1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 21, 2022 at 10:37 AM
    Quote from Blister
    Quote from tin

S današnjim danom po mom mišljenju počelo se skupljanje na ATPL koje će trajati do isplate dividende...bit će zanimljivo vidjeti knjigu dioničara za 14 dana...ako netko ima novu knjigu i spreman je podijeliti na privatno...ja ću kupiti za 15 dana pa ću vratiti uslugu....treba tu strpljivo pričekati da se proda ova količina koja je kupljena proteklih par dana...neće to ići odmah gore puno trejdera je tu...

Količina aska govori o količini trejdera i povjerenju u dionicu. Bid je slabašan

to nije slučajno da su se baš svi nakeljili s 200ticama, to je organizirani pokret otpora

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2022 at 10:34 AM
    Quote from amerikanec
    Quote from Moller

-ATPL, "dividenda" duplo veća, izglasana na sigurnom

Imam i ja kupljeno po 460 al ne diram.

Stara sam ja mazga s oziljcima pa mi se više neda dobiti saku u oko😄

a što da radim , ljudi ponudili, ja dao

ma ima uvijek dionica, samo nekada potraje dan dva dok se ne nabaviš nove, ne nužno istoga izdavatelja, treba još uzeti na Atgr +13kn dividende

• Moller
    • June 21, 2022 at 10:31 AM
    Quote from Marielena

Zar je jucer bila objava da idemo u stecaj?

Kakva je to trgovina?

predložena dividenda je dala svoj doprinos da ulagači pokažu kakvo imaju mišljenje o tome,

trgovina je takva da mislim da bi uskoro mogli naljutiti i najvećega, a onda znamo da se i 150 kn dizalo u dva tri dana

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2022 at 10:14 AM

+ATPL, biti će danas opet "dividende", neki izgleda uplaćuju

• AGROKOR

• Moller
    • June 21, 2022 at 10:01 AM

a viđe Antiše našega, kažu bježi od novinara, da je sreće njega bi neke druge institucije propitivale, zato se i povukao i maskirao kao dr.Dabić

taj je stručnjak, da je vjerojatno i na fakultetu bježao da ga ne ispituju

Bio je glavni akter u sprečavanju propasti Agrokora, a onda nestao iz javnosti: Otkrivamo čime se danas bavi Ante Ramljak
    Kao Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor 2017. prihvatio se spašavanja kompanije od propasti, rekavši da je to kao "spuštanje u nuklearni reaktor bez…
    www.jutarnji.hr

• Moller
    • June 21, 2022 at 9:54 AM

eto ja mislim da će se do isplate dividende tiskati dolje i onda pokupiti što više i možda kao fol popustiti na Skupštini pa udijeliti i možda 50% veću, nemam pojma zašto tako mislim :/

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2022 at 9:38 AM

-ATPL, "dividenda" duplo veća, izglasana na sigurnom

• Moller
    • June 20, 2022 at 9:34 PM
    Quote from tin
    Quote from tenchi0110

Kolega to su prihodi...ne možete računati EPS od prihoda nego od dobiti

Piše dobit iz poslovanja...492 mil.kn ...sveobuhvatna 485 mil.kn...dobit po dionici 321,8 kn.

Piše da, onda bi mogli dva broda poslati u rezalište i podijeliti dioničarima svakome po malo pride uz 20jest kn dividende

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/FI-ATPL-9cfa568872d001c7b2852c7abe4bfe80.xlsx

• Moller
    • June 20, 2022 at 8:47 PM

meni je sve ok, ni u džep ni iz džepa ovih 20kn, ali vidim da im je politika dividende i postupci u priličnom raskoraku, možda je netko s tim zadovoljan što vjerujem da je, pa kako neće biti, neki su i s Gazdom bili oduševljeni, hlapićima je 20jest kuna dosta od majstora mrkonja, ali dobro, imaju još vremena do Skupštine da se poprave, što me čak ne bi iznenadilo, ako se nakupe još dovoljno da ovo podignu na realnih 40-45 kn

• Moller
    • June 20, 2022 at 6:35 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Moller

sa ovih 20 kn samo su potvrdili da je netko znao što će se predložiti i izglasati, naročito ovaj zadnji udar, taj je mobitelom trgovao nakon dojave, transparentnost im je oduvijek bila jača strana u kraljevini

To sto je netko znao nazalost je prirodna pojava na ovoj nasoj lokalnoj bari. Osobno me puno vise pogadja da se tome koji je znao zivo fucka i za sve nas koji ocito vidimo da je znao kao i za tamo nekakve Hanke.

