1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 25, 2022 at 12:53 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

+podr

+atpl, kako ne mogu zaviriti u izvješće, oslanjam se na njuh, a index petex mi je dosta nisko, valjda nije greška

+rivp, ali nam je Putin zacrnio izvješće pred sam početak sezone, kraja corone i uzleta dione

Svaka vam cast i za jucer i danas.

nekako mi se učinilo da nismo baš mi zaslužili u ovoj krizi -7%

ako sve završi brzo oporaviti će se i burze, ako se oduži, naviknuti ćemo se kao i na coronu i lagano oporavljati, dok medo ne zapleše i na našim vratima, ne očekujem ga ovoga proljeća, ali do jeseni nije ni to isključeno

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 25, 2022 at 12:31 PM

+podr

+atpl, kako ne mogu zaviriti u izvješće, oslanjam se na njuh, a index petex mi je dosta nisko, valjda nije greška

+rivp, ali nam je Putin zacrnio izvješće pred sam početak sezone, kraja corone i uzleta dione

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 25, 2022 at 11:47 AM

što ti je napredak tehnologije

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

VIDEO Ruske snage u Ukrajini prati mobilni krematorij? Britanski ministar: 'Mene bi to zabrinulo'
    Wallace tvrdi da korištenje sustava mobilnih krematorija bi mogao biti način da Kremlj prikrije gubitak vojnih snaga u strahu pred kritikama koje su se…
    www.vecernji.hr

• Moller
    • February 25, 2022 at 10:08 AM
    Quote from goldfinger

Malo me hvata grč u želucu kad čitam kako opravdavate Putina, jedanko me hvatao prije dvije godine kad su neki branili lockdowne.

Donenki dan sam Putina smatrao inteligentnim diktatorom, koji s pravom diplomatski štiti Rusiju jer se zna koji je krajni strateški geopolitički cilj a to je raskomadanje Ruske federacije.

Ispao je naivan jer su ga navukli na agresiju od koje će na kraju i on sam pasti.

Mogu osvojiti Ukrajinu, zauzeti Kijev i postaviti Lušenka i što onda....?

Iskreno, strahujem za Rusku federaciju.

meni se također čini da su ga zapadnjaci upravo svojim aktivnostima posjeli na bicikli, sada ćemo vidjeti u kakvoj je kondiciji ili će morati ubacivati kineske baterije

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 25, 2022 at 9:49 AM
    Quote from Oskar

Croby se zeleni...

koliko smo jučer otresli, danas se bez +3,5 i 20mil.ne računa za ozbiljnu trgovinu

• Moller
    • February 25, 2022 at 12:29 AM
    Quote from barbosa 2.0

evo baš čitam index,

https://www.index.hr/vijesti/clanak…di/2342018.aspx

ukrajinci se organiziraju, mobiliziraju, oslobodili aerodrom, traju borbe po gradovima, čak i Kinesko veleposlanstvo u Kijevu koji su negirali i banalizirali situaciju sada organizira evakuaciju kineskih državljana ...ide ovo dalje i biti će tu još svega...

samo moraš biti još luđi od protivnika ako želiš pobjedu, dok smo mi palili svijeće i Srbi su napredovali, poslije se netko sjetio da se ugase, a upale tenkovi, topovi.........

Nekad lukavi taktičar, danas paranoični i rezignirani 70-godišnjak. Je li Vladimir Putin poludio?
    Putin je dosad bio poznat kao taktičar koji prihvaća samo igru nulte sume, dakle u kojoj on, Rusija, dobivaju, a drugi igrač gubi
    www.jutarnji.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 25, 2022 at 12:03 AM
    Quote from Marielena
    Quote from zlocesti

Juraj, kolega, muka je biti i u cashu

U padu zbog korone sjedila sam u cashu, i kasno utrčala na teren.

Isprika mi je bila da sam se ubijala na poslu, al market ne uvažava isprike.

Kako god okreneš, što god učiniš, uvijek je moglo bolje. I to je prokletsvo burze

Tko od nas moze tvrditi da zna gdje je dno?

ne bi htio biti bezobrazan, ali ako vi takvo pitanje postavljate, što da mi odgovorimo

• Moller
    • February 24, 2022 at 11:57 PM
    Quote from hugh

stvarno dobrih zadnjih nekoliko postova......izgleda da su "nahuškali" ruse na ukrajinu kako bi ih "ostavili" pa kako im bude a Nato opravdava svoje postojenje bez da postoji jel ih napasti vjerovatno nitko neče a rat zajedno s amerima koji su majstori u tome mogu dovesti gdje god ima "materijala"........isto tako, samo u crtiču netko može takvo veliku zemlju osvojiti za jedan dan ako se ivaju volje boriti......

ako je predsjednik države komičar, zašto bi vas iznenadilo da je sve ovo upravo nečija dogovorena komedija, zar se već zaboravilo, kako se kod nas jedna junačina bacala u naručje policiji, da ga slavodobitno odnesu u Sabor, poslije su ga jednako tako morali iznositi van, ali sve mu je bilo plaćeno, ne može se reći, 15-16000 lijepih naših, a čini mi se da bi Ukrajina mogla biti puna Ivana

ovi bi prije mogli doći do rješenja nego Ukrajinci

Prosvjedi diljem Rusije protiv rata, uhićeno više od 1.700 ljudi: 'Prosvjednici su hrabri ljudi'
    Ruska policija je na prosvjedima protiv rata u 42 grada privela najmanje 788 ljudi, izvijestila je nevladina organizacija OVD-Info
    www.vecernji.hr
  • DRY BULK

• Moller
    • February 24, 2022 at 11:51 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from hugh

plitko smo tržište a atpl je dionica bez institucionalaca i to je to........očito ne možemo protiv toga.......žalosno ali tako je.....jače padamo u ovakvim i sličnim situacijama i teže se oporavljamo.......sjetimo se samo koliko je novaca trebalo prošle godine kad su vani rastom "parali nebo" da se uopče pomaknemo sa 190 kn........mi dugo vremena nismo ni krenuli dok su vani več odavno "letili"......vjerovatno ni ovaj put neče biti lako na "zelene grane"......danas je "lažni" nalog od preko 400 kom na bidu gurao prema gore nakon pada ujutro a kad je vidio da če stvarno kupiti pobjego čovjek........pličak.....a da ne pričam da ujutro na 400 ili više nije bilo ni komada na kupnji a završna cijena dan prije 434........nočna mora i za gledati i za trgovati.........mi koji smo tu duže smo navikli ali ostali kad to prođu ne vračaju se samo tako......

Koliko sam ja primjetio taj nalog se dizao gore i realiziran je s nekoliko prodaja u odredjenom trenutku

tako je bilo, meni isto(ne samo danas) nalog koji je uvijek na "dometu" nije nikakav lažnjak, ali kada se poslije vidi da nema smisla kupovati skuplje, zašto se nalog ne bi i povukao, pa to se radi stalno, ovisno o novim informacijama, a danas ih sigurno nije nedostajalo

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 24, 2022 at 11:45 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

meni je konda i kaciga već malo napukla, ali do mitkkovih 350 samo preko mene puna na 370 :)

Što mislite, je li Nitkko sada kupuje? :)

sada ne kupuje, ali danas je sigurno malo isprobavao otpore na grafu,

mene samo sada zanima imal još dugoročnih unutra, jer bih i ja sutra morao van

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 24, 2022 at 4:38 PM
    Quote from nascar

evo ponude za optimu

https://www.hanfa.hr/vijesti/sjednica-upravnog-vijeća-hanfe-odobrena-ponuda-za-preuzimanje-optima-telekoma-telemach-hrvatska-nudi-5-36-kuna-po-dionici/

a konačno, evo nama naših veterana, nakon ovoga rata u nove pobjede

• Moller
    • February 24, 2022 at 4:35 PM
    Quote from Shogun

Pomalo, nesto su ameri tihi....

možda lijepe ukrajinske naljepnice na avione

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 24, 2022 at 4:27 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

u ovome trenutku, kada je pitanje dana kada će ponestati pšenice na tršištu ?(

pa nije kupac stao na 30 iz neznanja

ma ne zanima me. dok se ovo sve ne raspetlja minimalno ulažem. A ovo sam prodao s plusom, tako da... nek je i to riješeno.

ok, samo razmišljam na tipkovnici

Cijene pšenice snažno porasle nakon invazije na Ukrajinu
    www.poslovni.hr

• Moller
    • February 24, 2022 at 4:07 PM
    Quote from hugh

https://www.index.hr/mobile/clanak.…ica_najnovije_m

kao što je bilo i za očekivati......

