Svako stvara sliku sam i odlučuje o kupnji i prodaji na osnovu svog znanja,iskustva ali mi je fascinantno da jedna dionica koja nije bas među likvidnijima danas promet ostvarila uglavnom ako i ne sve sa skidanja aska.Ocito da se nekome žuri,a zašto mu se žuri to neznam.U svakom slučaju biti će intetesantno današnje trgovanje.Oće li se jučerašnji trend nastavit uskoro ćemo viditi.
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
Danas sam pratija trgovanje i uglavnom se skidalo sa aska.Fantastičan promet i porast od 7%.Mislim da je došlo vrime da se dionica otključa.Bila je taoc nelikvidne burze.Biti će ujutro intetesantno na otvaranju.Gospodo forumaši volija bi čuti vaša očekivanja?
Netko vam trpa (sleng prodaje ) dionice po cijeni iznad 20 kn, što je ATH
Sada kupuju optimisti i dugoročni, a prodaju iskusni ulagači na ZSE .
Inflacija i porast cijene čelika im ubija profit, a još su tu i tone
željeza za planirani dok, tako da ništa od dividende još par godina, a
Talijani će već izvući uloženu lovu preko tog dok-a, a već je izvlače i
na druge načine preko repromaterijala i slično.
Nikad do sada nisu imali toliko posla.Njiga narudžbi im je puna,šta se tiče željeza i čelika cijene su se stabilizirale,a šta se tiče da je cijena na vrhu to nije nikakav problem jer je fundamenti opravdavaju i opseg poslova.Divku ne moraju ni isplaćivati samo nek dionica odradi šta bi trebala.Kako kaže krizni stožer ključna su iduća dva dana!
-
Danas sam pratija trgovanje i uglavnom se skidalo sa aska.Fantastičan promet i porast od 7%.Mislim da je došlo vrime da se dionica otključa.Bila je taoc nelikvidne burze.Biti će ujutro intetesantno na otvaranju.Gospodo forumaši volija bi čuti vaša očekivanja?
-
Nije dobra situacija u firmi ,za plaće se dižu krediti .Sve objave su na dugom štapu.Sad nije situacija dobra a budućnost je neizvjesna.
-
I na bidu i na asku ista osoba ,obori cijenu npr sa 300komada pa kupi 600.Zanimljivo i danas span ce biti među trgovanijima,kupac ce uzeti količinu koju je naumio ali sa drugom tehnikom trgovanja!
-
koju cijenu nudi?
-
I danas span najlikvidnini i tako ce biti i u idućim danima ako ne najlikviniji onda među likvidnijim dionicama.Onaj koji kupuje svoj cilj opravdava a to je kupovati a ne baš puno dizati cijenu.To je moje mišljenje🤣
-
Mogao bi span pred kraj burze se ponovo probuditi😂
-
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
-
Volija bi čuti prognozu za sutra?Ima li neko volje napisati par riječi?
-
To je moje mišljenje !
-
Brokerska kuća je dobila nalog da kupuje do cijene 50e određenu količinu.Znači do 50 eura ali da opet ne dize previse cijenu.Ako ne uspiju do 15.02 skupit količinu koju zele a po svemu sudeći neće onda će se dati viša cijena dok se ne skupi onoliko koliko je investitor naumio.Pozz
-
Po ovim fundamentima oko60 eura,a dugoročno vrijed ce i više!
-
kolega biti strpljiv ,ali ovdje je sve na nasoj strani ,samo biti strpljiv !Vrijedi puno vise.Pokoja korekcija nece biti na odmet!
-
Sve šta sam jucer napisao danas se potvrđuje.Prometi ogromni ,cijena up.😚
-
Ulazi u igru jedan malo jači igrač,kvartalni izvještaj će biti odličan i imaju novih ugovora koji bi uskoro trebali bit objavljeni.Pogledajte kako se trgovalo u završnici dana .Sve se skidalo sa aska.U jednoj transakciji mislim da je proslo oko 1000 komada.Ameri se zelene.Svi su preduvjeti za lijep dan za crobex a pogotovo za span!
-
sutra dan D.Bit ce interesantno!
-
To je neminovno.....😘
-
Ništa čudno da je korekcija i to malo jača.Normalna stvar za tržište,jutro bi jos tribalo krenuti sa korekcijom i onda nastavak rasta.Mozda neke dionice koje su zavrsile danas u zeleno ujutro se zacrvene ali nista strašno.Dugo dana se raslo i danas je bila kapitalizacija .Sutra ako dan ne zavrsi u zeleno onda smo u problemu pogotovo mislim na podravku !Živi bili pa vidjeli!
-
Lipa i zdrava korekcija!