1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 9, 2022 at 1:38 PM
    Quote from D_artagnan

Ipak bio napravio odličan posao prebacivši još preostali dio Optime u ATPL oko 350 kad je bila rasprodaja. Nije mi bilo u planu toliko zbog diverzifikacije, ali bio bi magarac da ne prekršim nekad to pravilo na neko vrijeme, a vidim da će to biti par kvartala.

i sam sam nekoliko vrećica Podravka juha zamijenio za nekoliko boca mornarskog ruma i nekako sam opušteniji, aj živjeli

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 9, 2022 at 1:33 PM
    Quote from lovas
    Quote from StatusQuo

Osjecaju se kao da im je netko kupio dionice :D

kupio ili pokupio :D

mene najviše asociraju na podanike izbačene s kraljičinog dvora, šta ja znam

• Moller
    • February 9, 2022 at 11:03 AM
    Quote from tin
    Quote from D_artagnan

I taj na 450 će zbrisati kad mu se približi kupnja

Već je maknut!

ma vidio je da nema šanse protiv grtalice :)

• CORONA virus

• Moller
    • February 9, 2022 at 10:58 AM
    Quote from zlocesti

.https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Yes!

Mi pak, kad je trebalo stisnuti mi pustili...... sada kada treba pustiti mi bi stiskali :/

Fuchs objasnio kako stvari stoje s podjelom testova za učenike
    <p>ZAGREB - Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs rekao je jutros u emisiji Hrvatskog radija 'A sada Vlada' da je započela distribucija za brzo…
    seebiz.eu

razumio bih da kažu, evo pratiti ćemo neke stvari oko virusa testiranjem školske djece, jer će to pomoći................za ............

ali čeprkati zdravoj djeci po nosu, kakva je potreba, ne rade li već i sami to dovoljno

• Birtija

• Moller
    • February 9, 2022 at 10:38 AM

evo gdje se mogu nabaviti pomagala za sve one koji nisu stigli

Trake za trčanje visoke kvalitete u Decathlon webshopu

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 9, 2022 at 10:34 AM

+atpl najprvi na prvom udaru

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 9, 2022 at 10:07 AM
    Quote from stipe_Cro

Jel ovo Joakimu ostalo nešto od all ina pa se došao okušati i na ZSE? :D

mislim ipak da je to domaći tehničar, jedan je obećao ubaciti 840kkn ako se sjećate, samo se nema vremena javiti jer crta raketu

• Moller
    • February 8, 2022 at 2:45 PM
    Quote from Sheki
    Quote from NaBiduAsku

Brani čovjek da ne zaradi više. osakatio kupnju ^^ a taman nije htio prodavati iznad 420. Autistično.

Vi kolega krivo izvrćete. Ja ovo kad vidim ( a nagledao sam se ovoga) uvijek se sjetim one "tko će kome ako neće svoj svome".

meni tako djeluje, prosjek ni milimetar dolje, poznati prodavač nepoznati kupac

• Moller
    • February 8, 2022 at 2:30 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

neka, neka, treba čekati sigurnu potvrdu i ovjeriti kod javnog bilježnika,

ali da budemo realni i meni malo prosjek šepka, ali do petka mislim da je sve riješeno

Petkom prodajete ako me sjecanje ne vara😅

promijenio, u prošli kupovao, nikada to ranije nisam radio, valjda postcovid

• Moller
    • February 8, 2022 at 2:20 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

sada su na redu oni što su obećavali kupovati nakon 420, ali nekako mi se čini da su već s nama, tko će to gledati i čekati, bole oči

Mi jos cekamo😅

neka, neka, treba čekati sigurnu potvrdu i ovjeriti kod javnog bilježnika,

ali da budemo realni i meni malo prosjek šepka, ali do petka mislim da je sve riješeno

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • February 8, 2022 at 1:56 PM
    Quote from tin
    Quote from Tolisimus

Pun forum dobročinitelja 😊

Imam dionica i ovo nije nagovor na kupnju. Mene jedino veseli da trebaju izaći dva kvartala prije potencijalne dokapitalizacije i cca 25 kn dodatne vrijednosti po dionici.

Valjda su onda najveći dobročinitelji trenutni prodavatelji,zar ne!? I ja mislim da JDPL trenutno vrijedi više kao i TPNG a opet ekipa je pokušala izvest dokap po 25 kn u doba najvećeg rasta vozarina, pokušali prodat večinski paket za 50 mil.kn, o tome pričam a ne o stvarnoj vrijednosti JDPL ima ona stara vuk dlaku mjenja al ćud nikada!

jedan se jutros tako i pokazao, počastio je pošteno, nema se što prigovarati

• Moller
    • February 8, 2022 at 1:51 PM

sada su na redu oni što su obećavali kupovati nakon 420, ali nekako mi se čini da su već s nama, tko će to gledati i čekati, bole oči

• Moller
    • February 8, 2022 at 10:43 AM
    Quote from Marielena
    Quote from tin

Jednom sam već napisao kako se rušilo tako će i rasti u dva dana dionica je pala 24%...jasno je da se čeka preokret na capovima i nagli rast bdi iako su vani već prilično žestoko krenuli..to nije tvrdnja već samo moja prognoza pri padu smo u tri dana s 536 kn pali na 355 kn...ako je moglo dolje zašto ne bi moglo isto tako gore.....živi bili pa vidjeli!

