Posts by Moller
-
-
upravo je netko blok-irao 5000 po 564
-
-atpl malo, ostavio nalog i jutros netko uplatio dividendu, eto fala
-
jbg, Propade ljetovanje
Policija upala u kuću Tomislava Tolušića! Ured europskog tužitelja: ‘Uhićene su dvije osobe‘Policijski istražitelji rano jutros pozvonili su na vrata bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra Tomislava Tolušića u Viroviticiwww.jutarnji.hrnakon omotnice, stiže i odmotnica
ali budimo realni, lijepo je napravio, nije uzalud zgrabio pare
UŽIVO Na meti europskih istražitelja Tomislav Tolušić, priveden i djelatnik Ministarstva poljoprivredeU suradnji s hrvatskim Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, EPPO provodi hitne dokazne radnje danas, 7. srpnja…www.vecernji.hristražiteljima umjesto Apolitico, posluženo je Politico kasna berba
-
Display More
Što je ovo na aplikaciji hrportfolio dionički fond Generali Nova Europa u 2022. napravio gubitak -60%. Malo manje je spustio dionički fond Intercapital Global Technology u 2022. gubitak -35%. Na trećem mjestu ove godine ZB Euroaktiv gubi samo -22%. Pa ti onda ulazi u hrvatske fondove.
Molio bih savjet od znalaca, gdje bi mogao uložiti da spušim neku lovu, da ne moram platiti toliki porez na kapitalnu dobit?
Imam par kandidata za spušiti lovu, što bi od ovoga dolje moglo najviše pasti? Ne bih baš da ode u stečaj, pa da mogu uknjižiti gubitak još ove godine. Zanima me koja dionica ima najveću perspektivu, ali zapad.
1. ATPL
2. TPNG
3. DDJH
4. DLKV
5. ADPL
6. VART
7. VLEN
8. Obveznice RH
e pa baš kraljica na prvom mjestu, ja bih tu napravio malu rošadu i stavio DLKV na mjesto kralja, jer tamo će sigurno biti još nekih pretumbacija da se počiste zadnje mrvice od sitnih dioničara
-
+ATPL jutros nakupio i ne bi više da si kruv,
no sikiriki za kupiti u petak, biće robe
Nešto ste mi se kolega Moller natovarili Atpl ko brod a ja cjepidlačim na okruglih 400🙂
kada je dobra roba , nikada nisam žalio platiti

-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…_procitaj_jos_d
Pa ovaj indeks je gori od riđovke

Gdje sve samo to iskopaju, Indiana Jones im nije ravan
ništa oni ne kopaju, to su dojave anonimnih izvora:zlo:
upravo tako, oni imaju volju objaviti, a sve podatke šalju ljudi koji ih znaju kao svoj džep, od "prijatelja", kumova, rodbine i susjeda, tako to uglavnom funkcionira, ponekad i ne mora biti anonimno, jer to bi onda mogao biti problem za novinara, jer bi mogao dobiti i netočne podatke, a vidimo da ima i dokumenata kod takvih slučajeva, zviždači uglavnom ne spavaju, ali osim njih svi ostali ili dremaju, spavaju, a bome neke od glavnih institucija i hrču
-
-
uffff dobro je, imamo kodeks
ja se već uplašio da će nas izvarati bez kodeksa
-
+ATPL jutros nakupio i ne bi više da si kruv,
no sikiriki za kupiti u petak, biće robe
-
samo jednu poziciju dijelio sam nekada s Baksuzom i to ušavši daleko prije njega ne osvrćući se na njegovu blogersku propagandu,
nikada se nisam povodio za nikim, pa ni za takiim
-
-
ako on kao član akademske zajednice i znanstvenik (ima i CFA koliko znam) nije mogao 'pogoditi' nego samo jednu dionicu, po meni to više govori o 'našem' trž. kapitala:
nebriga za malog dioničara, svojevoljne uprave i NO-i, nefunkcionalna HANFA i porezna uprava
on je tražio value investicijske prilike na smetlištu fin. instrumenata zvano ZSE-a
https://www.vecernji.hr/vijesti/krah-i…nog-mora-163316
Gubili su i veci od navedenog gospodina, sve je moguce na burzi.
kod nas su na agrokorkama izgubljene milijarde kN
-
-
N.Baksuz je samo na jednom mjestu pogodio, a sva ostala promašio i sada je on kakttii neki etalon za uspješno ulaganje , asti miša, meni je on dobar kandidat za lovca, jer je puno više prostora za promašiti, nego za pogoditi i tu on ne bi faljiva puno ka na burzi
-
ništa neobično, samo se netko odlučio prodavati jer nije zadovoljan najavljenom dividendom, vjerojatno prelazi na sigurnije i pouzdanije mjesto
-
Ajme, kakvo otvaranje
Nije za kokice.
Više za zanoktice

kraljica pleše sama več 10 minuta.......izgleda da su svi gentlemani napustili zse i nema nikoga da joj se pridruži.......ovako sam ostavit kraljicu na podiju stvarno nije muški...... ali zato su joj nogu podmetnuli......joj,joj.......
dama je već u godinama, a raznorazni mulci natežu je i rastežu što na vlastitom dvoru što na burzi, nije uopće čudno da je jadna pala
-
-
Otišao Marić, izgubljena arbitraža protiv Mola. Danas će opet brodari sve to platiti.
Kolega, čini se da ste imali pravo.
ovakvo šamaranje samo kraljice nije lako gledati ni nama nevjernim Tomama, a kako je tek vama vjernim podanicima, morati ćemo stati u obranu lika i dostojanstva svim raspoloživim novčanim sredstvima
-
Solidna dividenda i prvi kvartal ove godine je bio jako dobar, ali mene više zanima koliko će oni zaraditi na pšenici sad kad su cijene pšenice otišle u nebo i očito će biti manjka pšenice u svijetu zbog stanja u Ukrajini.
Iako sam mislio da im je vino jača strana, prema ovome Kutjevo je 2020. bio peti proizvođač pšenice u Hrvata.
Hladan tuš za ratare - cijena pšenice 2,1 kunu za kilogram?Neće se više sijati pšenicu i gotovo! Po toj cijeni se ne isplati, prve su reakcije ratara na danas objavljenu kotaciju kupovnih cijena Žito Grupe. Naime,…www.agroklub.com
Stjepan Knežević: Očekivali smo otkupnu cijenu pšenice preko 2,5 kn za kilogramTraktori sa pšenicom stižu na gospodarstvo obitelji Knežević u Gundincima. Kako mehanizacija tako i silos rade punom parom. Pri kraju je žetva 30-ak hektara, a…www.agroklub.com+ba dodatak
Hladan tuš i za ratare u Hrvatskoj - cijena pšenice preniska?Neće se više sijati pšenicu i gotovo! Po toj cijeni se ne isplati, prve su reakcije ratara na objavljenu kotaciju kupovnih cijena Žito Grupe u Hrvatskoj.…www.agroklub.ba
Počeo otkup žitarica u Žitoprometu - cijene tržišneNovi Žitopromet Bijeljina danas je počeo ovogodišnju kampanju otkupa žitarica. U rukovodstvu ovog prehrambenog giganta koji je u decembru prošle godine kupila…www.agroklub.ba