1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 7, 2022 at 10:10 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from Roki

jedan od onih dana, ahahahahha

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Jedan od onih dana u mjesecu i na Mjesecu:

"Mujo nahrani svinje i ništa ne diraj!" :)

nije bio Mujo, nego neki MM ili su dva Muje :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 7, 2022 at 10:08 AM

+hpb , baš mi se "povraća"

+podr, :/ valjda sada i Pivci prodaju, bi''će robe,

+ernt , pokupilo me u neselektivnom granatiranju, a baš sam bio duboko u "bunkeru"

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 4, 2022 at 2:09 PM

Crna gora jest malena al je hrabra i poštena, dobro, znaju nekada zapucati na Dubrovnik, ali to je čisto da se jave da su tu

Crna Gora protjeruje ruskog diplomata: ‘Ima 72 sata da napusti našu državu‘
    Ime i funkcija diplomate neće biti objavljeni, što je u skladu s diplomatskom praksom
    www.jutarnji.hr

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:59 AM
    Quote from brajakica

Dobro to "povlacenje"

Ljudi povlace da imaju vise casha ako bi kojim slucajem krenuli nuk projektili po nebu jer je tada vazno biti u cashu:/  :S

Posto projektili nece krenuti biti ce dobro opet kupovati po skuplje.

Ja kupujem 400-410 sada da mogu prodavati onima koji ce opet kupovati kada stane histerija😁

Promatrajmo :saint:

pa ako ćemo za pravo, dionice je teško uvaliti i u mirnodobsko vrijeme a ne poslije danD, kada nekome ponudiš dionice Atpl(ili bilo koje) a on kaže, a đe su ti rođo

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:47 AM
    Quote from tizian1
    Quote from gigic23

Imaju povlačenje iz fonda, pa moraju skraćivati pozicije uz poštivanje omjera.

Da, tako je...jadni nebili ^^ ^^ ^^

pa budimo realni, dobar dio ljudi povlači novac iz fondova,

evo ja sam danas povukao iz jednoga, bolje da kupim eure ili CHF

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:45 AM
    Quote from mitkko
    Quote from Moller

sada bi nam valjalo da neki TArhimed malo izračuna koliko se povećava uzgon približavanjem dnu,

to sam vidio sto puta kada pustiš veliki kamen u vodu, što je bliže dno sve je sporiji , ali formulu da me ubiješ ne znam :)

Dubinom se povecava hidrostatski tlak, ne uzgon, uzgon ne ovisi o dubini.

Ali da se posluzim tom metaforom tlaka - rekao bih da smo vec dobro zaronili, ali prvi znak da smo blizu dna ce biti kada nam konacno od tog tlaka usi prokrvare. Dakle, da ispravim Buffeta, ne krv na ulicama, vec krv u usima.

znao sam ja da ne znam, zato ću danas prodati sve dionice i kada naučim vraćam se u brodare, plastika je ionako štetna i sigurno će biti izbačena iz proizvodnih procesa kroz neko vrijeme

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:39 AM
    Quote from NaBiduAsku

ne znam što se događa ali znam da me se lagalo i ne vidim zašto bi me htjeli prestati lagati. Ova plandemija je bila čisti dokaz a sad vidimo i ekonomske posljedice svega toga, sve je to vrlo vjerojatno isplanirano i ovo je sljedeća faza. mi obični ljudi već najebavamo i još ćemo... vidim većina ovdje navija protiv putina, naravno kad nam je tako sve prikazano, uvijek iz jednog kuta... a šta ako je sve ovako? ne kažem da je, ali šta ako je? ne bi se tako lako svrstavao.

malo sam slušao gospodina, bome je svu voćarnu ispretumbao, znate ^^

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:28 AM
    Quote from verdi

paa ako ćemo gledati tako ima tu istine. već dugo se operateri vođenih raketa uče na simulatorima i vojske traže dobre gejmere ali ovo što ja vidim oko sebe na tom planu je čista ludost. kod mene je trenutno zaplijenjen i deponiran komp od nekih 2000€ od mlađeg rođe sve dok škola ne završi. jednostavno nema kontrolu i ništa ne uči ako mu je na dohvat ruke.

kako ne uči ? ajmo stvari postaviti ovako,

netko će ga jednoga dana napasti negdje na kompjutoru, mobitelu, bankovnom računu, a on će njemu reći;

samo malo da vidimo u udžbeniku što su u takvim slučajevima radili stari Grci, kako bi se postavili Rimljani, a Tutankamon, e taj je baš svašta znao dok je onolike piramide izgradio, znate ja sam imao peticu(5) iz povijesti i tako će se obraniti napasnika

hoćem reći, svaka generacija ima svoje učenje, igre i aktivnosti, a starije generacije im tu samo dođu kao kočnica, da nije tako možda bi već letjeli svemirom,

velike nade da budem iskren polažem u to da će hakeri presuditi ovome ratu, ma čiji god bili, nisam baš siguran da je onaj što drži prst na gumbiću nukl. raketa siguran da će mu iste i poletjeti, a netko možda sigurno zna da neće

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:16 AM
    Quote from tiko1

više ne pada onako jako kao ovih dana sad samo lagano pada, mozda je i dno blizu

sada bi nam valjalo da neki TArhimed malo izračuna koliko se povećava uzgon približavanjem dnu,

to sam vidio sto puta kada pustiš veliki kamen u vodu, što je bliže dno sve je sporiji , ali formulu da me ubiješ ne znam :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:09 AM
    Quote from tin

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…rofita-15165770

Igra se igra a ljudi ginu....na žalost.

a ne mislite možda, da je i to samo jedan oblik borbe

• Moller
    • March 4, 2022 at 11:05 AM
    Quote from verdi

navući na sebe bijesne komentare slijepaca. čitam upravo da je đoković odbio velike pare da bude u video igricama jer smatra da to nije dobro za klince. ja ne igram pa ne znam navodno ga nema ni u jednoj video igrici dok ostali nisu mogli odoljeti parama.

najprije isprika što nisam ni slijepac ni bijesan, ali..........

kada nas jednoga dana napadnu "mali zeleni" ( za porijeklo se još ne zna, hoće li biti američki ili ruski) jedini način da im se odupermo su ta neka svjetleća oružja iz igrica, ja ih sigurno kalašnjikovom neću moći uništavati, zato moramo biti spremni i neka djeca vježbaju, oružje će valjda "dobre čike" podijeliti kada bude potrebno, kao što su im i sada podijelili ono konvencionalno

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 4, 2022 at 10:58 AM
    Quote from Infinity

OTP indeksni je aktivan u prodaji ovih dana

prodavali su po 420, ne bi valjda išli i niže, izvješće je super i očekuje se dividenda

Promjene dioničara - MojeDionice

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 4, 2022 at 10:16 AM
    Quote from Ledica

Pogledajte kako smo postali ovisnik

pravi domaći oliGrah ^^ ^^ zelenac

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Moller
    • March 4, 2022 at 10:02 AM
    Quote from Roki

Izvješće je prava bomba a ovdje se 3 riječi nisu napisale o njemu...dajte ljudi, opustite se malo

otpušta se pomalo, otpušta ;)

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 10:29 PM
    Quote from dionicar

Insider dokupljuje....

Sprema se nešto veliko ? 6000 kom ?

imaju vodik :?: :)

sam bi valjalo da pošalju dva(2) delavca NKV, da malo sa zapadne strane Arene pokose one busene trave, ni lepo vidjeti, a ZGrađani ipak plate najam i lepe se plaće zemeju i još 30 mil. ostane

• Moller
    • March 3, 2022 at 10:27 PM

kako Gazdi nisu nikvi papir davali,

VIDEO Pogledajte kako je hrvatski vojni ataše obio primiti rusku notu
    Hrvatski je vojni izaslanik Rusima odgovorio da MORH niti bilo koja druga institucija u RH nemaju veze s pojedincima koji se možebitno nalaze u Ukrajini i o…
    www.vecernji.hr

sutra molim svi u Konzum, a možda će biti i magle

• Moller
    • March 3, 2022 at 3:08 PM

tako se to dogodi kada mu uđeš sazad, pa ga poslije ne poznaš

'Prijete se nuklearnim oružjem u svrhu pregovaranja, a Putina sam sretao. Ne prepoznajem ga'
    Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić za 24sata ispričao je sve o susretima s Putinom, uvjerenjima po pitanju nuklearnog naoružanja i najvećim huškačima…
    www.24sata.hr

• Moller
    • March 3, 2022 at 12:37 PM
    Quote from renchi

slusam ovog naseg ministra ćorića " tć " i hrebaka

Na direktan upit novinara kako je Hrvatska na LNG terminalu Krk rezervirala za sebe 500 miliona kubika plina, a ostalih 2,1 milijardu je za Madjare i ostale, znaci li to ako i kada Rusi obustave dostavu plina da ce Hrvatska biti bez plina, jer ce plin piz lng Krk odlaziti u Madjarsku ? Naime godisnje potrebe Hrvatske za plinom su 2,6 milijardi kubika tj tocno kolike su nam rezerve. I jedan " tć ", a niti hrrbak NISU dali decidirani jasni odgovor. Mislim da bi se oni trebali ispricati hrvatskoj javnosti, a ako se tako sto i dogodi mislim da je to pocetak kraja....ne samo njihovog nego necega puno veceg.. dakle za sada se trebaju ispricati gradjanima Hrvatske za svoje ponasanje i izjave

taj podatak da su Mađari najviše zakupili je odavno poznat, možda ne i našim ministrima, ali bilo je pitanja zašto nije HEP uzeo više, valjda se uzdaju u Prohujalo s vihorom (vjetroparkove), nisu ni oni sve krivi uvijek, bilo je prije puno otpora protiv toga LNG, sada bi mi 2 kom i sve nama, e poslije j....edrenja nema njanjanja

• DRY BULK

• Moller
    • March 3, 2022 at 12:31 PM
    Quote from Milo

https://morski.hr/2022/02/28/od-…z-sueski-kanal/ sve od gori

8a kora za njihov kruh

VIDEO U Crnom moru raketiran civilni teretni brod – Poginuo pomorac | | Morski HR
    Jedan član posade bangladeškog broda za rasute terete BANGLAR SAMRIDDHI poginuo je nakon što je teretnjak pogođen navodno ruskim projektilom. Teretnjak je,…
    morski.hr
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 3, 2022 at 12:19 PM

ne mogu vjerovati da bi se na našoj burzi tako manipuliralo ^^

osobno sam se počeo uključivati ispod 85, jer mi je to bila već ranije zadana točka polaska u kupnju, a "rusi" navalili, što možeš ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt