+atgr
bome dobitnici dejstvuju brzo
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/ZPI-ATGR-f6e40db02dcc45dd830f12507a61a9f0.pdf
+atgr
bome dobitnici dejstvuju brzo
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/ZPI-ATGR-f6e40db02dcc45dd830f12507a61a9f0.pdf
Ajme fuckic., bilo kuda minus svuda
Na Rivijeri sam u minusu ???????????
Sve mi je u crvenom, osim Medike. Nju drže malo drugačiji ulagači. Možda će se moći kupiti koji komad na popust, ako bude sreće da kome žifci
A meni je još uvijek prerano za krenuti u shopping, i nikada ništa od mene
dax se malo odbio, samo je pitanje da li da bi se ponovno zabio, tko rano rani dva gubitka grabi, osobno čekam dividende i onda lagano krenuti s kupnjom, a možda i prodajom![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Tko je prav, tko nije.... ne znam
Al' da je vozni park impresivan, to je.
I ako je kupljen od članarina, sve petica
Tko se ono vozio na biciklu, kralju podnjeti ostavku ? Mislim Nizozemac
ajme konja ![]()
Kolega Status, mišljenja sam da će ove sezone u svim europskim turističkim destinacijama “pretjerivati” s cijenama i smještajem i hranom i pićem i svim ostalim uslugama iz jednostavnog razloga što je to nužnost zbog inflacije i povećanih ulaznih troškova poslovanja. Očekuje nas vruće ljeto i figurativno i doslovno.
slažem se u potpunosti s svime, još nisam vidio da turisti vuku sa sobom termosice i prijenosne hladnjake, a vide to i ugostitelji, veliki se novac akumulirao kroz coronu u ušteđevinama i ljudi jednostavno žele to prebaciti nekome drugome da se manje sekiraju, nešto kao brigo moja prijeđi na drugoga, čak se i ministar finacija tome veseli, pogledajte pokazatelje o punjenju proračuna, na kraju sva ta podijeljena lova opet dolazi uhhljebima na potrošnju i ponovnu podjelu
sve to nekoliko "stranih medvjeda" razbuca u tjedan dana, iako moram se složiti, sve što je navedeno daje lijepu priliku za naše turističke uzdanice, čak je netko i Plenkovića izvjestio da prema financijskim pokazateljima već imamo bolje rezultate u odnosu na 2021, jedino se bojim uspoređivati cijene njihovih usluga i dionica, to je toliki nesrazmjer, da smo mi ulagači u dionice stvarno najgluplji u strukturi investitora, pa ebate, da smo vezani na kuglicu sladoleda, već bi bili na duplim cijenama
nemam pojma kud će cijena al vidim da ide dole......zarada je trenutno dobra, možda i odlična (ako su svi brodovi vozila u q2, jel nemam pojma kakav im je raspored dokovanja) što ne znači da će tako ostati dovijeka ........i prije nego su ovako zarađivali cijenu je još prošle godine došla do 570 što zna da je tržište gledalo naprijed a tako će bit i sada a kako taj pogled naprijed izgleda nemam pojma pa zato pogledam market i vidim šta on misli o tome.......a market trenutno baš i ne puca od optimizma......
60 lipa dnevno po dionici je 10 lipa po dionici više nego da svaka dionica skupi jednu plastičnu bocu dnevno ........respektabili skupljači su to.....ali može i bolje, dosta bolje...... ..
uglavnom dionica pada kako sam i očekivao i meni je bitno da sam dobro procijenio "na kraju dana" i nisam se gurao na kupnju ni danas,ni prošli tjedan, ni tjedan prije a ni tjedan prije tjedan dana prije.......
Evo danas Kraljica 32 transakcije. Sad tko će ga znat jesu li mudriji ovi s lijeva ili s desna. A vas kolega nigdje?
a jel deda što pripremio za Pomorsku večer danas, gledaj što tamo tone, sad ne posluje više s kontroverznim poduzetnikom, pa mu je cijena valjada niža
samo dividendnne i to one najteže, nije vrijeme od igre
Trziste vani je nazalost lose i tek slijedi jaci zaron, pa ni ZSE ne moze ostati zauvijek imuna na to stanje vani. Pogledajte samo današnji harakiri na kriptovalutama.
to se sve kod čika Đuke riješiii, simbolika na najjače
eto i sretni vikend prošao, 'oć'moli danas onda kupovati
Kraljica po 506. Čekam još na nižoj skalini.
ako ode još niže biti će to Pepeljuga
eto i sretni vikend prošao, 'oć'moli danas onda kupovati ![]()
rekao sam da je netko prokužio da je Putin dobra mušterija,
kada se malo nakupi milijardica, on će sve češće osjećati slabost i vrtoglavicu od svjetskog ringišpila kapitala, goriva i oružja
dobro se danas i završava, kako su vani kovaččnice krenule udarati čekićima, neće se čuditi ni kakva blokada trgovanja, sretan vikend svima ![]()
Ha, nis........
Budem ih zovnuo......mozda mi daju premiju na količinu......
da, da, baš su poznati da su široke ruke, svake godine 30ak milijuna i evo banke za 5-6 godina džabe, a malima kifla i Bozanićev blagoslov ![]()
ako je kupila unutar godinu dana od davanja ponude, morali bi isplatiti razliku svima koji su prodali u ponudi
Zašto ?
Pa nije ona dala ponudu nego Vuković / Zapčić.
a da, paze oni na to ![]()
možda rade novi elaborat
26+ minuta (za sada) bez transakcije.......e, bas sam se usrecio sto sam se uopce ukljucio......
svatko je kovač svoje sreće, imate valjda koju kunu da poboljšate opći dojam burze ![]()
ja bih da nije petak kupovao na veliko ![]()
Display MoreVlastite dionice:
"banka je tijekom 2021 godine kupila 13890 kom dionica po cijeni od 7,16kn. "
kako se može doći do datuma transakcije, zna li netko ?
Ja sam neko vrijeme stajao na HITI OTC na 7kn, dok je kupac bio na 5,50 i čak sam bio spreman prodati po toj cijeni
ali on kupiti nije.
Znaci, banka je kupovala drugim kanalima.
ako je kupila unutar godinu dana od davanja ponude, morali bi isplatiti razliku svima koji su prodali u ponudi ![]()
Vlastite dionice:
"banka je tijekom 2021 godine kupila 13890 kom dionica po cijeni od 7,16kn. "
kako se može doći do datuma transakcije, zna li netko ?
nadam se da će sud uzeti u obzir konslidaciju, a ne gledati samo Viro
ni dividenda ovdje ne pomaže ![]()
uskoro 4xjeftinije, a neki ipak kupuju ove skupe dijonice ![]()
sigurno oni nešto znaju,izgleda je divka sigurna u ovome slučaju