1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 9, 2022 at 10:50 AM
    Quote from bjane

https://www.amazon.de/dp/B000TK99C6/…8aaa&th=1&psc=1

malo o cijeni u okruženju:(

nemaju oni Plenkija,

osim toga nigdje se u mjerama ne govori da se ne smije izvoziti

• Moller
    • September 9, 2022 at 10:02 AM

samo bez ograničenja :)

čim se mora ograničavati znači da se roba traži, a tko će kome kako prodavati to će se još vidjeti

možda je Plenki obećao prolazak PSN kao odštetu :)

• Moller
    • September 8, 2022 at 4:32 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Moller

znao sam da će nas nešto opet za.ebati, Plenkimon skinuo 20% .ebe se njemu što je već treća godina PSN

https://www.poslovni.hr/hrvatska/plenk…-struje-4352656

Kako je objavljeno na teletekstu za zaključiti da je pri određivanju cijene šećera i Zadro rekao svoje;

“Premijer Andrej Plenković na Vladinoj je sjednici predstavio odluku o ograničavanju cijena osnovnih namirnica koja stupa na snagu 1. Listopada.

Rekao je da su nakon konzultacija s proizvođačima i trgovačkim lancima dogovorili limitiranje cijena suncokretovog ulja, mlijeka, glatkog i oštrog brašna, bijelog kristal šećera…"

samo neka Plenki još proba limitirati cijenu dionice pa će nas čuti

• Moller
    • September 8, 2022 at 3:47 PM

znao sam da će nas nešto opet za.ebati, Plenkimon skinuo 20% .ebe se njemu što je već treća godina PSN

Plenković objavio mjere pomoći: Ograničavaju se cijene struje i osnovnih namirnica, evo do kada i na koliko
    www.poslovni.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 8, 2022 at 3:39 PM

vani tak roka da oni nemaju kuda nego se skloniti na ZSE

• Moller
    • September 8, 2022 at 3:17 PM
    Quote from Yieldchaser

A od kud takav entuzijazam oko INGRE?

Jelena Rozga @ Arena Zagreb (Zagreb, 17.12. - prosinca 2022) ~ Kupi ulaznice

• Birtija

• Moller
    • September 8, 2022 at 3:14 PM
    Quote from D_artagnan

Ništa vlada ne govori, hoće li se oni dati u proizvodnji da omoguće sve to po tim cijenama? ^^ ^^ ^^ Na koji način misle natjerati proizvođače da rade nešto ako im inputi energije i svih troškova pređu granicu da posluju rentabilnost?

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

i poslije Tita Tito, jest manji al dejstvuje

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2022 at 3:10 PM
    Quote from tento
    Quote from havi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…o-dana-15241776

Prekrasno ak je istinito.

Nemam stim problem, sada bio u amb. na testiranje, išao jer sam bio u svatovima gdje je dosta njih pozitivno, test kaže i ja. Izolacija 10 dana, simptomi, peckanje u grlu, i blago curenje nosa 2 dana.

a kako je mlada, jel i ona dobila unju :/

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • September 8, 2022 at 11:18 AM

https://zse.hr/json/documents/trading_reports/hr/XZAG-Izvje%C5%A1%C4%87eTrgovanja-2022-08.zip

nemoj da bi koji naperio raditi pred NG, treba sve prodati na vrijeme i da se porez uredno plati u novoj valuti

https://zse.hr/UserDocsImages/euro/2022-09-08%20-%20Odluka%20o%20promjeni%20Kalendara%20trgovinskih%20dana%20za%202022.%20godinu.pdf?vel=74515

• Moller
    • September 8, 2022 at 11:03 AM

a što je majketimile zburzica prezentirala na Prime i to Pljus prezentaciji, da nije već stigla paprika iz Makedonije, pa presjednica prezentirala kako se kvalitetno kiseli ka dioničari joj burze

https://zse.hr/UserDocsImages/photos/events/PrimePlus_9-2022_A4.pdf?vel=281582

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 8, 2022 at 10:56 AM

+malo viro, po ne baš sretnoj cijeni

VIRO

-13,13 %

dobro je da nije petak, to bi me baš nasekiralo :/

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 8, 2022 at 10:49 AM

samo rabljenim dionicama pada cijena, sve ostalo raste

Rabljeni automobili skuplji nego prije pandemije
    ZAGREB - Teško je svakome tko trenutno treba automobil jer su rokovi isporuke dugi, tržište rabljenih automobila je prazno, a preostali rabljeni automobili su…
    seebiz.eu

• Moller
    • September 8, 2022 at 10:44 AM

ovo danas nešto vezano za zamrzavanje šećera, baš me zanima kako će izgledati to mljeveno meso sa zamrznutom cijenom, morati će Plenki uvesti kontrolu kvalitete,

za šećer će lako, samo ga nek lizne

Ususret mjerama Vlade: Trgovci podigli cijene mljevenog mesa
    ZAGREB - Evačić kaže da ograničavanje cijena otvara i pitanje opskrbe jer se samo po sebi nameće pitanje hoće li trgovci prodavati robu, ako to i ne bude…
    seebiz.eu
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • September 7, 2022 at 4:28 PM
    Quote from tento
    Quote from Moller

+atpl danas, nije doprinos temi, ali je mom portfelju :/

Gosp Moller, drž se ti mene, ja kad kupim ti odmah iza mene, jer sigurno pada😉

neka samo izdrži do petka, meni 20kn divke tjedno dosta

+ktjv jedva malo po početnoj

• Moller
    • September 7, 2022 at 10:17 AM
    Quote from Paulie

Netrgovanje ima smisla zbog neizvjesnosti koja je pred nama, zima bi mogla biti jako teška za europske dionice zbog rasta cijena energije i ostalih ulaznih troškova. Za par do nekoliko mjeseci moglo bi se dosta toga nuditi mnogo jeftinije na burzi nego je to sada.

Računi za energiju u Europi na svom vrhuncu će porasti za dva bilijuna eura
    Nezavidna vremena za žitelje Europe nisu novost, a nakon razornih valova pandemije, rat u Ukrajini je dodatno zagorčao već unakaženu sliku europskog…
    lidermedia.hr

uzeti će sve natiskane i podijeljene €ure stanovništvu da ih opet mogu podijeliti ako zatreba

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 7, 2022 at 10:11 AM

zanimljivo da se benzin i dizel više cjenovno ne prate, prešli su na formulu trgovačkih centara, skini 50 artikala, podigni 500, svaka čast na pomoći građanima

Benzin ide na 10,62 kune, a dizel 12,89 kuna po litri
    Benzin će od sutra pojeftiniti za 57 lipa i nova cijena će biti 10,62 kuna po litri, dizel će poskupjeti za 54 lipe, na 12,89 kuna, a cijena plavog dizela…
    lidermedia.hr

gosn Davore jako ste mi pomogli našim susretom, kada god se vidimmooo ode mojih 40kn za tvoju plaću, mislim da je bolje da se uopće na viđamo i da nam ne izlaziš u susret, samo stoj na semaforu i ne delaj ništa

• Moller
    • September 7, 2022 at 9:55 AM

evo se i Vladari uključuju, najbolje da kao i gorivo bude Sve po 12kn, najmanje će se zapamtiti

Vlada će ograničiti cijene mlijeka, ulja, šećera, mljevenog mesa? Mjere će biti "teže" od 6 milijardi kuna - Novi list
    Vlada će za uskoro objaviti paket mjera kojim planira pomoći gospodarstvu i građanima u energetskoj krizi. Prema neslužbenim informacijama RTL-a, mjere će…
    www.novilist.hr
  • ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • September 7, 2022 at 9:48 AM

ovih 5000 po 380 je valjda zagrijavanje za

PRIME Plus Investment Webcast

• Moller
    • September 6, 2022 at 4:26 PM
    Quote from kukurijek
    Quote from Moller

oni baš jako brinu za bolju cijenu, sveukupno imaju još 300k kuna, mislim da im je 40 ok za izaći, oni su valjda samo poslužili da održavaju dionicu što duže na ovome nivou dok traje PSN

ne bi me iznenadilo da kupuje i kralj ili netko od podanika za njega

Slažem se, njima 300kkn ništa ne znači i prije su ih "palili".

samo neka oni otpuštaju, ako bi netko u ova luda vremena dok je većina postrojenja na plin trebala nastaviti raditi, onda je to sigurno Sladorana, jer može proizvoditi na mazut, a sudac će sigurno voditi računa o tome da ne bude baš on taj koji će napraviti tilt i game over za našu šećernu industriju, a kakva će biti cijena dionica, to je stvarno u ovom trenutku najmanje bitno

https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/njemacka-suspendira-trzisno-natjecanje-u-proizvodnji-secera-816566

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 6, 2022 at 4:08 PM

nisam dijoničar, ali je zanimljivo

SRAMOTNO: Jesu li stvarno za ovu siću prodani strojevi iz Đure Đakovića?
    sbonline.net
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt