1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 22, 2021 at 12:30 PM

+atpl ispod prosječno i cjenovno i količinski

• CORONA virus

• Moller
    • September 22, 2021 at 12:27 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

pa ima i kod nas već "influencera" koji ponosno ističu s kojim su se cjepivom cijepili i vidi se da su im sva ostala bljak, fuj, smeće, ali njihovo je No1

imaš neki link, trebam na wc...

nemam, to su moji lokalni, koji uvijek teže biti u trendu

ali evo jedan, sigurno će poslužiti

Da nije bila potpisana, ne bih uopće prepoznao Capakovu zamjenicu. Totalna transformacija Marije Bubaš, kao da je bila na makeoveru!
    Capakova zamjenica Marija Bubaš gostovala je sinoć na TV-u, a njezin novi imidž nije mogao proći nezapaženo
    www.tportal.hr
  • CORONA virus

• Moller
    • September 22, 2021 at 12:22 PM
    Quote from NaBiduAsku

svatko ima pravo na izbor, cijepnim sladokuscima to su slatke brige... kao dijete u slastičarni... fajzić je posebno feš. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…e-radi-15099512

pa ima i kod nas već "influencera" koji ponosno ističu s kojim su se cjepivom cijepili i vidi se da su im sva ostala bljak, fuj, smeće, ali njihovo je No1

• CORONA virus

• Moller
    • September 22, 2021 at 12:01 PM

ako eliminiramo prvo jer je nevaljalo, ostaje nam,

ima se, meže se

Oxford/AstraZeneca: 1,78 eura

Johnson & Johnson, 8,50 eura

Sanofi/GSK: 7,56 eura

BioNTech/Pfizer: 12 eura

CureVac: 10 eura

Moderna: 18 eura

• CORONA virus

• Moller
    • September 22, 2021 at 11:51 AM

kako li bi ovi na burzi prošli, nakupovali bi dionica i kumovima i prijateljima i susjedima i slučajnim prolaznicima

Na skladištima je 1,4 milijuna doza cjepiva. Pola milijuna će se 'pokvariti' do kraja godine...
    Na centralnom lageru Hrvatska ima preko pola milijuna doza svih cjepiva protiv korone kojima rok uporabe ističe do kraja ove, ili početkom iduće godine. Još…
    www.24sata.hr
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 22, 2021 at 11:12 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

ja ništa ne mislim, nego vidim da su jurišnici opet stradali jutros, ali dobro, oni valjda za to i služe. malo me strah za kolegu tentu, ne javlja se, valjda nije "izginuo" opet, možda je samo "ranjen" , pa je na previjanju, očekujem ga s javljanjem u toku dana

Povrede glave povećavaju rizik od razvoja demencije | Zdravarica

Pa kolko se sjećam kolega vi ste ono prodavali na 470 i niže prije dva dana na Evergrande vijesti????

Zbog toga je logično očekivati da kineske vlasti puste bankrot Evergrande kako bi barem donekle disciplinirali ostale developere, ali će se istodobno pobrinuti da ne dođe do urušavanja dijelova sustava. Ako je to ispravna logika, može se zaključiti kako su rasprodaje dionica čak i na zapadnim tržištima bile previše panične

dobro se vi sjećate kolega, samo ste se taj dan izgleda kasnije probudili, ja kada prodajem ili prvi ili nikako, taj dan se već kupovalo nove oko 460 :saint:

• Moller
    • September 22, 2021 at 10:58 AM
    Quote from Marielena

Ja mislim da je jedan kolega forumas kupovao po 460 kuna u ponedjeljak, a sada prodaje po 490 kuna.

Cekam da nam se navecer javi😂

ja ništa ne mislim, nego vidim da su jurišnici opet stradali jutros, ali dobro, oni valjda za to i služe. malo me strah za kolegu tentu, ne javlja se, valjda nije "izginuo" opet, možda je samo "ranjen" , pa je na previjanju, očekujem ga s javljanjem u toku dana

Povrede glave povećavaju rizik od razvoja demencije | Zdravarica

• Moller
    • September 22, 2021 at 10:17 AM

ne vidim zašto vam je problem kupovati još dobrih dionica po ovim cijenama, nismo li se već velika većina deklarirali kao dugoročni ^^

nisu ti ugovori jučer dogovarani i potpisani, a situacija se u svijetu opet mijenja, ne vjerujem da su samo naši brodari naručili brodove

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • September 22, 2021 at 9:57 AM
    Quote from LeoNT

"Postrojenja za proizvodnju Uree i amonijaka započela su danas s obustavom rada zbog tehničkog kvara."

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…537e555d9ed.pdf

Hmm da, obzirom na zatvaranja tvornica gnojiva po Europi zbog visoke cijene plina, pitanje koliko je ovo "tehnički kvar", a koliko cijena plina preko 70eura/MWh.

https://eminetra.com/two-uk-fertili…-prices/744052/

to bi značilo kada zaustave potpuno, cijena ima da leti, nešto kao kod Ingre

• Moller
    • September 22, 2021 at 9:55 AM
    Quote from Milo

Kad bi se moga priključit koji fond?

dok sračunaju tečaj i vide da je milijarda u pitanju,

Atlantska plovidba u gradnju novih brodova ulaže 137 milijuna dolara
    DUBROVNIK - Sukladno strateškom opredjeljenju Atlantske plovidbe d.d. u cilju modernizacije, ekologizacije i obnove flote, na sjednici Upravnog odbora održanoj…
    seebiz.eu

• Moller
    • September 22, 2021 at 9:25 AM

vidim svi se nešto oštre na kupnju radi narudžbe novih brodova, a nitko nema pojma kako će se ti brodovi zvati, eeeee

• China property-evergrande

• Moller
    • September 21, 2021 at 3:06 PM
    Quote from brajakica

StatusQuo

Oko 25% sva gradevina a ovaj dio neznam ali moze biti kako ste napisali.

Vazan je za kinu i drugi sektori su vezani.

mi još imamo traume od Hidre, Viadukta i još živućih građevinara, pa nam je jučer i brodarski sektor padao preko 7% a oni glavni akteri u Kini jučer pali 7% i poslije se oporavili ili je i to tamo zadnje napucavanje radi izlaska

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 21, 2021 at 3:02 PM
    Quote from tento
    Quote from tento

Bravo majstore :)

Kud gosp. Moller tu i ja, kupio po 480 u petak prodajemo jel gosp. Moller.

Da nadoknadimo propuštenu zaradu ;)

takav je plan, ali možda ste primijetili da sam u prošli petak učinio iznimku, kupovao sam a tijekom tjedna prodao, nekako me ovo jesensko vrijeme smuti, pa ponekad pravim iznimke, nisam cijepljen, da ne bi netko posumnjao u nuspojave, a možda je covid

• HRDH (Hrvatski duhani)

• Moller
    • September 21, 2021 at 2:57 PM

uplaćena dividenda jučer, 9kn bruto

a htjeli nas još nedavno šutnuti nug

kažem ja, popravljaju se kad moraju

• Banke i bankarske usluge u RH

• Moller
    • September 21, 2021 at 2:44 PM

ako ime tko dobroga oftalmologa za preporučiti gospodinu, masoni isključeni, radi eventualnog sukoba interesa

Vujčić: Ne vidim neki veliki rizik od inflacije
    ZAGREB -
    seebiz.eu

• Moller
    • September 21, 2021 at 1:52 PM
    Quote from MickeyM

Evo ovdje su me jucer "potaracali" na toj vrijednosti... danas nema glasnika za "vikinge" oni su u zelenom bome!

više se ni u zeleno ne vjeruje, sve dok se i posljednji daltonista ne iskrca

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 21, 2021 at 1:32 PM
    Quote from lebowski
    Quote from Moller

nije se voda još potpuno razbistrila ili vi gledate jako u plitko, ako Evergrande nije uspio uzdrmati tržišta, imaju medvjedi valjda još kakvoga aduta za drugi pokušaj, osim toga ja nisam jučer cijeli dan mogao prebaciti novac unutar banke, pa sam morao negdje osigurati rezervni položaj za snabdijevanje gotovinom, osim toga mijenjam neke postavke u portfelju, tako da mi je ovo drmanje "duda" dobro došlo, osim toga i danas evo ne mogu prebaciti novac, a ne da mi zvati one tete iz besplatne brze pomoći

Evergrande 23. rujna treba platiti kamate, a Partija ih neće spašavati. Tek nakon toga će se stvari početi raspetljavati. Nije to događaj koji je trajao jedan dan i više ga nema.

dobar dio prošloga vikenda sam potrošio na članke koji su se mogli naći vezano za to, njihova situacija nije ograničena samo na kinesko tržište, pa kada je se još ujutro pokazao Hang Seng s minusom preko 3 % i europski futuresi preko 2% crveno, rekoh, evo krenulo je, kada su Švabe otvorile bježanijom preko 1,5% minusa, procjenih da nije vrijeme ni da ja glumim nekoga diverzanta i pasivno preuzimam ulogu Prleta i Tihog

Quote from tollway

sječate li se kolege drevila? čovjek nestao... dugovječni forumaš i investitor koji je posjedovao vrlo kvalitetne papire i pojašnjavao svaku svoju kupnju i prodaju. iz nekog razloga je sve prodao na dnu tržišta lani u ožujku i odjavio se sa foruma. osobno bih mu postavio zilijun pitanja zašto, ali odluka je na svakome od nas.

kažu da iza svakoga uspješnoga muškarca stoji žena, neki radi svoje prevelike želje za uspjehom ponekada pretjeraju, da nije to u pitanju

• Moller
    • September 21, 2021 at 12:34 PM
    Quote from Marin83

Ovo što se događalo jučer, je klasičan primjer što ne treba radit, te koliko su pojedinici podložni panici.

nije se voda još potpuno razbistrila ili vi gledate jako u plitko, ako Evergrande nije uspio uzdrmati tržišta, imaju medvjedi valjda još kakvoga aduta za drugi pokušaj, osim toga ja nisam jučer cijeli dan mogao prebaciti novac unutar banke, pa sam morao negdje osigurati rezervni položaj za snabdijevanje gotovinom, osim toga mijenjam neke postavke u portfelju, tako da mi je ovo drmanje "duda" dobro došlo, osim toga i danas evo ne mogu prebaciti novac, a ne da mi zvati one tete iz besplatne brze pomoći

• Moller
    • September 21, 2021 at 12:21 PM
    Quote from zlocesti

marin

Sve se dogodi čovjeku koji to ima strpljenja dočekati :S

Stara narodna.

A novac se ne broji dok su karte još na stolu

samo strpljivo i ne nasjedati na provokacije, bolje jednom ne zaraditi, nego dvaput izgubiti

• Moller
    • September 21, 2021 at 12:16 PM
    Quote from maratonac

Jučerašnji forum prodavači malo su iznenađeni. Nije palo koliko su mislili i čemu su se nadali. Hmmm.

Kaj sad?

kupujmo Hrvatsko

1. Privacy Policy
  2. Kontakt