03.11.2021.CT395,00420,00355,00413,00381,87+3,77 %30911.1894.272.769,00
    02.11.2021.CT476,00476,00387,00398,00416,41-17,77 %38912.9735.402.060,00
    29.10.2021.CT534,00536,00482,00484,00502,77-6,20 %1363.9681.994.985,00
    28.10.2021.CT499,00520,00497,00516,00511,51+2,79 %521.045534.528,00

Svakako kolega, ali na ZSE treba strpljivosti :)

moja procjena je da je ovaj tjedan ključan( nije puka fraza kao Beroševa) nego prema svim pokazateljima nemamo više vremena tavoriti na ovim razinama, isto mislim da će se rast odviti brzo( pod uvjetom da se dogodi) jer ako ide polako, onda svi nakupuju tih dionica i samo koče na novim razinama, brzi udar sve to eliminira i nije se jednom tako i dogodilo, tako da ovaj tjedan držimo oči širom otvorene, onu drugu varijantu niti ne spominjem iako ni ona nije isključena

p.s. tako je gospon stipe_Cro, kupujmo s osmijehom

• DRY BULK

• Moller
    • February 7, 2022 at 3:57 PM
    Quote from Mrcash

Nadam se vatrometu sljedeći tjedan . Kinezi zavrcu rukave , a brodari objavljuju rezultate. Vidim neki vec danas kuluju karte na atpl

uzeo i ja još jednu, ali povratnu :)

• Birtija

• Moller
    • February 7, 2022 at 3:54 PM

imamo li kakvih informacija kako nam je druga dama, kako podnosi trudničke dana, povraća li ili da mi povraćamo umjesto nje, jel odgovorni gospon zvao Lastana, da vidi smije li i u kojoj pozi i dalje upražnjavati svoje anemične nastupe

Premijer Plenković i supruga Ana uskoro će dobiti treće dijete
    Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković u braku su od 2014. godine i te iste godine rodio im se sin Mario, a tri godine poslije dobili su malenu Milu
    www.vecernji.hr

i zašto taj Plenki uvijek nešto dobija, vjerujem da se za ovo ipak malo oznojio

i obavijest prvome pendreku, ako ima u sadržaju nešto što bi ga navelo da me potraži, neću danas biti kod kuće, ma neću nikada biti kod kuće

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 7, 2022 at 9:43 AM
    Quote from zlocesti

Branko Bačić (HDZ) je priznao da je cilj uvođenja covid-potvrda bio prisiliti ljude na cijepljenje.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d

Ha.

Više bi uspjeha polučili da su sustavno provodili edukaciju i objektivno izvještavali javnost o cjepivu, nuspojavama itd..... ili imali cojones uvesti obavezno cijepljenje.

Ovo je ni v' rit ni mimo... rekla bi moja mama

Al' što ja znam o tome, običan mali čovjek, mala plava domaćica

Display More

Branko Bačić i edukacija ^^

malo kasnim ali nije loše za ponedjeljak ujutro malo se nasmijati

• DRY BULK

• Moller
    • February 4, 2022 at 10:33 AM
    Quote from Marielena

Moja ocekivanja su da ce BDI poceti rasti nakon Kineske nove godine i OIa i rasti ce sve do lipnja. Razlog?

Kraj pandemije i ulaganja u infrastrukturu radi oporavka ekonomije. Kina ce tu prednjaciti.

Sto se tice Atpla ocekujem konsolidaciju jedno vrijeme, a zatim snazan rast krajem mjeseca i priblizavanjem FIa.

346 kuna mi se cinilo kao tehnicko dno, ali tko zna u slucaju panicnog pada stranih burzi mogu se ostvariti i projekcije kolega @mitkka. Onda pada sve u panici.

Inace, dionica je trenutno fundamentalno podcijenjena i to ce FI za 2021 godinu i pokazati.

P.S. prodala sam Atpl jucer. Stalno ga kupujem/prodajem. Ali nemam potrebu to pisati na forumu. Likvidnost je nikakva pa daily trejdom zaradjujem za brokera i burek dorucak. I trenutno mi je to vjezba za americko trziste.

Display More

bome dobro vi kažete, ja kada sam vidio kako se stvari razvijaju isto prodao svoje noćas ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 4, 2022 at 10:16 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from havi

Koliko sokova dozivimo ovdje , mogla bi nam drzava i benificirani staz uplacivat .

Ocete beneficirano cete uplacivat u proracun to je jedino sigurno

barem da nam organiziraju nabavu bureka s nekim popustom na količinu, ma ništa

svejedno gledam nekako bolje da ne radimo, jer ako se krene raditi neće valjati :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 4, 2022 at 9:40 AM

predlažem zatvaranje danas i da se odlukom Burze u kalendar unese kao neradni dan, barem produženi vikend da iskoristimo

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Moller
    • February 3, 2022 at 10:32 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from diokidina

https://www.google.com/url?sa=t&sourc…N8nnZrZQl0zUX2n

Nece valjda i on u Lenca.

ovdje u jadranu su se nasli igrati ratnih igara 😒, nabijem i njih i njihove svjetske igrice

to je dugogodišnja praksa, tako imaju neometan provoz Jadranom, a jahtaši na ulazu sigurno uživaju u razgledanju Dubrovnika svake godine, a da kako da ne, poligon smo mi odavno već, početkom rata i sve nakon toga, širom su nam otvorena vrata na koja svaki svjetski putnik namjernik može kada hoće

IMAMO DOKUMENT Pronađeni uređaj je iz NASA-e, Amerikanci ga traže natrag – Ribar: "Ne dam dok ne plate štetu!" | | Morski HR
    Priča o misterioznom uređaju kojeg je u akvatoriju Mljeta pronašao ribar Darko Kunac Bigava iz Podgore ima još misteriozniji nastavak. Poslali smo upite i…
    morski.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt