1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. janlana

Posts by janlana

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• janlana
    • September 8, 2021 at 3:46 PM

I KAJ JE ZAKLJUČAK ..ZNALCI ...JEL SE SPLATI DA ZEMEMO NEKAJ OVAK PREK IPO IL DA ČEKAMO IZLAZ NA BURZU PA VIDIMO KAK BU SE VREDNOVALA ?

KAK SE TRENUTNO VREDNUJE OSTALO ..NISAM ZIHER DA MU TO NEKI BOMBASTIČNI IZLAZ KO ONDA IPOI 2007....

MNOGI BI OČEKIVALI LEPI UP ....AL EVO GLEDAM ZADNJE IPO U AMERICI ...SVI SU SLETILI BRZO NAKON IZLASKA ...COINBASE, DOORDASH , AIRBNB....

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• janlana
    • August 12, 2021 at 2:05 PM

https://www.adris.hr/odnosi-s-javnoscu/odnosi-s-investitorima/dokumenti/

ja im slao prije 2 godine i sada sve ok sjelo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• janlana
    • July 23, 2021 at 10:50 AM

stoji .....čitao 2007 u slobodnoj dalmaciji negde oko 10 mjeseca ...SLOM BURZE velki naslov ....nisam reagirao uopće a u dionicama bogatstvo ....za 2 meseca je počelo ...

oprez samo ...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• janlana
    • July 23, 2021 at 10:13 AM

2007 nije niko ozbiljno shvaćao roubinija ....pa smo vidli kak je ispalo ....SAD ponovno upozorava...ide MAJKA SVIH KRIZA !!

imam iskustvo te 2007........ova me neće iznenadit ...polako van iz svega ...u ziher ....0,01 % kamata u zabi je bolja nego -70 % ..u par dana ...

predugo traje ovaj rast ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • July 21, 2021 at 1:46 PM

ak je danas skinuta cijena onda nije 22.7..zadnji dan nego jučer

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• janlana
    • July 2, 2021 at 1:17 PM

adris pa 2 ...imam ga ..volim ga...nije za trejdanje ..dividendica sa ( ko te ..be ..mariću :-)))) .cuvam do penzije ...

kratkoročno nakon dividende će ga banka skinut ...dugoročno up ....ko ne treba lovu odmah ...bolje od 0,000001 % kamata kod onih bankarskih lihvara

Files

Adris grupa d. d. - povla.tene dionice02072021 .png 79.33 kB – 0 Downloads Adris grupa d. d. - povla.tene dionice godišnjak 02072021.png 84.11 kB – 0 Downloads
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• janlana
    • June 17, 2021 at 2:29 PM
    Quote from BudFox
    Quote from janlana

sad me već brine zarada sa ulaza oko 177.... :-)))....nedam mariću 10 % + 15 prirez ....nek se ....be....

Kaj nisi ti rekel da si prodal tam oko 400 kn? Sjećam se da si nešto tako pisal...

Inače, trend je rastući i vani i kod nas...a trend je frend..

ma samo malo na oko 386 al onda okinula pa mi bilo žal i ušel na 354...al nije prosjek jako diglo ..jer je glavnina između 150 160 još iz svibnja i listopada 2020

al s obzirom da je volatilno ...teško je predvidit di bu kad istekne 2 godine ...žal mi hranit one niš koristi uhljebe ..hebo ih . ....

• janlana
    • June 17, 2021 at 1:49 PM

sad me već brine zarada sa ulaza oko 177.... :-)))....nedam mariću 10 % + 15 prirez ....nek se ....be....

• janlana
    • May 18, 2021 at 3:52 PM
    Quote from Ledica
    Quote from BudFox

Sada neka mi netko kaže da kupnja ova 3 komada ATPL na 345kn u 14:47h nije manipulacija tržištem…

Nije to manipulacija.

To je sila nečista. ^^

evo sad opet uzelo po 345 ...opet manipulacija ...

• janlana
    • May 18, 2021 at 3:36 PM
    Quote from klinjor
    Quote from janlana

lepo .......divka ....pa bez uhljebarine mariću ..čisto 100 % nama ......sad ćemo vidit kam će cijena ... za divku gore ili još više

Dragi kolega,

cijena je već otišla gore, tako da se primirite i smanjite apetite.

Strpljen , spašen.....

lp

Dragi kolega ,

ne bi se kladil da nebu otišla gore još pa onda retrn 12.5 kuna drugo jutro iza isplate ..

bumo videli ... sori ..drugo jutro nakon dividend deja

• janlana
    • May 17, 2021 at 8:47 PM

lepo .......divka ....pa bez uhljebarine mariću ..čisto 100 % nama ......sad ćemo vidit kam će cijena ... za divku gore ili još više

• janlana
    • May 14, 2021 at 9:34 AM

niš od retrna na 300tku ...ajmoooooooo...dalje :)

• janlana
    • May 13, 2021 at 1:16 PM

šacam retrn na oko 300tke..po Ta...prodal sam na 386 do kupil jučer prerano na 354...sad ću još ulovit ovo dno ..pa gremo dalje :)

• janlana
    • May 13, 2021 at 9:28 AM

komedijaši na prodaji ....

• janlana
    • May 10, 2021 at 3:54 PM
    Quote from migra
    Quote from janlana

pa gle ovisi kak gledaš ...ak sad utopim po 384 ...a prosjek ulaska mi 191...nebi se baš osječal izuveno ...možda bogatiji samo 100 %....dok ostala burza taljiga još .. ...

nisu se na dan prodaje ni oni na 250 osjećali "izuveno",nisu ni oni na 350,možda ni ti nebi na današnjih 384 iako dok ovo pišem otišlo i na 39x pa...

ali evo prilike da prodaš,pusti da te izuju pa nam se javi ovdje u nekoj budućnosti ? :)

ili te mi pozovemo da se očituješ na temu izuvenosti? ;)

:saint:

frende prodaval sam atpl 2007 po 34xx.....vjeruj mi ovde sam svašta prošao. sigurno nebum sve prodal ali kapitalizirat nekaj ovde sa 100 % nije loše ..ali stoji ..žal je kad prodaš prerano ...TA vrišti trenutno ..mora mala korekcija ..ja to gledam pozitivno ...za novi ulaz ...

• janlana
    • May 10, 2021 at 3:27 PM
    Quote from D_artagnan

Danas je bilo opet izuvanje trejdera koji su izašli misleći niže uhvatiti

pa gle ovisi kak gledaš ...ak sad utopim po 384 ...a prosjek ulaska mi 191...nebi se baš osječal izuveno ...možda bogatiji samo 100 %....dok ostala burza taljiga još .. ...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • May 10, 2021 at 11:26 AM

baš ovi majstori drže za jaja cijenu ha .....

• janlana
    • May 7, 2021 at 11:40 AM

zašto volim atpl ? :-)))) ....

• janlana
    • May 4, 2021 at 11:11 AM

u majstor stavio 1300 komada na 264 ...baš očeš van hahaha

pojelo ga u 2 minute haha ...

• janlana
    • April 28, 2021 at 12:00 PM

problem nas ulagača je da nam nikad ni dost.....evo ja recimo imam ulaze 140,150,154 ,177,181,191 ,233....i sve je u lepom plusu ...kamata u zabi 0,01 na 15 godina oročenja ...muzu raju lihvari do bola ....

dakle lepo je sve naraslo ...lepo se razvija.... i to sad u coronarno doba ..dont vori ...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt