1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 17, 2022 at 9:55 AM
    Quote from Parica

I sad, molim da mi netko da barem jedan razlog zašto bi trebao prodavati trenutni portfelj osim da se očekuje KATA KLIZMA za koju nitko ne zna kad će i hoće li biti…

evo jedan dobar razlog;

da bi se i drugi mogli dočepati kvalitetnih dijonica po pristupačnim cijenama, ne treba uvijek samo na sebe misliti,

meni evo paše da raspalite abecednim redom navedenih :)

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • May 17, 2022 at 9:42 AM
    Quote from joka14

Moller

naopako da mi u Slavoniji budemo gladni :)....al brašno i žito bi mogli kostat ko suho zlato ai cijena GRNL takodjer :)......

naravno da će i hrana doći na svoje, te u skladu s tim valja malo nadokupljivati,

za sada mi je ipak sigurnije u Zlatnoj dolini, cijena skoro ista, a ima i dividende, samo se slabo može dijonica kupiti, tamo je tek 2% slobodno van top 10, ali ohrabruje da je Nexe počeo malo otpuštati

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • May 16, 2022 at 3:39 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Moller

https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/dokumen…764/preuzimanje

Hvala. Ne znam kako mi je to promaklo ali očito sam gledao u nešto drugo dok sam kopao po pravosuđu.

https://www.poslovna.hr/lite/kf-partners/1548521/subjekti.aspx

https://www.poslovna.hr/lite/hostonski/475774/subjekti.aspx

VIRO šećerana Virovitica

Kontakt
    Vaš kontakt za sve što ima veze sa sjemenom - od sjetve do žetve. Pronađite ovdje svog lokalnog savjetnika za Strube
    www.strube.net

eto sad će i Marielena biti zadovoljna, ima što čitati :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 16, 2022 at 3:35 PM
    Quote from LeoNT

Mislim da nije toliko Vujnovac iza poduhvata Dalekovod, koliko ovaj financijski mastermind:

https://www.poslovni.hr/domace/hrvatsk…potrebe-4335599

..ujedno i clan nadzornog odbora

kakva je razlika, je li meštar ili Papundek, frizura je ista, nulerica

• Moller
    • May 16, 2022 at 3:18 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Moller

ovaj Viro kao da će trajno ostati u PSN-u,

A nesto rade ovi decki sa suda. Jos kad bi mogli i procitati koji od ovih papirica..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/dokument/46cca227-0de4-41b3-9381-b8fac80ef764/preuzimanje

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 16, 2022 at 2:55 PM
    Quote from barbosa 2.0

dakle, i to se može, C izdanje bez prospekta se pretvaralo u A izdanje i sada i nove dionice imaju oznaku DLKV-RA ...a izgovor za opstrukciju redovne javne dokapitalizacije bio je upravo prospekt, odnosno sve regule koje su morale provesti da bi se ista provela a što kao predugo traje...ali eto, u hr neki mogu i zguza i bez suvišnih pitanja pa i više puta X/...i što je sada, rusi zeznuli planove pa nema posla, nema plina i zafalilo para pa idemo uvaljati ovčicama i onda ih za koju god. ponovno, po 3. puta, ošišamo po isprobanoj kombinaciji :/

1. Odobrava se uvrštenje na Službeno tržište 41.000.000 redovnih dionica društva DALEKOVOD dd sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Marijana Čavića 4, OIB: 47911242222, pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK, oznake: DLKV,06KISIN. 

2. Prvi dan trgovanja financijskim instrumentima iz točke 1. ove Odluke je 18. svibnja 2022. godine

niti konsolidator ne može prodati tih još 111tisuća od 150 a sada ih dolazi još tko zna koliko ali ne tisuća nego Miliona:|

41mil. komada,

izgleda sam svoje oko 30 preplatio, ovi su dobili lijep popust na količinu, sreća da ih nemam puno, možda još danas im to poklonim

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • May 16, 2022 at 2:51 PM
    Quote from joka14

Prodavaca nema a kupci su nervozni :).....

samo da ne bude gladi, onda nam ni 200 neće pomoći,

Rat u Ukrajini mogao bi potaknuti glad širom svijeta
    BERLIN - Egipat, Kenija, Južni Sudan, Libanon i mnoge druge zemlje ovise izravno ili neizravno o ruskom i ukrajinskom izvozu, pa bi rat u Ukrajini mogao…
    seebiz.eu

• Moller
    • May 16, 2022 at 11:33 AM
    Quote from LodeRunner

Eto, kopaju se kanali po šumama papira svaki dan a oni bacaju papire po kupnji. Pa gdje tog jos ima..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

to su izazivači stampeda, za sada neuspješni ;)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 16, 2022 at 10:53 AM
    Quote from amerikanec
    Quote from maratonac

Čekam niže... 🙂

Kolega maratonac ja pecam na okrugloj 500🙂

dok ne podvuče dva tri puta, ne vrijedi potezati ^^

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • May 16, 2022 at 10:49 AM
    Quote from renchi

Zasto su domoljubi u 3.2022 otpustili radnike rafinerije sisak i sada trpe ucjene orbana koji zeli uagati u nepotrebne kapaciteze janafa koji iovako nije iskoristen ? Tako bi Orban postao vlasni janafa "nepotrebim" investicijama i dokapitalizacijama kako je postao i vlasnik ine obecanjima za modrrnizacije rafinerije Sisak i Rijeka koje sada niti ne rade.

a kako bi Gepek ekipa priskrbila pare za kupnju

Cijena zemljišta u porastu, prodaje se i za 6000 eura po jutru
    NEOBRAĐENE TISUĆE HEKTARA
    www.glas-slavonije.hr

netko to mora finacirati, a najravnopravnije je kao i za HŽ lopovluk, da se sve financira iz cijene goriva, pa tjeraj Miško

previše je kod nas igrača, koji ispod nacionalnog dresa, nose izdajničke profiterske

• Birtija

• Moller
    • May 14, 2022 at 4:47 PM

evo i jedna lijepa vijest za diletante (obožavatelje) pa tko je blizu Zadra neka se namisti na određenu frekvenciju u gradu

VIDEO U Zadar dolazi Diletta Leotta – jedna od najpoznatijih novinarki na svijetu
    Na panelu "Women in Sports" pridružit će joj se uspješne žene iz područja sporta i medija poput Mirne Zidarić, Ivone Hemen, Zdenke Zrilić, Debole Adebanjo,…
    linker.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • May 14, 2022 at 4:17 PM
    Quote from tento
    Quote from Moller

upravo tako, sada i moje od neki dan ismijavane od 550 imaju novoga vlasnika po 510, ma gdje još ima bolje, da za 8% dobiješ uživo obrazovanje 100% , kažu stari ljudi, samo uči, znanje ti nitko ne može oduzeti, samo i s neznanjem je isto tako

Evo niste jedini, i ja sam u panici prodao dio na 510, ali to mi je ostala frustracija iz prošle godine. A sto da se dogodilo kao prošle godine, da je nastavila padati, onda bi to bio dobar potez. E kako nije, vratio sam se na 530, volim je nekako imati :).

neka greškica vam se potkrala, vidjeti na temi Što smo danas tržili.

prodao sam bliže 550 jer mi je ovo s divkom vuklo na cikoriju. :)

• DRY BULK

• Moller
    • May 13, 2022 at 3:49 PM
    Quote from tin
    DSX 5.16+0,28+5,64%USD9:39 EDT132,984-979,287444.064 milijuna

EGLE

64.06+3,82+6,34%USD9:39 EDT55,398-424,924877.167 milijuna kuna

GNK

21.46+0,86+4,17%USD9:39 EDT62,864-1.218 milijuna903.515M

GOGL

13.87+0,54+4,05%USD9:39 EDT613,430-4.149 milijuna2.861B

Al glavno da se jučer ko sumanuto rasprodavala...danas nema ni inflacije ni straha od rata ni lockdowna...sve netragom nestalo...i onda ekipa jučer prodaje ATPL na 510 i JDPL na 65 kn.....a to što će danas rasti više nego što je jučer palo , ma nije bitno...šišanje,šišanje.

pa da udrimo i mi sada na kraju po ovima do 520:/

i oni se nude za šišanje idući tjedan

• Moller
    • May 13, 2022 at 10:37 AM
    Quote from st-brajo

pa, po Eurostatu, pola države i nezaposleno :S

https://tradingeconomics.com/croatia/labor-…ticipation-rate

a pola zaposlenih besposleno, znači da 1/4 sve uzdržava, što je uz pomoć današnje tehnologije sasvim dovoljno, za 40-50 godina a možda i ranije, samo će vjerojatno 1/10 biti potrebna za uzdržavanje, ostali će uživati i samo putovati svijetom(naravno uz uvjet da Putin nešto na .ajebe), a cijene dionica turista, e tooooo će tek biti užitak dočekati

• Moller
    • May 13, 2022 at 10:29 AM
    Quote from Marin83
    Quote from BudFox

Zvane ako ovo čitaš samo ću reći : Respect :!:

https://www.24sata.hr/news/ovaj-sdp-…una-kuna-714667

Koji kmetovski mentalitet, duboko u mozak su nam usadili da ako ne radiš za nekoga i primaš plaću da si onda nezaposlen...ako je ovaj čovjek nezaposlen ,a zaradio pola milje kuna, onda je pola države nezaposleno, jer se također bavi trgovinom. ..

Burza je kao i svaka trgovina, kupi što jeftinije, prodaš što skuplje, također ponekad organiziraš akcije, jer ti treba keš, na količinu daje popust itd...

ako malo bolje razmisliš, cijeli život je u stvari trgovanje, svi mi stalno nešto kupujemo ili prodajemo, ne uvijek nužno za novac

• Moller
    • May 13, 2022 at 10:06 AM
    Quote from maratonac

Tržište kapitala je trenutna tema u Saboru na HRT4.

onda prodavaj-spašavaj ^^

• Moller
    • May 13, 2022 at 10:05 AM

ovaj Viro kao da će trajno ostati u PSN,

Viro ima vjerojatno 4 uposlena, ŽZ, MB, IR i neka teta u administraciji, prosjek bruto plaća oko 20000kn,

a nešto imovine očito ima još neprodano+vjerojatno sl.automobili, kakva zgrada..........

• Moller
    • May 13, 2022 at 9:48 AM

bome se udara, nemoš sve stić pokupovati od navale

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • May 12, 2022 at 11:02 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from havi

Je prirodno je, a koliko vidim po komentarima i lajkovima već neko vrijeme većina vas je vani. Sto drugim riječima znače da neće bas biti onako kako je većina ovdje nacrtala u glavi. Puno ih je izletjelo van na početku rata, a dosta njih i nedavno.

Zanimljivo je to. Ako se slučajno uzlazni trend nastavi i trenutna volatilnost u dogledno vrijeme smanji, mogli bismo imati jedan poveći zanimljiv squeez. A zapravo, dovoljna je samo jedna dobra vijest. Jebiga, može biti zgodno kad je većina uvjerena da je u pravu, al se ipak nadje na krivoj strani trenda.

Možda su svi vani, ali i dalje sve dionice imaju svog vlasnika, niti jedna nije napuštena!:) :S

upravo tako, sada i moje od neki dan ismijavane od 550 imaju novoga vlasnika po 510, ma gdje još ima bolje, da za 8% dobiješ uživo obrazovanje 100% , kažu stari ljudi, samo uči, znanje ti nitko ne može oduzeti, samo i s neznanjem je isto tako

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • May 12, 2022 at 10:52 PM
    Quote from Marin83

PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija B:

-31.12.21., 91.422 dionica

-09.05.22., 101.989 dionica

PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija A:

-31.12.21., 1.500 dionica

-09.05.22., 7.800 dionica

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------

kupuje se kupuje...

Display More

to kupuju od Rajana :)

vi valjda ne dobijete one izvještaje o vašem portfelju u mir, fondu, meni zadnji stigao, kažu negativni prinos ili tako neke glupe isprike

1. Privacy Policy
  2. Kontakt