1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • January 18, 2022 at 9:59 AM
    Quote from toluen

Oslanjanje na poštenje, zakone, propise, regulatore i prizivanje bogova u pomoć - nikada nije pomoglo malim igračima tako da je ispravljanje krive Drine na ovoj burzi u ovakvom društveno političkom okruženju čisti gubitak vremena i energije te Don Kihotovski naivno jer uglavnom nema baš nikakvog učinka. U tom smislu ono što nas ne ubije to nas ojača jer naučimo svoje lekcije.

Stoga je itekako korisno ukazivati na nepravilnosti pa iako to realno ništa ne mijenja - uvijek možemo mijenjat sebe, učiti iz primjera i postati mudriji kako se ponašati u ovakvim okolnostima jer je čitav život zapravo igra preživljavanja u kojoj najbolje uspjevaju oni koji se najbolje znaju prilagoditi situaciji i onome što život baci pred nas. :thumbup:

Još sam na faksu naučio da je naše tržište kapitala uglavnom poligon za insajedrsko trgovanje dionicama. Nema tu nikakve hipoteze efikasnog tržišta. Nema ni tržišta, ruku na srce. Lijepo je vidjeti da u HNB-u to znaju i cijene.

Pročitajte više na: https://express.24sata.hr/ekonomix/vukov…-za-kradu-25570 - express.24sata.hr

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 17, 2022 at 9:40 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Hrx84

Peče keš pozicija ali to nije razlog gore napisanog posta. Znam da je keš treš i da ću ga se morati rješiti

To uopće nije upitno. A opet da je toliki treš da se spašavam iz njega kupnjom kripta ili loših domaćih papira po visokoj cijeni ipak ne.

Za nevolju uvijek ima izbora.

Ako gledamo ZSE naspram drugih burza, naše se dionice super podcijenjene...Evo ti Tesla, cijena dionice 1050 dolara, BVPS 28 dolara....e to ti je prijatelju precijenjenost i hype. A dobit svega 7 dolara po dionici...Znači platiš nešto 1050 dolar što ti zaradi 7 dolara.:) Po meni bi trebli zarađivati barem 100 dolara po dionici da bi opravdali toliku cijenu.

to će biti kada gazda pofata Marsovce i dovede ih na Zemlju da mu rade na proizvodnji,

pisali smo već kod prvih covid pomoći i tiskanju novca, kako će se to reflektirati na burze, samo naša ima loše grijače

ali zato ima onih što se više i ne sjećaju kako se diesel uopće pali

Ekonomija nasilja: U pandemiji 10 najbogatijih na svijetu udvostručili bogatstvo, a 160 milijuna ljudi propalo je u bijedu
    Ispostavilo se da je njihovo bogatstvo u pandemiji raslo brže nego prethodnih 14 godina, a ovakav rast nije zabilježen ni za vrijeme najvećih kriza
    www.rtl.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • January 17, 2022 at 4:06 PM
    Quote from NaBiduAsku

prema ovom ima još lufta do 2350... nakon toga do 5500 nema otpora ^^https://tradingeconomics.com/croatia/stock-market

kratak a zanimljiv članak, svašta piše, ako i kod nas krene kao kod susjeda, neće biti dovoljno dijonica

Ljubljanska borza najjača od 2008. godine, Telekom Slovenije dobitnik tjedna
    LJUBLJANA - I dok je rast na zapadnim burzama ove godine zaustavljen, Ljubljanska burza je i dalje zelena, što je svakako posljedica visokih priljeva u domaće…
    www.seebiz.eu
  • CORONA virus

• Moller
    • January 17, 2022 at 1:07 PM
    Quote from ZoD

Kraj pandemije konačno na vidiku?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…izrael-15146223

ja bih to kod nas ostavio do turističke sezone i samo ovu sliku primijenimo na granici, pa tko želi na more, testiranje obvezno,

da malo pomogne ministru neka konačno krene i taj dug zdravstva malo smanjivati, potrošiti će cijeli mandat, a kune božje nije prišparao

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • January 17, 2022 at 1:02 PM
    Quote from Milo

Ljepo se trguje,netko veći je u igri...mislim da ce još gore...

image

ako bi mi se i ovdje posrećilo da uhvatim ovakav val kao na Coroni, ali to je gotovo nemoguće, jer bi to bilo oko 3000, a neka bude i 8/16 od toga opet lijepo

• CORONA virus

• Moller
    • January 17, 2022 at 10:44 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

od subote pozitivan na kućnom testu, bolovi u leđima i bedrenim mišićima, bez temp. popio 3 Lupoceta za sada

drži se, ozbiljni su to simptomi... ja odradio pred 2 tjedna... glavobolja jača jedan dan, temp 38, drugi dan bol u donjem dijelu leđa, temp 37,3 nema glavobolje, treću dan nema tempretaure ni glavobolje ni bola u leđima... ni jednom zakašljao niti obrisao nos. Uglavnom jedva se izvukao.

Quote from Marin83

Pa se vi kolega skitajte po birtiji... :(

lako za birtiju, gle ga ima koronu a nabija PODR iznad 700 kn.

ako krene rasprodaja ispod 700, onda znajte da se stanje pogoršava :)

• CORONA virus

• Moller
    • January 17, 2022 at 9:07 AM

od subote pozitivan na kućnom testu, bolovi u leđima i bedrenim mišićima, bez temp. popio 3 Lupoceta za sada

• Birtija

• Moller
    • January 14, 2022 at 8:31 PM
    Quote from Marin83
    Quote from tizian1

Mislim da te malo zeza ^^ ^^

Da, kod njega nikad ne znaš kad je ironičan, a kad ozbiljan...ali ovaj put mi je djelova ozbiljan... ?(

to je sigurno tako, jer ja koristim takve naloge i znam sigurno da je tako, probati ću vam u ponedjeljak demonstrirati na nekoj dionici, ajte ća u birtiju a ne razbijati glavu s ozbiljnim stvarima petkom uveče naveče

• Birtija

• Moller
    • January 14, 2022 at 3:49 PM

ovo se stalno vrti, ja malo zavirio, rekoh kada prodam Podr da malo kupim

PHOENIX | Edles Wohnen am Ludwigkirchplatz | Luxuswohnungen

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • January 14, 2022 at 2:40 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Moller

smije li se ovdje barem vikati juhuuuuu, nako bez drukanja

Ne, jer to nije koristan doprinos temi, osim ako juha koju tražiš nije Podravkina.

a dašta je, kupovao ja na akciji još od 620, možda je to bilo korisnije

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • January 14, 2022 at 2:35 PM

smije li se ovdje barem vikati juhuuuuu, nako bez drukanja

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • January 14, 2022 at 2:29 PM
    Quote from JosefBeuys

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…f54357f6f15.pdf

Ide otkup. Najviše 30 000 kom, odnosno 9.000.000,00 kn. Dakle, oni bi i 300 kn dali po dionici. 8)

lijepa kombinacija, prodaš po 175, pa kupuješ do 300, nekoga važnoga žele nagraditi ili privući a usput možeš dirigirati cijenu na tržištu i ostalih

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • January 14, 2022 at 2:13 PM
    Quote from tenchi0110

Zna veliki Pavao kak delistirat dionicu sa burze..malo elegantnije od Pevexa, sad ćemo vidjet da li će biti toliko plodonosno

u ovome slučaju mislim da su se vlasnici spremni žrtvovati za male dioničare i otkupiti im dionice, kako bi turcima predali jeftinije, da se ne moraju oni dalje natezati s malima, a to ovima što su kupili po 10 nije skupo, ako dobiju 20, to je x2, zaradili su pored toga već na plinu, država se rješava problema, a ni biznis baš ne cvjeta u posljednje vrijeme, nešto slično su se Zaba i Ht žrtvovali za male na Opte, to je sada taj novi model

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 14, 2022 at 1:45 PM
    Quote from havi

Okolica zg , da, a gradovi i sela po lijepoj nasoj udaljieni od velikih centara ?

na to sam mislio.

i ja bi u neki grad u okolici zg da zena hoce :)

al nazalost me se nis ne pita :S

pa kad kasniš, sada trpi

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 14, 2022 at 12:55 PM
    Quote from Kivi
    Quote from Moller

+atpl, i meni se nešto čudno događa, neću više pa makar davali još niže

pa kao što vidimo cape-ovi rokaju dole.. kao što već ptice na grani znaju.. i netko u tome vidi priliku za niži ulaz.. ko bu i kako uspio u tome staje za viditi..

a ja stalno mislim radi petka, pa rekoh promijeniti ću taktiku, a padaju jel, rokaju velite, možda u ponedjeljak okrene na buru, vidjeti ćemo

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • January 14, 2022 at 12:39 PM
    Quote from havi
    Quote from KultLicnosti

Općine?

Otok Brač je nekad bio jedna općina, u onoj tamnici naroda, pa i prije toga sve dokad seže pisana povijest ohohoh.

E sada, ajde molim vas vi njima nakon 30 god objasnite da treba ukinuti bilo koju od njihovih 7 općina + grad Supetar. Ne političarima, ljudima, plebsima.

Pa to i pricam, narod je kriv, koliko bi se toga na Bracu moglo napravit da je recimo samo jedna opcina.

pod hitno se mora zamijeniti narod, ovaj stvarno ne valja, em su neradnici em potrošači, a kada odu u inozemstvo sve namjerno rade obrnuto, samo da pokažu da su odselili jer ne valja politika

• Što smo danas tržili

• Moller
    • January 14, 2022 at 12:13 PM

+atpl, i meni se nešto čudno događa, neću više pa makar davali još niže

• Moller
    • January 14, 2022 at 11:49 AM
    Quote from havi
    Quote from Moller

svi koji su otišli ionako nisu vjerni glasači, ne zanima ih

Ja znam dva hdz-ovca i jednog sdp-ovca kaj su otisli prosle godine .

to su im špijuni u emigraciji iliti crni labudovi

• Moller
    • January 14, 2022 at 11:41 AM
    Quote from st-brajo

svaka čast političarima, dokazali su da su u stanju "skuriti" 40.000 ljudi godišnje

https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2332409

svi koji su otišli ionako nisu vjerni glasači, ne zanima ih

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • January 14, 2022 at 10:44 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ovdje malo malo neka rasprodaja, ajde neka

Što mislite s obzirom na propadanje BDI-a dokle će ovo ronit u ovoj etapi, mislim gdje bi trebali čekati 350, 340 ili neko novo dno??:)

danas do 360, idući tjedan moguće i 340, najniže do izvješća do 300 u slučaju baš nepovoljnih vozarina,

ovo danas možda popovi prodaju da se počaste za Novu godinu :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt