Da bi nam bilo bolje prvo treba biti gore 😁
Posts by noname
-
-
Baltic Dry Index Falls 0.52% to 2,277
Capesize +5.03% to $21,181
Panamax -3.82% to $24,309
Supramax 58k tons -3.51% to $22,013 -
Freight futures am update
Capesize down ~6%
Panamax down ~6% -
-
Kad smo kod ega mislim da se iza probe krije mitko... Sorry na oftopic.
-
Chinese inland coal mines shutdown due to earthquake
Menyuan autonomous region in Qinghai reported a 6.9-m earthquake overnight, the government orders 16 coal mines in Gansu, the neighboring province, to evacuate miners and pause operations for safey.
-
New #drybulk targets from Greg Lewis, BTIG:
✧ Top pick: $GNK.
PT $26 (now $16.13)
✧ BUY $EGLE.
PT $65 (now $45.47)
✧ BUY $GOGL.
PT $12 (now $9.90)
h/t @tonmiletrader https://t.co/cSVRQwDFXa
-
Capesize up ~4%
Panamax up ~2%
-
Capesize up ~1%
Panamax down ~5%
-
Koliko pratim na twiteru glasine kolaju da ćumur embargo uskoro prestaje
-
Sve zeleno vani, Dsx 10% porasla, definitivno ovaj ćumur embargo odrađuje svoje
-
Sretna Nova svima, neka bude uspješna a Nav brodara bar 1,5 puta cijene 😁🍻
-
-
BPI timecharter average Weighted average of the 5 T/C routes 82500 22638 1178
BSI timecharter average Weighted average of the 10 T/C routes 58328 25330 -375
BHSI timecharter average Weighted average of the 7 T/C routes 38200 26607 -450
-
No respite for Capes today. C5 said done at $10.15/t (-20% vs yday index)
Jan FFAs -6%
FE discharge congestion falling fast (14% since the weekend), releasing vessels for Aus loading
The Atlantic also seems well supplied
The BCI could easily fall more than -10% today as well https://t.co/Oxsm5kieiU
-
Pogledajte aukciju za Supramax iz 2012...................... Starting Price:$14,460,000 USD http://www.shipbid.net/English/PPXXDe…CFD76DA49DD99DE
Ode na 16,4M, strašno....
-
Vidim da si uzeo sve obveze iz konsolidiranog FI, a da li si uzeo i vrijednost ostale noncore imovine? Nekretnine, kompanije etc Koliko to može cca vrijediti?
Jesam u jednoj drugoj tablici ali sam ovo postao jer mi se učinilo poprilično zanimljivim. Vrijednost koju sam dobio sa ostalom imovinom je 556,38 kn po dionici.
Post iz 8. mjeseca. I tada su govorili da je kvartal uračunat u cijenu pa eto dočekali fundament.
-
Tečaj dolara 2007 bio cca 4,6 do 5 kn za dolar. Hm, čudim se samom sebi da mi to prije nije upalo u oko. Nije ni čudo da sa manjim vozarinama zarađuju ozbiljnu lovu.
-
"Jadroplov udvostručio kvartalnu dobit
Autor/izvor: Romana Dugandžija
Jadroplov je u siječnju ove godine iz vlastitih sredstava prijevremeno otplatio obvezu po dugoročnim kreditima, koji su bili osigurani državnim jamstvom prema jednoj tuzemnoj banci u iznosu od 5,04 milijuna dolara.
Jadroplov je u trećem kvartalu udvostručio dobit u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a rezultat u prvih devet mjeseci višestruko je bolji. Naime, kvartalna je dobit iznosila 20,12 milijuna kuna dok je dobit za devet mjeseci 56 milijuna kuna dok je u istom razdoblju prošle godine kompanija bila u gubitku 3,4 milijuna kuna.
Navedeni bolji rezultati ostavreni su usljed poboljšanja stanja na međunarodnom pomorskom tržištu, zbog povećanja flote za jedan brod te usljed prodaje jednog starijeg broda, navodi se u komentaru izvješća. Kumulativno u promatranom razdoblju ukupni prihod veći je za 29 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznosi 270,6 milijuna kuna , dok je u trećem kvartalu prihod porastao 34 posto na 94,6 milijuna kuna.... "Članak iz 2007. Treći kvartal dobit 20 milja kn, vozarine tada bile puno više a cijena dionice mislim da je većini znanih 800 tinjak kuna. Godišnja dobit na kraju bila 90mkn. Malo povijesnih podataka da bude zanimljivije uspoređivati predstojeće kvartalno izvješće.
-
Od ukupne tržišne kapitalizacije u slobodnom prometu je po ovim cijenama oko 38mkn. Zadnja tri dana protrgovano više od 2mkn. Zanimljivo će biti vidjeti stanje u prvih 10 dioničara, a osobno se nadam da nas što više drhtavih ručica napušta.