1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 27, 2022 at 4:00 PM
    Quote from barbosa 2.0

koma...idiot notorni, pa zar nema niti jednog rusa sa zdravim ljudskim mozgom da mu se suprostavi...pa nema samo on nuklearke da se prijeti s time ali kud to vodi <X

PUTIN PRESTRAVIO SVIJET: Naredio vojsci da pripremi nuklearno oružje
    PodijeliRuski predsjednik Vladimir Putin naredio je u nedjelju da se ruske nuklearne snage podignu na visok stupanj pripravnosti, opravdavajući…
    priznajem.hr

ovo još nije stanje da bi netko tako reagirao, ovo je samo signal da ga je strah i da nema više što poduzeti osim toga, jer je uspio u nepuna tri dana okrenuti sve što je mogao protiv sebe, naravno da će se sada igrati na to da ga se smiri, te ako se u tome ne uspije, netko bi ipak morao biti zadužen da ga u zadnjem trenutku zaustavi, osim ako nisu svi tamo luđaci, ako ga uspiju smiriti onda proces ide ka mirnom rješavanju stanja, samo mislim da će se pri svakom slijedećem susretu nekoga s Putinom koristiti stol kao nogometno igralište, a razgovor će se odvijati preko megafona

evo malo i o ulozi tih njegovih jahtaša, tek da se podsjetimo ljeta, mora, sunca i odmora

Norveška policija upala na luksuznu jahtu Putinovog prijatelja i bivšeg časnika KGB-a | | Morski HR
    Norveška policija, Obalna straža i Carinska služba u srijedu su se ukrcali na veliku luksuznu jahtu "Ragnar", koja je bila privezana u Narviku. Bivši šef…
    cdn.midas-network.com

• Moller
    • February 26, 2022 at 8:20 PM
    Quote from toluen

Moller

Možda je baka volila boks pa je 79 (a tada su svi oni bili - Rusija) vidila Vladimira Vladimirovića Klička jer je "Veliki Vladimir vladati će svijetom" - bila istina u ringu dugo vremena. I bio je nezaustavljiv. :)

slažem se da je baba bila vidovita, samo ne kaže se uzalud, Vražje babe,

ovako ja to vidim,

baba je ispričala milion nekakvih varijanti svih mogućih događanja u svijetu i negdje se nekada mora uklopiti,

mislim da se ipak ne radi o Kličku, jer baba uopće nije obrađivala područje sporta i zabave, samo crnilo je prosipala, kao da joj je netko čipirao mozak i unio u njega podatke, koje je baba kasnije prepričavala, a taj koji ju je čipirao, po njima vodi ovaj svijet u propast, jer nigdje ne pronalazim da je bilo kada predvidjela da se dogodi nešto lijepo, osim toga govori da će Vladimir vladati svijetom, a onda se na par mjesta pojavljuju muslimani kao vladari, pa i u Rimu, nekako se meni čini da nju nije oluja digla u zrak i zatrpala u pijesak, nego da je ona pala s kruške, a mislila da je bila na jabuci, pa malo brka kruške i jabuke, ali sada već ulazimo u te(rit)oriju zavjere, a u stvari imamo urotu protiv Puvid-22 i u tome je Kvaka 22

• CORONA virus

• Moller
    • February 26, 2022 at 8:09 PM
    Quote from zm1

mislim da bi putin trebao dobiti nobelovu nagradu za medicinu pošto je uništio coronu za 48 sati

mislim da se trenutno bori za Nobela za mir, samo mora biti uporan

• CORONA virus

• Moller
    • February 26, 2022 at 6:31 PM
    Quote from etoimene

Da. A epidemiolozi se prekvalificiraju u vojne analitičare.

naravno da će prvi pendrek opet u Stožer za ratna zbivanja, normalno je da će i Beroš u isti, kao član za Sanitet i pomoć ranjenicima, a prema kvoti mora biti i 33% žena, pa je opet Alemka u igri, sve u stvari ostaje isto, samo se mijenja naziv i problem

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 26, 2022 at 3:50 PM
    Quote from Sheki
    Quote from vlad1111

vi još o dionicama? Jutros ispred mene ljudi kupovali po 100-tinjak konzervi...

sori na oftopiku...

Čije su konzerve, da znamo kupit dionice :) ?

:) odvrti malo Što smo danas trđili, ja sam već kupovao te ^^ ^^

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 26, 2022 at 3:28 PM

lijepo je svjedočiti da se i naš predsjednik malo urazumio, kada je vidio da smo šaka jada u svjetskim razmjerima, te je isto dao do znanja i istočnim kolegama poprskavši ih pištoljima na vodu Made in China, koje na tržište stavljaju Janjevci

• Moller
    • February 26, 2022 at 3:24 PM
    Quote from KultLicnosti
    RE: Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

Dakle kontra većini ovdje ja mislim -da će biti rata.

Ide mu u prilog prvo blesava energetska politika Njemačke i ovisnost cijele EU o plinu.

Ide mu u prilog nova oružja (hipersonična) koja su razvijali zadnjih 10-15 god. Nije ovo Jeljcinova Rusija.

Ide mu u prilog polu-senilni stanovnik u Bijeloj kući a i razdor u društvu koji je svjesno stvorio prethodni stanovnik.

Neće biti nikakve dugoročne okupacije velikih površina Ukrajine niti im to treba.

Što je tu cilj? Da se Ukrajina prisili na sporazum…
    KultLicnosti
    January 29, 2022 at 1:11 PM

Iz javnog ponašanja osobe V.V.P. dalo se zaključiti ovo što sam vam pisao.

To nije osoba koja razmišlja u ljudskim svakodnevnim relacijama, hokeju, nogometu ili o spizi za ručak niti o BDP-u .

To je čovjek koji misli da je preodređen da ispravi povijesne nepravde i krive drine zamišljene u svojoj glavi.

Ljudi okolo Macrona su neslužbeno rekli da to nije ista osoba od prije par godina.

Mišljenja sam da je baš sve moguće.

Najgore nam tek dolazi.

Display More

ja opet mislim da on misli da je on ova osoba

Baba Vanga još je 1979. kazala: 'Veliki Vladimir vladat će svijetom'
    – Sve će se otopiti, poput leda, samo jedno će ostati netaknuto. Vladimirova slava, slava Rusije. Previše toga je žrtvovano. Nitko ne može zaustaviti Rusiju.…
    www.vecernji.hr

ali mi se čini da se baba ovaj puta malo preračunala, a on nasjeo na fintu zapada i da se malo za.ebo, dalje ne vidim ništa

• CORONA virus

• Moller
    • February 26, 2022 at 3:06 PM
    Quote from NaBiduAsku

Slava Ukraini https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kolama-15162453

možemo zaključiti da je Putinova prva žrtva definitivno covid -19, ubio ga prvoga dana invazije

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 25, 2022 at 4:04 PM

22mil. + skoro 3% , u odnosu na jutrošnju procjenu fali nam +0,5% i nekoliko izvješća

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 3:38 PM
    Quote from NaBiduAsku

Da, na razini godine... 70 kn po dionici... ali van fokusa. Čudi me to.

zadnji Q nešto slab, valjda nije bilo "banana"

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 25, 2022 at 3:32 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Marin83

Još od prodaje ADRS2 kupio:

+HPB po 745kn

+VLEN 10 kn

Jučerašnji gubitak od gotovo -50000 kuna danas mi se smanjio na samo -5000kn...jučerašnjih par kupnja je sigurno dosta pomoglo da se ovaj minus čim prije istopi.

Nadam se kolege da se i vama jučerašnji minus istopio i da niste radili greške u koracima.

meni se istopio gotovo sav cash i ne znam da je to baš dobro, ali je zato + kao za jedan solidan auto neradničkE klase, sada samo moram pripaziti idući tjedan da mi ga ne ukradu ili razbiju, da uzmem kasko :/, ma neću, nisam ja nikada kaskao, pa neću ni idući tjedan, samo u prvi ešalon pa kako bude

p.s.

-HPB, prodalo se malo

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:39 PM
    Quote from dionicar

a koliko bi to sada znacilo? hoce li isplatiti ista iz dobiti prosle godine ?

pa mogli bi 20-50 % od dobiti, to im ne bi bilo loše malo da živne trgovanje i da se odlijepi od 200

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:38 PM
    Quote from ejovrh

Objavili su i buduće planove... istiskivanje ako prikupe dovoljnu količinu ili na druge načine po zakonu o trgovačkim društvima i svakako delistiranje...

ajde barem se na prave fini

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:36 PM
    Quote from Laudator

Jel otvaramo šampanjac?

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…49baaad1881.pdf

može oni talijanski podvi Opte

• CIAK (CIAK Grupa d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:31 PM
    Quote from NaBiduAsku

evo tu je sve opisano... https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…bd74535be51.pdf

poslije 16.00 ok,

ima i vikenda za rekreaciju :thumbup:

• CIAK (CIAK Grupa d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:23 PM

sve 5, nisam još gledao, ali mislim da su zbrojni podaci zbog akvizicije, što na kraju ne može biti loše, ali malo uljapšava sliku u odnosu na prethodno FI,

isprike unaprijed, jer samo nagađam, možda nije to u pitanju

• SPAN (SPAN d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:20 PM
    Quote from NaBiduAsku

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…8c23839be0c.pdf

politika isplate dividende

mogli su bome i bez toga, ako, ako, ako, pa tako radi svatko,

ako se ispune uvjeti ovisno o rezultatima i stanju na tržištu ?(

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:10 PM
    Quote from jasko

Sjednica Upravnog odbora je gotova............. Jel to procurilo izvješće....... ;)

nije dobro da takve stvari iscure dva dana ranije, ipak smo mi poštena burza, koliko se to danas može biti, netko je već na grtalici, odeeee

• Moller
    • February 25, 2022 at 2:05 PM

samo nam opet to treba

Ukrajinski veleposlanik u Srbiji: Registriramo pojačanu radijaciju kod Černobila. Ne znamo što se događa
    Ovo nije građanski sukob. Ukrajinci su jedinstveni - rekao je Aleksandrovič
    www.vecernji.hr

• Moller
    • February 25, 2022 at 1:53 PM

udarimo sankcije, pa onda umirujemo :)

rekao bi drIvo, ovi ne znaju jel bi p/k, al da čuvaju gu.ice to jeste

HNB umiruje: Obuhvat dosadašnjih sankcija ne utječe izravno na imovinu Sberbanka Hrvatska
    Obuhvat dosadašnjih EU-ovih sankcija prema Rusiji nema direktan utjecaj na imovinu Sberbanka d.d. Hrvatska, priopćila je u petak Hrvatska narodna banka (HNB).
    www.tportal.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt