1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 20, 2021 at 12:20 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

mislio sam da ima neki potencijalni kupac za HTPK i HTPO, lijep je to kraj dolje

Laguna Novigrad ih je preuzela po 66kn početkom godine...samo velika većina malih nije prodala, očito vrednuju firmu dosta više, što nije ni čudno jer je BVPS 75kn,a poslije 3Q će vjerovatno ići i na 82-83kn.

to sam vidio, samo mislim da oni to nekome prodaju u kompletu, onako nešto kao Jako,

netko nas je u međuvremenu pročitao da bi kupili jeftino, pa veli, imam ja još jeftinije, to je valjda CERP, oni kada krenu prodaju kao da nisu njihove

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 20, 2021 at 12:12 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

mislim da nema više nikakve zapreke da se nađe u godišnjem obračunu brokera kao gubitak

Pa neka odma provjeri, unutar stavke porezi.

evo ja svoje provjerio odmah na kap.d/g i nema bome ništa, 0, (poslije Antiše, samo 0 svugdje) očito je da se protekom 2 godine od nabave ne prizna ni u gubitak, dok su CKML još uvijek u debelom minusu i nemam pojma hoće li to nekako ispraviti, najbolje da ne diraju

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:47 AM
    Quote from Pavich
    Quote from Moller

meni danas ukinulo BLJE iz portfelja, gledam gdje mi je nestao novac, sve postojano, stabilno, ništa ne pada, onda provjerim popis, nema više Belja, operuškalo me

Malo izvlačim iz naftalina, ali jel to konačno znači da ćemo ga moći prikazati kao gubitak?

mislim da nema više nikakve zapreke da se nađe u godišnjem obračunu brokera kao gubitak

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:40 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

a tko će vam to kupiti ? nije provokacija, mirišete li kupca

Znam kolega koliko je nelikvidna dionica, uzeo samo nekih 300 dionica, da ih prodam nakon FI-a za +10-15%...

mislio sam da ima neki potencijalni kupac za HTPK i HTPO, lijep je to kraj dolje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:33 AM
    Quote from Marin83

Kupio danas i jučer malo HTPK po 50,50 kn ovo izlazi CERP agresivno pa je cijena opala...

a tko će vam to kupiti ? nije provokacija, mirišete li kupca

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:31 AM
    Quote from Kokojedvaj
    Quote from Moller

Koko, Koko, možda ovi (uzmimo u obzir i da su malo uljepšani) podaci malo pomognu

https://zse.hr/hr/pregled-trg…secju-2021/2293

https://zse.hr/hr/mjesecni-izvjestaj-za-rujan-2021/2291

ako gledaš CROBEX istina da je s 1600 i kusur porastao 2000 i kusur bodova. Izvješća pojedini firmi su fantastični ima koje su koma, dakle da ima veliki broj milijunaša čisto sumnjam ima oni koji su sve što su zaradili odnijeli Agrokor ,Kaštelanski staklenici i mnoge druge propale firme.

uvijek svojoj djeci govorim, ako si nezaposlen, uvijek se prvo pitaj, zašto sam baš ja nezaposlen

• Birtija

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:29 AM

naši se inspektori revno bore protiv još uvijek aktivnih kumica, nemaš ti što proizvoditi, ako trebaš nešto, mrš tamo u trg.centar i kupi što ti treba, ima tko će proizvoditi za sve

Inspektori u velikoj akciji: Nakon što provjere OPG-ove na tržnici, posjetit će ih i na kućnom pragu
    www.poslovni.hr

ne znam što im sve provjeravaju, ali kada vidim od kuda kreću praviti reda u državi, sram me koliko su na pogrešnom putu

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 20, 2021 at 11:12 AM
    Quote from Zlatek

Zašto vam je milijun kuna puno?

Pa ima nas koji se dionicama "zabavljamo" preko 20 godina (ja i više od 25 g.).

Bilo bi čudno da u toliko godina nismo uspjeli skupiti/zaraditi barem milijun kn.

Mene čudi kako ovi sa malim iznosom slože neki koliko-toliko optimalan, diversificiran portfelj?

Ili se samo "kockaju" slijedeći savjete prekaljenih forumaša buregđija?

dobro kažete, meni se samo jedna pozicija bliži tom iznosu, a na Agrokoru se moglo prišparati i više, tko se nije izlagao vjetrometini i p .....uz vjetar

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • October 20, 2021 at 10:53 AM
    Quote from BudFox

Uskoro ide objava rezultata za Q3, prvo sjednica Uprave u ponedjeljak

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…c40f153a2bc.pdf

pa Sretno, iako pozdrav baš nije primjeren za turiste, više vuče na kriptovalute, eeee što bi naš stari Alija imao danas tih bitcoina

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 20, 2021 at 10:50 AM
    Quote from Kokojedvaj

Prošla su zlatna vremena 2007 g kad si mogao biti milijunaš ,sada ako si u nekoj dobroj dionici strepiš da ne potone i evo panike.Toliko o milijunašima.

Koko, Koko, možda ovi (uzmimo u obzir i da su malo uljepšani) podaci malo pomognu

Pregled trgovine u trećem tromjesečju 2021.

Mjesečni izvještaj za rujan 2021.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • October 20, 2021 at 10:00 AM
    Quote from Ebenezer

danas ovo...

