1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• Moller
    • October 14, 2022 at 4:08 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Marsovac

Trgovati će se više kad cijena poraste

Ma natežu se Interkapital i NEXE dd oko tih 45 kn. Veliki kupuje, veliki prodaje. Mogli bi se već dogovoriti i Interkapital kupiti koliko hoće jer NEXE dd sa tih 150.000 kom da sve proda po bidu malo bi prodao. Ovako nema trgovine za nas ostale.

možda bi trebalo obavijestiti te nexeovce da sada prodaju po 45 ono što trenutno vrijedi 75-80, jesu oni zaglavili već odavno unutra i vjerojatno po višoj cijeni, ali malo strpljenja ne bi im škodilo, uvijek bih dao prednost Cerpu da rade takve gluposti, ovi su mi ipak iznenađenje za ovakve poteze ili samo ne žele biti u neobranom grožđu kod "konkurencije"

• World politics

• Moller
    • October 14, 2022 at 3:45 PM
    Quote from Ledica

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2403355.aspx

Je li ova najava Putinove kapitulacije i kraja rata?

VIDEO Biden je javno tražio članicu Kongresa koja je poginula:

ovaj gospodin sve budno motri;

vidim li Vladinu bijelu zastavu ili to nešto leti k nama?

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • October 14, 2022 at 3:32 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Moller

:/kažem ja da vlada sloga među suvlasnicima

" u kuloarima se može čuti informacija da je tvrtka već prodana ili pred prodajom."

https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…secerane-145602

evo neka svi imaju vremena pročitati i neka donesu odluku po kojoj će strani udarati:)

Kao što čekamo da Skupština potvrdi ili ne, prodaju silosa Slavonije tako će se i ovome doznati ako su se što isplanirali.

nekako sam mišljenja da će se oni ipak snaći

Nema dizela, nema ni vađenja šećerne repe - francuska vlada oslobodila svoje rezerve
    Nakon što je grupa proizvođača SNFS upozorila da bi nedostatak dizela koji utječe na vađenje šećerne repe mogao dovesti do zastoja u radu tvornica, vlada…
    www.agroklub.com

ako iz ove situacije ne poentiraju, onda se više nemaju što žaliti

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • October 14, 2022 at 3:24 PM
    Quote from komot
    Quote from tento

To mi stalno žena govori, idemo vamo idemo tamo, kada ostarimo nećemo se dati putovati, nisam joj vjerovao, možda je u pravu;(

I ja imam te probleme, stalno nove ideje za putovanja dolaze, a ja volim ulagat. 😁

ulaži na putovanjima, žena će biti oduševljena, neće se htjeti ni vratiti

• Moller
    • October 14, 2022 at 10:38 AM

evo i ovaj gospodin planira dočekati oporavak, a zašto onda ne bi i mi malo sačekali

Moć dugoročnog razmišljanja: Warren Buffett ovih dana ide u veliku kupovinu
    Raspoloženje ulagača ovih dana djeluje pomalo obeshrabrujuće. Uspon burze sredinom godine je završio, ponovno smo ispod lipanjskih najnižih vrijednosti, a čini…
    lidermedia.hr

• Moller
    • October 14, 2022 at 10:12 AM

:/ kažem ja da vlada sloga među suvlasnicima

" u kuloarima se može čuti informacija da je tvrtka već prodana ili pred prodajom."

Ostaje li Hrvatska bez posljednje šećerane?
    Proizvodnja šećera u Hrvatskoj imala je svoju prošlost, ali bojim se da nema svoju budućnost. Riječi su to ekonomskog analitičara Damira Novotnyja jer su se…
    lidermedia.hr

evo neka svi imaju vremena pročitati i neka donesu odluku po kojoj strani će udarati :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 14, 2022 at 10:05 AM

+tpng

+koei

malo mi je neobično petkom kupovati

• Moller
    • October 13, 2022 at 3:45 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Roki

Prženje je krenulo vani, eo u pola sata su se USA futures i Euro burze ai kripto srozali po par % nakon što su već 5-6 dana završili u crvenome...
    Zse kasni ali vidim da lagano pada ai bid se povlači na izdanjima koja pratim. Ako ne danas, sutra će ZSE pasti momački...

Da, mogao bi sutra biti Veliki petak.

gdje mi ulažemo, dobro se i držimo

Milanović o Plenkovićevoj izjavi: To je udbaško-kagebeovska konstrukcija
    <sub>ZAGREB - “Zrakoplovno-tehnički zavod je pod ingerencijom ministra, odnosno premijera, HDZ-a. Ja u to nemam uvida, mene se to ne pita. Ja ni ne znam tko je…
    seebiz.eu
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • October 13, 2022 at 3:31 PM
    Quote from Normani
    Quote from D_artagnan

3. svjetski rat... a ono samo jedna zemlja bolesni agresor i radi sra*je, svi normalni u svijetu protiv nje ^^

Svi normalni su protiv, da.

A sada pogledajte tekst transparenta usred Zagreba napisan 22. siječnja 2022. godine tj. mjesec dana prije ruskog napada na Ukrajinu. Autor je veća skupina aktivista koja je svoje stavove promovirala, između ostalog i na Facebooku. Ili je to možda samo Štoholmski sindrom?

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ju/2334446.aspx

meni vuče na Zokijev rukopis, morala bi Sanja malo intervenirati kod profesorice hrvatskoga, predugo je učio Ruski

ili je izija previše kvarne ribe

UŽIVO Plenković: Milanović se počeo nenormalno ponašati otkad je Kovačević uhićen
    VLADA je danas održala svoju redovitu tjednu sjednicu, a sa svojom je izjavom završio i predsjednik Zoran Milanović pa se medijima odlučio obratiti i premijer…
    www.index.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • October 13, 2022 at 3:25 PM

-podr malo

+ktjv u nadi da će uskoro u redovno trgovanje

• Moller
    • October 13, 2022 at 3:17 PM
    Quote from accountant
    Quote from Marielena

Nema se tu odavno što spržiti. Mislim na mirovine.

kako nema Marielena ?

nakon što smo anulirali stari Agrokor, fondovi opet imaju 'priliku' kupiti Fortenovu od Vujnovca :P

kaže stara narodna: 'lako tuđim gloginje mlatiti'

to bi se zvalo ulaganje u budućnost, neizvjesnu doduše ali ipak budućnost, tako su mogli spasiti i staroga Gazdu, Sanaderove gro$e $pil€ su bile pi#kin dim za ove nove malverzacije

• Moller
    • October 13, 2022 at 10:53 AM

Martin Evačić (NTL): Vlada ograničenjem cijena devet namirnica prešutno krši zakon
    Martin Evačić cijeli je život posvetio trgovini, najprije kao komercijalni direktor Narodnoga trgovačkog lanca, a onda kao njegov glavni direktor, i na toj je…
    lidermedia.hr

" Kritični proizvodi bit će prije svega svinjetina i šećer. Tu su dobavni lanci potrgani i opterećeni i svašta se događa."

• Moller
    • October 13, 2022 at 10:28 AM

dijonice će uvijek padati i rasti, tko nije spreman na vožnju vlakom smrti, na njega niti ne sjeda

sačekajmo izvješća u miru, neke stvari će sigurno porasti, a neke će i pasti, samo treba dobro odabrati ;) :)

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • October 12, 2022 at 3:03 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from maratonac

Novogradnja u centru grada Zagreba bez problema ide po 5.000 eura. Problem su starogradnje u centru jer su nakon potresa ljudi oprezniji kaj se tiče takvih ulaganja.

Pa to kažem, svaka čast ekipi što proda. Dok ima likova koji su spremni toliko izdvojiti za malo betona... super :S

škutori ne kupuju, samo "Škugori" &Co

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 12, 2022 at 9:43 AM
    Quote from tollway
    Quote from Moller

-J&T Banka dd ne svojom voljom :psovka:

kaj se tu događa? skviz-aut?

da, gotovo

barem smo oslobodili nešto likvidnosti, sada samo ostaje da vratimo izgubljeno :)

• Ulaganje u solarne elektrane

• Moller
    • October 11, 2022 at 9:01 PM
    Quote from Normani
    Quote from havi

Novi auto vide susjedi , ekipa na poslu itd.

Ne samo ekipa na poslu i susjedi. Mislim da je također važno vidjeti i izliječiti, supruge, ljubavnice. Gotovo ako je velik. Žene navodno vole kada muškarci imaju velike. Aute. :S Dakle, auto je iz narodne perspektive ipak dobra investicija u marketing. :P

totalno pogrešan pristup, osobno pri kupnji uvijek vodim računa o prvenstveno sigurnosti, zatim udobnosti i rentabilnosti, sve u stvari ovisi kakve su osobne potrebe korisnika, ako prelazi puno km onda ulaganje u kvalitetan automobil nije razmetanje, ako sjedi doma onda je sigurno ulaganje u solare isplativo,

osim toga, ne želim imati nikakve izdatke za mehaničare osim redovnih servisa, u najboljem slučaju ne želim se uopće s njima upoznavati, jer kod njih nema istaknutog cjenika, nego poviri van da vidi s čim si došao, to mu je glavni element za kalkulaciju pri formiranju cijene usluge,

sada i mali osvrt i na kočoperenje pred drugima, pa naravno kada te vide s velikim, da se podrazumjeva da solare već imaš

a ti kad dođeš kući s tri popluna se pokrivaš i dršćeš, samo da benzina moš natočiti za sutrašnji krug :)

• BPBA (J&T Banka d.d.)

• Moller
    • October 11, 2022 at 8:36 PM
    Quote from Hoby

Meni nista nije sjelo, samo su maknute s gledalice, pise odregistrirano, a isplata 0,0, isto tako mi je bilo s Hidroelektrom. Jesam li nešto propustio, po koliko su platili, 3 kune i nestao sitno?

platili su pošteno kako su i obećali, ali nisam baš provjeravao u lipu, po uplaćenoj ukupnoj količini novca rekao bih da su platili 3,31

samo što je to, ako smo prije 2-3 godine trgovali do 12, a po 7 je išlo standardno,

meni jučer nestale s popisa a do uvečer uplatili novac, možda će tako i vama

• Što smo danas tržili

• Moller
    • October 11, 2022 at 10:45 AM

-J&T Banka dd ne svojom voljom :psovka:

• BPBA (J&T Banka d.d.)

• Moller
    • October 11, 2022 at 10:38 AM

bome i pare se već na računu i to još jučer uplaćene, nema što, prava poštena pljačka, hvala premijeru i svim institucijama što budno motre radarima, tako da nitko neopažen ne može doći u Rvatsku i popišati nas kad mu se ćefne

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • October 11, 2022 at 10:08 AM

možda je samo problem što je previše Bosanaca doselilo u Hrvatsku i svaki ima po dvije mješalice :)

'Hrvati imaju prastaru naviku da svoju štednju nastoje pretvoriti u nekretninu. Gotov novac ulažu u beton'
    U svim životnim područjima cijene rastu, a tržište nekretnina nije iznimka. O tome koliko su porasle cijene, zašto i što možemo očekivati u narednom razdoblju…
    www.tportal.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt