1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 21, 2022 at 10:02 AM
    Quote from tin

ATLANTSKA PLOVIDBA D.D./REDOVNA DIONICA ATPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa/Suovlaštenik/imatelj VPStanjeVrijednost [HRK] [%]Vrsta računa
    1.BILBIJA IGOR (85341849685)175.00077.000.00012,54Osnovni račun
    2.CERP (38083028711)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587)110.34148.550.0407,91Zast. račun
    3.VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO (73030785846)56.38624.809.8404,04Osnovni račun
    4.USKOKOVIĆ ŽELIMIR (27190032222)51.78822.786.7203,71Osnovni račun
    5.LONZA VLAHO (41641954033)48.74021.445.6003,49Osnovni račun
    6.ŠMOK DAMIR (11454175213)33.12814.576.3202,37Osnovni račun
    7.JERKOVIĆ HRVOJE (63261254196)25.00011.000.0001,79Osnovni račun
    8.ATLANTSKA PLOVIDBA D.D. (61063868086) (1/1)13.9726.147.6801,00Osnovni račun
    9.OTP BANKA D.D. (52508873833)/OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM (85535430386)12.9485.697.1200,93Skrb. račun
    10.SUČIĆ DANE (88333989489)12.8525.654.8800,92Osnovni račun
    Ukupno: 540.155237.668.20038,71

Top 10 već duže vrijeme ne prodaje....na žalost tu su skupilo dosta malih trejdera koji trenutno koče pravi rast na ovoj dionici....već smo na kraju Q1 vozarine za brodove ATPL iznad svih očekivanja za prvi kvartal,neto dobit već sad se može vidjeti oko 50 mil.kn...znači 400% veća u odnosu na 2021.g. a dionica na 25% ispod prošlogodišnjeg vrha.

nekako ja opet mislim da mali trejderi ne mogu jako stisnuti kočnicu, ali opet, tko zna..............

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • March 21, 2022 at 9:53 AM
    Quote from joka14

Metla na GRNL :) .....

zloćka se razmahala i digla prašinu bez potrebe, sada nema više sakupljanja, sada samo možeš kupovati ;(

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 20, 2022 at 10:30 PM
    Quote from verdi

pa pobaj razdvojiti pošteni i radni američki narod (npr. kamiondžije) od njihove pokvarene elite koja gubi tlo pod nogama. i vlastite izbore su pokrali i doveli dementnog bajdena. 100 ratova su pokrenuli, trenutno kradu naftu u siriji i rusima spočitavaju afganistan gdje su ovi glupo ušli na poziv predsjednika.

a našu naftu u Siriji oteli su i crpe Indijanci? pa da krenemo možda od njih, nisam ja ni s tim odnosom prema Indijancima zadovoljan, no možemo li išta od toga danas riješiti, previše je ljudske krvi utkano kroz povijest u sve svjetske "demokracije" i to se treba i mora što prije mijenjati, čini mi se da je Zelenskij vjesnik toga ili je samo dobar glumac i prevarant, ali za sada djeluje da ima simpatije nasuprot svim onim mračnim, ozbiljnim i važnim tipovima, koji jedva dočekaju da mu nešto kao proturječiš i odmah si na listi za čaj ili šetnju mostom

što se tiče elita, ma što ću gledati Amere, nagledao sam se pljenidbe kod Sanadera i Vidoševića da me je dovoljno sram,

600 slika čovjek natrpao u kuću, zabijao ih kraj radijatora i nitko nije primijetio da je teško bolestan, a poglavito oni što su mu bili kućni prijatelji, ali takvi tipovi nisu narod, narod je samo jadan i naivan, zadovoljan predstavom demokracije svake 4 godine

• Moller
    • March 20, 2022 at 10:05 PM
    Quote from verdi

bar pola svijeta mrzi ameriku ostala polovica ju trpi. to su zaslužili svojim aktivnostima u zadnjih 100 godina. ja ne živim samu u hr pa se često susrećem sa tim. ruse mrze samo ovi oko njih i to ne svi.

probajte kolega najprije razdvojiti Putina od Rusa i to će odmah biti za vas veliki napredak, nitko ovdje na forumu niti jednom riječju ne govori ništa protiv ruskog naroda, ali ako ga predvodi jedna ili nekoliko usijanih glava, onda je i odgovornost na tome istome narodu za posljedice,

naravno da ni mi Hrvati nismo prodali Inu, ali zato plaćamo gorivo 14kn (uz sve moguće Plenkijeve zaštite :) doduše sada novog HDZa ^^ ) , jer nismo na vrijeme reagirali, nego smo svi bili Jaca štraca

• Moller
    • March 20, 2022 at 9:49 PM

nekima ne bi bilo loše malo pojačati slušni aparatić,

Ruski veleposlanik u Bosni i Hercegovini ponovno prijeti izjavama
    Ruski veleposlanik u Bosni i Hercegovini, Igor Kalabuhov, ponovno prijeti izjavama.
    vijesti.hrt.hr

da ne bi opet bilo

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 18, 2022 at 9:28 PM
    Quote from tollway
    Quote from Nevera

He he, zloćka odlično pitanje. Svi pametni, ne kažem da nema srećkovića ali ali,. Nisam kupio niti prodao ništa cca zadnjih 5 mjeseci, a da imam oscilacija onoo ufff. Ma lako se igrati sa nekoliko desetaka tisuća kuna ali nešto ozbiljnije samo pogledam i jbga .

postoji jedna pomalo neobična teorija.... koja i možda nije tako neobična!!?' naime, ako se pretpostavlja da se burza nikad neće zatvoriti, a povijest uči da prosječno kroz dugi niz godina raste x,xx% godišnje.... prema toj logici, ako smo dovoljno dugo unutra nitko ne mora spušiti lovu!!?? stvarno za razmisliti.

možemo li očekivati uskoro povratak Dioki, Ksst, Gazdarica ............ :/

• Moller
    • March 18, 2022 at 8:02 PM
    Quote from verdi

ima i u americi razumnih novinara, no ništa se ne dešava slučajno pa ni njeno javljanje u živo. da li smo to u fazi broj 2. ovog kontroliranog kaosa ili...

https://odysee.com/@Sputnjik.Srbi…ukrajini-titl:f

ako nisu videli, onda sigurno ne lažu =O

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 18, 2022 at 7:58 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

-podr

-atpl

+viro

+popodne odo' kupit makaruna

https://seebiz.eu/trzista/panika…stenine/272888/

Zar nećeš na burek? :)

Display More

nisam danas ništa značajno zaradio, samo sam gotovinu izvadio, imam neke planove za idući tjedan

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 18, 2022 at 7:55 PM
    Quote from rambo_5

Bio u Viru dugo, problem je što su netransparentni u PM, a i corporate governance im smrdi na Kutlu, Gucića i slično. Da je normalna firma kupio bi sad 100%, ali ovo je više ruski rulet...

kupnja prigodno trenutku

• AGROKOR

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:54 PM
    Quote from Roki
    Quote from zlocesti

Još uvijek se pitam zašto to nisu preuzeli naši mirovinski fondovi ?

Ovako em' im uzeli novac čitaj vrijednost naših udjela u fondovima, em' Belje Vupik otišliiiiiii

Ah.

Pitanje koliko naši mirovinski fondovi i imaju para. Znam da fondovi ne mogu pokriti mirovine već tu država ulijeće sa ne znam koliko milijardi kn godišnje. kakva država takva i burza, a i onda posljedično mirovinski fondovi...

18 za sada

jasno je da se ovdje prebacuje vlasništvo na ugarske kamarade

• AGROKOR

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:33 PM

minus i plus ko Amer i Rus

Rusi prestaju biti suvlasnici u Fortenovi, udio Sberbanka ide pod kontrolu američko-mađarskog kapitala
    Prema informacijama Večernjeg lista, proces dubinskog snimanja traje već neko vrijeme, a upućeni očekuju da će se transakcija zaključiti unutar nekoliko tjedana
    www.vecernji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:28 PM

-podr

-atpl

+viro

+popodne odo' kupit makaruna

Panika na sjeveru Italije: U trgovinama sve teže do tjestenine
    ZAGREB - Nestašice hrane stigle su vrlo blizu Hrvatske. I to onih proizvoda koji se vrlo često kupuju, poput tjestenine.
    seebiz.eu

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:22 PM
    Quote from lebowski
    Quote from zlocesti

A ja sam mislila da sam se ukrcala na palubu, a ne na terasu :S

No, žene na palubi i tako donose nesreću.

Ne bih propustila sa vama se veseliti desetak dana ni za što na svijetu. :S

Muka je sa tom Atlantskom što je u overboughtu, tko je mislio kupiti, kupio je.

Plus imate silu trejdera koji će prodati za desetak kuna razlike, pa zakrcavaju i bid i ask, i onda imamo mrtvu trku dok netko nekoga ne izuje.

Da je ova " konsolidacija " nakon rasta rekla bih da je distribucija, obzirom da je nakon pada mogla bi biti i akumulacija. Vrag će ga znati, a i on mijenja mišljenje.

Display More

Trejderi daju likvidnost, a u HRvatskoj je sve što ima promet veći od 100.000 kn dnevno overbought.

Display More

mislim da vrtimo i dalje istih 10ak mil. samo na različitim izdanjima

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:21 PM

Ruse se mora pustiti da se kao malo dijete do mile volje valjaju po "samoposluzi" inače vrište i neurotično urlaju, dok se svi ostali posjetioci čudom čude kako je moguće biti tako neodgojen

Lavrov prijeti: Svi koji donose oružje Ukrajini postaju vojne mete
    MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov zaprijetio je da će svi transporteri koji bi mogli donijeti oružje u Ukrajinu biti proglašeni vojnim…
    seebiz.eu
  • DRY BULK

• Moller
    • March 18, 2022 at 3:05 PM
    Quote from Chuck

Vani brodari i danas u porastu

https://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,…NK,GOGL/view/v1

Moguce disrupcije u Crnom moru, koje bi mogle dovesti do dodatnog povecanja vozarina.

"Ruska mornarica trenutno sprječava 200 do 300 brodova iz raznih zemalja da napuste Crno more"

https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=199653

Rusi okreću kotač povijesti unazad, sada su postali i gusari,

još malo će početi pljačkati i otimati žito

• Moller
    • March 18, 2022 at 2:59 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Moller

mislim da niste upućeni u današnju situaciju, ne vezano za Batalu,

danas je stanje ipak nešto drugačije u odnosu od prije par godina, u ZG se vrše zabilježbe za projekat i ako raste cijena stana, vi je možete prihvatiti ili stan prepustiti nekome tko će platiti više, tako otprilike izgledaju današnji ugovori

Je tako danas... zabiljezbe pa cemo naknadno definirati cijenu, ali nije tako bilo tada, barem prema onome sto se tada pisalo po forumu. Neki forumasi su i sami trazili ponudu i objavili trazene cijene na forumu, pisalo se o popustima i opcijama u slucaju placanja unaprijed, racunali smo koliko stanova je kaparisano i/ili prodano.

za Batalu ne znam konkretno, netko je objavljivao da je sklopio ugovor, možda još na Poslovnom, a možda ovdje, ako se maglovito sjećam to je bilo oko 3500€/m2

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 18, 2022 at 2:49 PM
    Quote from looserst
    Quote from zlocesti

Kupila sam si i atpl

Zašto bi se samo vi veselili zborno pjevajući :S

No ovako. Netko drži ljestve na 340 kn, nije mu bilo lako .

Vidim, vidim, konsolidaciju, i ascending triangle

On je u pravilu bullish, osim ako se ne dokaže suprotno

Žena na palubi :?: Drugovi spašavajmo se, vrijeme je za bijeg!!! :S

Display More

a neka je malo, neće ona dugo, čim se zaljulja par puta prema dolje ode ona van

a kako je završilo ono s Igom, ništa se ne hvalite, jel bilo kakvih čari

• Moller
    • March 18, 2022 at 2:42 PM
    Quote from mitkko
    Quote from looserst

Nemoj se uopće začuditi ako se diže cijene i nakon kapare. To šta slušam okolo kakve stvari rade građevinari u zadnje vrijeme je strašno. Doslovno ide bidanje za stanove na koje su ljudi već upisani. Lagano te nazove lokalni mafijaš (aka građevinar) i kaže sada više nije prejeftinih 3,8k nego 4,2k per square i uzmi ili ostavi.

Iskreno žalim nekoga ko sad kupuje (ne ove koji uzimaju sedmu nekretninu za retanje)

U slučaju da investitor naknadno poželi jednostrano promijeniti cijenu stana ili odustati od prodaje stana za koji je potpisan predugovor i uplaćena kapara, ima obvezu vratiti kupcu dvostruki iznos kapare. Tako da ni ta opcija nije baš najbolja... pitanje je gdje je manja šteta.

mislim da niste upućeni u današnju situaciju, ne vezano za Batalu,

danas je stanje ipak nešto drugačije u odnosu od prije par godina, u ZG se vrše zabilježbe za projekat i ako raste cijena stana, vi je možete prihvatiti ili stan prepustiti nekome tko će platiti više, tako otprilike izgledaju današnji ugovori

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 18, 2022 at 2:21 PM
    Quote from zlocesti

Prvi put u životu imam Viro :/

Svaka se cura mora moći negdje žafrkavati.

Gledam bombardera na asku, sa 700 komada, jel' to uobičajeno ?

Tako se ne prodaje. :/

Tako se obično kupuje. Tako se ciejdi papir

Možda je Viro iznimka ?

A možda su u šumi :S

Display More

što je najbolje taj stalno domeće nove, tako da ima za sve koji Viruju u ovu dijonicu

• Moller
    • March 18, 2022 at 2:09 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

to su kamioni stariji od Putina

Da kolega samo znate koliko tereta prenese jedan Tamić star 40-tak godina, sav izraubijan, ali opet radi...

ne znam, ja imam Mercedesov kamion :/

1. Privacy Policy
  2. Kontakt