u "ujedinjenoj Europi" svatko če igrati za sebe a nije potrebno ni puno razmišljati što bi bilo da postane još napetije........

bolje da pokažu tu složnost sada dok netko drugi nekoga drugoga napada, nego da tu jedinstvenost pokažu kada nas netko drugi napadne :)

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:58 PM
    Quote from Etranger

Ima se novaca...ljudi navalili pa kupuju kao da je sutra sudnji dan...ulaganje u budućnost...33 miliona prometa...već za četiri pet dana opet se vraća sve u normalu. I za ratno stanje nikog neće biti briga...

pojava Corone odnijela je prvi dan 50mil. oporavilo se nakon par mjeseci, Putin je za sada rangiran na 2. mjesto s 32mil. pored toga Crobi je zbog Sanadera i ostavke pao 7% , znači to je sve tu negdje, opet Putin 2.mjesto, kada on stane, burze će krenuti, tako je nekako bilo i s njim i onim štakorom

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:48 PM
    Quote from Sheki
    Quote from Moller

meni je konda i kaciga već malo napukla, ali do mitkkovih 350 samo preko mene puna na 370 :)

Znači kolega da sad više niste likvidni :)

jesam, jesam, ja sam puno toga otpuštao preko 400 kada su mnogi grabili, treba to sve nagrnuti nazad,

iz ove predizvještajne bitke mogu izaći samo "likvidiran"

Quote from hugh
    Quote from Moller

poslat če ti njemci novu kacigu ali borit se moraš sam.......

njihovoj velikodušnosti nikada kraja ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:46 PM
    Quote from NaBiduAsku

čak sam i GRNL uspio prodati. Keš 95%

u ovome trenutku, kada je pitanje dana kada će ponestati pšenice na tršištu ?(

pa nije kupac stao na 30 iz neznanja

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:42 PM
    Quote from BSOD

Nisam neki stručnjak, ali mislim da Rusija neće tako lako preko te Ukrajine.

Prvo, prostor je ogroman, 55 mil. stanovnika, plus što su u ovom konfliktu ipak u situaciji da se brane, pa je "lakše".

Sve bude ok dok se silosi ne počnu otvarati, bit će puškaranja, projektila, žrtava, tenkova, aviona.

Npr. uopće mi nije jasno zašto nisu išli u ofenzivu zrakom (avionima), već onim škatuljama od helikoptera kakve i MORH koristi. Ako već ideš, imaš SU-30,34,35 i ostalo u arsenalu. Nešto što je jako teško ili nemoguće srušiti (Ukrajincima barem).

Onda padnu te dvije kutije šibica, i eto ti, diže se moral na drugoj strani.

Ne znam, za sad, izgleda kao da bi oni (Rusi) nešto puni sa malo resursa.

Pa kada su Ameri napdali Afganistan i nevidljivog neprijatelja, to je bio svaki B-2, B-52 i ostala mašineriji u zraku.

Display More

nisam niti ja, ali u ratu imate osnovni, rezervni i nekoliko lažnih položaja, sve ovisi tko je kakvu taktiku odlučio primijeniti, pored toga Rusi moraju osigurati i svoju pozadinu, pa nisu oni Mostarci, da im uđu sazad, u svakom slučaju niti jedan rat, osim stogodišnjeg nije trajao vječno

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:29 PM
    Quote from renchi

Ne vjerujem im i provjeravam na Twiteru.

Tako su rekli da Rusi napadaju Odesu, a na Twiteru u Odesi nista. Ako Njemci javljaju da su Rusi 20 km od Kijeva pitam se kako su dosli do tamo. U par sati. I onda citam da Rusi kazu da se Ukrajinci masovno predaju. A oni njihovi oligarski vec prije 2 tjedna zbrisali. I sada bi se jadni ljudi trebali boriti s Putinom.

Ukrajina na udaru kibernetičkih napada: Zapad nudi pomoć, no pitanje je koliko zaista može pomoći
    Stručnjaci za kibernetičku sigurnost godinama prate što se događa u svijetu i upozoravaju da Rusija ima sposobnost napraviti velike probleme kako za Ukrajinu,…
    zimo.dnevnik.hr

• Moller
    • February 24, 2022 at 3:26 PM

1. Privacy Policy
  2. Kontakt