1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • November 17, 2021 at 10:22 PM
    Quote from dionicar

upravo sam dobio pismenim ptuiem poziv na skupstinu ZABA 15.12.2021.

e sada.. znam da nije za ovu temu.. ali konkretno pitanje.. od Medike sam dobio bas "omotnicu" od Medike - dakle medika posiljatelj...

a od ZABAe posiljatelj je SKDD pa me zanima koje su to fore?

meni je IKBA isto bila s njihovom kufertom i pečatom, a ZABA Ide preko Skdd, možda jer se takva usluga plaća da je oni obave umjesto netko iz sustava Zabe

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:53 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

Može nas spasiti? bi značilo da ste i vi danas "zapecali" :)

ne, čekao sam ujutro sa 250 kom na 338 ali došla je do 340.......nema žurbe......kažem "nas" jel to je moja prva i jedina burzova ljubav pa sam s njom i kad sam bez nje..... :D .......vidjet čemo, ne žurim nikuda, možda sljedeći tjedan bude i skuplja kupnja a možda i jeftinija od toga........vidim da ni brodari vani za sada ne žure sa odbijancem a u u ovom padu kod nas nedavno i kilavom odbijancu rijetki su se proslavili.......uglavnom se zbrajaju minusi......

vidim ja da su se danas mnogi bacili u ribičiju, znači imali ste fulanje, kako bi rekli stari ribolovci kada ih pitaš što su upecali,

ja sam hranio par puta na 240,241 i tu su došle :)

prosjek mi je za sada idealan, može samo padati ^^

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:36 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

sutra ne radimo i to će nas možda spasiti takvog scenarija, petkom se slabo prodaje (možde tek pokoji burekolovac unovči današnji pazar :) )

samo da se ne ostvare one prognoze, nikada više po 400

Može nas spasiti samo prestanak jakog pada vozarina i futuresa i rast istih......u suprotnom Bdi na pita gdje je 200SMA......

Može nas spasiti? bi značilo da ste i vi danas "zapecali" :)

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:21 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

samo nam konjić već pomalo kašljuca u toj prašini, samo da se ne počne gušiti, danas se jedva održao na nogama iznad prepreke 200SMA

Ma to uopče nije problem.......vani su mnogi brodari pali ispod te razine i ništa im ne fali......padaju i dalje.... ^^ ;)

sutra ne radimo i to će nas možda spasiti takvog scenarija, petkom se slabo prodaje (možde tek pokoji burekolovac unovči današnji pazar :) )

samo da se ne ostvare one prognoze, nikada više po 400

• CORONA virus

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:18 PM

valjalo bi unijet brusilice u kuću, uskoro bi oni mogli početi s zavarivanjem

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:10 PM
    Quote from gigic23

I kada raste i kada pada "Zvjetdani status", SVE ostalo odlučuje "Tržište" :thumbup: <3

B R A V O :!: :!: :!:

p s. Ima i ona stara narodna

"Za dobrim konjem diže se prašina"

samo nam konjić već pomalo kašljuca u toj prašini, samo da se ne počne gušiti, danas se jedva održao na nogama iznad prepreke 200SMA

• Moller
    • November 17, 2021 at 3:02 PM
    Quote from dionicar
    Quote from KultLicnosti

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40699

Uprava kupuje dione. :) <3

bit ce dividende...

da bude jasno, volijo bih i ja da budne dividenDe, ali treba objaviti cjelokupnu informaciju, znači, oni su svoju već pokupili

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ZABA/ZPI-ZABA-adc818454f0020d4427c0550d45c9554.pdf

• Što smo danas tržili

• Moller
    • November 17, 2021 at 2:57 PM

++++

neću ni pisati što sam nakupovao, valjda je to jasno, samo mislim da su neki ovdje krivo protumačili neke stvari

Što se događa sa zdravljem kraljice? Naprasno odgodila putovanje pa hospitalizirana zbog pretraga
    Sa štapom je viđena na misi, a rečeno je kako joj je bio potreban zbog “teškog puta do samostana”.
    www.vecernji.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • November 16, 2021 at 2:12 PM
    Quote from klinjor
    Quote from Milo

Meni je samo ža, što nema više kešovine.... :(

Kolega Milo, meni je ža što ste Vi i ovo što ste imali lagano spalili, samo toga još niste svijesni.

na korak smo od odbijanca, samo moramo istrpiti još jedan zabijanac, gdje bi se i sam uključio u snabdijevanje određenom količinom

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • November 16, 2021 at 2:05 PM
    Quote from Marin83

Što se ovo na ATPL natječu tko će prodat jeftinije???

nije još najjeftinije, tek ako probije 355-358 će biti bagatelna ponuda iako osobno smatram da bi se ipak ranije morao dogoditi barem pokušaj nekakvog odbijanca te ako ne uspije idemo prema ponoru

• Porez na kapitalnu dobit

• Moller
    • November 16, 2021 at 9:42 AM
    Quote from Marsonia
    Quote from Moller

oni šalju, prijavljuješ sam

Za prošlu godinu mi nisu ništa slali. Bilo je prodaje i + i -. Znači da je ukupno gubitak na razini godine

možda i nisu, nisam više siguran, jer te podatke imate na pregledniku, zadnja stavka, Kapitalni dobici/gubici i može se isprintati i predati u PU

• Moller
    • November 16, 2021 at 9:38 AM
    Quote from komot

Hvala. Pitam jer je supruga naslijedila stotinjak dionica pa si mislim možda nisu podaci bili poslani pa ima zaostale dividende.

možda je tu netko drugi zaostao, već je ona to potrošila samo nije prijavila :saint:

• Porez na kapitalnu dobit

• Moller
    • November 15, 2021 at 4:16 PM
    Quote from Marsonia

Pozdrav, molio bih pomoć iskusnih u vezi pitanja oporezivanja. Trgujem putem pbz investora. Da li mi pbz brokeri šalju obračun poreza koji trebam platiti i da li sam prijavljujem poreznoj upravi ili oni čine to za mene?

oni šalju, prijavljuješ sam

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • November 15, 2021 at 2:16 PM
    Quote from Toni

Ima li kakvih novosti? EK se oglasila ili netko treći.

Opet neki vlakić krenuo?

radi epidemioloških mjera vlakići su zabranjeni, vidite da je odmah netko počeo mahati crvenom zastavicom da se vrati u šturc, iduća 50dva tjedna su ključna

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • November 15, 2021 at 1:59 PM
    Quote from LeoNT

https://www.index.hr/vijesti/clanak…sti_najnovije_d

...al cijena plina je jos uvijek bolesno visoka...

cijene proizvoda će se lagano nivelirati na realnu vrijednost, nitko neće sa svojim proizvodom ostati na cijeni da za dvije godine mora u likvidaciju i već je mnogo njih najavilo izmjene cijene, koje su već i rasle

Mislite da je sve jako poskupjelo? Slijedi nam još i veći rast cijena, nakon ulja i žitarica, na redu je meso
    Litra istog ulja lani 11, danas 17 kuna. Kilogram brašna za kunu skuplji, maslac za nekoliko kuna skuplji. Proizvođači potvrdili - predstoji nam još…
    www.tportal.hr

• Moller
    • November 15, 2021 at 10:55 AM
    Quote from Milo

Opet,tonu brodovi?🤔 Zna li se razlog?

ništa još ne tone, samo je malo dublji gaz, jer se previše ulagača natovarilo na brod, kada krene toniti, neće biti vremena za postavljanje pitanja

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • November 15, 2021 at 10:43 AM

mole se građani, kako bi se uklopili u službene podatke o postotku inflacije, da odgode kupnju prehrambenih proizvoda za neka bolja vremena, ministarstvo financija jamči vam da su izračuni precizni i točni, nije to ono vrijeme gospon Šukera, kada se paušalno ocjenjivalo da kod nas krize 2008 neće biti

Mislite da je sve jako poskupjelo? Slijedi nam još i veći rast cijena, nakon ulja i žitarica, na redu je meso
    Litra istog ulja lani 11, danas 17 kuna. Kilogram brašna za kunu skuplji, maslac za nekoliko kuna skuplji. Proizvođači potvrdili - predstoji nam još…
    www.tportal.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • November 12, 2021 at 3:04 PM

-span

-tpng

kasno je za burek, ali more i riba

• CORONA virus

• Moller
    • November 12, 2021 at 12:45 PM
    Quote from NaBiduAsku

uvođenje kovid potvrda je nešto najodvratnije što se dešava u Hrvatskoj još od pada Vukovara... ti ljudi masovno šire virus, to je doslovno licence to kill koju je odobrila ista ova Markotićka koja je pred godinu i pol dana izgovarala ovakve riječi:

Za one koji krše mjere samoizolacije ima jasnu poruku. "Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam", kaže Markotić.

https://dnevnik.hr/vijesti/korona…v---598436.html

i nikom ništa ^^

kako ništa , pa dobila je plaću, da je muško bila bi beposlen zidar 100%

• CORONA virus

• Moller
    • November 12, 2021 at 11:30 AM
    Quote from ZoD
    Quote from Moller

https://www.jutarnji.hr/naslovnica/

stiže nam novo tradicionalno cjepivo Valneva s "umrtvljenim virusom" i da je metoda izrade u upotrebi 60-70 godina, kaže da je Capak naručio 300000 i da je učinkovitost dobra, kao da se na taj način izrađuju i sva redovna cjepiva, kao redovna dječja i ona za gripu, na toj osnovi su kineska i ruska cjepiva , ajmo probati i to veliju stručnjaki

Ako sadržaj zaista odgovara deklaraciji.

a to je, uvijek ima takva mogućnost, manipulira se svim i svačim, pa tako može i sa ovim,

bitno je da ne dozvole Capaku da ga kontaminira nakon zaprimanja :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt