kolege, sto kazete na izvjestaj ?
u ovoj gunguli, čitati izvještaj HT bio bi čisti gubitak vremena ![]()
kolege, sto kazete na izvjestaj ?
u ovoj gunguli, čitati izvještaj HT bio bi čisti gubitak vremena ![]()
Display MoreDisplay Morekupio još
+atpl
+podr
+hpb
+7slo
+7cro
tko ne rizikira ni ne profitira, ali nema ni gubitaka
I to sutra sve na prodaju
ma dio sam jutrošnjih već i danas prodao, nemam ja živaca kao ovaj Putin, baš smiren neki tip, valjda je primijetio ako još malo ostari kao Biden, mogao bi zaboraviti s kim ratuje, bolje da krene ranije
Bas gledam. Danas smo medju najgorima. Izgleda da nasi investitori ovdje vide najveci sistemski rizik. Ili je ovdje uslo previse spekulanata🤔
znate i sami da se to samo želi tako prikazati, ovdje ako itko danas prodaje iz nužde, onda mogu samo zaključiti da to rade popovi
Display MoreDisplay Morenisam jučer imao, ali evo danas imam
+atpl
+podr
+zaba
+ernt
ma + svega je tu bilo, ali sve je za daljnju prodaju, ako to ratne okolnosti dozvole, ne zanosim se da će ovo lijepo završiti
Davanje izjava je opasan posao!
kupio još
+atpl
+podr
+hpb
+7slo
+7cro
tko ne rizikira ni ne profitira, ali nema ni gubitaka ![]()
a što kukate braćo, reklo bise da ni za burek više nemate u džepovima,
mislim da je vrijeme da netko preko Žigmana aktivira Hanfu i da preko grupe Borg i Martine zamoli Peruška može li on vidjeti sa ovima iz VTB i Sberbanke da kažu Putinu da mi nikakve veze nemamo s njegovim ratom i da se mane rušenja naše burze
-atpl, otpustio malo radi održavanja likvidnosti
Imaš spoznaje da bi moglo još krenut i prema dolje?
Iskreno sumnjam!
nisam jučer imao, ali evo danas imam
+atpl
+podr
+zaba
+ernt
ma + svega je tu bilo, ali sve je za daljnju prodaju, ako to ratne okolnosti dozvole, ne zanosim se da će ovo lijepo završiti
U ovakve dane je najbolje biti u Djuri i Viru
Viro kao i uvijek stabilan i postojan, što vi mislite da neće sada trebati još više alkohola kada je rat krenuo, što za rane, što za votku, svaka normalna država( mi imamo olakotnu okolnost) i o tome vodi računa, da održi takve proizvodnje, ali eno se naš Štern jučer sjetio da nemamo rafineriju pod kontrolom i svoju proizvodnju goriva,
rat nije nikome ništa dobroga donio, pa neće ni nama
a ovo je tek početak
https://www.index.hr/vijesti/clanak…e_i_komentari_d
A mi prodajemo Petrokemiju ?
https://www.index.hr/vijesti/clanak…sti_najnovije_d
Ne znam tko je gospođa Rimac, nisam pratila ni lik ni djelo... ali čitam koliko nam je pravosuđe učinkovito.
Cijene da će im trebati godinu dana za optužnicu ??????''
A hellou vi tamo......
ništa tu neće biti, pa Josipica je toliko iskusna da je sigurno koristila neku zaštitu
Malo za nasmijati se. Izgleda da je lektor u Jutarnjem na godišnjem ili spava zimski san.
Ruski vojnici puno piju i preprodaju dizel...
Eto zašto cijene nafte rastu.
za njih je poznato da oduvijek piju kao Rusi
Jesmo li onda danas "spalili pust"?
He he, mislim da jos trči okolo u kostimu da još neke prestraši 👻
ima i naših, ove ni corona nije potukla
pa i meni je ATH ali sam nezadovoljan tako niskim athuom u odnosu na početak godine.
al ajde bitno da se ne gubi... iako inflacija
ne zaboravi polagano kratiti poziciju kako cijene budu išle gore i po meni nema beda....Putin je izgledao dobio inekciju za smirenje....skontala izgleda i ruska vršhuška da lik treba obuzdat...
ništa ne brinite, netko će i njega naučiti mucati
Kakav fetiš na 70... sakrio se i prodaje po planu, kao robot, 70 i ni lipu više, baš neću zaraditi više makar crko
ni najbolja konjica ne može naprijed, ako se pojavi neko staro kljuse, a dok presvetli prodaje, nama pomoći
Ode se čeka očito da netko baci atomsku, ali kad mnogi shvate da od toga nema ništa bit će kasno za ulazak...Znači, ako bude atomski rat, netreba nam ni keš ni dionice...ako bude pucketanje, treba i dalje žiivjeti..Uvijek je bilo ratova i biti će... ne treba biti pesimist.Putin će sad povući ručnu, i gladiti situaciju...on pametno igra...
u ratnom žargonu rečeno, raketne topovnjače samo što nisu krenule u proboj, pa sretno im ![]()
čim dođu Šveđani, mi ćemo se maknuti, rekao bi Mujo
a ovdje bi rekli, mi ćemo im se pridružiti,
do tada uživajmo u švedskom stolu, uzmeš kada hoćeš i koliko hoćeš
Samo nek konobari nose
, što duže to bolje.
pa prekjučer su nutkali, ali veli Mujo, ne hvala, kada neće nitko, neću ni ja više, a bilo je valjda previše vruće, pa se čekalo da se malo ohladi ![]()
Moller znam da uvijek treba nešto vremena za te gablece ali kad su za stolom još i Putin i Dementni Biden malo sam kratio
Luda vremena i učmala burza.
p.s. evo ih konačno. Konjica.
da, tako i treba, mislite da oni ne važu i Putina i Bideana, nije jednostavno zauzeti stav i donijeti odluku, zato ćemo i provesti jedno vrijeme u velikoj volatilnosti dok se ne nazre konačno rješenje, ovoga puta, Rat ili Mir
I ja se tako često čudim slabim reakcijama naše burze na ovakve i slične vijesti, par puta sam tako sam sebe zeznuo i nestrpljivo nešto prodao, ali vjerujem da je i ovo kao i inače samo spora reakcija tržišta na vijesti, ipak smo mi ZSE, odrazit će se ovo na porast cijene kroz par sljedećih dana.
i ja....pa evo sad sam kratio na 69.40 i 69.60 jer jednostavno sam previše izložen... i onda ta rusija i sve, a ni bid nije djelovao nešto do pred par minuta... mislim stvarno smeće od burze smo nekad. Ovo bi prvi fondovi trebali sve potaracat do 73 kn. ali eto. Tako je kako je.
dugo ste kolege na burzi i po forumima, da mi je čudno da još niste uočili da institucionalci ne "srljaju" osim ako već unaprijed nisu donijeli odluku, najprije sastanci, kavica, gablec, pa ručak i onda kreće kupovina, malo se šalim, ali nije jednako uskočiti s nakoliko desetaka tisuća, stotinu 1000 ili nekoliko milijuna u poziciju, zato sam primijetio da se velika ili veća kupnja pojavljuje uglavnom kasnije, a nije im ni u cilju gurati puno i brzo, jer sakupljaju što više, dok bi vi možda još danas na 73 išli van, ali to je prednost malih, uskaču i iskaču iz ovih "ratnih rovova" puno brže nego "generali" ,
jer oni se pojavljuju tek nakon bitke, iz toga proizlazi i ono, lako je biti general poslije bitke ![]()
jedino što ubija rast je to što nema pravih ulagaca , tipa nekog fonda. A njih nema jer dionica nije dividendna. E sad , ako se to promjeni , onda imamo zlatni okean i na zse , a što to znači možemo vidjeti na primjeru originala .
čim dođu Šveđani, mi ćemo se maknuti, rekao bi Mujo
a ovdje bi rekli, mi ćemo im se pridružiti,
do tada uživajmo u švedskom stolu, uzmeš kada hoćeš i koliko hoćeš
Imaš spoznaje da bi moglo još krenut i prema dolje?
Iskreno sumnjam!
Riješio se skupo kupljenih dionica.
kod mene likvidnost znači da sam prodao da dođem do novca i da ću opet kupiti, ne znam kako to kod vas dugoročnih
ide, al kod mene je tako ![]()
bili bi mi nsa 500 da nema ovog nadmudrivanja oko ukrajine... mi smo ekstra oprezni ameri i norvežani su valjda kamikaze.
Još da nema ovih Kamikaza, daytradera na ZSE, gdje bi nam bio kraj?
ne može ih biti toliko, nego imaju dobre kacige ![]()