1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:26 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ja se čudim čemu se vi čudite, pa od tolikih "pomoraca", uvijek se nađe neki što je izgubio kompas,

a druga je varijanta da baci parsto komada i lagano skuplja ispod 400, bolje nego 450,

Upravo tako. Srusili su dionicu sa 200 komada 6%. Nadali su se da ce sada lavina malih prosipati.

a treba još, ali izgleda nema više

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:23 AM
    Quote from D_artagnan

Šteta da su ATPL blokirali ujutro, mogli su nam još prodati po 360-370, sad će se na kraju dana još u plusu završiti :/

ja se čudim čemu se vi čudite, pa od tolikih "pomoraca", uvijek se nađe neki što je izgubio kompas,

a druga je varijanta da baci parsto komada i lagano skuplja ispod 400, bolje nego 450,

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:04 AM

+podr, oni izvoze dosta za Rusiju, a kada krene rat nema se vremena kuhati juhe

+zb malo, rekao sam ja da već udaraju po zgradi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 22, 2022 at 9:54 AM
    Quote from D_artagnan

A mogli su još malo nastavit prodavati, brzo su odustali X/

ovo su sitne čarke s par mil.

ima popodnevna smjena, neka se žuriti, ovo je tek zagrijavanje cijevi, tek kada se pojave veći kalibri, onda će biti drž nedaj

• Moller
    • February 22, 2022 at 9:44 AM
    Quote from dionicar

sto je ovo? kataklizma?

sve roni odjednom....

a udaljeni 700 km ...

po trgovanju bi rekli da su ruske trupe na ulasku u ZG, treba prodati dok još na burzi rade kompjutori i ima struje, također s e očekuje udar i na Koprivnicu, jedino u Zadru su krenuli u protunapad, to se valjda Gotovina opet aktivirao

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 21, 2022 at 3:40 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

oprostite kolega, ali vi Ko baba iz bunila, znam da imate puno komada, ali kakva Hanfa i ostali bakrači, pa jel vi vidite kak se u nas dela, pa svaki sroljo od ministra za malo pizze, dao bi guzizze

Pa šta bi mi trebali prepustiti Hrvatsku tim sroljama jer vi nemate puno komada. Izdajnici i prodane duše samo misle da imaju Hrvatsku. Nije gotova ni prva četvrtina u izgradnji bolje Hrvatske. Sve će jednog dana doći na svoje.

bome, ako nam je 30 godina četvrtina, vjerujem da ja neću dočekati to blagostanje, jedino ako me Musk pokupi sa sobom, pa se vrnemo s Marsa 2110

inače, ja nemam uopće niti jedan komad dionice i nije poanta u broju, to sam spomenu onako usput, jer ste to navodili sami,

a tko ono biješe i kada u Hrvatskoj rekao, Mi smo za pravicu, sam nekak pozabil, ali mi se čini da i on još čeka, a možda je i hmrl

• Moller
    • February 21, 2022 at 3:23 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

ni ja, ali ako su bili oprezni, možda je to neki nama nepoznati igrač s klupe, takve obično u takvim situacijama predlože odvjetnici, ne treba ni njih podcijeniti, oni znaju di vrag spava

Pa da ima volje i hrabrosti kod Hanfe u roku keks mogu upratit trag novca misterioznog gubitnika.

oprostite kolega, ali vi Ko baba iz bunila, znam da imate puno komada, ali kakva Hanfa i ostali bakrači, pa jel vi vidite kak se u nas dela, pa svaki sroljo od ministra za malo pizze, dao bi guzizze

• Moller
    • February 21, 2022 at 3:18 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

burza radi Sve do šesnajst, ali malo klima ko babin zub

Izgleda da ratna psihoza ne utječe na nas, valjda kada prođeš rat, znaš realno sagledat situaciju...

Inače u Rusiji indeksi danas potop od -10%, izgleda da ih je jako zabolila vijest o potencijalnim sankcijama...

mislim da će tako biti i kod drugih, opet će bogati uzeti svojim siromašnima u svim zemljama, nakon toga ide novi krug i opet će siromašni biti još bogatiji, a bogati još siromašniji, ako bi se zaj...............

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 3:16 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ovo je rijetko prijeko potrebno zatišje, jer ako krene bilo što drugo, odosmo na stijene

Dobra je i bura i bonaca. Samo da ne ode na Jugo.

da nije izvješće na pragu bilo bi čupavo u ova nemirna vremena

• Moller
    • February 21, 2022 at 3:04 PM
    Quote from toma

Jeli burza radi?

valjda mi ne radi gledalica

burza radi Sve do šesnajst, ali malo klima ko babin zub

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 2:58 PM
    Quote from Etranger

Da li je ovo zatišje pred buru ili zatišje pred bonacu

ovo je rijetko prijeko potrebno zatišje, jer ako krene bilo što drugo, odosmo na stijene

• Moller
    • February 21, 2022 at 2:51 PM
    Quote from Mladen Milicic
    Quote from rambo_5

Do kad mogu ovi ovo još rastezati, uključujući i uplatu love na račun?

Ima li tko iskusan u ovakvim situacijama?

Ima iskusan. Pitajte Sanadera.

nemojte ljudi ni zaboravljati, imamo mi iskusnih u teleoperaterima, ovoga čak svrstavaju i u turoperatere

547699.bin

ovaj ziđe od krova, kako i priliči Mudrijašima, da majstori ne kisnu

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 2:44 PM
    Quote from StatusQuo

Teska vremena vise nije sigurno ni pri "sigurnom" istiskivanju zaradit koji postotak i bit siguran do zadnje da nece bit nekog neocekivanog raspleta, zakljucak rizik uvijek postoji bez obzira koliko mal i malo vjerovatan.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/41465

PETROKEMIJA, d.d. - Nedostatak kvoruma na Glavnoj skupštini 21.02.2022.

koliko mene pamćenje služi, ovdje se skoro najviše puta spremao ražanj, a zeko još veselo poskakuje šumarcima, čak sam i sam učestvovao u predzadnjem oštrenju ražnja, aj dobro, barem će Turcima poslužiti da ispeku janjet'ne našim ministrima kada ovo kupe, valjda ga kod malih dioničara neće za što drugo upotrijebiti, ma ne vjerujem, ražanj ide samo vodoravno

• Moller
    • February 21, 2022 at 12:06 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

tako je, ali ne bi nama smetalo da su nam političari malo sposobniji i puno pošteniji, ovako stvarno djelujemo beeeeeeespomoćno kraj takvih čobana

tak' je......ali očito večini koja izlazi na izbore odgovara da su izabrani političari sposobni baš onako kako jesu.......

narod uvijek izabere najpoštenije, pa da su to neki lopovi, na čemu bi glasali, ovako narod veli, nisu pokrali listiće, pošteni 100%

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 21, 2022 at 12:03 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from plavi05

Promjene u našoj zemlji nemogu se desiti na izborima, nego promjenama izbornog zakona, provjetravanjem pravosuđa i zabranom daljnjeg rada HDZu.

Nevjerojatno je da pravomoćno osuđena zločinačka organizacija vlada državom u kojoj je osuđena.

Ali je istina.

niti jedan važeći sud ne može razriješiti nji'ov slučaj, to je nešto slično covidu, nađeš "cjepivo", oni mutiraju u novi soj, ma gotovo nemoguće suzbiti,

ovaj zadnji pitomac ministar je pao jer je mali sitni nesposobni kokošar, kojem se iz same korespodencije s podređenom vidi da je jadan, valjda je mislio bidan nešto i opaliti, ali su sada njega opalili prije toga, a tko zna kako će i u Remetincu proći,

jedino ga mogu pohvaliti da je znao vrlo samouvjereno s.ati u svakom javnom nastupu, a učinak 0 bodova,

Darko Horvat "pao" je zbog jedne rečenice svoje pomoćnice, ovime ga je doslovno "zakucala" - Novi list
    Ja i ministar Darko Horvat u više navrata bili smo upozoreni od stručnih službi da je dodjela sredstava bez ikakvih kriterija protivna zakonu, a Darko Horvat je
    www.novilist.hr
  • DRY BULK

• Moller
    • February 21, 2022 at 11:52 AM
    Quote from tin
    Quote from Milijarder

Ekipa, navalite na ask, nitko vam ne brani, čak ni Putin! ;)

Čemu pa svaka kupnja po asku odmah se poklapa udaranjem po bidu.

onda pustiš Dinu Dvornika, pa probaš opet ^^

• Moller
    • February 21, 2022 at 11:50 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

pa je, i koliko nam zbog toga nedostaje bodova u indexu kroz sve ove godine poticanja gospodstva

nedostajalo bi puno da toga nema toliko, a s obzirom da ima, imamo bodova i prometa točno onoliko koliko trebamo imati, tako da ne fali ništa........burza sve to stavi u neki svoj "izkalkulirani kalup" i onda je tako kako je.......

tako je, ali ne bi nama smetalo da su nam političari malo sposobniji i puno pošteniji, ovako stvarno djelujemo beeeeeeespomoćno kraj takvih čobana

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 11:30 AM
    Quote from ejovrh

Da je izvjesno da hoće platiti 6,7 ili pak 8,2 ili 9 Kn vjerujem da bi pala ova barijera na 5,3x Kn kao kula od karata, ali dosta stabilno se drži i ne posustaje, na našu žalost :/

do sada ne vidjeh da se tako drži i jedna i druga strana, tako da nije isključeno da je to jedna ekipa podijeljena na dva tima, pa tako se igra na male, znate ono, ajmo bacit namale :)

• Moller
    • February 21, 2022 at 11:22 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

ja opet mislim da se naše gospodarstvo U ovome trenutku nalazi u vrlo nezavidnom trenutku i sukladno tome će se ponašati i burza, neki su poticanjem Vrški završili iza rešetki, pa slično je to, sve je to za krupne ribe

takve su stvari za naše gospodarstvo, nažalost, konstanata a ne iznimka.....

pa je, i koliko nam zbog toga nedostaje bodova u indexu kroz sve ove godine poticanja gospodstva

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 21, 2022 at 11:20 AM

ima li kakvo razmišljanje, da će oni na kraju platiti i tih 6,7 kn svima koji žele prodati, jer njima to vrijedi i daleko više, a sva ova igra je i poslužila, da takvu cijenu onda "široke narodne mase" oduševljeno prihvate i još krenu zahvaljivati oduševljeno kupcu, koji ih na očigled odrao ko musa jarca

1. Privacy Policy
  2. Kontakt