Do 50 % doći će javnom ponudom, to je više nego sigurno. Samo je pitanje dokle će uspjeti dalje od toga.
Posts by stipe_Cro
-
-
Pa TNPL ima dovoljno love bez love ATPL-a. Nisu jadni da to rade, čak i kada bi mogli. Poanta je da će bagatelno preuzeti firmu, kao i dosadašnje dvije.
-
Moja je teorija da će prodati sve brodove i kupiti nove moderne tankere. Ne kužim inače čemu prodaja novog broda. Očito ne vide perspektivu u bulku.
-
Jesu oni to zaradili 10 % na prodaji?
Novi su brodovi koštali prosječno 34,25 milje svaki.
-
Koji je rok za objavu ponude?
Trebao bih znati jer TPNG nije bila tako davno, ali...
-
Znam za to. To je trenutni indeks, s tim da čak kasni jedan dan s objavom, ako se ne varam.
-
Ili sutra ...
-
Ono što je najzanimljivije, a to je top10, trebalo bi biti vidljivo već 8.11. na mojedionice?
-
Zna netko gdje gledati futurese za kontejnerske indekse?
Brodski prijevoz, dakako... -
Koliki mu je trenutni P/B?
-
Je, na 1000 će cijena.
P/E kod banaka nije toliko bitan kao P/B.
P/E će se vrlo brzo promijeniti kad kamatne stope okrenu smjer.
-
Kod njih me brine me ogromni plan remonata, dokovanja čega li sve ne za 2024.
Zna netko nešto o tome?
-
Lukavi su. Prerano je za skupljanje malih. Strahovlada

-
+ATPL od prije par dana 392 komada
-
Ovo prvo, čini se
-
Tak je. Sad ćemo to vidjeti na ATPL gdje onda ATPL i zaslužuje da ga se preuzme kad se dioničari rješavaju svojih komada po cijeni manjoj od dokapa. Zato jer se boje TNPL-a.
A čega se točno boje, istiskivanja sigurno ne jer će ono morati ići po više od 53,5, a vjerojatno i puno više.
-
Ja se isto mislim. Ali takva je sudbina tržišta koje nema života, ne vrednuje firme fer i normalno da će doći kupci koji nešto love ipak imaju i jeftino pokupiti sve što vrijedi. Žalosno, ali tu smo di jesmo.
-
Pomalo, gablec, sunce piči...
A promjena na vidiku... -
A tko bi stajao, Rusi?
Stoji Tankerska. Znaš ono kad si toliko bogat da osnuješ zakladu?
-
Ja ću im prodat i ako su fulali samo drugu brojku