1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • May 31, 2022 at 10:29 AM
    Quote from D_artagnan

Ma ja, sve su to političke igre koliko će biti konačna cijena nafte i benzina, dizela..

Uostalom kroz neko vrijeme 2-3 godine bit će i potreba za naftom pasti poprilično kako se prošire solari i novi tip baterije za transportna vozila.

[mediji]

[/media]

Nafta i plin će morati biti poprilično jeftini da mogu konkurirati obnovljivim izvorima.

Zato Rusija i vodi rat jer joj glavnina prihoda nafte i plina nestaje kroz par godina. Jer za grijanje možeš već i sada koristiti solare sa klimama i dizalicama topline.

nafta mi se čini vozi počasni krug

Hoće li nestašica kabela presuditi klasičnim automobilima?
    LONDON - Skromni i jeftini svežanj kabela postalo je zbog nestašice uzrokovane ratom u Ukrajini noćna mora automobilske industrije, zbog čega neki čak…
    seebiz.eu
  • ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • May 27, 2022 at 2:51 PM

mogu li ovdje pomoći Emilovi bomboni, teško

Davos: Svijet je na putu za najgoru krizu s hranom u novijoj povijesti
    Zbog rata u Ukrajini potrebna je stabilizacija globalnog prehrambenog sustava koja zahtijeva suradnju i partnerstvo među ključnim poduzetnicima u poljoprivredi…
    lidermedia.hr

• Moller
    • May 27, 2022 at 2:30 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

za početak bi bilo dovoljno da investitori ne odustaju tako lako od divdende i bacaju svakodnevno svoje papire drhtavim ručicama:)

daj šuti još malo;)

može, samo mi odaj da još kupiš ili da prodaš još malo :/

vidim da bih i ja mogao postati sretni kupcac, što je za moj renome petkom tada dvostruki užitak, kupiti petkom i imati neizvjestan i uzbudljiv vikend, neprocjenjivo :)

• Moller
    • May 27, 2022 at 2:14 PM
    Quote from tin
    Quote from tenchi0110

Vi ste toliko prenabrijali korisnike foruma/dioničara sa tim silnim najavama dividende da ste vjerojatno napravili medvjeđu uslugu sebi i svima nama postojećima kada dobijemo službeno da gospoda iz Groada neće isplatiti dio kolača ove godine....

Može biti i ta opcija...u svakom slučaju ja bih radio bio u dionici bez obzira na dividendu dolazi nam razdoblje još viših vozarina i sve boljih izvješća za Q2 očekujem između 85 i 95 mil kn neto za cijelu godinu očekujem neto zaradu od oko 200 do 250 kn po dionici...a da navijam za dividendu navijam jer sam mišljenja da bi isplata dividende od 30 + kuna mogla privući nove ulagaće u dionicu i samim time znatno podići vrijednost dionice koja je svakako podcijenjena....za ozbiljniji rast ovdje potrebno bar četiri do pet dana trgovanja sa 5000 + dionica dnevno.

za početak bi bilo dovoljno da investiori ne odustaju tako lako od divdende i bacaju svakodnevno svoje papire drhtavim ručicama :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 27, 2022 at 2:10 PM

crobi nije nikada iznevjerio petkom, pa mislim da neće ni ovaj put, ali zato u ponedjeljak krećemo oštro da zaključimo ovaj mjesec u velikom plusu

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Moller
    • May 27, 2022 at 10:54 AM
    Quote from havi
    Quote from Milijarder

Izgleda da su novinari od nekoga, dobro plaćeni da unište sezonu!

Snime bezopasnog morskog psa modrulja, koji jede planktone, negdje usnime žute nakupine peludi i dvije meduze, i gotovo, eto ga ide "smak svijeta" u Istri.^^

Nece nas pesek zezat..

https://www.coolinarika.com/inspiracija/mo…18-0242ac12005d

imal po 33,50 porcija :)

• Moller
    • May 27, 2022 at 10:34 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

ma ima svega, ali osobno sam se prošle godine kupao i more me "grickalo" e sada, možda je to baš dobro i zdravo, ali ipak je malo neugodno da bi u potpunosti uživao, mislim da općenito sve kvarimo, iako nema potrebe, čovjek je sigurno najveća štetočina na planeti, a što je najgore sve to radi sam protiv sebe i novih naraštaja

Dobro je da većina normalnih ljudi, niti ne čita ovakve budalaštine po portalima! :)

A, da ne zaboravim reći, turista je na cestama, ovih dana, kao da smo usred sezone! :)

U plićaku kod Medulina snimljen morski pas, pogledajte video
    Nagađa se da se radi o morskom psu lisici koji nije opasan za ljude. To je vrsta morskog psa iz porodice sabljaša koji može narasti i do pet metara
    www.vecernji.hr

a što su trebali napisati, nismo ništa vidjeli ili to je naš domaći pasić Medulinko, budimo realni, možemo li sa sigurnošću djeci objasniti da taj nije opasan i da je baš ugodno u njegovom društvu