Moglo se prodati i ne tako vidljivo. Ali nije, čemu trosit vrijeme kad ovako ide.

objavljena politika dividende je dala naslutiti da je trebalo biti nešto više, ali eto za vjernost kraljici, odlučili su baciti raji 20jest kuna, prije toga je odgađanjem sjednice srušivši za 100kn uz pomoć veleposjednika

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • June 20, 2022 at 4:59 PM
    Quote from tin
    Quote from SOUR

Zna li sudac da je žetva za tri mjeseca i da je jedanput godišnje. Da treba napuniti silose. Ili ga treba netko podsjetiti.

Kakva žetva pa VIRO više ništa ne proizvodi...zar tvornica nije zatvorena???

ne proizvodi Viro, ali proizvodi Žito i ostali mali proizvođači, Slavonija je dijelom u zakupu Žita, a ono je vlasnik Termes grupe, koji je preko vlasništva u Novprosu osnivač HIŠa s 40% , tako će se sve to lagano riješiti na opće i još veće zadovoljstvo bosansko-hercegovačke družbe, a malima će i dalje biti kako to obično biva na našoj burzi, neki su već izgubili, a neki će možda i zaraditi

• Moller
    • June 20, 2022 at 4:50 PM

sa ovih 20 kn samo su potvrdili da je netko znao što će se predložiti i izglasati, naročito ovaj zadnji udar, taj je izgleda mobitelom trgovao nakon dojave, transparentnost im je oduvijek bila jača strana u kraljevini

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • June 20, 2022 at 3:41 PM
    Quote from Ardwark
    Quote from Marielena

Sto tocno znaci i kakve implikacije ima na dionicare Vira?

Nista. Vec je u nekoliko procesa odbijeni.

Kako npr. U tehnici tako iu sladorana.

Tako će biti u VIRO. gleda se visi cilj.

A to je 'spas'

Inace, danas objavljeno

Kf odkupio jos dio potrazivanja od Erste. Svi znamo zasto.

Sad čekamo prihvaćanje predstečajne.

Display More

Erste još osporava kod Vira potraživanja KF Partners od 82 mil.

valjda će i to ovih dana riješiti, jer piše da se nadaju postići dogovor do sredine godine, a to je za par dana

• Birtija

• Moller
    • June 20, 2022 at 3:29 PM

i ova garant trguje na ZSE

1renta-800x500.jpg

• Moller
    • June 20, 2022 at 3:25 PM

ovi ga baš natežu do zadnje minute, ili spavaju ili utovaraju

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • June 20, 2022 at 3:21 PM
    Quote from SOUR
    Quote from tin

Zna da ide loše izvješće... poslije izvješća bi cijena mogla zaroniti ispod 80 kn...tek u Q2 izvješću će se vidjeti u potpunosti posljedice rata u Ukrajini.

A u Q3 bi trebalo vidjeti poslovanje ADPL-a za sva sljedeća izvješća. Pretpostavljam da je ADPL već sada dobro posložio proizvodnju. Još koji dan pa će početi Q3, pa tako dalje. Ne znam kome je sada u interesu prodavati i gubiti dok ne pričeka Q3.

dionica je već bila 80ak kuna, kada se nije pretpostavljalo loše rezultate, a sada se gotovo zna da neće ići na bolje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 20, 2022 at 2:16 PM

+atpl jutros i više ni makac, ne mogu ovo više ni gledati, možel se te dijonice naručiti preko Glove, nema smisla više buljiti ko TUŠV

• Moller
    • June 20, 2022 at 2:14 PM
    Quote from tin
    Quote from Etranger

Možemo li se nadat kakvim lijepim vijestima danas ???

Moguće je da poziv na GS bude i danas sigurno ide do kraja tjedna.

obzirom dsa je u srijedu praznik, dat ću im fore do petka u podne, inače, ......i to je previše od mene

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • June 20, 2022 at 10:43 AM

ja pazim što kupujem na burzi da poslije ne moram paziti u trgovalkim centrima, preventiva

• Moller
    • June 20, 2022 at 10:17 AM

netko svako malo podijeli nešto "dividende" s nestrpljivim "mornarima" :/

1. Privacy Policy
  2. Kontakt