1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 23, 2022 at 10:05 AM

-atpl, otpustio malo radi održavanja likvidnosti

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 23, 2022 at 9:58 AM

mi vazda u problemu,

prethodnik je imao osjećajne podjele, a ovaj kandidat podijeljene osjećaje

Nesuđeni ministar Stjepan Čuraj: “Osjećaji su mi podijeljeni, ovaj dan trebalo je preživjeti”
    Nakon što ga je dio koalicijskih partnera odbio kao kandidata za ministra graditeljstva, oglasio se i HNS-ov Stjepan Čuraj.
    www.nacional.hr

kada god sam ga slušao, uvijek se pitam, pa kako, je li moguće

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 22, 2022 at 9:50 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Marielena

Polako sa dijeljenjem kuca. To ni mladim Hrvatima ne daju. Samo APN, koji je po mojem misljenju kamen oko vrata.

Kolegice u pasivnim krajevima imaš stotine tisuća napuštenih kuća...ta područja nisu mladim Hrvatima ni u peti za život...te kuće ako se kroz koji godinu ne stave u korištenje će biti za rušenje. Bolje to revitalizirat sa stanovništvom koje je Hrvatima max srodno, nego da ti privatnici dovlače radnike bog te pitaj odakle, koji se neće nikad asimilirat, te koji će nakon što ga privatnik iskoristi koju godinu, postati problem države, a ne tog privatnika.

ma mi ćemo sve što treba napraviti samo da nam Plenki i HDZ ostanu na vlasti, pa makar nam sve osim Zagreba i obale ostalo prazno, da, najbolje da riješimo najprije Ukrajinu, pa ćemo onda svoj prag, a jadni smo li

• Moller
    • February 22, 2022 at 8:10 PM
    Quote from Marin83
    Quote from barbosa 2.0

nek ih pošalju nama, fakat nam fali ugostiteljskog osoblja i građevinara a dobro bi došao i kakav doktor i inžinjer

Da su naši pametni pa da nasele pola milijuna Ukrajinaca po HR pasivnim krajevima, podjele im odmah zemlju, kuće i državljanstvo.

de ne navlači vraga, eto Vlade za njima za par mjeseci, a Vučko samo čeka, prvo bi mi Viro uništio, pa Kabu, pa LPLH

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 22, 2022 at 8:03 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Marielena

Vani brodari u plusu.

budu i kod nas kad im dođe iz dupeta u glavu a izracunaju koliko 💰💰💰skidaju.

A evo buduci da je danas 22.2.2022. Slazem se da za 2 mjeseca cijena ode x2 😎🙈😂

tek će na 22.2.2222. biti vatrometa, trebalo bi neku kapsulu spremiti, da vide kako smo se jadni, bidni patili oko 400kn na današnji dan

• Moller
    • February 22, 2022 at 7:55 PM
    Quote from zlocesti

jutarnji.hr

17:13 Gornji dom ruskog parlamenta izglasao je odobrenje koje je zatražio predsjednik Vladimir Putin da smije angažirati ruske trupe izvan ruskih državnih granica. To bi, kako izvještava agencija AP, mogao biti uvod u napad širih razmjera na Ukrajinu.

dugoročno gledano, mislim da je s ovim svime Putin sam sebi potpisao bezuvjetnu katapultaciju, on je nešto zamislio, ali se vidi da nema podršku ni svojih najbližih suradnika, samo to još javno ne smiju reći, jer se boje, ali se boje i zajedno s njim na.ebati, tako da neće ovo tako jednostavno završiti

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 22, 2022 at 3:54 PM
    Quote from Marielena

Da smo mi normalna drzava onda bi se crvenili jer nam je ministar u zatvoru zavrsio, ali to je kod nas normalno stanje.