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • May 27, 2022 at 10:09 AM

za sada mu baš i ne uspijevam

SAD odbio Putinov prijedlog za ukidanje sankcija u zamjenu za žitarice
    BERLIN – Sjedinjene Američke Države odbile su u četvrtak poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina na ukidanje ekonomskih sankcija u zamjenu za deblokadu…
    seebiz.eu

čudno, nigdje ne spominju Granolio, a bome ni Putina :/

Ove četiri korporacije drže prehranu svijeta u svojim rukama: Gdje god se nalazili i što god konzumirali, teško ćete ih izbjeći
    Zbog ruske invazije na Ukrajinu, što je dovelo do poremećaja i obustava u opskrbnim lancima, svijetu prijeti nova globalna kriza hrane. Međutim nisu svi…
    www.tportal.hr

• Moller
    • May 27, 2022 at 10:04 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from Moller

malo bi mi bilo čudno da ovo utječe na rasprodaju dionice, ali svakoga se vraga u tom moru pojavljuje, malo cvjeta, malo meduze, tu i tamo kakav se morski pasić pojavi, uglavnom smo od svih mogućih mjera za očuvanje, uspjeli ubrzano uništiti i ovaj resurs

https://seebiz.eu/trzista/ceski-…u-istru/276406/

Izgleda da su novinari od nekoga, dobro plaćeni da unište sezonu!

Snime bezopasnog morskog psa modrulja, koji jede planktone, negdje usnime žute nakupine peludi i dvije meduze, i gotovo, eto ga ide "smak svijeta" u Istri.^^

ma ima svega, ali osobno sam se prošle godine kupao i more me "grickalo" e sada, možda je to baš dobro i zdravo, ali ipak je malo neugodno da bi u potpunosti uživao, mislim da općenito sve kvarimo, iako nema potrebe, čovjek je sigurno najveća štetočina na planeti, a što je najgore sve to radi sam protiv sebe i novih naraštaja

• Moller
    • May 27, 2022 at 9:45 AM

malo bi mi bilo čudno da ovo utječe na rasprodaju dionica, ali svakoga vraga se u tom moru pojavljuje, malo cvjeta, malo meduze, tu i tamo kakav morski pasić se pojavi, uglavnom smo od svih mogućih mjera za očuvanje, uspjeli ubrzano uništiti i ovaj resurs

Češki mediji pozvali građane da ne kreću na odmor u Istru
    PRAG - U češkim medijima posljednjih dana pojavila se vijest da su hrvatsku obalu preplavile meduze koje bi mogle ugroziti turističku sezonu, navodi Glas Istre.
    seebiz.eu
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • May 26, 2022 at 4:09 PM
    Quote from KultLicnosti

Uzdamo se da je Gazda reformator HR pravosuđa.

čekaj, zar već nemamo jednoga u BiH ili je taj samo za najvažniju sporednu stvar na svijetu

• Moller
    • May 26, 2022 at 4:06 PM
    Quote from maratonac

Na burzi sam od 2006. godine i umjesto da se burza razvija, ona tone iz dana u dan i postaje sve besmislenija. A najtužnije od svega je da ne vidimo da postoji interes i želja da se nešto promijeni. E, u 15 godina ništa se nije pozitivno napravilo u smjeru razvoja ove karikature koju nazivamo burza.

dobro kažeš, da smo peškariju otvorili imali bi u ponudi više ribe, već vidim i koga bih na vagu stavio za minimalac

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • May 26, 2022 at 11:56 AM
    Quote from LeoNT

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…c-foto-20220522

Intervju s financijskim mastermindom. Ima nesto io Dalekovodu:

Kakav vam je interes u Dalekovodu? Prije nekoliko mjeseci Vujnovac i vi ste ušli u Nadzorni odbor tvrtke.

Tamo smo samo članovi Nadzornog odbora. Josip Jurčević, koji je naš partner u raznim drugim firmama, vlasnik je kompanije. Kao što smo Jurčević i ja ili direktori ili prokuristi u više tvrtki, tako smo Pavao i ja sjeli u Nadzorni odbor Dalekovoda. Vjerujemo da je pred kompanijom svijetla budućnost jer su nakon dokapitalizacije od 410 milijuna kuna svi dugovi vraćeni. Uz to, u Končaru je dobila snažnog strateškog partnera.

Znači, Vujnovac i vi niste uložili svoj novac u Dalekovod?

Ne. To je isključivo investicija Josipa Jurčevića.

Display More

pa i Abramovič je krenuo kao šibičar na tržištu nafte i moljakao koji tanker, a viđe ga sada, uvijek ima dobri ljudi da malo punu u jedra,

za ovoga bih rekao da još nije ni svjestan čijim zubima kruv jede, bilo je takvih sposobnih i oko velikog Gazde, pa se razbježali ko rakova djeca

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Moller
    • May 26, 2022 at 11:32 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ja nisam u posljednjih par godina pretrpio značajnije gubitke i neka se drugi raduju na drugom forumu, ja sam tamo više na zalazim, skužio sam još na Poslovnom da treba nositi kratku frizuru i od tada se šišam uvijek na 1mm:)

Najžešća je gospođa, koja stoji mjesecima na bidu Medike i umjetno održava cijenu visokom i onda se hvali (da je na takav umjetan način) 5% u plusu za ovu godinu...a svatko tko zarađuje više od nje je lažov ...šta ti jal...

Trebalo bi stati sa off-om, jer isprobavamo živce moderature.

ja ću još samo dometnuti da je imala i nekom SM86 silne dionice na asku po 100000kn/kom, a zadnja cijena koju je netko htio platiti 150kn, to je valjda danas taj hotelčić u kojem izgleda radi na recepciji,

gotovo, završio

svašta smo nadrobili pa moderator neka razvrsta

• Moller
    • May 26, 2022 at 11:05 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ma ne stignem ja ni svoje dobitke pregledati:)

Kažem, već se počelo i na drugom forumu pisati, da ja , vi kolega i još par ljudi prijavljuje samo dobitke, a gubitke izostavi...ja ne volim da se insinuira da sam lažov, vjerojatno ne volite ni vi....ništa najbolje onu temu zaključati, jer po nekima moramo biti u najboljem slučaju na nuli.

I da nije prvi red do mora, ali možda ima nekih cca 150 metara zračne linije...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

a di je vlasnički list ? ^^

ja nisam u posljednjih par godina pretrpio značajnije gubitke i neka se drugi raduju na drugom forumu, ja im tamo više na zalazim, skužio sam još na Poslovnom da treba nositi kratku frizuru i od tada se šišam uvijek na 1mm:)

• Moller
    • May 26, 2022 at 10:52 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

tolke pare mlati na burzi pa će s balkona dvogledom gledati utakmicu, ide on u ložu, prvi red do mora :)

Opet ste u krivu, mene balun ne zanima...zaradim dovoljno za svoje potrebe i malo više od toga....mogu vam dati bušte od zadnjih pola godina na pp ako vas zanima, ja ništa ne krijem.

ma ne stignem ja ni svoje dobitke pregledati :)

• Moller
    • May 26, 2022 at 10:42 AM
    Quote from Sheki
    Quote from Marin83

Ja sam stavio košaru, čekam vas... cipli, špari, papline, šta god upadne dobro je...

Ma ko će to sitno čistit :). Marine, disprezirajte malo ulaganja, koliko znam danas je utakmica, a vi imate balkon... Šalim se malo dok traje ova bonaca. Slabo se po bonaci lovi...

tolke pare mlati na burzi pa će s balkona dvogledom gledati utakmicu, ide on u ložu, prvi red do mora :)

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • May 26, 2022 at 10:39 AM
    Quote from sonda
    Quote from Moller

kolega, za takve spike imate temu Što smo danas(u petak) tržili?

Jesu ono bile vaše pet100ice po 45, s obzirom na cijenu koju sada nudite, jelte

još će to potrajati export-import svašta

https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzis…rno-zita-142955

Granolia sam se riješio, ima već neko vrijeme. Zaradio sam neku pinku i sad čekam pad. Ako dođe...

Ovdje je fora što su veliki pomaci u cijeni, pa se može nešto zaraditi, ali sad bih kupio više od 500 komada, nema šanse.

Display More

mslite vi da će Putbull jednoga dana ustati i samo reći; ajde neka brodovi voze te žitarice gladnom svijetu, dosta mi je svega, od sutra i cijenu plina i nafte prepolovite, neka se svijet malo počasti, idem ja malo odmoriti i loviti štuke

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Veliki brodovi moraju početi isplovljavati iz ukrajinskih luka da bi cijene žitarica mogle početi padati
    --- Nije pad u proizvodnji doveo do rasta cijena žitarica u posljednjih nekoliko mjeseci, već više (ne)mogućnost da pristupe svjetskom tržištu Zasad jedino…
    linker.hr

• Moller
    • May 26, 2022 at 10:25 AM

nekako se previše udara po tim turistima (Jdrn, Plag, Rivp) iako se najvljuje sve pozitivno za novu sezonu, nešto tu ne štima, ne bi li burza trebala reagirati puno ranije na sve pozitivno, a događa se upravo suprotno,

izgleda na našoj burzi nedostaje likvidnosti, a preletači ne mogu sve istovremeno pohvatati, i dividende i turiste i brodare, tako da očito jedno trpi radi nečega drugoga gdje je izglednija brza lova

a možda će nam i svjetski medvjedi doći u posjetu u toku sezone, pa su svi ipak malo oprezniji

• Moller
    • May 26, 2022 at 10:13 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ovaj

Kolega, gdje da čekamo za prodat ATGR, već mi je zaradila dividendu, pa da izvučemo još koju kunu povrh???

EDIT: Ova ARNT mi se čini zanimljiva za uložit pri ovim cijenama( jedan od najjeftinijih turista), samo što to vridi kad CERP još nije prodao jednu jedninu dionicu...

jučer smo pisali, na 100€ ccaotprilikeoko

1. Privacy Policy
  2. Kontakt