1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 6, 2021 at 11:06 AM
    Quote from Meri

Nova udica za atlanskoj, na 580 kn 1.340 kom.

konda neko nespretno zabacuje na drugu stranu ili je ipak iskusni ribolovac

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • October 6, 2021 at 10:50 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

upravo danas mali Crobi djeluje uzjogunjeno u odnosu na veću braću, ali dobro, ovoliko zelenila za 1,5mil. nije tako skupo, samo da ga Uncle Sam popodne ne ukori i kaže, aj mali ne luduj

ujko ima tešku ruku pa jako boli kad krene dijeliti šamare......al zato taj veliki dlan izvadi dosta bombona kad ih zagrabi iz vreće......trenutno baca bombončiće i djeli šamarčine......

da, da, baš piše drops 250, to su valjda ovi ;)

Bomboni Fine drops 200 g - Boso - Akcija - Njuškalo popusti

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • October 6, 2021 at 10:15 AM
    Quote from mitkko
    Quote from plavi01

Što kaže TA za crobexa

Ako probijeno otpor

Ovo je graf od jučer. Za danas još uvijek nisu ažurirali podatke.

Crobex je probio rastući trokut, probio je i zonu otpora na 2020 što je bio prijašnji vrh ali i target tog trokuta. Ovaj raniji propad iz trokuta je očito bio fakeout uzrokovan Evergrande panikom. Komentirao sam većneki dan taj trokut na grafu kolegice zlocesti .

Graf je bullish, sljedeći target je 2050, ali za očekivati bi bilo možda nekakav brzi retest zone 2000 bodova. Moguće je naravno i da ne bude retesta, da indeks odmah ode do 2050 bodova. Sve će ovisiti o sentimentu na stranim tržištima.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

upravo danas mali Crobi djeluje uzjogunjeno u odnosu na veću braću, ali dobro, ovoliko zelenila za 1,5mil. nije tako skupo, samo da ga Uncle Sam popodne ne ukori i kaže, aj mali ne luduj

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • October 6, 2021 at 10:01 AM
    Quote from Marielena
    Quote from D_artagnan

Pa trgovanje je mucno kad trejdas.... da ostavis na miru, pa imas vjerovatno kroz 2-3 godine rast od 100-200%, di ces bolje.

Ja bi odmah potpisao da na komplet portfelj imam sigurnih 20-30% dozivotno, jer su to brutalni iznosi kroz 30-40 godina.

Zasto je trejdati mucno?

pitajte korisnika s iskustvom, bez većih količina ruma nikako ne kretati na plovidbu, a ploviti se mora

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 5, 2021 at 10:29 AM
    Quote from Marin83
    Quote from tin

Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....

Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu.

moram priznati da nisam od prve skužio, tko je žaba, tko su konji, a tko je kovač,

ali vidim da je 640 solidno potkovano za male istresače

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 5, 2021 at 10:19 AM
    Quote from tin

Zanimljivo kako je sad PODR interesantna svima na 650 kn a na 590 kn ili 600 kn nitko nije htio....a da ne pričam o prognozama i valuacijama našeg dragog kolege NEA.

ako smijem primijetiti jednoj polovici ulagača nije interesantna

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 5, 2021 at 9:58 AM

+podr, nnni

nije rodeo za sve kauboje

San Bulls s rogovima me napjeva. Bull napada knjigu snova. Svijet slika:  Antonio MeneGhetti

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • October 5, 2021 at 9:54 AM
    Quote from NaBiduAsku

zanimljivo je ovdje, još jedan pad danas. Neki dan čpvjek kupio 2000 kom po 718... šta reći.

to su oni što kažu, za unuke

netko danas dobro rasipa vegetu, biti će dobra marinada, slana u mp3

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 4, 2021 at 3:50 PM

+podr, bome kolega počeo sam tražiti ima li kakav recept za gulaš od magarca, ako ima, mogao bih na............

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 4, 2021 at 2:52 PM
    Quote from NaBiduAsku

pazi da umjesto krave ne zalijepe magarca ^^

pa .ebate, nije ovo trka u Tribunju, ovdje su skroz drugi takmičari, vuče na borbe pijetlova, samo ne znam jel to kod nas dozvoljeno

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 4, 2021 at 2:48 PM

+podr juha je sve gušća, malo već vuče na gulaš

zna li netko jel ovo na slici muško ili žensko, ako je bik, nekako mi djeluje smireno,

najgore što je datum otisnut na dnu limenke, pa se ne zna do kada će trajati

Podravka | Govedji gulas Podravka 200g | www.maxi.rs

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 4, 2021 at 11:21 AM

-atpl

+podr natovarilo me bome, a neka, fala

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • October 4, 2021 at 10:58 AM
    Quote from Brunos

Kako god bilo cini se da kupnja posustaje i dionica odlazi u minus. Tko je jamio jamio je...

nije valjda sada ova slika

1481873.jpeg?cropId=0

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • October 1, 2021 at 3:30 PM

ma nema, kod ovih je jasno definirano bi li piškili ili kakili

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/JDPL/COI-JDPL-42327bd056f3d04671e1d9162b63fa98.pdf

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • October 1, 2021 at 2:42 PM
    Quote from LeoNT

Auh.. prilično preko 80eur/MWh

https://www.cegh.at/en/exchange-market/market-data/

Bolesno... Nece im se ovaj 'kvar' tako brzo popraviti.

Ne znam sta je problem reci da gase dijelove proizvodnje zbog prevelikih cijena plina i da je to odgovorno prema samoj tvornici, njenim djelatnicima i kupcima...

Quote from Ivan1902
    Quote from Moller

to bi značilo kada zaustave potpuno, cijena ima da leti, nešto kao kod Ingre

Nije ugašeno zbog tehničkog kvara, već zbog skupog plina!

Ali obavijest je super! Bili su turci u PTKM, koliko znam bili su u tvornici 14.09., a što su odlučili, vidjet ćemo...

Činjenica je da je potrebna modernizacija!

večeras RTL Potraga za investitorom u PTKM, ako oni ništa ne pronađu, ne znam što ćemo

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 1, 2021 at 2:11 PM
    Quote from Marin83
    Quote from tizian1

Pričekaj ovaj put bar do 600 prije prodaje ;)

Ma hoće...kolegica je već obukla prsluk za spašavanje, neka samo nešto šušne, ta odmah skače u more...

pa ni to kruzer, da uzme kabinu za spavanje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 1, 2021 at 12:57 PM
    Quote from tento

Kupio podr, po velikoj cijeni.

ma ne smeta kolega, sada samo trebate čekati

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 1, 2021 at 12:25 PM
    Quote from Marin83
    Quote from plavi01

ja sam negdje sanjal da je balkan dobro podcjenjen i da stranci dolaze nekaj zaraditi dok još nede svjetski potop

Objasni mi kako će zaraditi?! Kupiš 2-3% dionica firme cijena skoči u nebo...ideš izaći sa 2-3% dionica firme cijena padne u ambis.

ti moraš biti ovaj obrnuti :)

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • October 1, 2021 at 10:57 AM
    Quote from Miro
    Quote from Moller

mene sada ne bi čudilo da se neka strana lisica mota oko kokošinjca, a Pivac je samo na vrijeme uzbunio ostale

A onda su ti Pivci jako hrabri, obzirom da imaju insajd. I još su koristili skrbnički pa se pokazali? A što je falilo tome da mirovinci nastave kupovati? I zašto nisu?

Sve je moguće, al znao bi još netko osim njih. A nisam do sada stekao dojam da netko nešto zna. Meni to više izgleda kao scenarij za nagrade odabranima.

Da netko želi Podravku išao bi najprije osigurati kontrolni paket. Zna se koga drži. Na burzi je nemoguće doći do njega, ali je moguće da se manjinci, u ovom slučaju država i još netko s njome ga dokopa. Al ne radi preuzimanja.

Moguće da je netko nekome prišao, al od prilaženja do preuzimanja je dalek i trnovit put. To se tako ne radi.

mislim da je previše milijuna u igri da bi to bilo radi nagrade odabranima, meni djeluje da će se uskoro tu nešto značajnije odigrati, zna se da u našoj državi uvijek postoji mogućnost za neki grose špile

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • October 1, 2021 at 10:45 AM
    Quote from NaBiduAsku

ne bi me čudio nastavak i dr. tjedan.

mene sada ne bi čudilo da se neka strana lisica mota oko kokošinjca, a Pivac je samo na vrijeme uzbunio ostale

1. Privacy Policy
  2. Kontakt