničiji cilj izlaska na burzu, malo se mora precijeniti, jer da je jeftino, svi bi rekli da ni ne valja, i onda opet problem, tko je izlazio na burzu uglavnom je malo precijenio, pa tko ima volju i vjeru ulaže, sjetimo se kako je Emil "počastio" pred krizu nešto preko 900, a onda je bilo oko 480 ili još i niže, a sada je dugoročnima opet nadošlo ako su čamili čekajući

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • September 6, 2021 at 9:59 AM
    Quote from Flight
    Quote from Moller

vidim ja da vi ne kupujete brašno, pšenica je već nakon mjesec dana od žetve 1,6-1,65 a sukladno tome i brašno bi do proljeća moglo na 4 kn, pa će valjda i mirovinci opet tražiti veći "ušur" iduće godine, osim toga stalno kucaju na vrata malih trgovačkih lanaca radi akvizicija, te se može uvijek očekivati da i na njihova netko veći pokuca, a koliko će biti cijena dionice, to mi na ovome forumu nećemo brzo odgonetnuti

Kojih to lanaca? Neki konkretan i koje veličine?

pucaju izgleda široko, mislim da su mali iz ultra brzo rastuće grupe zanimljivi, 100 - 200mil. prihoda, da ga prebace u višu kotaciju narodnih trgovačkih lovaca, a možda se i unutar grupacije traži netko za izlaz

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 3, 2021 at 3:35 PM
    Quote from Marin83

Previše sam ja škrt da prosipam.:) Mogu tjednima sjedit na ASK i BIDU za par kuna više. :D

Ja se ne bih usudio dirati CKML, treba viditi kako će usitnjene dionice djelovati, po ovoj cijenu tu za mene nema kruha...

na direktnoj temi sam iznio zašto je držim, a da li će usitnjavanje donijeti +-5% neće me previše smesti, ako je ijedna dionica radi djelatnosti pogodna da se na njoj pojave burek investitori, onda je to sigurno ova i tada kruha neće ni trebati

ili po socijalistički, dok se mladi mlinari-šegrti snađu, stari majstori mlinari će već imat Raketu u ruci za minuli rad

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 3, 2021 at 3:26 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

možda i to dođe na red, ali sada mi je prioritet na jednoj drugoj malo ojačati bid, jer su evo lagano već odškrinuli vrata naših malih odaja

Na kojoj dionici ste sada na kupnji???

ZB, ČKML (ovo nije službena oznaka, ali djeluje Čvršće :) ) , HPB, VIRO; JDPL, ATPL, na nekima s više naloga, ostalo zanemarivo ili ostaci naloga

jel imate što za prosuti ? ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 3, 2021 at 3:12 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

otkriti ću ti jednu tajnu, samo dobro podupri i neće sigurno ^^

mene isto tih 500 vuče, ali za sada samo vuče :/

Može, Vi poduprite na bidu, ja ću na asku. :D

možda i to dođe na red, ali sada mi je prioritet na jednoj drugoj malo ojačati bid, jer su evo lagano već odškrinuli vrata naših malih odaja

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 3, 2021 at 2:57 PM
    Quote from Marin83

Malo LKPC po 505kn, valjda neće dole ^^

otkriti ću ti jednu tajnu, samo dobro podupri i neće sigurno ^^

mene isto tih 500 vuče, ali za sada samo vuče :/

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 3, 2021 at 2:52 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Marielena

Evo, ima ih na DLKV.

Cijelo ljeto se nije znalo hoce li dokap proci na Jdpl ili nece.

Inace, to zaustavljanje trgovanja mi je uvijek smijesno. Nisu investitori mala djeca. Nitko ne mora prodati svoje dionice "burek lesinarima".
    Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.

Postoje zakoni koji reguliraju obustavu trgovanja.

Kazes da nismo znali niti hoce li dokap uopce proci, hoce li uopce biti interesa... to je u redu, to je bilo tvoje vidjenje, jer sam recimo ja sa druge strane bio uvjeren da ce biti jako veliki interes za dokap. Svatko od nas postupa temeljem vlastitih procjena koje se medjusobno razlikuju, a upravo ta cinjenica nam i omogucuje trgovanje - netko misli da je povoljno pa kupi, dok nekome ne valja pa prodaje.

Ovdje trenutno nemamo svi jednak pristup relevatnim informacijama i zato je trgovanje sa pravom obustavljeno. Vidis da ni Uprava niti NO trenutno ne znaju je li dokap prosao ili nije, jesu li skupstina NO-a i njene odluke zakonite, hoce li Uprava biti mozda smijenjena... sve su to cjenovno osjetljive informacije koje mogu vrlo lako napraviti zbrku na burzi i onda investitori (uglavnom mali) panicno reagiraju i pogube svoje novce.

Display More

ma zaboravila je kolegica kako se to poštivalo na Agrokoricama, tako da se sve pušilo, ja sjećam se kupio Ledo po 70kn ^^

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 3, 2021 at 2:46 PM
    Quote from Meri
    Quote from Flight

Oprosti, a o čemu ti stalno piskaraš bezveze? Koga zanima tvoje mišljenje oko zaustavljanja trgovanja i je li to tebi smiješno ili nije?

Ono, tratiš svima i prostor i vrijeme bez ikakvog zanimljivog sadržaja.

Flight, može se tebe pitati tko te imenovao za glasnogovornika? Ali, neću tako.

ja bih mislio njegova žena, e sada zamislite kakav je kod kuće :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 3, 2021 at 2:44 PM

-atpl, nemoš ti petkom izbjeći neizbježno

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • September 3, 2021 at 2:37 PM

izgleda je financijer prvi nanjušio da neće biti ni za njega, džabe funkcija bez para

U Varteksu kasne plaće za 1000 radnika: "Naravno da smo svi zabrinuti, ali uvjereni smo u uspjeh", "Nemamo nikakvu namjeru zatvoriti kompaniju, radna mjesta su nam prioritet"
    Nakon dojave čitatelja da je Varteks pred zatvaranjem i da kasne plaće za gotovo 1000 radnika, pitali smo Upravu, što se događa u kompaniji. Priznali su da…
    dnevnik.hr
  • CORONA virus

• Moller
    • September 3, 2021 at 1:55 PM

pomalo otkrivaju karte, ipak je cilj boc, boc svake godine, pa tko bi se od farmaceuta odrekao "dividende"

'Virus korone se može naći u spermi i testisima. Bolest, ali ne i cjepivo, utječe na sterilnost'
    Sve ono što se pokušava plasirati iz meni vrlo nejasnih razloga, a to je da cijepljenje utječe na sterilnost kod muškaraca i žena, za to nema nikakvih…
    www.24sata.hr
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 3, 2021 at 1:31 PM

i "kad nas u Njemačkoj" polako opadaju latice s ruže, valjda zbog jeseni

Situacija u njemačkoj automobilskoj industriji značajno pogoršana
    BERLIN - Poslovno raspoloženje njemačkih proizvođača automobila i njihovih dobavljača značajno se ohladilo u kolovozu uoči Međunarodnog sajma automobila (IAA),…
    seebiz.eu
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 3, 2021 at 11:27 AM

da bubnemo još ovih ccca 70k pa da malo odmorima nakon 2h i milju prometa, zaslužili smo

• Obvezni mirovinski fondovi i kategorije

• Moller
    • September 3, 2021 at 11:23 AM
    poslovniFM
    Zvuk dobrog posla! Prvi poslovni radio te prvi poslovni podcast internet radio (e-radio) u ovom dijelu Europe.
    www.poslovnifm.com

izgleda je poskupjelo upravljanje fondovima + žrtve paljenice na burzi i eto ti rezultata

Profesor Garača: Drugi mirovinski stup je prijevara, budućim umirovljenicima će skoro pola od uplaćenog biti oteto. Gdje je nestalo vaših 43.902,40 kuna?!
    Profesor s Ekonomskog fakulteta u Splitu dr. Željko Garača, već duže vrijeme upozorava javnost na posljedice mirovinske reforme koju naziva, citiramo, pljačkom…
    slobodnadalmacija.hr
  • JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • September 3, 2021 at 11:01 AM
    Quote from Marielena
    Quote from st-brajo

iskreno, i meni bi bilo drago da prođu mitkko, Purko, Novoselec & co.

em bi se spustila cijena dionice, em bi bilo više dionica za kupiti, em bi Sizif u nekom trenutku počeo prodavati svoje dionice da bi namirio jatake (kao i na ATPL).

onda bi samo bilo bitno da BDI ne rokne ispod 2000 putni (šta nije izgledno, jer ako bude pull backa, to bi bilo negdje do 3k punti).

u svakom slučaju, više bi se ljudi stiglo omastiti, a ovi šta su poprišili prije dokapa bi malo trebali počekati, i to je to.

ako ovaj dokap prođe, ovo bi mogla biti nova Optima.

btw., za razliku od ATPL, koji svoje brodove prodaje i postaje više kao pomorska agencija, ovi imaju prilike postati ozbiljan brodar.

u svakom slučaju, vrijedi upratiti.

btw., bilo bi dobro i da ova blokada trgovanja što duže potraju da ljudi stignu prebaciti pare na brokerski :S

Display More

Dinko Novoselec je odigrao svoju igru na Agrokoru i DLKVu.

A takvim tipovima vise niti kune nedam.

Display More

nemojte tako, jedan dežurni Crni labud ne čini ovo crno-bijelo "Labuđe jezero"

1. Privacy Policy
  2. Kontakt