Kakva će im bit ova sezona ako je prošlo izvjesće bolje od rekordne 2019.Adris je tempirana bomba po brojkama i po perspektivi.Valjda ce se i dionica odključati!
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
Adris pokaza svoje pravo lice sa ovim izvješćem.Rezultati bolji od rekordne 2019godine.Fascinantno!Dionice mrtva,nesto danas likvidnija nego inače.Veli nesrazmjer između povlaštene i redovne.Razlika u glasačkom pravu.S ob zirom velika vecina malih uopće ne ide na skupštinu i pravo glasa nije ni bitno.Svi dobivaju istu dividendu pa zdrava logika nalaže da je bolje kupit jeftiniju dionicu.Veliki je nesrazmjer u cijeni između povlastene i redovne,mislim razlika može bit 2-3 eura ali ne više.Ili je redovna predcijenjena ili je povlaštena podcijenjena sami procijenite.Ali na ove rezultate burza mora reagirati.Nekad reagira odmah a nekad sa zakašnjenjem.
-
zadnja proječna cijena dana za svaki paket, tako da nema straha ,za sad prosječna cijena dana za danas je 54,29 i nebi smilo sutra za sad ispod te cijene
-
BCI 5 T/C routes 180000 4754 1519 BPI 5 T/C routes 82500 10520 1963 BSI 10 T/C routes 58328 10336 745 BHSI 7 T/C routes 38200 8875 364 BDI INDEX 816 +142
Uživajte!😄
-
BCI 5 T/C routes 180000 4754 1519 BPI 5 T/C routes 82500 10520 1963 BSI 10 T/C routes 58328 10336 745 BHSI 7 T/C routes 38200 8875 364 BDI INDEX 816 +142
-
Capesize up ~11% Panamax up ~9%
Odštopat će se sve vrlo brzo, nema nekih kolega jer vlak ne čeka nikoga 🚀
-
Hotel Marjan bez obzira na cijenu nije rupa u financiskom dijelu.Problem ove dionice kao i cijele zse su nelikvidnost a na depozitima u bankama ima 35mil eura.Velik dio novca odlazi u obveznice a burza čami zbog malverzacija sa agrokorom i nekim drugim firmama i zbog poreza na kapitalnu dobit.Tržiste je plitko i zbog toga je taoc i adris toga kao neke druge dionice!
-
Rezultati su čudo!Dionice spava!
-
Sve ide na prodaju i kupac se zna i nema potrebe to stavljat kao nekakvu prepreku.
Ta prodaja i nije bio uteg nikakav jedino za drhtave ručice koje su prodavale ispod 50 a sad im nije skupo kupovat po 54.Drzava izlazi,vozarine rastu,cijena se oporavlja,svi preduvjeti su ispunjeni da cijena dođe tamo gdje je već trebala biti,a nek svak za sebe da procjenu!
-
Oće li brodari prepoznati jucerašnji rekordan rast brodarskih indeksa?
-
Cape +28.71%..panamax +12. 81%..supramax +8.05%..handy +2.38%..krasbo🫢
-
Cape+6.69%..panamax +4.2%..supramax +11%…
Kopirano sa drugog foruma!
-
Lenac ne može primit koliko zahtjeva imaju.Izvješće je uskoro,a svi preduvjeti da će dionica popravit vrijednost firme šta ode nije bija slučaj.
-
Cerp prodaje svoj udio u atpl ,nadamo se po lijepoj cijeni
-
"Viktor Lenac": Predstavljen projekt sustava dizalice topline s morskom vodom - Novi listRIJEKA – Dokovi i operativne obale u “Viktoru Lencu” krcati su brodovima na remontima, a u ovom su kvarnerskom brodogradilištu danas su prezentirali novi…www.novilist.hr
Kako bitno za firmu!
-
ujutro nema ispod 45!
-
Ovaj sta kupuje nije zadovolja kupljenom količinom tako da ce sad brokeri podignut ljestvicu da bi kupili onoliko koliko ovaj veliki zeli.Samo glasno razmišljam🫢
-
Baltic Exchange Dry Index | 1985-2021 Data | 2022-2023 Forecast | Price | QuoteThe Baltic Dry Index rose 1.4% to 3,657 on Tuesday, its highest since June of 2010 and extending gains for a sixth straight session, amid sustained demand for…tradingeconomics.com
Probudio se BDI
-
Napad na ovu dionicu je poceo prije 4 dana.Malo sam poceo čačkati po njoj i odlucih ga kupiti.Puno lipih vjesti imam ali nisu ptovjerene i neću ih iznositi.Sumnja je postojala ali mislim sad neopravdano.Rezultati prvog kvartal ne sumnjam da su odlični ali ima tu jos nečega.....
-
Ovdje vrije !!Tija bi nešto napisat al ću se suzdržat da me ne napadnete!