1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • April 1, 2022 at 3:22 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Marin83

Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!

Jesam vam rekao da će se ovaj sa bida izmaknuti, kada napuca cijenu?!

jesi, jesi, ali što u stvari imamo od toga, koliko je to prodano po "napucanoj" cijeni, skoro za vreću brašna :/

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • April 1, 2022 at 3:19 PM

ipak je nekakav poslić (80mil.) dobiven

e sad, je li to dobro ili nije neka se procjenjuje ponaosob

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DDJH/COI-DDJH-d197739cd2045d3a6da69daba1022ee5.pdf

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 1, 2022 at 3:00 PM
    Quote from hugh

neznam što reči ali ova inflacija nezaustavljivo raste i pojest će nas.......tko če to sve više moči i htjeti plačati?......

baš sam na temi Atpl zalijepio ovo, .ebote za 100m2 kupiš lijep brod i vozi gdje želiš

Nova elitna dalmatinska lokacija već ruši rekorde. Cijena? I do 7000 eura za kvadrat, a interes je golem
    Nasuprot ‘Marine Borik‘ već je u izgradnji novo luksuzno naselje sa stanovima pojedinačne površine od 50 do čak 220 kvadrata
    novac.jutarnji.hr
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 1, 2022 at 2:56 PM
    Quote from lebowski
    Quote from BudFox

Kao što sam prije bio rekao, čini se da ništa od značajnijeg porasta ATPL ove godine.

Prošla godina je ipak bila jedinstvena i neponovljiva, takva se neće opet tako skoro desiti.

Ne treba gledati brodare vani, oni imaju neki svoj život, a ovo je ipak ZSE, sa svim svojim

problemima, od likvidnosti do transparentnosti.

Bolje je bilo kupiti nekretninu na moru, tome stabilnije raste cijena iz godine u godinu.

Možda se još može kupiti stan na Batali po cijenama iz 2019. zna li tko? :/ :saint:.

P.S. Ovo je gore samo moje mišljenje, širimo ljubav, a ne rat (ups specijalnu vojnu op., tako se to sada kaže :rolleyes: )

Display More

Tako je, godina je pri kraju, a pomaka nema.

Display More

Tigrići se već pretvorili u umiljate mačiće, gleda se Kineska godina i tu imamo 2 mjeseca fore, štamparije rade punom parom i bilo bi glupo da samo dijonice ostanu na starim cijenama, onda ćemo stvarno biti pravi tele-tabisi

Nova elitna dalmatinska lokacija već ruši rekorde. Cijena? I do 7000 eura za kvadrat, a interes je golem
    Nasuprot ‘Marine Borik‘ već je u izgradnji novo luksuzno naselje sa stanovima pojedinačne površine od 50 do čak 220 kvadrata
    novac.jutarnji.hr
  • ZB (Zagrebačka burza d.d.)

• Moller
    • April 1, 2022 at 2:28 PM

nema pojašnjenja razloga, osobni razlozi, neslaganje s radom burze, dosada

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ZB/COI-ZB-0c4896ab4ca80dd783ff654499493b9d.pdf

ostavka člana NO na memorandumu gdje je lijepo navedeno da je čovjek predsjednik NO :/

• Moller
    • April 1, 2022 at 1:42 PM

a lijepo vas je kolega tin savjetovao, nemojte prodavati ako baš ne morate, ne morate ni danas, samo onda ostaje pitanje pošto će biti idući tjedan

• Moller
    • April 1, 2022 at 1:05 PM
    Quote from D_artagnan

Pa šta nije super kad netko proda dionice, a firma i dalje super zarađuje i to poprilično u odnosu na trenutnu cijenu 8)

pa je ako ne pretjeruje :huh:

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • April 1, 2022 at 11:12 AM
    Quote from Chuck
    Quote from SOUR

Lada odlučila izbaciti elektroniku iz svojih automobila.

Vodstvo najvećeg među njima, Avtovaza, koji je inače u dvotrećinskom vlasništvu Renaulta, domislilo se minimalističke ideje kako bi ubrzali i povećali proizvodnju. Vratit će se desetljeća unazad i svoja tri najpopularnija automobila, Ladu Nivu, Grantu i Vestu (Granta i Vesta su ruski „narodni“ automobili, s kombinirano 220 tisuća primjerka, dva najprodavanija modela u Rusiji), proizvodit će bez čipova, samo s nužnom elektronikom.

Objavio Novilist.hr

https://www.novilist.hr/ostalo/auto-moto/povratak-u-proslost-lada-odlucila-izbaciti-elektroniku-iz-svojih-automobila/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa

Lada Niva je legendaran auto i njoj ne treba elektronika da bi bila najbolja van ceste. Puno bolja od nekih novih auta nakrcanih elektronikom.

Adpl radi plasticne dijelove za Ladu?

Display More

a kako da ne, eno su se Ameri i Arapi nakrcali Ladama za pustinju,

ako hoćeš najboljeg terenca, onda je izbor samo jedan

Toyota Land Cruiser - snaga bez premca | Toyota Hrvatska

naravno da ima i boljih

Nova vozila Mercedes-Benz G-klasa u našoj ponudi!

ali skupo ko dragi kamen

• Moller
    • April 1, 2022 at 10:23 AM
    Quote from Marielena

Opa, nekome je petak.

a navlače se i nekakvi crni oblaci, nadam se da crtači imaju spremne

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    rakete da ne bi bilo tuče

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 1, 2022 at 10:04 AM

je li to Plenki smanjio PDV i na dionice :/

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:42 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

sretan je što nije u Titinoj postrojbi :)

Omladina ne zna, da bi letjela glava, da je to učinio u partizanima! :)

tamo doslovno nije bilo šala oko tih stvari, danas bi ubilo babu i riješena stvar

Grupa partizana boreći se protiv jake zime i neprijatelja dolazi u planinsko selo, neprijateljski raspoloženo prema partizanima. Seljanka, kod koje su odsjeli borci otkriva da joj je neko ukrao šal. Odred stoji pred teškom odlukom - ipak osuđuje na strijeljanje mladića koji nije odolio iskušenju.

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:07 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Moller

Frend mi kaže da bi mu naši kolajnu dodijelili...

Kod nas dođeš iz Njemačke '96., Domovinskog rata ne vidiš, osim malo na DW, konobariš u kafiću HRTa..i žena ti tamo radi...zgodnu ženu imaš...

onda se malo zaposliš kod vojske i par desetljeća kasnije, ti si brigadir Hrvatske vojske!

u tom slučaju vrijedi ona, da iza svakog uspješnog muškarca leži žena

• Best buy

• Moller
    • March 31, 2022 at 10:03 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Moller

može li se taj Best buy mijenjati,

ja bih sada izabrao Atgr umjesto Podr, nekako mi pijetao djeluje iscrpljen i promukao, a kokoške kokodaču bez veze

Danas je netko oko pola dva pokupio sve, ne pitajući za cijenu... Entuzijast?

meni se nekako učinilo da je taj stisnuo krivu tipku ili se zaletio kao Veliki Vladimir na Ukrajinu vjerujući baba Va(n)gininom proročanstvu

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 9:24 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Moller

samo će uvijek biti i ovih koji će im otimati na silu, jer jedino to znaju

https://www.vecernji.hr/vijesti/ruski-…a-skolu-1575206

Kakav gad...i ta njegova...

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 4:31 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Moller

a vidi ove, Johan će oderati i Putina i sve redom

https://www.agroklub.com/poljoprivredne…-traktor/75762/

Jos malo pa ce i farmeri iz kontrolne sobe saditi i brati plodove, jedino ce zemlju trebati imati sve ostalo ce biti dostupno.

samo će uvijek biti i ovih koji će im otimati na silu, jer jedino to znaju

Ruski vojnik: 'Ukrao sam kozmetiku za tebe, ovi su jako bogati'; Supruga: 'Sofiji treba i laptop za školu'
    Vojnik se pohvalio da je iz jedne ukrajinske kuće ukrao "kozmetiku, brendirane tenisice i kvalitetne majice". Njegova supruga tražila je laptop i sportsko…
    www.vecernji.hr

• Moller
    • March 31, 2022 at 4:10 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

nije, ali što je najgore on uvijek dolazi u isto vrijeme, ali da vas utješim, nisam ja prodao još ni jedne, ja svoje iznad 450 ne dam i gotovo

450? Pa cijena je 471 :)

niste mi ni do sada pomagali, pa nema potrebe ni sada, lijepo sve piše "ja svoje iznad 450 ne dam i gotovo"

• Birtija

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:48 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

je, je, baš su se mnogi poželjeli takvih što smo ih sami popravljali, valja onda pronaći i stare časopise Sam svoj majstor

Sada nikom ne trebaju, ali ako zagusti, neće biti otvorenih auto-servisa, nego samo otvorenih jama! :/

a vidi ove, Johan će oderati i Putina i sve redom

John Deere SESAM 2 je potpuno električni autonomni traktor
    John Deere je predstavio svoj novi prototip potpuno autonomnog 100 posto električnog traktora SESAM 2 koji je poboljšana verzija modela SESAM 1 iz 2016.…
    www.agroklub.com
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:47 PM

ovaj Zadro baš neki zadrt

Zadro: I da Rusi ugase taj nesretni plin jamčimo da će svaka šećerna repa biti prerađena
    "Prinosom u prosjeku od 70 tona po hektaru i digestijom 17 proizveli smo 130.000 tona šećera i preradili 800.000 tona korijena šećerne repe.", rekao je Željko…
    www.agroklub.com
  • JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:43 PM
    Quote from miljenka5
    Quote from Moller

zašto je ovo fenomenalna dionica, zato što je jedini fenomen na našoj burzi, koji na najavu dividende padne 7-8%

ali je još fenomenalnija, jer se može još dokupiti po nižoj cijeni

Možda ipak objava da će oko 30% transporta što ide u srbiju biti obustavljeno?

e pa sad ga i vi cijevitlačite

Žiković: Janaf neće propasti, ali će posljedice za Srbiju biti katastrofalne
    ZAGREB - Zbog rata u Ukrajini, Jadranski naftovod je objavio da prekida isporuku nafte Srbiji jer je ugovor o transportu sirove nafte sklopljen sa srpskom…
    www.seebiz.eu

bolje i to nego da natankaju tenkove, onda nećemo ništa dobiti, a otjerati će nam opet sve traktore

• Moller
    • March 31, 2022 at 3:35 PM
    Quote from Marielena

Nije danas petak :)

nije, ali što je najgore on uvijek dolazi u isto vrijeme, ali da vas utješim, nisam ja prodao još ni jedne, ja svoje iznad 450 ne dam i gotovo

1. Privacy Policy
  2. Kontakt