Ovdje ocekujem ozbiljnije trgovanje tek na razinama od 90-110kn.
e pa baš bih volio vidjeti te 2x ozbiljnije od mene ![]()
Ovdje ocekujem ozbiljnije trgovanje tek na razinama od 90-110kn.
e pa baš bih volio vidjeti te 2x ozbiljnije od mene ![]()
lijepo od njih da upozoravaju na konkurenciju
Postignuta cijena 175kn na IPO, i odmah po upisu budu dionice na ZSE!
a po koliko bi se mogla prodavati, ipak se čekalo dosta dugo u redu za upis
Display MoreA nije vam lijepa ta zadnja svjećica, ne izgleda baš bullish. Uvukla je rogove
Tu svijeću treba gledati u kontekstu. Meni je ona bullish, bez obzira što je crvena. Imali smo obustavu trgovanja zadnjih tjedan dana i bilo je za očekivati da će određeni broj investitora izaći iz pozicije sada kada je trgovanje nastavljeno. Unatoč tome vidjeli smo "gap up" na velikom volumenu i rast cijene u odnosu na prijašnji dan od 14%.
Također, cijena je došla do prvog targeta, prve sljedeće razine otpora i za očekivati je da će se tu neko vrijeme zadržati umjesto da samo protutnji kroz tu zonu. Zbog svega ovoga je za očekivati još koji dan konsolidacije u ovoj zoni, a onda napad na sljedeći target.
Cijela struktura grafa je bullish, zato nemam razloga vjerovati da to neće biti tako.
Ja imam jedan štos koji koristim da maknem "buku" - često pogledam "line chart". Pogledaj graf na ovaj način. Ovo je bullish graf cijelu ovu godinu i sada je u novoj "expanding" fazi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
zanimljiv graf za one što su prodavali na 40-50 računajući kupiti u dokapu po 25, možda će uspjeti slijedeći puta, samo će morati na početnu cijenu dodati joju
Malo sam i danas ovih dionica dokupio.
Meni nije jasno zasto prodaja toliko "stiska"?
Pa dajte malo ohladite!
izgleda je kota 500 zanimljiva za obje " zaraćene" strane, ja navijam za prodaju jer sam na stani kupnje ![]()
a viđe našega junačine, kanda je na Lovćenu ustoličen, 56 kuna
kako bi rekli crnogorci, suprotno od junačina, nije imao vremena od tolikih domaćih analiza vidjeti i ovo
evo i malo zanimljivosti između redaka
prikupili
+16647, ukupno 771 383 - 91,53 %
pa mogu reći da sam očekivao više od ovoga otvaranja...i u rastu vrijednosti i u volumenu trgovanja
Ajoj, opet su najgore prošli ovi što su kupovali na otvaranju, već ima na 62 kn za kupiti...
tko je dugoročni, to mu je sada najmanja bitno, sačekajmo kraj dana
evo je kolega baggio89 dobro naveo, tko se ne osjeća ugodno, prepustiti će nekome tko će se osjećati ugodno i na 60,70, 100 ............
djeluje kao kada se zaustavi vožnja na autosudaru, pa nastane gužva za novu
svi imaju žetona, ali nema dovoljno autića (brodova)
Malo gore, pa malo dolje, sa +640%, na +600% u 1G, dok sve drugo roni.
JdplCoin to the moon
za sada je prosjek dobar i drži se, ne možemo svi rudariti, netko mora i mornariti, treba večeras slušati Pomorsku veče, bude lijepih pjesama
p.s.
nije to uvijek nužno prodaja, nekada se netko samo hvali,
vidjeti ćemo, ako se krene naglo prema njemu hoće li odstupiti
Bit ce ludo i nezaboravno na ovoj voznji. Kao na atpl mpzda i veselije...
djeluje kao kada se zaustavi vožnja na autosudaru, pa nastane gužva za novu
svi imaju žetona, ali nema dovoljno autića (brodova)
Prošlo je 45 minuta od deblokade!
Što se čeka?
Pise lijepo do 10.35 u modalitetu predotvaranja
ali nakon toga ukoliko cijena odstupa mislio sam na još 15 minuta uravnoteženja, znači 10.50 krećemo iako mislim da će se možda opet pronaći neki novi razlog za obustavu, nije to ni blizu još riješeno, a prema nalozima se vidi da mnogi više ne znaju gdje se postaviti, lijevo, desno, gore, dolje, ako ne bude žrtava paljenica moglo bi ovo barem do pola od onoga što spominje bivši računovođa (196)
Kakva su pravila, koliko se važe nakon deblokade?
izgleda će biti 15 minuta
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39667
Kako sam i rekao.
čini se da je krenulo i sakupljanje kapitala uokolo, moglo bi danas ovdje biti čekičanja do podne
nije ni milijun trebao za preskociti 500
još će se za kusur trgovati po 500, samo polako, ima nas koji u petak nismo još sve pokupovali što smo planirali
tamo barem propituju, naši ništa ne pitaju, samo doze, doze, doze
za neke je ipak prekasno, improvizacije kojekakvih objekata u cilju zastrašivanja vlastitih građana, neke može stajati glave i bez covida, nije li i kod nas letjelo negdje oni na brzinu sklepani šatori
ne vidim gosn.maratonac u čemu je kod vas problem da se odradi još jedan krug, pa makar i počasni prije preskakanja 500ice
Čemu? To je pluskvamperfekt. Prošlo svršeno vrijeme.
ok, ok, to vam je aorist (470) , a pretprošlo je to vaše pluskvamnešto (450),
onda može nova runda ![]()
Nemojte tako kolega maratonac, ja sam vam na 471 na kupnji i cekam iako mi bas ne izgleda da ce mi upast u kosaricu...
Kolega, nažalost ostat će prazna košarica. Taman da dignete bid i na 481 kn, ostala bi prazna.
Kupovna cijena je od 490 kn +.
Još danas.
ne vidim gosn.maratonac u čemu je kod vas problem da se odradi još jedan krug, pa makar i počasni prije preskakanja 500ice
to je tebi Vili od cjepiva, ja se tebe ne sjećam iz onoga sistema

To mi nije palo na pamet.
A ništa, išli bi u dokup.
dobro je, neki sitni prekršaj dostojan i niže funkcije, a ne županske,
ali sada i mene malo hvata sram koliko on nema, a tata veli da ima
mislim da se jednostavno nije mogao obraniti od ponuđenog, smatrajući to malim znakom pažnje za učinjeno dobro djelo, svaki zaposleni nam je danas dragocjen, dok država daje naknade za očuvanje svakog radnog mjesta