1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Spalato33 (grad)

Posts by Spalato33 (grad)

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 9, 2023 at 6:55 AM

Svako stvara sliku sam i odlučuje o kupnji i prodaji na osnovu svog znanja,iskustva ali mi je fascinantno da jedna dionica koja nije bas među likvidnijima danas promet ostvarila uglavnom ako i ne sve sa skidanja aska.Ocito da se nekome žuri,a zašto mu se žuri to neznam.U svakom slučaju biti će intetesantno današnje trgovanje.Oće li se jučerašnji trend nastavit uskoro ćemo viditi.

• Spalato33 (grad)
    • February 8, 2023 at 9:10 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Spalato33 (grad)

Danas sam pratija trgovanje i uglavnom se skidalo sa aska.Fantastičan promet i porast od 7%.Mislim da je došlo vrime da se dionica otključa.Bila je taoc nelikvidne burze.Biti će ujutro intetesantno na otvaranju.Gospodo forumaši volija bi čuti vaša očekivanja?

Netko vam trpa (sleng prodaje ;) ) dionice po cijeni iznad 20 kn, što je ATH :)

Sada kupuju optimisti i dugoročni, a prodaju iskusni ulagači na ZSE :thumbup: :saint:.

Inflacija i porast cijene čelika im ubija profit, a još su tu i tone

željeza za planirani dok, tako da ništa od dividende još par godina, a

Talijani će već izvući uloženu lovu preko tog dok-a, a već je izvlače i

na druge načine preko repromaterijala i slično.

Display More

Nikad do sada nisu imali toliko posla.Njiga narudžbi im je puna,šta se tiče željeza i čelika cijene su se stabilizirale,a šta se tiče da je cijena na vrhu to nije nikakav problem jer je fundamenti opravdavaju i opseg poslova.Divku ne moraju ni isplaćivati samo nek dionica odradi šta bi trebala.Kako kaže krizni stožer ključna su iduća dva dana!

• Spalato33 (grad)
    • February 8, 2023 at 6:15 PM

Danas sam pratija trgovanje i uglavnom se skidalo sa aska.Fantastičan promet i porast od 7%.Mislim da je došlo vrime da se dionica otključa.Bila je taoc nelikvidne burze.Biti će ujutro intetesantno na otvaranju.Gospodo forumaši volija bi čuti vaša očekivanja?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 7, 2023 at 8:47 PM

Nije dobra situacija u firmi ,za plaće se dižu krediti .Sve objave su na dugom štapu.Sad nije situacija dobra a budućnost je neizvjesna.

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 7, 2023 at 1:01 PM

I na bidu i na asku ista osoba ,obori cijenu npr sa 300komada pa kupi 600.Zanimljivo i danas span ce biti među trgovanijima,kupac ce uzeti količinu koju je naumio ali sa drugom tehnikom trgovanja!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 6, 2023 at 1:29 PM

koju cijenu nudi?

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 6, 2023 at 12:36 PM

I danas span najlikvidnini i tako ce biti i u idućim danima ako ne najlikviniji onda među likvidnijim dionicama.Onaj koji kupuje svoj cilj opravdava a to je kupovati a ne baš puno dizati cijenu.To je moje mišljenje🤣

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Spalato33 (grad)
    • February 2, 2023 at 3:01 PM

Mogao bi span pred kraj burze se ponovo probuditi😂

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 2, 2023 at 10:44 AM

I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!

I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 7:50 PM

Volija bi čuti prognozu za sutra?Ima li neko volje napisati par riječi?

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 2:10 PM

To je moje mišljenje !

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 1:37 PM

Brokerska kuća je dobila nalog da kupuje do cijene 50e određenu količinu.Znači do 50 eura ali da opet ne dize previse cijenu.Ako ne uspiju do 15.02 skupit količinu koju zele a po svemu sudeći neće onda će se dati viša cijena dok se ne skupi onoliko koliko je investitor naumio.Pozz

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 11:17 AM

Po ovim fundamentima oko60 eura,a dugoročno vrijed ce i više!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 10:38 AM

kolega biti strpljiv ,ali ovdje je sve na nasoj strani ,samo biti strpljiv !Vrijedi puno vise.Pokoja korekcija nece biti na odmet!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • February 1, 2023 at 9:57 AM

Sve šta sam jucer napisao danas se potvrđuje.Prometi ogromni ,cijena up.😚

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • January 31, 2023 at 7:20 PM

Ulazi u igru jedan malo jači igrač,kvartalni izvještaj će biti odličan i imaju novih ugovora koji bi uskoro trebali bit objavljeni.Pogledajte kako se trgovalo u završnici dana .Sve se skidalo sa aska.U jednoj transakciji mislim da je proslo oko 1000 komada.Ameri se zelene.Svi su preduvjeti za lijep dan za crobex a pogotovo za span!

• SPAN (SPAN d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • January 31, 2023 at 5:59 PM

sutra dan D.Bit ce interesantno!

• PODR (Podravka d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • January 18, 2023 at 11:24 PM

To je neminovno.....😘

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Spalato33 (grad)
    • January 16, 2023 at 7:15 PM

Ništa čudno da je korekcija i to malo jača.Normalna stvar za tržište,jutro bi jos tribalo krenuti sa korekcijom i onda nastavak rasta.Mozda neke dionice koje su zavrsile danas u zeleno ujutro se zacrvene ali nista strašno.Dugo dana se raslo i danas je bila kapitalizacija .Sutra ako dan ne zavrsi u zeleno onda smo u problemu pogotovo mislim na podravku !Živi bili pa vidjeli!

• PODR (Podravka d.d.)

• Spalato33 (grad)
    • January 16, 2023 at 4:15 PM

Lipa i zdrava korekcija!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt