1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • November 3, 2021 at 10:43 AM
    Quote from Kivi

kolega Moller, ne može se reći da kupnje nije bilo.. ali bilo je više agresivne prodaje.. i plus svi trejderi i drukeri koji su imali malo veće količine su fino rasprodavali ovih dana.. vidjet ćemo za koji dan dali je bilo promjena u top 10, a za više bi trebalo pogledati knjigu dioničara..

itekako, ne prevaljuje se svaki dan 5-6mil. u dionici, a danas smo opet na tome tragu, očito da netko s tolikom količinom dionica nije spreman čekati početne razine, jer kako je oštro krenulo, mitkko bi mogao već od ponedjeljka krenuti u kupnju na propuštenoj razini

Brunos,

pa naravno, ne mislim da će samo oni trpjeti te troškove,

svaki ugovor je stvar dogovora

• Moller
    • November 3, 2021 at 10:33 AM

meni je na tim razinama bilo sumnjivo zašto glavni ne kupuju, kada je sve tako krasno, mislim da ova situacija s tolikim zagušenjem u lukama nije u stvari dobra, nekako se moraju ti ugovori izmijeniti ili već sadrže takve klauzule, neće nitko dugoročno plaćati brod koji stoji po cijeni kao da vozi, tako da će i buduće zarade očito doći u pitanje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 3, 2021 at 10:20 AM

-ATPL 1/2, riješio bez problema, meni minus, tamagochiju gablec, nekome nova nada,

slijedeća kupnja kada ugledamo 1000 na lijevoj strani ili skriveni

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 3, 2021 at 9:45 AM
    Quote from deny_09

Standardna korekcija na crobexu, a svi u panici... ;)

Zloćkice daj graf cbx-a i objašnjenje da ugasiš požar ... :)

tako i ja mislim, da ćemo danas testirati probijanje psihološke granice 2000 ma što god to značilo, ja navijam za negativan test, čak sam spreman i nešto potrošiti u tu svrhu

• CORONA virus

• Moller
    • November 3, 2021 at 9:40 AM
    Quote from pod_zidom
    Quote from Moller

ma ja, sve fini neki ljudi, a od kuda je ono virus, malo ga ja izbacio iz zaebancie u svom laboratoriju, eno se i danas natežu, tko će prvi smanjiti zagađenje, bojim se da ćemo na godinu već nositi i zaštitne maske

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

od te njihove finoće i propisa,

kako je danas u ZG, jel se što razbistrilo ili smo i dalje drugi iza Sarajeva

Ne mogu vjerovati koliko ljudi je povjerovalo u taj fake kako je zrak u ZG među najzagađenijima u svijetu.

Daj Bože da imamo neku industriju, pa neka i zagađuje zrak, ja pristajem na masku samo da počnemo nešto proizvoditi.

postoje kućni uređaji, koji služe pročišćavanju zraka i na sebi imaju mjerenje određenih parametara, pa ako su i oni namješteni, zašto su neki dan pokazivali normalne vrijednosti, a jučer i prekjučer znatno iznad, kažem ja vama da oni nas po noći špricaju tko zna čime, gdje ljudi neće da se cijepe, pali bespilotnu i malo pošpricaj, odmah ujutro gužva u redovima za cijepljenje

• CORONA virus

• Moller
    • November 2, 2021 at 11:05 PM
    Quote from pod_zidom
    Quote from Moller

ne vjerujem da su ovo sve ljudi s kupljenim diplomama, iako ih kod nas sigurno ne manjka, ali nekako mislim da su se takvi najviše zavukli po ministarstvu bolesti i HZJZ

https://dnevnik.hr/vijesti/korona…u---682367.html

Države će pojačavati pritisak na necijepljene da se cijepe, ovako ili na slične načine (u SLO ne možeš natočiti gorivo bez covid potvrde).

I to je u redu.

Ovi ljudi iz dnevnika vjerojatno namjeravaju tužiti državu i moguće je da dobiju odštetu (jednog dana). Mnogi drugi nemaju novaca i vremena za takvo što pa će popustiti.

I to je u redu.

Na koncu ćemo doći do toga da će velika većina biti cijepljena prije ili kasnije. Žalosno je samo to što ovo kasnije znači nove tisuće oboljelih i umrlih a moglo se spriječiti da smo malo odgovorniji.

Ako želiš živit u nekom društvu, uživati zaštitu i pogodnosti koje ti društvo pruža onda bi se trebao pridržavati pravila koje to društvo propisuje, uz prava preuzeti i obaveze, ponašati se odgovorno.

Display More

ma ja, sve fini neki ljudi, a od kuda je ono virus, malo ga ja izbacio iz zaebancie u svom laboratoriju, eno se i danas natežu, tko će prvi smanjiti zagađenje, bojim se da ćemo na godinu već nositi i zaštitne maske

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

od te njihove finoće i propisa,

kako je danas u ZG, jel se što razbistrilo ili smo i dalje drugi iza Sarajeva

• Moller
    • November 2, 2021 at 10:31 PM
    Quote from BudFox

CROS odlučilo izaći do kraja u petak i danas sa 15 000 dionica, pari mi se..

Kad i ako izađu mogao bi biti odbijanac, pogotovo ako indeksi okrenu u plus.

moglo bi biti, prodavali su i Hteja, ali su drugi prihvatili sve raspoložive količine

• CORONA virus

• Moller
    • November 2, 2021 at 10:23 PM
    Quote from Ledica

Cijepljeni koji obole su navodno ipak manje zarazni što ima logike jer imaju blaže simptome bolesti , manje kašlju i kišu pa manje virusa isporučuju u svoju okolinu.

A postotak procijepljenosti ima direktnu vezu s balkanskim mentalitetom jer na ovom području ipak žive najveći stručnjaci, znalci, pametni, društveno odgovorni i kulturni ljudi koji su prepoznali kakva nam opasnost prijeti od cjepiva.

ne vjerujem da su ovo sve ljudi s kupljenim diplomama, iako ih kod nas sigurno ne manjka, ali nekako mislim da su se takvi najviše zavukli po ministarstvu bolesti i HZJZ

Radnici u Dugom Selu ostali bez posla jer se nisu htjeli testirati: Dnevnik Nove TV doznaje da bi otpuštanja moglo biti i u KBC-u Zagreb
    Zbog COVID potvrda, odnosno odbijanja testiranja, četvero radnika jednog centra za rehabilitaciju u Dugom Selu dobilo je otkaze.
    dnevnik.hr
  • Birtija

• Moller
    • November 2, 2021 at 10:15 PM
    Quote from Philidor

Za sutra je kod mene ipak u pripremi Vuco i hit - Podigla me iz pepela 😁

na međunarodnoj top listi za sada vodi

"kraljica je znala da ostavi ranu silazeći s trona"

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 2, 2021 at 9:53 PM
    Quote from tizian1

https://lider.media/poslovna-scena…una-kuna-139489

U današnjem sivilu...

ako kupe barem jedan brod, uzimam

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 2, 2021 at 9:33 PM
    Quote from zlocesti

Ah.

Lijepo je kad ima tko na te misliti :S

Zloća je svoj Atpl prodala na vrijeme. Jutros nazad na 429 kn.. pa Out na 423 kn

Šmrck minus. Al' bolje mali odmah, nego poslije veliki :/ :S

Tko zadnji, magarac !

Medika mi je HODL

Display More

s brodarima je meni najlakše trgovati, uvijek možeš pola baciti u more

• Moller
    • November 2, 2021 at 9:24 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

pa napisala vam je kolegica Marielena da je jaka potpora na 490 i da bi tu moglo biti dno, to znamo od prije

Vidjela sam vas komentar kolega Moller.

Bila je potpora, sada je otpor na 490 kuna. Prijasnja potpora, novi otpor.

zato i pišemo da drugi vide, ali nije ovo Alo, Alo, sada je pokret otpora ojačao,

još samo čekam da se kolega tin javi s večernjim vijestima i kolegica brajakica malo da naloži situaciju s ćumurom

• Moller
    • November 2, 2021 at 4:12 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

pa napisala vam je kolegica Marielena da je jaka potpora na 490 i da bi tu moglo biti dno, to znamo od prije

Mislite dno je oko 390kn? Ja isto mislim da je tu negdje, ali vidjet ćemo

ma ja mislim što ja mislim, ali sam napisao što je ona napisala,

ma znate kak je to na placu, kupiš malo sira, vrhnja od kumice, malo krumpira, grincajg i kakvu salaticu i ode 100 kn, ma šta je danas 100kn rečemo praf za praf

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:56 PM
    Quote from BudFox

Kolega i ja kupio ispod 400, što se nisam nadao, a dobit će im biti oko 150 miljuna kuna ove godine.

Na 390kn je malo veća podrška, kako sam bio napisao, a mislim da su to ovi što su prodali iznad 500 kn.

Ajmo vidjeti za dalje, samo strpljivo.

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:47 PM

danas smo svjedoci da promjena sata stvarno kod nekih ljudi izaziva ozbiljne poremećaje, kupovati Atlantsku ispod 400, nisam mislio ni po starom vremenu, a kamoli po novome, ali evo ide

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:33 PM
    Quote from Milo

Žalosno za gledat😭

zašto, skoro je 5 mil. a prosjek ni blizu 400, što vi gledate, ove najstrašljivije, ma to vam je TeNTina ekipa

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:28 PM

+ATPL zadnja prijava kupnje na 390, svaka slijedeća aktivnost s atpl može biti samo prodaja, ma kud god ona krenula

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:25 PM
    Quote from mitkko

Majko mila, pa što učiniste ovoj dionici? Jel mi se to čini ili je upravo bila blokada trgovanja?

bila, bila, ali je brzo prošla, da se ne vidi da i carica može biti gola, ne samo car

• Moller
    • November 2, 2021 at 3:11 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

Igore, Igore, gdje si brate pomagaj

Mislim da bi se cijena mogla uskoro stabilizirati.

Na 390 kn je pristojna podrška. Promatrajmo i dalje

koliko ja vidim, iduća 50dva tjedna su ključna

i uvijek se na ovakve dane sjetim Jasne Zlokić i one; E moj Ban, još ćemo se mi vitra nauživat

samo mislim da će ovaj puta ipak neki i izgubiti, nemoguće da opet svi zarade

• Moller
    • November 2, 2021 at 2:48 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

u ovome slučaju se odnosilo na osobno ime, a što se poklapa samo je slučajnost

Nekužim?

Igore, Igore, gdje si brate pomagaj

1. Privacy Policy
  2. Kontakt