1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • April 25, 2022 at 9:35 AM
    Quote from diokidina

https://www.poslovni.hr/domace/it-podu…u-jedra-4334111

Jak vjetar u leđa za Varteks

da nisu već duže vrijeme pred provalijom bilo bi to super

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • April 22, 2022 at 11:56 AM
    Quote from zlocesti

Na pamet mi pada jedan viđeni gospodin kojem su fondovi podmetnuli leđa 2008. da izađe iz papira

Da ne gledamo reprizu ?

3x8, pogodi tko sam :S

prosvijetlite nas

ovo je moj kandidat ;)

Tvrtka Franje Lukovića dobila gotovo dva milijuna bespovratnih kuna za razvoj protueksplozivnih led svjetiljki
    Tvrtka Data link dobila je 1,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt 'Komercijalizacija inovativnih protueksplozivnih led svjetiljki'. RIječ…
    lidermedia.hr
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • April 22, 2022 at 11:48 AM
    Quote from zlocesti

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…rovinu-15186733

Niti znam tko je u pitanju, niti da li je uobičajeno, blaženo neznanje, al' taj je Agrokor očerupan ne ko ' kokoš, nego ko' kokošinjac nakon čopora lisica

sve je tako, ali ova žena i svi slični nisu tome niti najmanje krivi, oni su svoj posao, koji su prema zakonu dobili, odradili pošteno

(pretpostavka, zato što ne odrade svi tako) i imaju pravo na nagradu iz naplaćene stečajne mase

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • April 22, 2022 at 11:34 AM
    Quote from Ledica
    Quote from Manu

Ovo oni zovu plan? Fali deseta točka. Trebali su još pozvati ljude da 50% manje jedu.

Slične ideje imala je još i Milka Planinc u svom stabilizacijskom planu prije 40g. A znamo kako je završilo.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d

Pozvali su građane da:

• smanje grijanje zimi, a ljeti manje koriste klima-uređaje
    • podese postavke bojlera
    • ekonomičnije koriste automobil
    • smanje brzinu na autocestama, s isključenim klima-uređajem u automobilu
    • nedjeljom u velikim gradovima ostave auto kod kuće
    • kratka putovanja obavljaju pješačenjem ili biciklom umjesto vožnje
    • koriste javni prijevoz
    • koriste vlak umjesto aviona.

Sviđaju mi se ove preporuke , čak nebi bilo loše ni ovo s redukcijom prehrane samo su malo zakašnjele i trebale bi vrijediti za cijeli razvijeni svijet, a ne samo za Nijemce jer smo postali obijesni i razmaženi, zimi po kući hodamo bosi i u kratkim rukavima, u dućan udaljen 500 m biramo kojim autom od dva ili tri parkirana ispred kuće ćemo skoknuti po hranu koja dobrim dijelom završi u kanti za smeće i deblja nas, borimo se protiv klimatskih promjena na raznim svijetski skupovima i konferencijama , ali samo za govornicom, deklaratorno, a ponašamo se u životu sasvim suprotno Itd ……neda mi se dalje pisati.

slika govori više od

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    riječi

Na policama s grickalicama u Konzumu u Avenue Mallu kokica, kao i tortilja čipseva- nema

ako tome dodamo da nam na kućni prag tjedno stigne još pola kg reklamnog materijala, jasno je da to nije normalno

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • April 22, 2022 at 10:23 AM
    Quote from Milijarder

Je li ovo Zloćka, jutros na početku, odmah prodala, jer se uplašila, da futuresi na capeovima, neće opet odraditi 5000 $ u plusu, kao jučer!? :) :/

mislim da je ovo dionica s najviše zločestih, svi nešto kao dugoročni, a na prvi pad vjetra u jedrima šmugnu van brzinom munje,

legitimno je prodati svoje teško stečene dionice po 350 na 500,510 i 20, što ne

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • April 22, 2022 at 10:20 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

zato me i strah što ste ušli u Viro, jel vi te grafove možda okrenete naopako kada crtate :/

Nema straha dok ja ne kupim Viro😅

Onda krece propad cijene😂

vi se ono nešto nadate oko 5 kn da bi kupovali, onda imamo još dosta fore do bacanja papira :)

• Moller
    • April 22, 2022 at 10:13 AM
    Quote from Manu

Ovo oni zovu plan? Fali deseta točka. Trebali su još pozvati ljude da 50% manje jedu.

Slične ideje imala je još i Milka Planinc u svom stabilizacijskom planu prije 40g. A znamo kako je završilo.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d

Pozvali su građane da:

• smanje grijanje zimi, a ljeti manje koriste klima-uređaje
    • podese postavke bojlera
    • ekonomičnije koriste automobil
    • smanje brzinu na autocestama, s isključenim klima-uređajem u automobilu
    • nedjeljom u velikim gradovima ostave auto kod kuće
    • kratka putovanja obavljaju pješačenjem ili biciklom umjesto vožnje
    • koriste javni prijevoz
    • koriste vlak umjesto aviona.

ozbiljne države će barem nešto pokušati, a možda i postići

Nijemci pripremaju ‘nevjerojatan’ odgovor na rast cijena goriva
    www.poslovni.hr

kod nas, ako uspjeh nije 100% zagarantiran, ali da to nas ništa ne košta, nećemo ni pokušati

HŽ Infrastrukturi osigurat će se financijska sredstva od 200 milijuna kuna
    www.poslovni.hr

trenutno je najveći problem, tko će posjeći grmlje kraj pruga, nema nitko vremena

• Moller
    • April 21, 2022 at 3:52 PM
    Quote from zlocesti

Ja sam tu spusila novce.

Smrcko.

zato me i strah što ste ušli u Viro, jel vi te grafove možda okrenete naopako kada crtate :/

• Moller
    • April 21, 2022 at 2:45 PM

sve će to ministar pokupovati kada dođe do njemu prihvatljive cijene

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • April 21, 2022 at 10:50 AM

proizvodnja hrane dolazi u fokus, gladan ne možeš ni Teslu voziti

5G donosi 10 milijardi kuna, a najveći dobitnik mogla bi biti ova djelatnost
    www.poslovni.hr
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • April 21, 2022 at 10:25 AM
    Quote from Ivana7
    Quote from SOUR

A što bi Vi "Ivana7" da imate dionice Dalekovoda?

- stvarno pošteno od vas, evo nagovorili ste me da nešto i napišem.

- više nećete na ovoj temi od mene imati palac dolje.

- ne znam kako ste se zvali u za prošlog forumskog života, ali i to je nebitno.

- nego što bi ja učinila da imam dionice Dalekovoda odnosno da sam zaglavila u istim.

- ja bi lijepo zamolila za pomoć gospodu Nabiduiasku, Mollera i Marina da mi svojim pisanjem na temi i naročito što smo tržili napišu nekoliko redaka i pohvale se svojim zaradama za burek, ne bi bilo loše ni zamoliti gospona Mittka da nacrta koji uzlazni graf.

- a ja vam mogu obećati da s moje strane više neće biti negative.

- i ako sve to dobro posložite s još nekim forumašima cijena dionice stvarno ima šanse za neku uzlaznu putanju, jer nije bitna dionica, bitna je priča, jer priča i svijetla budućnost se dobro prodaju.

Display More

o Gospo od Malog hotelčića, moje isprike jer tek sada svrnuh na temu i pronađoh se prozvanim u nekoj burekopoteznoj skupini malih dijoničara, pa da samo dam kratki osvrt na vašu prozivku;

bolje živjeti i uživati u svome pošteno zarađenom bureku, nego nekome ukrasti janje iliti ne daj bože kakvu firmu, a ima svakakvih ljudi, koji na kraju krajeve za sebe misli kako su oni nešto posebno pametno daroviti pa misle da je cijela naša država kakva buregdžinica

i moram vas izvijestiti da sam odustao od prehrane burekom , jer mi se previše masti volan na novom Mercedesu srednje ulagačke klase

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Moller
    • April 21, 2022 at 9:46 AM
    Quote from Ledica
    Quote from mgradicek

Nitko ništa ne piše. Očekuje li itko kakvu divku ove godine?

Optimisti očekuju ne bilo kakvu dividendu vec dividendu na razini prošlogodišnje jer ima još dosta zadržane dobiti iz prethodnih godina, za pesimiste ne znam 😁

pesimisti uvijek očekuju barem kiflu :)

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 4:19 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ma dijonica, sada me već strah za zloćku ^^

Kupio i ja danas nešto po 29,60kn...ne vidim ovde mogućnost Dalekovoda, bilanca je zdrava...vaše mišljenje???

prošlost me ne zanima, ako prođe PSN a trebala bi, ne vidim razloga da nam se u budućnosti crno piše

• Moller
    • April 20, 2022 at 4:05 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

bitno da ne bude nestašice, ja danas nakupovao punu vreću :saint:

Dionica ili šećera??? ^^

ma dijonica, sada me već strah za zloćku ^^

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:43 PM
    Quote from zlocesti

https://capital.com/uk-sugar-no-5-spot-commodity

A šećer hiiigh :S

bitno da ne bude nestašice, ja danas nakupovao punu vreću :saint:

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:41 PM

kako se budin brlog sinkronizirano oglašava

HDZ: Milanović kao ruski agent na Pantovčaku izgubio živce - Novi list
    U HDZ-u su u srijedu osudili optužbe predsjednika Republike Zorana Milanovića da su u toj stranci na čelu s predsjednikom i premijerom Andrejom Plenkovićem "vez
    www.novilist.hr
    'Ovi što govore o opasnom presedanu, ne govore da je opasni presedan kad ministri pod istragom vode državu' - Novi list
    Bivša premijerka Jadranka Kosor danas putem Twittera buru koja se podigla oko zahtjeva za pomilovanjem Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, kojeg je supotpisao d
    linker.hr

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:31 PM
    Quote from Ardwark

Predstecajna sladorane potvrdjena a viro ce propast. O boze

Ps. Az nece prodat sve.

neće propasti Viro, nego mali dijoničari pušioničari, to se ovdje priča

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:29 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Moller

nisu li oni svoj 1 hotel već prodali, a znamo kako im je išlo kada su prodavali, netko je spomenuo da je cijena nekada bila i 10kn, ja znam da je većina išla po 24, tako da je ovih 500 još uvijek gosp(od)arima lijepa brodarina

Ma zezao se i referirao da je isto kao da je RIVP prodala jedan hotel pa kupi 4 u narednom razdoblju

znam što ste htjeli reći, a znam i što sam ja rekao, tako da je sve ok,

netko prodaje, netko kupuje, netko miruje, bitno da se učestvuje

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:09 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Moller

tak i ja delam s njiovim dionicama, kupujem, prodajem, samo besplatno ne dajem, ovo je super kada se proda brod, jedva čekam da RIVP krene s prodajom hotela, pa ćemo turiste na livadi dočekivati, jer je to sada kakti najodnaj, natur livading, a cijena dijonice mam nasto kuna

Proda jedan hotel i malo kupi 4 8)

nisu li oni svoj 1 hotel već prodali, a znamo kako im je išlo kada su prodavali, netko je spomenuo da je cijena nekada bila i 10kn, ja znam da je većina išla po 24, tako da je ovih 500 još uvijek gosp(od)arima lijepa brodarina

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • April 20, 2022 at 3:05 PM
    Quote from Marielena
    Quote from havi

Ne sjecam se da je rivp ikada rastao u danu 6,29 %

Da nije prodan ? :saint:

Mirovinski fondovi. Valjda ocekuju dividendu.

Quote from havi

Mozda padne posto dva pa opet udjete :thumbup:

Tako se i trejda na uredjenijim trzistima. Prodas kada jako naraste, kupis kada pada. A kako drugacije?

ma nisam mislio da će dobaciti do mene danas

čini mi se da ću nazad u šoping, sezona je na pragu, a ja bez dijonica, sramota

1. Privacy Policy
  2. Kontakt