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…kucama-20211019

Imam dionice ADPL

ako se brzo nešto ne promijeni, za nekoliko godina mogli bi kupci kupovati polovne automobile po cijenama novoga, jer negdje je pisalo da velike količine skoro gotovih automobila, čekaju čipove na tvorničkim poljanama

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • October 20, 2021 at 9:47 AM
    Quote from NaBiduAsku

dobro što je ovo? Ili idemo više up ili je zabijmo do 520 da tehnički odradi svoje ako baš mora. Jer ovo je horor, vozarine su fino porasle jučer i danas.

samo polako kolega, velike brzine znatno povećavaju potrošnju "goriva" ;) , zalihe se stvaraju na nižim cijenama

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 20, 2021 at 9:43 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

>1000k HRK s tendencijom ++

Zanima me da li vi to sve drzite na ZSE.

Cini mi se da to na ZSE nemate gdje okrenuti?

ne razumijem baš što bi bilo značenje riječi okrenuti, ako ste mislili na povremeno k/p

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • October 19, 2021 at 3:05 PM

IPO je bio po 65 i ne vjerujem da su nakon svih ovih godina ulagači presretni, ako već nisu davno izašli, bilo je par dana malo napucavanja u startu,

danas malo pušemo i na hladan jogurt, ali do petka će se već sve ohladiti, tako da idući tjedan imamo priliku lagano krenuti u lagani rast, a preko vikenda imamo dovoljno vremena za razraditi taktiku kako udariti, žestoko ili raketno

Quote from Marielena
    Quote from Parica

Kolegice sve ste tocno napisali...ALI...najvazniju stvar ste previdili u racunici...

Bez Kraljice ni jedan nas brodar dugorocno ne moze rast...ona je leading indikator...smijesno zvuci, ali tako je... Kraljica je demostrirala kako rast izgleda i sad se samo ceka okidac za rast ovdje koji ne mora bit fundamentalan...mala iskra ce bit dovoljna za pozar...

I jos nesto...ATPL se zbog dugogodisnje krize i narusene bilance odljepila od dna tek nakon tromjesjecnog neprestanog rasta vozarina (ni ja nisam vjerovao sve do sredine ozujka)...ovdje ce biti suprotno, zbog manje likvidnosti, uredne bilance i nedavne izvedbe Kraljice, nece se imati ni jedan dan vremena za uc u poziciju...

Gledam danasnji promet i vidim 15k kuna.

Ja da sam ovako samouvjerena ovdje bih usla muski onako dok se jos moze uci.

Pa moguci je brzi rast. Treba samo skidati s aska. Eto rasta neovisno o fundamentima.

Display More

bikovi vam ne postavljaju tako stvari, osim ako nisu baš mladi junci

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • October 19, 2021 at 3:00 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Moller

ja sada sebe uvjeravam da ću dobiti preko 9kn, čisto da lakše čekam

Pa se u ime tih uvjerenja još malo dokupljuje 😀, ma neka, tako i ja , da zaokružim na veliki broj pa ako sve propadne neka bude sa stilom.😬

dokup je bio samo u svrhu da malo razgibam tipkovnicu taj dan, iako je nekima djelovalo da je to previše posla za 0,20kn

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • October 19, 2021 at 2:15 PM
    Quote from zlocesti

Nema ništa od prolijevanja žuči.

Kako je , tako je.

Veliki su se dogovorili za neke benefite negdje drugdje ? I u nekoj drugoj prilici

Moglo je to i bolje, ta Opte.

I lošije. Moglo je uopće ne doći do prodaje

ja sada sebe uvjeravam da ću dobiti preko 9kn, čisto da lakše čekam

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 19, 2021 at 11:21 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from jack_zg

A da prodaš stan danas :/ ???

neće stanovi još padati..a selidba mi je na redu tek za 2 godine. ma nije ni bitna cijena nekretnina kad imaš iz godine u godinu odlične prinose na burzi. :thumbup:

samo oprez sa ZSE, pod krčkim mostom zna biti .ebeni propuh za bure :)

• Razotkrivamo portfelje

• Moller
    • October 19, 2021 at 10:52 AM

>1000k HRK s tendencijom ++

• Moller
    • October 19, 2021 at 10:00 AM
    Quote from st-brajo

stari Agram, ne radi mi gledalica, jel još netko ima takav problem? :/

sudeći po prometovanju, većini gledalice ne rade, ali svi nešto gledaju

• Moller
    • October 18, 2021 at 2:10 PM
    Quote from brajakica

Moja prijateljica radi u big Hr Banci osobno bankarstvo i kaze da u proslih 6 mjeseci ljudi 50-100% vise ulazu u razne fondove koje im oni nude.

Crobex sa 1900 na 2050

Lisac i medo ce reci slucajno a sta vi kazete?

Idemo dalje... 😁

WB kaze da je burza

"transfer of wealth from the impatient to the patient"

Mudro birajte stranu😉

Display More

moja prijateljica ne radi nigdje, ali sam primijetio u posljednje vrijeme aktivniju ponudu bankara za ulaganje u fondove, kod nekih su čak i malo preagresivni kod nagovaranja, što dakako ne bi trebalo biti ništa loše za klijente, jer im novac na štednji praktički ne donosi ništa, ali obzirom da se mnogi još uvijek sjećaju njihovih preporuka za kradite u francima, nekog značajnijeg odaziva štediša ne vidim, jer bankari samo preporučuju ono što su dobili kao nalog iz strane centrale, tako da se mnogi ostali kratkih rukava poslije masovnog ulaganja u fondove i nakon 2008, kada je također bila euforija i histerija od bankara do kumica, ok, sada je to već jedna nova generacija, nadajmo se financijski pismenija (iako se kolegica zloćka ne bi složila) pa možemo vidjeti kako će to sada proći,

mišljenja sam ako se i kada "labuđe jezero" krene rashlađivati, te nastane opasnost od smrzavanja, da će ti isti bankari već ispijati šampanjac u drvenoj kolibi na obali uz vatricu iz kamina

1. Privacy Policy
  2. Kontakt