Mi Putina cekamo.

kod nas uvijek isto, prvoborci izginuše, a drugi zauzimaju pozicije

• Moller
    • February 22, 2022 at 3:25 PM

ako sam ja dobro razumio predsjednika Srbije, on kao da namjerava opet mijenjati tenkove za traktore

i kako to da oni smiju biti spremni, a nama to uvijek brane,

Vučić: 'Zabrinut sam, naša pozicija nije laka. Izdao sam nalog vojsci da budu spremni'
    Aleksandar Vučić je istaknuo da će 85 posto nacije, šta god da se dogodi, biti na strani Rusije
    www.rtl.hr

molio bih da naš ministar Medved uputi oštru prosvjetlu notu prema Vučku i da mu poruči da nije bitna tema za diplomski, nego mentor,

Što to pišeš? – upita vuk.

– Doktorsku disertaciju!

– A o čemu?

– Kako oderati vuka?

– Kako se usuđuješ – zaurla sada vuk, pa i on odvuče zeku u grmlje.

Ponovo su se čuli krici, a onda se sve umiri. Izađe zec iz grmlja, a sa njim i medo koji mu reče tapšući ga po ramenu:

– Jesi li vidio, zeko? Nije važno što ti je tema, važno je tko ti je mentor!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 22, 2022 at 3:12 PM

ako bih imao kuću na Banovini i da je potres nije uspio srušiti, ako ovaj još nesposobniji od prvoga zasjedne na ministarsko mjesto, sam bih je srušio i napustio zauvijek ovu tugu, pa taj nije realnog sektora ni vidio, ovo već postaje sprdanje s narodom

Hoće li biti novi ministar? Čuraj stigao na koalicijski sastanak
    Državni tajnik Stjepan Čuraj je na sastanku u Vladi na kojem bi se trebalo odlučivati o novom ministru graditeljstva, umjesto Darka Horvata, no i imenovanje…
    www.24sata.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 22, 2022 at 3:01 PM
    Quote from mitkko
    Quote from hugh

bok mitkko,

kakva je "truba" trenutno na atpl?......jel stopamo, losamo, kratimo, dokupljujemo?.......

Ne bih više brodare javno komentirao, tu se skupila ekipa "pravovjernika", vlada gotovo sektaška atmosfera, ne smiješ reći ništa protiv "svetinje" pa se samo naživciram kada se upustim u raspravu.

Mogu ti samo reći da ja svoje dionice još nisam prodao.

a gdje to još ima da se prema "kraljici" tako odnosi, eno Elizabet (-a, ti nisi više klinka) dobila novu gripu( tko zna koja joj je po redu) i cijela nacija je zabrinuta, a naša "kraljica" tek 67 god. i nitkko je ne cijeni, svi bi po 50€, ma da, nema džabe ni u stare babe

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 22, 2022 at 2:45 PM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

nemoramo paničariti ni sada.......ali pretpostavljam da tada burze nisu bile ovako napuhane kao danas, inflacije nije bilo, kamate ovako nisko (što če s njima i kako postupati ukoliko gospodarstva počnu slabiti a inflacija i dalje rasti?), dugovi zemalja nisu bili toliko visoki izmučeni kovidom koji još nije riješen, broj zaduženih poduzeča koji ne stvaraju nikakav novac a čine burzovni mjehur........onda kao šlag na tortu dolaze i izraženi geopolitički sukobi i neizvjesnosti na neizvjesnosti i mix je potpun.......

nevezano za sve to brodari plove i dalje na dobrim vozarinama i bilo bi dobro da tako i nastave te stanu na čvrste noge nakon mnogo gladnih godina.......

ništa, promatramo, kalkuliramo i prilogođavamo se i dalje.......nema rješenja i velikih para preko noči.......na burzi se, uglavnom, prema gore ide po stepenicama a prema dolje liftom........tome, po tko zna koji put svjedočimo i ovdje zadnja 2 tjedna.....

Upravo to.

Samo onda treba reci da americke burze padaju jer su pregrijane, i da se trazi bilo koji povod za "kraj svijeta".

A koliko je Atpl pregrijan, moglo se vidjeti po prometu jutros. Nije bilo puno rasipaca.

Display More

to su bili izviđači, koji su prošli kao bos po trnju,

ne bih se složio samo s ovim razmišljanjem o osiguranju brodova i pucanju, na brodovima ipak rade uglavnom naši ljudi i nije vrijedno niti jedne kune iliti budućega eura zarade na dionici, ako netko u tome mora stradati ili pretrpjeti bilo kakvu štetu

• Moller
    • February 22, 2022 at 2:33 PM
    Quote from NaBiduAsku

evo baš gledam već mi se isplatila panika palih žrtava novinarskog rata.

malo vi kolega pripazite oko tih svojih izjava, jer bi vas mogli okarekterizirati kao ratnog profitera, jer nisu nikoga u našem ratu našli pogodnoga

Quote from barbosa 2.0

eto, eu tržišta polako u u zelenom i nešto manji minus a cro -1,9 X/

Horvatska u ovome trenutku ima samo mali dodatni uteg

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 22, 2022 at 11:12 AM
    Quote from Meri
    Quote from Moller

+podr, oni izvoze dosta za Rusiju, a kada krene rat nema se vremena kuhati juhe

+zb malo, rekao sam ja da već udaraju po zgradi

Hhhh. Juhe i grah u rovovima. Kako će prodavati u Rusiju ako pukne rat? Ispaljivati iz topova?

imamo mi među našim generalima iskusne logističare, koji uvijek nađu puteve gospodnje ili gospodske, nemam pojma, samo vidim da u ratu svega ima, samo je Malo skuplje za sirotinju

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 22, 2022 at 11:09 AM
    Quote from juraj

Može li se naslutiti kad ide dividenda?

ja se nadam odmah poslije rata

• Moller
    • February 22, 2022 at 11:07 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Parica

A mene upropastila...prošao 50 koma na 380kn i imao 50 kom na 363kn...

Napokon znam što mi je raditi, glava se razbistrila i radim "ko singerica"...kupujem bez straha CORBEX10 ekipu...još da hoće ovaj RIVP (i HPB) malo zaronit to bi bilo fantastično...

Ajde da si se i ti vratio u sedlo😎🙂

nije njemu ništa, on je sklon rodeu i samo je malo depresivan kada ga nema :thumbup:

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • February 22, 2022 at 11:04 AM
    Quote from hugh
    Quote from diokidina

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…fe697de5838.pdf

Odluka o isplati dividende. 😎

Na sjednici tek moraju odlučiti o politici isplate dividende.......čemu ovo......

u hibridnom ratovanju svaka kuna je bitna ^^

imam malo SPAN a, ali me ne vesele ovakvi postupci, možda jer bih još kupio :/ :)

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:57 AM
    Quote from hugh

vidim da srbima nije dugo trebalo da podrže rusiju u priznavanju separatista......sad će vjerovatno i njihova politika počet kuhati na balkanu.......a njihove medije neču ni komentirati........

to je valjda samo znak sa su spremni priznati Kosovo, mijenjaju se i oni, ali teškoooooo

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:52 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

a treba još, ali izgleda nema više

Pazljivim citanjem ovdje i na Poslovnom vidim da su svi glavni forumasi prodali Atpl ili se nadaju kupiti ali ispod 350 kuna ako bude. Samo je pitanje tko ce prodavati🤔

malo je problem što između glavnih forumaša i glavnih dioničara postoji velika nepremostiva razlika ^^

ja inače ne čitam (tek ponekada, kada je izrazito dosadan dan i već otprilike znam što ću tamo i od koga pročitati) što piše taj Polovni forum, što kažu, 350 opet ? aaaaa, je kada bi se z...............

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:35 AM

ja sam samo siguran da Hladni rat više nije moguć, jer cijeli svijet podgrijava iz tko zna kojih svojih razloga, sada mi je jasniji toliki broj Rusa na cijepljenju u Zagrebu, ako krene mobilizacija, formirati će i oni jednu Minken bojnu

• Moller
    • February 22, 2022 at 10:32 AM

gledam ja sada Viro, ili je to najbolja dionica na burzi ili su svi to rasprodali pa nema više tko ni srušiti pošteno ili zuker dolazi na kraju

1. Privacy Policy
  2. Kontakt