Pravila prodaje Opte su napisana tako da se, bez obzira na interes, prodaja može otezat dokle god to HTu odgovara ali ne dulje od 30.6.. Ipak su morali staviti neki rok jer HT ne bi dopustio podijelu kolača nikada.
Na žalost, niti to nije krajnji rok.
Do tog datuma HT smije upravljati Optimom, ali nema obavezu prodati je.
Izvješće je zbilja katastrofa, zato šutim i grizem nokte.
Ja ti savjetujem da sve odmah prodaš ak već nisi!
U danim okolnostima, bez budžeta za marketing i bez konvergencije sa mobilnim operaterom rezultati su solidni. Ne znam kako bi to Optima pridobila nove korisnike, a da ne sruši drastično cijenu bez konvergencije sa mobilnom telefonijom uz neprisutnost u eteru marketinga. Ti znaš?
Kad si posljednji put vidio na TV ili me webu reklamu za Optimu? To je također posljedica HT-ovog upravljanja koji uvijeno vreba svakog korisnika Optime. Kad sve to imaš na umu, pored toga da je u izvještajnom kvaratalu HT naplatio Optimi preko 40 milijuna kuna veleprodajnih usluga, onda je prilično jasno zašto u opadajućoj branši i industriji Optima u poslovnom smislu, ne raste.
No to ne znaci da netko treći, potencijalni kupac, to ne razumije i vrednuje to prema svojim performansama i situaciji na trzistu.