sutra je skupština, jel tko planira ići, hoče li postaviti pitanje upravi zašto se nagrađuju upravljaći a ne i diničari?
Posts by tiko1
-
-
upravo smo probili psihološku granicu i ogromi resistenc level na 2000 bodova, jel sad idemo to the moon?
-
još je šest dana do skupštine, trgovanje je veoma skromno ne može se očekivati neki preokret oko dividende ili griješim ?
-
Mogući rat Ukrajine i Rusije za koji se nadam da neće ga biti iako obavještajni podaci ukazuju da se sprema mislim da bi mogao negativno utjecati na adpl zbog njene snažne povezanosti sa Rusijom mogućim sankcijama padu rublje itd, što vi mislite kod zadnjeg njihovog sukoba, mislim da je ADPL dosta pao
-
samo atraktivan naslov ili ima tu nešto
Banke čekaju teška vremena, imaju dug od oko 30 milijardi kuna: 'Odmah ih može tužiti još 55.000...'Potencijalnih tužitelja, prema nekim procjenama, ima oko 500 tisuća', kazao je Gorana Aleksića iu udruge 'Franak'net.hr -
Opet smo ispod 2000 bodova nikako da snazno povucemo, baš sam razočaran sto kazu tehbičsri
-
Sud EU još jednom dao za pravo korisnicima konvertiranih kreditaU 2022. bi se trebala razriješiti sva preostala neriješena pravna pitanja iz slučaja franak, kako za nekonverirane, tako i za konvertirane kredite pa i pitanje…www.vecernji.hr
još jedna presuda kontra banaka
-
ponovo smo pali ispod 2000 punata, što kazu tehničari?
-
Bojim se da cemo na oporavak cekat malo dulje
-
Mislim da je isto bilo i kod medike išao je skupštini protuprijedlog i isplaćena divka, al mislim da ovo nije u skladu sa dobrim poslovnim običajima da se nagrađuje nadzorni odbor a nedaje divke
Kod Medike je drugačija situacija. Zbog dugova države uprava fingira da ne želi divku jer eto nema love, a onda na skupštini većinski zatraži i redovito prođe.
Moguća je i ovde takva situacija, uprava fingira zabrinutost zbog corna krize, u u kvaratnom izvješću su to napomenuli da ne mogu predvidjeti tok corona krize i da imaju jaku likvidosnu poziciju onda na skupštini ide protuprijedlog za isplatu divke i isti se izglasa.
-
Mislim da je isto bilo i kod medike išao je skupštini protuprijedlog i isplaćena divka, al mislim da ovo nije u skladu sa dobrim poslovnim običajima da se nagrađuje nadzorni odbor a nedaje divke
-
najbolje je da banke pokupe prnje i odu iz RH ovde je totalna pravna nesigurnost, ljudi će po kredite kod lokalnog boksača oni ziher imaju fiksnu kamatnu stopu
-
-
nije se u petak ništa spekatualno desilo što bi opravdalo pad cijene. Znalo se da se vode postupci za ništavnost cijelih kredita i sudci će kao i sada oređivat malo u koristi banke malo kontra bitno je što će reć vrhovni i europski sud, očekujem cijenu brzo nazad.
-
mislim da ćemo gledati sličan filim kao ovih dana na adpl kad paničari prodaju vratit će se na staro mozda malo nize, bilo je ovakvih presuda već pet šest puta
-
Netko prosuo cca 5000 komada....
Ima tu kakva novost?
fondovi štelaju da se grobi slučajno ne otme kontroli.. nakon famoznih izvješća. standard.
Ugovor o kreditu u eurima je proglašen ništetnim: ‘Ovo je veliki i značajan korak!‘Analitičar predviđa da će presuda stubokom uzdrmati bankarski sektor i otvoriti niz teških pitanjawww.jutarnji.hrkad bi do sada izašle ovakve vijesti palo bi pa bi se brzo vratilo
-
Zaba je u u bilješkama u izvješću napisala da je potpisala kupoprodajni ugovor za prodaju svog udjela u Optimi citiram "Realizacija transakcije uvjetovana je probavljanjem odobrenja od nadležnih lokalnih tijela."
što bi to značilo?
-
u bilješkama piše da su već potpisali ugovor o prodaji optime samo se čeka da neki činovnik udari pečat bit će tu novčića za divku
-
bid je praktički nestao sad i da oš prodat nemaš kome
-
Jeli moguća negativna blokada ako čovjek stvarno pokrene ovrhu?