1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• China property-evergrande

• Moller
    • September 20, 2021 at 10:22 AM
    Quote from brajakica

Tresla se brda rodio se mis

🤔🤨

po novonormalnom to sada glasi,

tresla se brda, rodio se šišmiš

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 20, 2021 at 9:54 AM

izgleda je ispaljena signalna raketa tijekom vikenda, neki su možda i prespavali

Global Times: Prezaduženi Evergrande ne bi trebao računati na pomoć Pekinga
    HONG KONG - Prezadužena kineska tvrtka za razvoj nekretnina Evergrande Group ne bi trebala očekivati pomoć vlade, računajući da je prevelika da bi se dopustila…
    seebiz.eu
  • Banke i bankarske usluge u RH

• Moller
    • September 20, 2021 at 9:40 AM
    Quote from 5. Element

Jel mi moze netko reci zasto mi niti jedan bankomat PBZ-a nece isplatiti lovu? A ne radi ni mPBZ. A imam love u banci.

Jel ima jos netko slican dozivljaj danas?

ja ne mogu prebaciti novac na Investor cijelo jutro, izgleda mi neće ni trebati kako je krenulo

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 5:47 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Roki

Prodaja automobila u Europi se smanjuje, nakon nekoliko mjeseci blagog oporavka prodaja je zaustavljena zbog nedostatka čipova pa se više ne može mjeriti ni s prošlogodišnjim pandemijskim rezultatima.

https://www.poslovni.hr/kompanije/dram…rofalni-4305759

Možda zato, jer su cijene cca 20-25%, veće nego 2019, a milijunI novih automobila proizvođači drže na livadama, bez namjere da ih prodaju, a ko fol nema dovoljno auta radi čipova...nisu ljudi budale..

ma bili bi budale, samo nemaju love za kupiti, što se mene tiče ne trebaju ni stavljati te čipove, ionako nemam pojma ni koliko ih ima u kojem modelu ni gdje se nalaze, tko to može iskontrolirati

• CORONA virus

• Moller
    • September 17, 2021 at 3:42 PM
    Quote from Milijarder

Treba opravdati nenormalne količine naručenog cjepiva (uz koje uvijek ide..., a ostalo, zna se) koje će propasti!

kaže starisjedilac na cjepivu da nema cjepiva kojemu brzo ističe rok i da imaju mogućnost prodaje i poklanjanja, e sada tko ih je ovlastio da kupuju i poklanjaju da ne propadne, ja ne znam, ni kako je to regulirano

Capak najavio novo, proteinsko, jeftino i učinkovito cjepivo protiv koronavirusa: Naručili smo 300.000 doza
    www.poslovni.hr

gledao sam sve o IZ sinoć, to moraš imati dobre kretene na dosta odgovornih i odgovarajućih funkcija da sve uništiš i onda nakon 8 godina progledaš ili je možda progledao netko drugi, koji će to po završetku projekta zgrabiti, imam 1 dionicu IZ za uspomenu

• Birtija

• Moller
    • September 17, 2021 at 3:32 PM
    Quote from D_artagnan

Bas cirkus izvode, elaborat za srusiti kucu 🤣🤣🤣🤣

svaki elaborat je nekome lijepa lovica po istoj špranci,

evo i nešto što bi bilo za

Vjerovali ili ne ili Čime se sada bave

Bakić se raspitivao zašto je Šprajc otišao s HRT-a pa dobio odgovor voditelja: ‘Da ti olakšam, moronu...‘
    Poznati matematičar i voditelj ‘zakačili‘ su se na Facebooku oko koronavirusa
    www.jutarnji.hr
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 3:21 PM
    Quote from tin
    Quote from Neo

Po grafu ide propad do cca 18 ili 21 kn... tu bi se trebalo odbiti...za one koji misle ulaziti

VIRO32,0032,0027,0047.323,2027,2032,0012,6812,6829,41up.gif1609

Loš neki graf izgleda....

možda je ipak pokazivao 28 .........31 :(

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 17, 2021 at 3:20 PM

+viro, na žalost samo dio, vrlo malo u onom prvom neselektivnom udaru 4 naloga za 400 dionica, ali svejedno, hvala Neo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 17, 2021 at 3:04 PM

6i dan Crobex se praćaka oko 1970 bodova, kao da ga netko kontrolira u tom plićaku raspona 10ak bodova, osim dva lakša propada na tome nivou smo bili i prije mjesec dana, što bi se također moglo protumačiti kao kontrolirani nerast ili bi to još spadalo u ljetnu letargiju,

velike nade polažem u nove uzdanice Crobexa i jednu Crobex10, te od ponedjeljka krećemo žestoko i napadamo kotu 1980 i ovladavanje iste očekujem idućeg petka iza 14.30 sati , tako nam Bog pomogao

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 17, 2021 at 2:51 PM

-jdpl otpustio količinu primjerenu za petak

• Moller
    • September 17, 2021 at 1:56 PM

osim toga, valjda znaju kakav je potencijal imati vlastitu proizvodnju u ova luda vremena i nevremena

Zabrinjavajuće izvješće: Nestanak šećera i kave mogao bi izazvati globalne nemire
    Takva situacija poremetila bi dugogodišnje trgovinske tokove u cijelom svijetu i uzrokovala društvene preokrete i nemire
    www.jutarnji.hr

i odoh na kavu dok je nije nestalo

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 12:46 PM
    Quote from miljenka5

Sljedeći tjedan tko nije kupio moći će moje po 200kn. Ionako sam planirao uletiti izletiti i pobrati vrhnje.

primate li predbilježbe, ja bih 2 kom

• Moller
    • September 17, 2021 at 12:44 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Neo

Po grafu ide propad do cca 18 ili 21 kn... tu bi se trebalo odbiti...za one koji misle ulaziti

Nevezano za TA, sve ovisi o PSNu. Ako prodje, ici ce iznad 40 kuna. Ako ne, bojim se i pomisliti gdje ce biti odbijanac.

a što mislite, kako bi izgledalo da se kraljeve šećera razvlasti i da paori postanu novi vlasnici, ma nema to smisla

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 12:40 PM

evo još problema

Hakeri napali kutinsku Petrokemiju, otežana elektronička komunikacija
    "Navedena situacija nema utjecaja na poslovanje Društva",  poručili su iz Petrokemije
    www.vecernji.hr
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 11:20 AM
    Quote from maratonac

Kad ono ulazimo u Crobex10?

U ponedjeljak?

Očekivanja od toga?

u to ime, odlučio sam danas do kraja dana, dokupiti još 10 komada iako je petak

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:53 AM
    Quote from Neo

a što ćemo Neo moj, ako se ne odbije,................. aaah da onda će nam se obiti o glavu

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:47 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Moller

EKS 6,13 malo su ga nabrijali obzirom da je nominalna 3,99

da.. ali sa osiguranjem kredita...

akcijska fiksna kamatna stopa iznosit će 4,69% (EKS 4,80%).

pa naravno, osiguranje košta, onda je bolji ovaj bez osiguranja, ne moraš vraćati

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:40 AM
    Quote from zlocesti

A kolika je efektivna kamatna stopa ? Na kredit ?

EKS 6,13 malo su ga nabrijali obzirom da je nominalna 3,99

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:38 AM
    Quote from mikromakrto
    Quote from Moller

digneš kredit i kupiš dionice Zabe

https://seebiz.eu/banke/nikad-ni…-u-zabi/265187/

Perpetuum mobile- kreditom zabe kupiš dionice zabe od kojih zaradiš da vratiš kredit zabi da bi zaradu oročio u zabi i uzimao kamate od zabe...

Stopa povrata?

zašto bi zaradu oročio, dok ima još dionica, a valjda će u međuvremenu i cijena nešto gore,

nema stope, nekada je i sam povrat iznosa kredita bitan

• CORONA virus

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:33 AM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

kakav naslov :D

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…liciju-15102213 :D

Da, pomahnitala rulja prijeci ulaz policiji, a ono 5 ljudi😂

Gledaju li nasi novinari sto se dogadja u Sloveniji?

ne vide od gustoće žice, osim toga pogled im je uvijek usmeren prema regionu i događanjima u njemu, što i već spomenuta žica simbolizira, samo što naš Pulenković ne želi vidjeti da je to granica EU, inače bi valjda bila na našim južnim i istočnim granicama

1. Privacy Policy
  2. Kontakt